|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
18.5.2009 22:13:33   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je kar smešno brati, kok mate user posted image user posted image user posted image oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi.

Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih.

Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma.

Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo mam tud že nekaj časa samo v bodiju sicer dolg rokav in spodnji del bombažnih tankih hlačk! Brez spalne vreče, pokrito s kovtrčkom!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
18.5.2009 22:15:54   
ajetam@
timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli user posted image   res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal

ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
18.5.2009 22:16:24   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je kar smešno brati, kok mate user posted image user posted image user posted image oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi.

Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih.

Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma.

Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo mam tud že nekaj časa samo v bodiju sicer dolg rokav in spodnji del bombažnih tankih hlačk! Brez spalne vreče, pokrito s kovtrčkom!

Pri nas isto pikica. Bodi dolg rokav in čisto tanke hlačke pokrita pa s kovterčkomuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
18.5.2009 22:19:02   
mbd0411

MBD0411 glede tabora. Kako pa otroka daš v tabor??? A mate to kakšne ponudbe ali kaj???? Ker Bojana fulll veseli isto tabor, toda tu ni nič. Ne duha ne sluha o kakšnih tabornikih.

Naš je vpisan k planincem.Plača vsako leto članarino in je vse ceneje...Je pa to tabor planincev iz vse Slovenije,iz OŠ.Bo treba k planincem ali tabornikom.Je pa vsako leto potem drugje.Lani so bili Pod Peco..

Jolly,danes sem pa tud jaz našla svojega obrnjenga na trebuhu noge pa so gledale skozi prečke.Ko ga dam na tla pa se obrača okoli svoje osi-ritiuser posted image
No,gremo za vami,napredujemo,pa tudi skoraj sedimo-čisto malo še manjka..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
18.5.2009 22:20:06   
iraira
Jaz pa opažam, da zadnje dni ko je taka vročina moja pikica fulll manj poje. Sadje ji še paše, drugo pa bolje neuser posted image user posted image user posted image user posted image  bog ne daj da ji dam mlečno kašico....ji gre kar na bruhanjeuser posted image . Mlekeca še spije nekaj, ampak  manj kot ponavadi.

Me kar skrbi kaj bo ko bo tapravo poletjeuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
18.5.2009 22:21:27   
Tejčika29
Lovely-  sem ti htela povedat, da lahko na servisu izklopijo airbag, seveda pa podpišeš izjavo, da si sama tako hotela (vzrok - otrok spredaj v avtu) in to je to! Sem se pozanimala pri naši tamladi ki dela na audiju in je rekla da to velja za vse znamke.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
18.5.2009 22:23:18   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

sam tok javljam da me ne bo. ne ljubi se mi razlagat kako je prišlo do tega samo ne bom imela avta

jolly sem videla da ste bli na enmu pikniku z malimi. full lušno izgleda. bi full prišla jutri.... škoda

ja piknik - smo se dobile mamice k smo hodile skupaj na telovadbo z dojenčki, pa smo še možeke pa dojenčke s sabo pripeljale . je blo luštno in bomo še ponovile :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
18.5.2009 22:24:07   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Jutri midva z Nikom prideva, samo verjetno ne ob 10-ih ampak čim prej - odvisno kdaj bo Nik vstal. Upam, da boste imele telefone pri sebi, da vas bom lahko poklicala, kje bivakirate. Drugač se bom pa tako drla po celem Tivoliju, tako da me boste gotovo slišale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goga, vaju prideva iskat?

Ej Irma od srca ti hvala, sta se ponudili že Marisha in Janja. Itak bomo vse štartale od mene jutri, tak da,......
Pa ukinila sem eno terapijo tablet, ker se TOTALNO KATASTROFALNO počutim po njig. Kot živi zombi.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
18.5.2009 22:24:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica.

Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot user posted image . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere.

a si ga smao oprala, al je suh že tud? ker stvari v katerih je perje, je treba posiušit in pa potme tko z rokAMI mal mećkat in so spet tkae kot so ble, ziher ga nisi uničla!!!!!!! mi smo doma vendo prali take koutre pa nr. vse puhaste bunde in je blo vse OK, res pa je, da ko iz stroja potegneš, misliš, da je konc ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
18.5.2009 22:26:23   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Cer!

Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi user posted image user posted image user posted image

Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se user posted image  pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla user posted image , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina.. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Čer!

Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol uriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjalauser posted image . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč

Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službouser posted image user posted image user posted image .....tudi na misel mi ne pade do septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujnouser posted image

timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli user posted image   res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal

ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok.

ja se strinjam z ajetam ...kako je blo pa včasih? ato zdje pomeni, da ker nimamo klime bomo pa do jeseni al pa do zime, če bo lepa jesen doma???? Mah dejte no ...hjaz tud nimam klime, pa sploh nisme pomislila, da ne bi prišla ...zjutraj ne bo nobene panike, popoldne bom pa avto dobr preluftala preden se bomo not vsedle, vsa vrata odpret pa bo ...pa potme brisačo v avtos edež, pa če bo reeeees tako vroče, slečt do bodija ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
18.5.2009 22:27:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Lovely-  sem ti htela povedat, da lahko na servisu izklopijo airbag, seveda pa podpišeš izjavo, da si sama tako hotela (vzrok - otrok spredaj v avtu) in to je to! Sem se pozanimala pri naši tamladi ki dela na audiju in je rekla da to velja za vse znamke.

zanimivo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
18.5.2009 22:34:21   
laknerš

Cer!

Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi user posted image user posted image user posted image

Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se user posted image  pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla user posted image , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina.. user posted image user posted image

Čer!

Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol uriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjalauser posted image . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč

Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službouser posted image user posted image user posted image .....tudi na misel mi ne pade do septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujnouser posted image

ja se strinjam z ajetam ...kako je blo pa včasih? ato zdje pomeni, da ker nimamo klime bomo pa do jeseni al pa do zime, če bo lepa jesen doma???? Mah dejte no ...hjaz tud nimam klime, pa sploh nisme pomislila, da ne bi prišla ...zjutraj ne bo nobene panike, popoldne bom pa avto dobr preluftala preden se bomo not vsedle, vsa vrata odpret pa bo ...pa potme brisačo v avtos edež, pa če bo reeeees tako vroče, slečt do bodija ...

Jest tut nimam klime!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.5.2009 22:35:35   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Cer!

Čer!

Jest tut nimam klime!!!

Mi tudi nimamo klime!!!! Oz mamo, če si pihaš z usti po obrazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.5.2009 22:36:04   
laknerš
Mam pa predlog da se dobimo res pred Horsom pol pa počakamo 10min pa gremo ker drugač lahko čakamo v nedogled. Kogar ne bo naj pa pokliče katero na tel. da nas najde.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.5.2009 22:36:06   
iraira
.100noga, moja je cel dan samo v bodiju kratek rokav pa kuhauser posted image user posted image  je čisto rdeča kot kuhan rak

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
18.5.2009 22:40:10   
iraira
Punce moje.....lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
............pa user posted image  naj prespijo celo noč.......

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.5.2009 22:42:22   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARK   od mamice MARISHA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
18.5.2009 22:48:23   
janja 27
hello

jutri moram zjutraj peljat metko k zdravniku da se polula upam da nama uspe to do 9h da potem pojej in šibam v vrhniko k gogi ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da tam nekaj minut po 10 bomo v lj ......itak pa tiste iz lj in bližnje okolice se dobite pejte nekam in se slišmo po telefonuuser posted image user posted image user posted image user posted image

DREAM kje si ti zadnje dni ...a prideš jutri user posted image user posted image user posted image

IRAIRA itak da pridi....bomo pihale v avto da bo bolj hladenuser posted image user posted image user posted image user posted image pa itak klima ni zdravauser posted image user posted image user posted image

AJETAM...kje pa živiš tam zgoraj ....itak te lahko poberemo če želišuser posted image sam se dogovori z gogo ker mene ne bo jutri nič na netuuser posted image user posted image user posted image

celjanke.....a potem ne bo nobene al kako..mbd.....timnala..tejčika..user posted image

airbag..sklopi se ga tud tako da se varovalko da ven user posted image user posted image user posted image bodo možki vedeli kje je varovalkauser posted image user posted image user posted image user posted image če ne veste...sicer pa sem đe vedno mnjenja da jo obrni v smeri vožnjeuser posted image user posted image user posted image

sončnica user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke..mi smo đe brez user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.5.2009 22:50:27   
gogabojan
Ej punce, jaz sem ugotovila, da nimam piknik dekice doma.

Nevm mogla iti zaradi tega.

Razen če eno staro navadno deko vzamem, sam nevem, kok je mrzlo po tleh.

Mi je prav bad zdaj. Če mislite, da nev dobra ta deka, nevm šla. Razen, če stol zase prvlečem s seboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.5.2009 22:50:37   
janja 27
aja irma šit za kovterčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za najrejno gugalnico se pridemo gugatuser posted image user posted image user posted image

ti kr kriči po tivoliju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.5.2009 22:52:41   
ajetam@
iz zaplane sem. to je iz vrhnike še vožnje v hrib 9km :(

pa sej kako bi pa šle v avto 3 lupinice z malčki in 3 mamice ???

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.5.2009 22:53:11   
janja 27
goga kr deko vzami pa kaj......mi imamo tepih sredi travnika pod tobognomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak pa mam jaz eno veliko pa se bove gor dale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bove stiskaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti bi kr stol da bi imela nadzor nad dogajanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pogrunatla da me ni zjutraj doma da bi si kavo skuhala za sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa kak kafič napadle..bomo šle na skupinski sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
18.5.2009 22:54:09   
janja 27

iz zaplane sem. to je iz vrhnike še vožnje v hrib 9km :(

pa sej kako bi pa šle v avto 3 lupinice z malčki in 3 mamice ???

jaz grem s svojim avtom

goga gre s svojim avtom

marisha gre s svojim avtom

tko da placa za izvozuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.5.2009 22:55:22   
ajetam@
ajaaa. sem mislila da greste skupaj.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.5.2009 23:01:28   
timnala
Ma sej jst isto razmisljam..ravno sem kolegici na mejl pisala, da mi smo pa tud preziveli pa ni blo klim. Itak je mi2 v fantovem avtu skor nikol ne prizigava, sam da se shladi vcasih, potem pa obicno hlajenje, ker jih na splosno neodobravam. Sploh pa ne na sihtu, k ti po moznosti kje piha v hrbet in mas v pisarni sodelavke v meni in mora to laufat na polno..grrrr user posted image

Sam bolj problem pri mojem avtu je, da je hlajenje bolj svoh..oz. skor ni omembe vredno in je posledicno mali vedno cist moker, kamorkoli greva. Danes sva sla do Velenja - 20 min in je bil cist moker v avtu. Jst pa hlajenje vzgano in okno na moji strani odprto user posted image
Pa vseeno mava midva vec kot uro do tivolija, ve pa verjetno ene pol user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli ze..itak, da prideva, ker sem se predolgo veselila tega dogodka in bova pac prej startala, da se ne bova po vrocini vozila. Avto pa nekam po moznosti v senco pa bo..pa ne mislit, da neki kompliciram, ker mi je klima dalec od pomembne stvari v zivljenju, sam drugi mal zatezijo glede vrocine in dojencka pa pol mal razmisljas user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?