Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 18:55:25
|
|
|
|
Lovely
|
sam zdej pa ne vem a ob 10h al ob 11h
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 19:34:19
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Uf mislim da ob 10h sam nisem zihr ...hitro naj ena pove! :) Se pa že veselim! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 19:37:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tako! Moje dete spi! Zdaj pa da vidimo, kaj bo prinesla noč, glede na to, da je zaspala ob 19.30! Jaz mam pa še dva pralna stroja za obesit in enega dat za prat ... potem pa počitek pa kak filmček z moćekom :) aja ne boste verjele smo na drugem avtu danes končno menjali gume hehe ;=)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 19:41:52
|
|
|
|
jolly123
|
Ob 10 -tih. Moj pa še ne spi valda ker je spal do petih Me tud zanima kaj bo ponoči
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 19:49:09
|
|
|
|
afnica mala
|
Neli tud zaspala ob pol osmih. In spet je čez dan spala samo 2x po pol ure. Smo bili v Baby centru- v Lj in Domžalah, pa spet v Lj . Iščemo eno marelo za Neli. Jo bodo zdaj iz Kranja potegnili, pa jo bomo imeli v soboto ali nedeljo, ko bo BTC-jada, upam, na kakšen popust. Pa šlauf za plavanje moramo nabavit, so v soboto pošli, čakajo novo pošiljko, pa še kaj, pa darilo za rd sosede naslednji teden. Se bo kar nabralo- zato bi kakšen dober popust prav prišel Sem sama, sem ćakala 10 minut, da je voda prevrela, zdaj pa noge depilirat in nohte lakirat, pol pa knjiga Pri okulistu so rekli, da so učke ok, kontrola pri treh letih, po potrebi prej.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:05:02
|
|
|
|
Lovely
|
Afnica, zakaj pa sta bili pri okulistu? Sori če mi je kaj ušlo... Ah kje, da bi naša Inya spala zdaj... Mal prej je pojedla svojo Gute nacht kašico zdaj pa klepeta po Sype s svojo farmor=babica po očetu bo dansko. Je pa kar zdelana, upam, da bo tam do pol devete že ajala. Danes sem ji prvič oblekla ful tanko pižamco gor, ker ji je bilo zelo vroče v debelejšem bombažu, plišastih ji sploh več ne dajem... pridem čez sek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:07:46
|
|
|
|
Lovely
|
Moj avto ma tud še zimske gor. Že en mesec mi moj obljublja, da bo zrihtal. Kok sem pa zdej jezna, dobro da si me spomnila .100noga. Nič, grem pospravit kuhinjo k je total razmetana in umazana. Se vidimo jutri, jaz se tudi veselim. Pa kot ponavadi, se opravičujem ker verjetno ne bom očna. Vi kar pejte kamorkoli že sam telefon mejte s sabo. Nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:13:18
|
|
|
|
čebelka77
|
Mi pa že spimo, HURAAAAAAAAAAAA, sam kaj ko je ta velik še tolk naspidiran, da je joj. Jaz bi pa rada sam mal MIRU. Sej ni tolk hudo, sam po celem dnevu ko skoz nekdo nekaj hoče.................................... pa sej veste kako je. Glede jutri in našega srečanja pa še nisem čist sigurna, če prideva. Ob 10 nama sigurno ne bo zneslo, če nama rata kasneje vas poiščeva tam nekje v Tivoliju.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:21:30
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Afnica, zakaj pa sta bili pri okulistu? Sori če mi je kaj ušlo... Ah kje, da bi naša Inya spala zdaj... Mal prej je pojedla svojo Gute nacht kašico zdaj pa klepeta po Sype s svojo farmor=babica po očetu bo dansko. Je pa kar zdelana, upam, da bo tam do pol devete že ajala. Danes sem ji prvič oblekla ful tanko pižamco gor, ker ji je bilo zelo vroče v debelejšem bombažu, plišastih ji sploh več ne dajem... pridem čez sek ker je škilila, sam sva 1 mesec čakali na pregled, je vmes nehala škilit , sva pa vseen šli, ker je dr. rekel, da ima eno zenico večjo kot drugo. Pa je rekla dr. v LJ, da je čisto malo razlike in ni panike . Je blo pa tko luštno, ko sva ven prišli, ampak je prišel mož po naju, pa nazaj v službo, da gremo verjtno v četrtek s sestrico v mesto -jeeeee, se ful veselim. Nazadnje sem bila decembra
