Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:13:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima. Jaz jo mam tud že nekaj časa samo v bodiju sicer dolg rokav in spodnji del bombažnih tankih hlačk! Brez spalne vreče, pokrito s kovtrčkom!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:15:54
|
|
|
|
ajetam@
|
timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:16:24
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima. Jaz jo mam tud že nekaj časa samo v bodiju sicer dolg rokav in spodnji del bombažnih tankih hlačk! Brez spalne vreče, pokrito s kovtrčkom! Pri nas isto pikica. Bodi dolg rokav in čisto tanke hlačke pokrita pa s kovterčkom
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:19:02
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan MBD0411 glede tabora. Kako pa otroka daš v tabor??? A mate to kakšne ponudbe ali kaj???? Ker Bojana fulll veseli isto tabor, toda tu ni nič. Ne duha ne sluha o kakšnih tabornikih. Naš je vpisan k planincem.Plača vsako leto članarino in je vse ceneje...Je pa to tabor planincev iz vse Slovenije,iz OŠ.Bo treba k planincem ali tabornikom.Je pa vsako leto potem drugje.Lani so bili Pod Peco.. Jolly,danes sem pa tud jaz našla svojega obrnjenga na trebuhu noge pa so gledale skozi prečke.Ko ga dam na tla pa se obrača okoli svoje osi-riti No,gremo za vami,napredujemo,pa tudi skoraj sedimo-čisto malo še manjka..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:20:06
|
|
|
|
iraira
|
Jaz pa opažam, da zadnje dni ko je taka vročina moja pikica fulll manj poje. Sadje ji še paše, drugo pa bolje ne bog ne daj da ji dam mlečno kašico....ji gre kar na bruhanje . Mlekeca še spije nekaj, ampak manj kot ponavadi. Me kar skrbi kaj bo ko bo tapravo poletje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:21:27
|
|
|
|
Tejčika29
|
Lovely- sem ti htela povedat, da lahko na servisu izklopijo airbag, seveda pa podpišeš izjavo, da si sama tako hotela (vzrok - otrok spredaj v avtu) in to je to! Sem se pozanimala pri naši tamladi ki dela na audiju in je rekla da to velja za vse znamke.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:23:18
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ sam tok javljam da me ne bo. ne ljubi se mi razlagat kako je prišlo do tega samo ne bom imela avta jolly sem videla da ste bli na enmu pikniku z malimi. full lušno izgleda. bi full prišla jutri.... škoda ja piknik - smo se dobile mamice k smo hodile skupaj na telovadbo z dojenčki, pa smo še možeke pa dojenčke s sabo pripeljale . je blo luštno in bomo še ponovile :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:24:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jutri midva z Nikom prideva, samo verjetno ne ob 10-ih ampak čim prej - odvisno kdaj bo Nik vstal. Upam, da boste imele telefone pri sebi, da vas bom lahko poklicala, kje bivakirate. Drugač se bom pa tako drla po celem Tivoliju, tako da me boste gotovo slišale. Goga, vaju prideva iskat? Ej Irma od srca ti hvala, sta se ponudili že Marisha in Janja. Itak bomo vse štartale od mene jutri, tak da,...... Pa ukinila sem eno terapijo tablet, ker se TOTALNO KATASTROFALNO počutim po njig. Kot živi zombi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:24:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima. Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica. Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere. a si ga smao oprala, al je suh že tud? ker stvari v katerih je perje, je treba posiušit in pa potme tko z rokAMI mal mećkat in so spet tkae kot so ble, ziher ga nisi uničla!!!!!!! mi smo doma vendo prali take koutre pa nr. vse puhaste bunde in je blo vse OK, res pa je, da ko iz stroja potegneš, misliš, da je konc ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:26:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Cer! Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina.. IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čer! Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol urice . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjala . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službo .....tudi na misel mi ne pade do septembra . