|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
18.5.2009 13:56:48   
bjondi
Majan79-midve mava skor skp pdp no jz ga mam drgač 01.07,sam sem kar tle ostala...pa sem ravn včeraj začela jamrat ,da komej stojim ker me od gležnjev naprej-stopala tako bolijo da je groza tud k ležim,sploh mi pa tale vročina ne sede sem včer rekla da grem ob šestih na sonček da nam čist bleda ,sem skor dehidrerala...v glavnem jz sem tud k povožena,pa non stop lažni popadki,pa boleča medenica...men je moj G reku da je emšo z vse mal kriv-no 9 let nazaj pri karin sem bla res še bl mlada...

NASLEDNJA LUNA je 7.6. -sam jaz takrat še ne grem rodit...pol pa nau hotu ven bom pa na uno padla k bo 7.7 user posted image ...

Bamoocham odličen seznam user posted image user posted image user posted image ...edino jaz bi tiste ki so rodile dala pod seznem -zgoraj pa jih zbrisala-bi blo še bolj pregledno,kaj praviš...aha ga že vidim...iiii...kako je srčkan...

Tadejaluka-držimo pesti

Lsica-ma tud naš vikend je bil bolj preležan ,ker smo čakali dans da so parketarji še enkrat prišli lakirat parket,sem bla tud slabe volje ampak dans sem mal boljš kljub temu da smrdi ,čez tri dni nekje beljenje in pol upam da končno gnezdenje...

Kalanteja-jaz imam bol filing kot da mi nekaj čudno dogaja okol srčka al pljuč...ne sicer prehitro bitje ampak tak čudn,sam to mam ene dvakrat na teden,kot bi mi sapo vzel pa nardi pk pk pk...

Sem bila pa dans dvakrat na CSD-ju ker se ravno dans selijo pa so kasnej začel pol mi pa še sestra od G ni napisala kdaj mam rok ,ker so mi ga vmes spremenil user posted image ,jo morm klicat pa že vidm da bo pametna spet...se mi pa gre zarad plače ,da mi majska not pade in ne aprilska...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.5.2009 14:19:10   
Hanuši
evo mene s pregleda. Sem mela prvi ctg. Vse normalno, plodovnice dovolj, sem omenila, da smo se malo umirili, pa je rekla, da mi še ne bo vaginalnega pregleda delala, da ne bi slučajno kaj pospešila, pa sem rekla, da kar lahkouser posted image

za seznam: pregled 28.5., kile +7 skupaj, rodila v Lj

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.5.2009 14:59:29   
lino
Tadejluka sej je tk boljš...nej še mal počaka...user posted image

Tira tudi jaz full zatekam in mi moj G. tudi ni rekel nič drugega kot, da ni panike, ker imam sicer zeloo nizek pritiskuser posted image ...mislim to za ščitnico mi ni nihče omenil, pa bi bilo pri meni zelo možno, ker sem imela pred 1user posted image povečano in sem jedla tablete in potem, ko sem rodila se mi je vse uredilo in je bilo o.k. (menda se lahko v nosečnosti zaradi hormonov pozdravi ali pa poslabša...) in sedaj bi bilo možno, da se mi je poslabšalo, ker sem že sama na to pomislila (tudi zaradi kg in pa zaradi ostalih znakov, ki jih lahko pripišem tako nosečnosti, kot tudi povečanemu delovanju ščitnice...user posted image , bom tudi jaz ju3 vprašala svojega G. Hvala za informacijo.

Glede prehitevanja majčic...bi se me res lahk mal bremzale in počakale do junija...men bi pa tam okoli 7.6. full odgovarjalo (sem tk tam nekje računala, da bouser posted image ), no bomo videli kako se izkaže...

Že imate idejo kako bomo poimenovali naše user posted image -grupno mislim...??? Men nič pametnega ne pride v glavouser posted image (junijski sončki, pa kr neki glupega...)

Grem sedaj jest!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.5.2009 15:09:42   
bačko
Tadejluka kar naj še malo počaka.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.5.2009 15:16:43   
tadejluka
Ja sej po eni strani je čist ok, da še mal počaka, po drugi strani mi gre pa na živce k se ful slabo počutim, sem sitna do tavelkih dveh pa do mojga, pa še tak obdobje mam, da me vsaka stvar brezvezna vrže iz tira...in pol jokam...user posted image , ma bom potrpela še te tri tedne...moji bojo pa tud mogluser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.5.2009 16:02:41   
Miška2006
Ponudba: če katra želi imeti slednje kupončke od DM-a naj mi pošlje naslov na ZS...so pa veljavni do 31.3.2010:
- 1x bonus vata cik cak,
- 1x bonus knjiga naš malček,
- 1x bonus sensodyne zobna krema za sklenino,
- Dnevna in nočna krema proti strijam Afrodita,
- Chicco Kenguru (-20%),
- Chicco Gugalnik (-20%).

