Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 13:56:48
|
|
|
|
bjondi
|
Majan79-midve mava skor skp pdp no jz ga mam drgač 01.07,sam sem kar tle ostala...pa sem ravn včeraj začela jamrat ,da komej stojim ker me od gležnjev naprej-stopala tako bolijo da je groza tud k ležim,sploh mi pa tale vročina ne sede sem včer rekla da grem ob šestih na sonček da nam čist bleda ,sem skor dehidrerala...v glavnem jz sem tud k povožena,pa non stop lažni popadki,pa boleča medenica...men je moj G reku da je emšo z vse mal kriv-no 9 let nazaj pri karin sem bla res še bl mlada... NASLEDNJA LUNA je 7.6. -sam jaz takrat še ne grem rodit...pol pa nau hotu ven bom pa na uno padla k bo 7.7 ... Bamoocham odličen seznam ...edino jaz bi tiste ki so rodile dala pod seznem -zgoraj pa jih zbrisala-bi blo še bolj pregledno,kaj praviš...aha ga že vidim...iiii...kako je srčkan... Tadejaluka-držimo pesti Lsica-ma tud naš vikend je bil bolj preležan ,ker smo čakali dans da so parketarji še enkrat prišli lakirat parket,sem bla tud slabe volje ampak dans sem mal boljš kljub temu da smrdi ,čez tri dni nekje beljenje in pol upam da končno gnezdenje... Kalanteja-jaz imam bol filing kot da mi nekaj čudno dogaja okol srčka al pljuč...ne sicer prehitro bitje ampak tak čudn,sam to mam ene dvakrat na teden,kot bi mi sapo vzel pa nardi pk pk pk... Sem bila pa dans dvakrat na CSD-ju ker se ravno dans selijo pa so kasnej začel pol mi pa še sestra od G ni napisala kdaj mam rok ,ker so mi ga vmes spremenil ,jo morm klicat pa že vidm da bo pametna spet...se mi pa gre zarad plače ,da mi majska not pade in ne aprilska...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 14:19:10
|
|
|
|
Hanuši
|
evo mene s pregleda. Sem mela prvi ctg. Vse normalno, plodovnice dovolj, sem omenila, da smo se malo umirili, pa je rekla, da mi še ne bo vaginalnega pregleda delala, da ne bi slučajno kaj pospešila, pa sem rekla, da kar lahko za seznam: pregled 28.5., kile +7 skupaj, rodila v Lj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 14:59:29
|
|
|
|
lino
|
Tadejluka sej je tk boljš...nej še mal počaka... Tira tudi jaz full zatekam in mi moj G. tudi ni rekel nič drugega kot, da ni panike, ker imam sicer zeloo nizek pritisk ...mislim to za ščitnico mi ni nihče omenil, pa bi bilo pri meni zelo možno, ker sem imela pred 1 povečano in sem jedla tablete in potem, ko sem rodila se mi je vse uredilo in je bilo o.k. (menda se lahko v nosečnosti zaradi hormonov pozdravi ali pa poslabša...) in sedaj bi bilo možno, da se mi je poslabšalo, ker sem že sama na to pomislila (tudi zaradi kg in pa zaradi ostalih znakov, ki jih lahko pripišem tako nosečnosti, kot tudi povečanemu delovanju ščitnice... , bom tudi jaz ju3 vprašala svojega G. Hvala za informacijo. Glede prehitevanja majčic...bi se me res lahk mal bremzale in počakale do junija...men bi pa tam okoli 7.6. full odgovarjalo (sem tk tam nekje računala, da bo ), no bomo videli kako se izkaže... Že imate idejo kako bomo poimenovali naše -grupno mislim...??? Men nič pametnega ne pride v glavo (junijski sončki, pa kr neki glupega...) Grem sedaj jest!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 15:09:42
|
|
|
|
bačko
|
Tadejluka kar naj še malo počaka.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 15:16:43
|
|
|
|
tadejluka
|
Ja sej po eni strani je čist ok, da še mal počaka, po drugi strani mi gre pa na živce k se ful slabo počutim, sem sitna do tavelkih dveh pa do mojga, pa še tak obdobje mam, da me vsaka stvar brezvezna vrže iz tira...in pol jokam... , ma bom potrpela še te tri tedne...moji bojo pa tud mogl
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 16:02:41
|
|
|
|
Miška2006
|
Ponudba: če katra želi imeti slednje kupončke od DM-a naj mi pošlje naslov na ZS...so pa veljavni do 31.3.2010: - 1x bonus vata cik cak, - 1x bonus knjiga naš malček, - 1x bonus sensodyne zobna krema za sklenino, - Dnevna in nočna krema proti strijam Afrodita, - Chicco Kenguru (-20%), - Chicco Gugalnik (-20%).