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupi Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bo , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujno IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok. ja se strinjam z ajetam ...kako je blo pa včasih? ato zdje pomeni, da ker nimamo klime bomo pa do jeseni al pa do zime, če bo lepa jesen doma???? Mah dejte no ...hjaz tud nimam klime, pa sploh nisme pomislila, da ne bi prišla ...zjutraj ne bo nobene panike, popoldne bom pa avto dobr preluftala preden se bomo not vsedle, vsa vrata odpret pa bo ...pa potme brisačo v avtos edež, pa če bo reeeees tako vroče, slečt do bodija ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:27:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Lovely- sem ti htela povedat, da lahko na servisu izklopijo airbag, seveda pa podpišeš izjavo, da si sama tako hotela (vzrok - otrok spredaj v avtu) in to je to! Sem se pozanimala pri naši tamladi ki dela na audiju in je rekla da to velja za vse znamke. zanimivo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:34:21
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Cer! Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina.. IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čer! Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol urice . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjala . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službo .....tudi na misel mi ne pade do septembra . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupi Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bo , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujno IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok. ja se strinjam z ajetam ...kako je blo pa včasih? ato zdje pomeni, da ker nimamo klime bomo pa do jeseni al pa do zime, če bo lepa jesen doma???? Mah dejte no ...hjaz tud nimam klime, pa sploh nisme pomislila, da ne bi prišla ...zjutraj ne bo nobene panike, popoldne bom pa avto dobr preluftala preden se bomo not vsedle, vsa vrata odpret pa bo ...pa potme brisačo v avtos edež, pa če bo reeeees tako vroče, slečt do bodija ... Jest tut nimam klime!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:35:35
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Cer! Cestitke Blazki za 7. mini bday..in njeni mamici tudi Piknik..joj, jaz sem ga takoooooo cakala in se veselila, zdaj sem pa prav v dilemi, al prit al ne, ker imam avto brez klime in se pol kuha notr..ma prav zalostna sem, ker se ne morem odlocit..ful bi rada vse vidla, ker cvekam ze od lanskega marca z vami pa vidla , po drugi strani, mi pa ni Naceka za vozit v totalno vrocem avtu..kak nasvet? Sej razmisljala sem, da bi sla ze okol 8h od doma pa bi blo do Lj. se ok, sam pol nazaj bo pa tahujs vrocina.. IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čer! Moja princes je danes čez dan spala samo dobre pol urice . Ni bila niti malo sitna, se je skoz smejčkala in pogovarjala . Zaspala je pa ob 7ih v minutki....upam da se naspi vsaj čez noč Smo pa bili danes pri moji šefici in šefu na obisku....me že sprašujejo kdaj pridem v službo .....tudi na misel mi ne pade do septembra . Alja je dobila 100€, da si kaj lepega kupi Glede vročine...no coment, če bo jutri tako vroče že zjutraj...naju nažalost ne bo , ker imam 19let star avto brez klime in ne bom kuhala revce v avtu ( ko bi šle nazaj bi res že pripekalo). Upam, da me razumete in ne bo kakšne zamere, ampak nočem je izpostavljati takim razmeram, če ni res nujno IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ timnala jaz ti predlagam da pojdi. pomisli na nas in naše starše. smo se vsi vozili v avtih brez klime pa smo vsi preživeli res pojdi. ker se boš imela fino in ti ne bo žal ja goga bi bila varijanta sam kaj ko sem doma tukaj gor. če bi bila kje da bi vam bilo sproti bi bilo ok. ja se strinjam z ajetam ...kako je blo pa včasih? ato zdje pomeni, da ker nimamo klime bomo pa do jeseni al pa do zime, če bo lepa jesen doma???? Mah dejte no ...hjaz tud nimam klime, pa sploh nisme pomislila, da ne bi prišla ...zjutraj ne bo nobene panike, popoldne bom pa avto dobr preluftala preden se bomo not vsedle, vsa vrata odpret pa bo ...pa potme brisačo v avtos edež, pa če bo reeeees tako vroče, slečt do bodija ... Jest tut nimam klime!!! Mi tudi nimamo klime!!!! Oz mamo, če si pihaš z usti po obrazu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:36:04
|
|
|
|
laknerš
|
Mam pa predlog da se dobimo res pred Horsom pol pa počakamo 10min pa gremo ker drugač lahko čakamo v nedogled. Kogar ne bo naj pa pokliče katero na tel. da nas najde.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:36:06
|
|
|
|
iraira
|
.100noga, moja je cel dan samo v bodiju kratek rokav pa kuha je čisto rdeča kot kuhan rak
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:40:10
|
|
|
|
iraira
|
Punce moje.....lahko noč ............pa naj prespijo celo noč.......
