|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.5.2009 7:38:51   
PikicaStonoga
Sem klicala v Tivoli, majo tud zaklonišče, če bo vojna user posted image user posted image user posted image

ma ne zezam se, sam dejte se mal skulirat ...na koncu izpade tako kot da nam je enim vseen in se nam j ... za naše user posted image , ker ne pomislimo, da ne bi doma ostali, ker pač nimamo klime, pa piknik odeje, pa bognedaj da kakšna kaplja pade, pa ....še dobr, da smo mi preživeli, ko so nas starši vzgajali s tistim, kaj je pač takrat bilo ...le kako jim je uspelo brez vseh teh materailnih dobrin? Po mojem z ljubeznijo ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.5.2009 7:39:32   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Sam bolj problem pri mojem avtu je, da je hlajenje bolj svoh..oz. skor ni omembe vredno in je posledicno mali vedno cist moker, kamorkoli greva. Danes sva sla do Velenja - 20 min in je bil cist moker v avtu. Jst pa hlajenje vzgano in okno na moji strani odprto user posted image
Pa vseeno mava midva vec kot uro do tivolija, ve pa verjetno ene pol user posted image user posted image user posted image

Jest mam do Ljubljane 50min do 1ure pa pridem vsak teden načvek. Zgledujte se po meni. Za čvek vse. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.5.2009 7:40:10   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Punce moje.....lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
............pa user posted image  naj prespijo celo noč.......

Tvoja želja se je izpolnila.
Po dolgem času smo prespali noč - kaj je pasalo !:) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.5.2009 7:42:19   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Punce moje.....lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
............pa user posted image  naj prespijo celo noč.......

Tvoja želja se je izpolnila.
Po dolgem času smo prespali noč - kaj je pasalo !:) user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....čirulečarule je bilouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.5.2009 7:44:25   
jolly123

Sem klicala v Tivoli, majo tud zaklonišče, če bo vojna user posted image user posted image user posted image

ma ne zezam se, sam dejte se mal skulirat ...na koncu izpade tako kot da nam je enim vseen in se nam j ... za naše user posted image , ker ne pomislimo, da ne bi doma ostali, ker pač nimamo klime, pa piknik odeje, pa bognedaj da kakšna kaplja pade, pa ....še dobr, da smo mi preživeli, ko so nas starši vzgajali s tistim, kaj je pač takrat bilo ...le kako jim je uspelo brez vseh teh materailnih dobrin? Po mojem z ljubeznijo ....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.5.2009 7:49:14   
iraira

Iraira boš pršla???????

Vse tako kaže, da prideva tudi midveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.5.2009 7:52:32   
gogabojan

Iraira boš pršla???????

Vse tako kaže, da prideva tudi midveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.5.2009 7:54:41   
Lovely
Jutro, tok da se še jaz pofočkam, ker se potem ne bom mogla več, mam še ene par opravkov preden prideva v Tivoli (ali Kolosej). Tu so sicer neki oblaki ampak po moje ne bo hudega.

Bom eno od vas poklicala preden se odpravim na aterem koncu LJ ste.

Se vidimo!

ps jaz imam 2 dekci in bo po moje čist OK

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.5.2009 7:57:08   
gogabojan

Sem klicala v Tivoli, majo tud zaklonišče, če bo vojna

ma ne zezam se, sam dejte se mal skulirat ...na koncu izpade tako kot da nam je enim vseen in se nam j ... za naše , ker ne pomislimo, da ne bi doma ostali, ker pač nimamo klime, pa piknik odeje, pa bognedaj da kakšna kaplja pade, pa ....še dobr, da smo mi preživeli, ko so nas starši vzgajali s tistim, kaj je pač takrat bilo ...le kako jim je uspelo brez vseh teh materailnih dobrin? Po mojem z ljubeznijo ....

Sorry Pikica, me je bilo sram povedati, da dejansko nimam te piknik odeje. Prišla pa bi vseeno, je pač bil neke vrste čudnega heca.

Sem hotela, da mi poveste, da ni nič hudega, če prinesem normalno dekico, da me ne bi bilo sram, ker nimam tiste oddeje.

Jo pa imajo moji oz. moj brat, pa mi ni niti na pamet pršlo, da bi ga vprašala.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.5.2009 8:00:47   
jolly123
Gogabojan jaz tud nimam piknik odejce in kaj pol...mah dej no, a zdej bom šla pa še to kupovat, če pa dejansko lahko uporabim še kakšno drugo stvar. 

Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.5.2009 8:03:35   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je kar smešno brati, kok mate user posted image user posted image user posted image oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi.

Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih.

Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma.

Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica.

Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot user posted image . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere.

IRMA78,  KOVTRI SE  LAHKO PEREJO, SAMO ČE SO POLNJENI S PERJEM GA MORAŠ DAT V SUŠILCA DA SE PERJE SPET LAHKO LEPO RAZPOREDI. NE OBUPAT NI PREPOZNO. SEM ENKRAT Z BUNDO ISTO NAREDILA, SEM DALA ŠE ENKRAT PRAT, POL PA SUŠIT PA JE BILO OKuser posted image . PROBAJ

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.5.2009 8:03:59   
iraira
Jaz tudi nimam piknik oddeje....pa kaj. Bom vzela eno navadno pa igralno podlogo za malo pa bo....
Se ne mislim še zaradi tega obremenjevatiuser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil iraira -- 19.5.2009 8:04:33 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.5.2009 8:04:00   
gogabojan
Pa kva ste danes vse napičene al kaj???????

Sem lepo opisala, da me je bilo včeraj sram, in sem v hecu napisala, da nevm pršla, ker sem rabila: ah daj no, saj nerabiš piknik oddeje.