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 17:06:54
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
ojla! mojsonček: čestitke za malo zojo Vidim da ste že zelo pridne tile naši dojenčki pa kar hitijo. Lp
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 17:23:34
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene. no js sem iz pregleda. pogledala me je vaginalno in rekla da možno da mi je malo odtekla voda in da je za enkrat vredu ker je videla da jo je dovolj, če se mi bo večkrat ponovil pa v P. naredila mi je tudi UZ, zaenkrat je vse vredu, glavica obrnjena na vzdol, tako da upam da tako tudi ostane..... za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja ), kile hja +13kg no drgače pa nič novega, nimaš kaj še malo pa gremo v Rim, si moren it malo pospravi, pa testo nardit k delam za večerjo pico mmmmmm njami.. no lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:17:01
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja ), kile hja +13kg (loveforever ne leti nate ampak na osebo, ki ti je to izrekla) Tale je pa "za lase privlečena" ampak res. Ctg bo meni prvič naredila naslednjo sredo, ko bom v 37. tednu in potem vsak pregled do poroda. Ja kako bodo pa vedeli, da imaš popadke in kako bodo spremljali srčni utrip tvojega še nerojenega ? Jaz bi jim na naslednjem pregledu na tvojem mestu pošteno zatežila ali pa bi šla z napotnico za P v porodnišnico, da mi naredijo CTG.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:36:02
|
|
|
|
lino
|
Loveforever jst ga še nisem imela, ker se nisem tako daleč, sem pa na vsakem pregledu videla , ki ga imajo po 37 tednu redno...sicer se zgodi, da mora katera opomnit (ker nas je res veliko...) ampak vse ga pa imajo!!!! Veš, na tvojem mestu bi tudi jaz vprašala kako je s tem...no sej to, da boš itak v vsakem primeru dobila popadke in verjetno tudi vedela, da jih imaš je logično, ampak vseeno je potrebno čekirati otrokovo srce in njegovo počutje,...pa tudi G. s tabo itak nima kaj dela, sej ti pa tk sam ležiš in potem vzame tisti list... so ležerni!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:50:19
|
|
|
|
kalanteja
|
loveforever- men dela sedaj ctg vsak teden, do roka 10.6, enega sem že imela bjondi- brez sape sem pa kar velikokrat tudi, ja, moram kar globoko vdihnit
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnico
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:52:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever za seznam: naslednji pregled 3.6, ( brez ctg-ja ker ga delajo prvič samo na dan PDP-ja kaksno dohtarco pa mas to??
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:53:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnico sej ctg ti posnamejo pri osebni ginekologinji
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:57:24
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: deja777 jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnico sej ctg ti posnamejo pri osebni ginekologinji Jaz sem dobila napotnico, ker ga v amb.moj G nima...prvič pa ga bom imela po 36.t.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 18:58:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
jaz sem imela prvi ctg že v 33 tednu, tako da so te mal nahecali... do sedaj sem jih imela že kar nekaj.... Aja, pregled imam sedaj v četrtek torej 21, če se ne motim... in pa + 16 kg.... pa upam, da se pri tem konča... pa itak sem polna vode... se tolažim :)
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 19:01:44
|
|
|
|
biba14
|
S CTG imajo pri vsakem G drugačen režim, pri rizičnih in samoplač.navadno prej, navadno pa se dela zadnji mesec pred PDP.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 19:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: deja777 jaz še tudi nisem imela ctg-ja pa je danes točno 38t. naslednji pregled imam v sredo mogoče mi bo pa dala napotnico sej ctg ti posnamejo pri osebni ginekologinji ne, pri nas ga nima in moram v P na ctg
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 19:51:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Slikica z včerajšnjega praznovanja in moj bušek v 36. tednu.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 19:56:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Aja, danes sem prvič popila čaj iz malinovih listov - a se mora grenkega pit? Pa tabletek za železo sem vzela, pa da vidimo če bomo spet bruhali po njem .
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 20:08:31
|
|
|
|
KatMat
|
lepa nosečka si!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 20:13:51
|
|
|
|
Snoopyka
|
Mala_princeska- lep buši CTG-js sm že mela in sake tolko ga mam.men jih redno čekirajo od takrat ko sm mela lažne popadke in so mi jih stavlal... to pomen, da od aprila...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 20:14:19
|
|
|
|
amaya
|
Ja res princeska...lepa nosečka....jaz se ne upam niti pred fotoaparat stopit, ker verjetno ne grem cela v objektiv...no vsaj tako se počutim. Danes imam en tak dan z mešanimi občutki, za sabo. Zgodile so se mi lepe stvari in pa tudi nekaj fulllll žalostnega. O žalostnem raje ne bi, ker bi res vse prizadelo tukaj gor...gre se namreč za izgubo dojenčka...jokala sem kot dež in še zdaj se cela naježim, ko se spomnem na to!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 20:36:44
|
|
|
|
lino
|
Amaya le lepi spomini naj te spremljajo!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 20:38:59
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Slikica z včerajšnjega praznovanja in moj bušek v 36. tednu. Ja, res si zelo lepa nosečka...no jst bom pa ju3 dragega nasrala, da me fotka, pa vam potem pošljem...bi tudi sama sebe rada imela za spomin.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.