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:24:14
|
|
|
|
afnica mala
|
lovely- a pižamco v dveh delih? A spodaj body? s čim pa pokrita? Mene kar malo skrbi jo dat v pižamco brez bodya.Se mi zdi, da bo trebušček ven gledal- no, saj je v spalki, pa vseen
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:29:52
|
|
|
|
gogabojan
|
mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 20:46:03
|
|
|
|
jolly123
|
Evo maš je zdaj šele zaspal, držte pesti da tam do ene 6-tih potegne. Bi bilo čist fino Naš ima ponoči gor res tanek bodi, pa tanke žabce do pasu, pokrit je s kovterčkom in mu je lih prav. Imamo kar hladno sobo 18-19 stopinj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:09:48
|
|
|
|
iraira
|
Čer! Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol urice . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjala . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službo .....tudi na misel mi ne pade do septembra . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupi Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bo , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:12:48
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala lovely- a pižamco v dveh delih? A spodaj body? s čim pa pokrita? Mene kar malo skrbi jo dat v pižamco brez bodya.Se mi zdi, da bo trebušček ven gledal- no, saj je v spalki, pa vseen Ne ne, ima tako pajac pižamo, tanek bombaž, kratek rokav pa tričetrt hlačnice. Spodaj nima bodija pa štunfke ima itak do kolen. Tudi Inyi je ful vroče in zašvica tako da je glih prav takole. Pokrita je pa z eno bombažno odejo, ko pa greva mi2 spat jo pa z malo debelejšo pokrijeva. Mi imamo toplo doma.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:17:10
|
|
|
|
Lovely
|
Ej Goga, sem pozabila napisat glede strave in to. Jaz sicer tega še nisem izkusila vem pa kaj to je. To naši dol delajo skor vsakemu otroku, ki slabo spi za odganjanje strahov itd. Drugače pa jaz verjamem v moč pozitivnih misli, afirmacij tako da če greš ti tja in si 100% da ti bo pomagalo verjamem, da ti bo res pomagalo. Osebno meni ta postopek ne potegne k sem prevelik skeptik, da un tip pač vrže kos vroče kovine v vodo uuuuuuuuuuuuuuuuu. Ne vem no. Pa saj zato imamo pa po fotru slavo na Sv Tomaža k nič ni verjel dokler ni videl he he, vsi v familiji smo taki nejeverni Tomaži :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:36:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej Goga, sem pozabila napisat glede strave in to. Jaz sicer tega še nisem izkusila vem pa kaj to je. To naši dol delajo skor vsakemu otroku, ki slabo spi za odganjanje strahov itd. Drugače pa jaz verjamem v moč pozitivnih misli, afirmacij tako da če greš ti tja in si 100% da ti bo pomagalo verjamem, da ti bo res pomagalo. Osebno meni ta postopek ne potegne k sem prevelik skeptik, da un tip pač vrže kos vroče kovine v vodo uuuuuuuuuuuuuuuuu. Ne vem no. Pa saj zato imamo pa po fotru slavo na Sv Tomaža k nič ni verjel dokler ni videl he he, vsi v familiji smo taki nejeverni Tomaži :) Drgač pa, meni je mami enkrat dala strave zlivat ko sem bila stara 8 let, ker me je bilo čisto vsega strah. Drgač pa ne vem, kako to kaj zgleda osebno, bi pa šla. Škodit mi ne more. Sam vseeno nevem no...... Aja danes je moj srček dobil plačano za prejšnji teden, ko je pri sosed delu. Mislim, tok keša pa še nikol nisem mela doma . Itak pa gre jutri vse to na banko,......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:43:26