To je to, nič drugega. Itak da sem nameravala priti, ker smo se z  Janjo in Marisho zmenili, da se dobimo pri meni doma, in štartamo od tu.

Nebi rekla, če bi rekla, da nevm pršla ker se slabo počutim. Saj se dejansko, toda tega piknika pa nebi niti za živo glavo zamudila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.5.2009 8:10:49   
PikicaStonoga

Sem klicala v Tivoli, majo tud zaklonišče, če bo vojna

ma ne zezam se, sam dejte se mal skulirat ...na koncu izpade tako kot da nam je enim vseen in se nam j ... za naše , ker ne pomislimo, da ne bi doma ostali, ker pač nimamo klime, pa piknik odeje, pa bognedaj da kakšna kaplja pade, pa ....še dobr, da smo mi preživeli, ko so nas starši vzgajali s tistim, kaj je pač takrat bilo ...le kako jim je uspelo brez vseh teh materailnih dobrin? Po mojem z ljubeznijo ....

Sorry Pikica, me je bilo sram povedati, da dejansko nimam te piknik odeje. Prišla pa bi vseeno, je pač bil neke vrste čudnega heca.

Sem hotela, da mi poveste, da ni nič hudega, če prinesem normalno dekico, da me ne bi bilo sram, ker nimam tiste oddeje.

Jo pa imajo moji oz. moj brat, pa mi ni niti na pamet pršlo, da bi ga vprašala.

goga ne rabiš se nč opravičevat, samo sem mogla svoje povedat, pa ni letelo nate, sej je blo enih par k se obremenjujejo s tkaimi in drugačnimi, po moje, nepotrebnimi zadevami ...
sram ...zakaj bi te pa bilo sram? tud jaz je nimam, pa se s tme ne obrmenejujem ...mam pa verjetno kakpšno stvar, k je pa ve nimate, pa to sploh ni pomembno!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.5.2009 8:10:50   
mbd0411
Jutro!

Upam,da vam vreme ne bo nagajalo.Pri nas so taki težki oblaki in sveže je.No pol ure stran torej pri vas pa ni rečeno,da bo kaj.
Lepo se imejte iin seveda slikce,slikce....Naslednjič pa tudi midva uletiva,upam..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.5.2009 8:12:33   
PikicaStonoga
goga, sej nismo napičeno noooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.5.2009 8:16:19   
iraira
Midve se zrihtava in greva v Lj......peljem še psa v varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Goga tebe pokličem kje ste in to, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.5.2009 8:16:38   
gogabojan

goga, sej nismo napičeno noooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

aja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.5.2009 8:17:22   
gogabojan

Midve se zrihtava in greva v Lj......peljem še psa v varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Goga tebe pokličem kje ste in to, ok?

valda da ja.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.5.2009 8:17:53   
mbd0411
Da še jaz pokomentiram glede kovtrov.
Jaz operem vsakega,tudi tistega ki se kao ne sme.
Irma nisi ga uničila,sam perje moraš potem sam razporedit,tako narazen.To je pri vseh,ki imajo perje.Tudi bunde ja.Se spomnim,ko sem imela Montovo,pa jo oprala in kaj dobim ven-same bunke trde...Jokala sem,ker je bila tako draga,pa sem klicaala v firmo in so mi tako razložili.Še zdaj je nekje na podstrešju vsa puhastauser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.5.2009 8:23:40   
Lucka1
hojla punce, imejte se lepo danes tu v Tivoliju.

Nama ne bo zneslo, ker sem mami "preveč pridna" in oddajam nek projekt danes in se seveda detajli še dokončujejo in ob 3h popoldne sem zmenjena za printanje, do takrat se bo pa še popravljalo. Pa tud potem bo še trajalo, saj je 80 strani, pa v 4 izvodih, pa z DHL v Bruselj.....kakorkoli že - MAXIMALNO UŽIVAJTE ŠE ZAME user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.5.2009 8:24:26   
Lucka1

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.5.2009 8:26:50   
afnica mala
Dobro jutro,

Neli je spala od pol osmih do pol osmihuser posted image . Ob pol šestih sem jo nafutrala.

Živimo na obrobju Lj in slabo kaže tole vreme. Oblačno in piha. Zbrale smo edini dan v 10 dneh, ko so napovedane nevihteuser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.5.2009 8:33:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro,

Neli je spala od pol osmih do pol osmihuser posted image . Ob pol šestih sem jo nafutrala.

Živimo na obrobju Lj in slabo kaže tole vreme. Oblačno in piha. Zbrale smo edini dan v 10 dneh, ko so napovedane nevihteuser posted image .

Tu na vrhniki pa ni ne duha ne sluha o kakšnem oblačku. Tak da, je vrhnika oddaljena sam 13 min vožnje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas jaz povabim na našo zelenico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.5.2009 8:48:29   
Pšemek
Hojla!

Če vas skrbi vreme, trenutno na Viču, blizu Tivolija 19,5°C in oblačno. Nevihte so pa tako ali tako vedno popoldne.

Midve bova prišli, samo ne bova ostali dolgo, ker sem sedajle z mentorico govorila in je danes v Lj in se bova dobili, da se malo pogovoriva. Sem najprej, ko sem to zvedla pihala ko user posted image , zakaj ravno danes, ko mava misve z malo že plane. Ampak moram izkoristiti to priložnost, ker mi veliko bolj odgovarja, kot da bi se jaz morala v Ce vozit.

Aja, pa upam, da naju bo katera hotla vzeti zraven na dekico, ker mi je user posted image  v svojem avtu odpeljal podlogo za na tla user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?