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:48:23
|
|
|
|
janja 27
|
hello jutri moram zjutraj peljat metko k zdravniku da se polula upam da nama uspe to do 9h da potem pojej in šibam v vrhniko k gogi .... tko da tam nekaj minut po 10 bomo v lj ......itak pa tiste iz lj in bližnje okolice se dobite pejte nekam in se slišmo po telefonu DREAM kje si ti zadnje dni ...a prideš jutri IRAIRA itak da pridi....bomo pihale v avto da bo bolj hladen pa itak klima ni zdrava AJETAM...kje pa živiš tam zgoraj ....itak te lahko poberemo če želiš sam se dogovori z gogo ker mene ne bo jutri nič na netu celjanke.....a potem ne bo nobene al kako..mbd.....timnala..tejčika.. airbag..sklopi se ga tud tako da se varovalko da ven bodo možki vedeli kje je varovalka če ne veste...sicer pa sem đe vedno mnjenja da jo obrni v smeri vožnje sončnica za zobke..mi smo đe brez
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:50:27
|
|
|
|
gogabojan
|
Ej punce, jaz sem ugotovila, da nimam piknik dekice doma. Nevm mogla iti zaradi tega. Razen če eno staro navadno deko vzamem, sam nevem, kok je mrzlo po tleh. Mi je prav bad zdaj. Če mislite, da nev dobra ta deka, nevm šla. Razen, če stol zase prvlečem s seboj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:50:37
|
|
|
|
janja 27
|
aja irma šit za kovterček pa za najrejno gugalnico se pridemo gugat ti kr kriči po tivoliju
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:52:41
|
|
|
|
ajetam@
|
iz zaplane sem. to je iz vrhnike še vožnje v hrib 9km :( pa sej kako bi pa šle v avto 3 lupinice z malčki in 3 mamice ???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:53:11
|
|
|
|
janja 27
|
goga kr deko vzami pa kaj......mi imamo tepih sredi travnika pod tobognom itak pa mam jaz eno veliko pa se bove gor dale. se bove stiskale a ti bi kr stol da bi imela nadzor nad dogajanjem sem pogrunatla da me ni zjutraj doma da bi si kavo skuhala za sabo bomo pa kak kafič napadle..bomo šle na skupinski sprehod
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:54:09
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ iz zaplane sem. to je iz vrhnike še vožnje v hrib 9km :( pa sej kako bi pa šle v avto 3 lupinice z malčki in 3 mamice ??? jaz grem s svojim avtom goga gre s svojim avtom marisha gre s svojim avtom tko da placa za izvoz
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 22:55:22
|
|
|
|
ajetam@
|
ajaaa. sem mislila da greste skupaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 23:01:28
|
|
|
|
timnala
|
Ma sej jst isto razmisljam..ravno sem kolegici na mejl pisala, da mi smo pa tud preziveli pa ni blo klim. Itak je mi2 v fantovem avtu skor nikol ne prizigava, sam da se shladi vcasih, potem pa obicno hlajenje, ker jih na splosno neodobravam. Sploh pa ne na sihtu, k ti po moznosti kje piha v hrbet in mas v pisarni sodelavke v meni in mora to laufat na polno..grrrr Sam bolj problem pri mojem avtu je, da je hlajenje bolj svoh..oz. skor ni omembe vredno in je posledicno mali vedno cist moker, kamorkoli greva. Danes sva sla do Velenja - 20 min in je bil cist moker v avtu. Jst pa hlajenje vzgano in okno na moji strani odprto Pa vseeno mava midva vec kot uro do tivolija, ve pa verjetno ene pol Kakorkoli ze..itak, da prideva, ker sem se predolgo veselila tega dogodka in bova pac prej startala, da se ne bova po vrocini vozila. Avto pa nekam po moznosti v senco pa bo..pa ne mislit, da neki kompliciram, ker mi je klima dalec od pomembne stvari v zivljenju, sam drugi mal zatezijo glede vrocine in dojencka pa pol mal razmisljas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?