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.5.2009 17:06:54   
22zlatolaska19
ojla!

mojsonček: čestitke za malo zojo

Vidim da ste že zelo pridne tile naši dojenčki pa kar hitijo. Lp

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.5.2009 17:23:34   
loveforever
pozdravljene. no js sem iz pregleda. pogledala me je vaginalno in rekla da možno da mi je malo odtekla voda in da je za enkrat vredu ker je videla da jo je dovolj, če se mi bo večkrat ponovil pa v P.

naredila mi je tudi UZ, zaenkrat je vse vredu, glavica obrnjena na vzdol, tako da upam da tako tudi ostane.....

za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja user posted image ), kile hja +13kg

no drgače pa nič novega, nimaš kaj še malo pa gremo v Rim,user posted image user posted image user posted image user posted image

si moren it malo pospravi, pa testo nardit k delam za večerjo pico mmmmmm njami..

no lepo se imejte

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.5.2009 18:17:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja user posted image ), kile hja +13kg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (loveforever ne leti nate ampak na osebo, ki ti je to izrekla)

Tale je pa "za lase privlečena" ampak res. Ctg bo meni prvič naredila naslednjo sredo, ko bom v 37. tednu in potem vsak pregled do poroda. Ja user posted image kako bodo pa vedeli, da imaš popadke in kako bodo spremljali srčni utrip tvojega še nerojenega user posted image ? Jaz bi jim na naslednjem pregledu na tvojem mestu pošteno zatežila ali pa bi šla z napotnico za P v porodnišnico, da mi naredijo CTG.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.5.2009 18:36:02   
lino
Loveforever jst ga še nisem imela, ker se nisem tako daleč, sem pa na vsakem pregledu videla user posted image , ki ga imajo po 37 tednu redno...sicer se zgodi, da mora katera opomnit (ker nas je res veliko...) ampak vse ga pa imajo!!!!user posted image user posted image user posted image Veš, na tvojem mestu bi tudi jaz vprašala kako je s tem...no sej to, da boš itak v vsakem primeru dobila popadke in verjetno tudi vedela, da jih imaš user posted image je logično, ampak vseeno je potrebno čekirati otrokovo srce in njegovo počutje,...pa tudi G. s tabo itak nima kaj dela, sej ti pa tk sam ležiš in potem vzame tisti list...user posted image user posted image user posted image user posted image so ležerni!!!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.5.2009 18:50:19   
kalanteja
loveforever- men dela sedaj ctg vsak teden, do roka 10.6, enega sem že imela

bjondi- brez sape sem pa kar velikokrat tudi, ja, moram kar globoko vdihnit

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.5.2009 18:51:55   
Anonimen
jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnicouser posted image

(odgovor članu kalanteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.5.2009 18:52:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja

kaksno dohtarco pa mas to??

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.5.2009 18:53:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnicouser posted image

sej ctg ti posnamejo pri osebni ginekologinji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.5.2009 18:57:24   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Jaz sem dobila napotnico, ker ga v amb.moj G nima...prvič pa ga bom imela po 36.t.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.5.2009 18:58:34   
dreamhorse
jaz sem imela prvi ctg že v 33 tednu, tako da so te mal nahecali... do sedaj sem jih imela že kar nekaj....
Aja, pregled imam sedaj v četrtek torej 21, če se ne motim... in pa + 16 kg....
pa upam, da se pri tem konča... pa itak sem polna vode... se tolažim :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.5.2009 19:01:44   
biba14
S CTG imajo pri vsakem G drugačen režim, pri rizičnih in samoplač.navadno prej, navadno pa se dela zadnji mesec pred PDP.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.5.2009 19:02:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ne, pri nas ga nima in moram v P na ctg

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.5.2009 19:51:29   
Mala_princeska
user posted image

Slikica z včerajšnjega praznovanja in moj bušek v 36. tednu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.5.2009 19:56:45   
Mala_princeska
Aja, danes sem prvič popila čaj iz malinovih listov - a se mora grenkega pit? user posted image user posted image
Pa tabletek za železo sem vzela, pa da vidimo če bomo spet bruhali po njem user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.5.2009 20:08:31   
KatMat
lepa nosečka si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.5.2009 20:13:51   
Snoopyka
Mala_princeska- lep bušiuser posted image user posted image user posted image

CTG-js sm že mela in sake tolko ga mam.men jih redno čekirajo od takrat ko sm mela lažne popadke in so mi jih stavlal...
to pomen, da od aprila...

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.5.2009 20:14:19   
amaya
Ja res princeska...lepa nosečka....jaz se ne upam niti pred fotoaparat stopit, ker verjetno ne grem cela v objektiv...no vsaj tako se počutim.

Danes imam en tak dan z mešanimi občutki, za sabo. Zgodile so se mi lepe stvari in pa tudi nekaj fulllll žalostnega. O žalostnem raje ne bi, ker bi res vse prizadelo tukaj gor...gre se namreč za izgubo dojenčka...jokala sem kot dež in še zdaj se cela naježim, ko se spomnem na to!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.5.2009 20:36:44   
lino
Amaya le lepi spomini naj te spremljajo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.5.2009 20:38:59   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image

Slikica z včerajšnjega praznovanja in moj bušek v 36. tednu.user posted image

Ja, res si zelo lepa nosečka...no jst bom pa ju3 dragega nasrala, da me fotka, pa vam potem pošljem...bi tudi sama sebe rada imela za spomin.

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.