|
|
|
|
ajetam@
|
sam tok javljam da me ne bo. ne ljubi se mi razlagat kako je prišlo do tega samo ne bom imela avta jolly sem videla da ste bli na enmu pikniku z malimi. full lušno izgleda. bi full prišla jutri.... škoda
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:52:22
|
|
|
|
gogabojan
|
ah joj no ajetam....... sam če ti nebi bilo bad, bi te lahko me pobrale vem kak je, če ti mobilno sredstvo nagaja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:52:26
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Afnica, zakaj pa sta bili pri okulistu? Sori če mi je kaj ušlo... Ah kje, da bi naša Inya spala zdaj... Mal prej je pojedla svojo Gute nacht kašico zdaj pa klepeta po Sype s svojo farmor=babica po očetu bo dansko. Je pa kar zdelana, upam, da bo tam do pol devete že ajala. Danes sem ji prvič oblekla ful tanko pižamco gor, ker ji je bilo zelo vroče v debelejšem bombažu, plišastih ji sploh več ne dajem... pridem čez sek ker je škilila, sam sva 1 mesec čakali na pregled, je vmes nehala škilit , sva pa vseen šli, ker je dr. rekel, da ima eno zenico večjo kot drugo. Pa je rekla dr. v LJ, da je čisto malo razlike in ni panike . Je blo pa tko luštno, ko sva ven prišli, ampak je prišel mož po naju, pa nazaj v službo, da gremo verjtno v četrtek s sestrico v mesto -jeeeee, se ful veselim. Nazadnje sem bila decembra Kje pa sta bili pri okulistu? Ker moj Niki še vedno škili (sicer ne zelo, ampak jaz še vedno opazim), pa me že kar malo skrbi. A sta imeli napotnico ali samoplačniško?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 21:57:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima. Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica. Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:02:47
|
|
|
|
irma78
|
Drugače je bil pa ta vikend pri nas bolj busy, tako da nisem imela nič časa z vami poklepetat. V soboto smo malo šopingirali, potem pa malo vrt urejali in pospravljali, zvečer pa sva šla z dragim spet malo v lajf. Je zelo pasalo. V nedeljo pa sta prišla k nam prijatelja s kužiko in smo s skupnimi močmi postavili ta veliko gugalnico, vse zabetonirali in naredili tako kot je treba, da bodo Niki in njegovi prijatelji res lahko uživali. Smo se cel dan s tem ukvarjali, pa malo jedli še več pili in se luštno imeli. Zvečer sem bila pa zopet preutrujena, da bi se na net priklopila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:03:58
|
|
|
|
timnala
|
Cer! Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:04:55
|
|
|
|
irma78
|
Jutri midva z Nikom prideva, samo verjetno ne ob 10-ih ampak čim prej - odvisno kdaj bo Nik vstal. Upam, da boste imele telefone pri sebi, da vas bom lahko poklicala, kje bivakirate. Drugač se bom pa tako drla po celem Tivoliju, tako da me boste gotovo slišale. Goga, vaju prideva iskat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:06:33
|
|
|
|
irma78
|
BLAŽKA z Nikom ti želiva vse naj naj za 7 mesečni mini rojstni dan.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:09:57
|
|
|
|
irma78
|
Joj še to vam moram povedati, da ga je Niki včeraj ponoči zelo sračkal. Najprej ni hotel zaspat - sem se trudila eno uro tako da je zaspal šele okrog 10-ih. Potem se je pa zbudil ob 23.15 in se eno uro premetaval po zibki, pa nogice metal v zrak in jokcal. Nimam pojma kaj mu je bilo, a ga je kaj zvijalo ali kaj??? Sem na koncu obupala z uspavanjem, ga prenesla v najino posteljo, tam se je pa v 5 minutah umiril in zapančal. Sem ga potem ko je že trdno zaspal prenesla v zibko in je bilo HB vse OK in je spal do sedmih.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?