Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:34:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve z L greva danes spet . Sva že v napredni skupini ! Pol pa še k gradu Kodeljevo na en kofi. Aha danes.... pol pa nič... Sem prepozno vidla... V petek imam cajt cel dan, bi prišla v LJ... Al v četrtek? Hm, se mi zdi da v petek... ajuto... haha zmeda
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:36:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aha danes.... pol pa nič... Sem prepozno vidla... V petek imam cajt cel dan, bi prišla v LJ... Al v četrtek? Hm, se mi zdi da v petek... ajuto... haha zmeda Četrtki so kofetkarski tukaj v Lj. Prideš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:40:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
imam pa vprašanja: do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu? Vode ne prekuhavam več, razen za mleko... (ne vem zakaj) Surovo sadje ji dam sigurno že mesec dni, če ne še več. Kupujemo sedež, ma Lara še ne dobro sedi, tko da bomo še mal počakali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:42:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Četrtki so kofetkarski tukaj v Lj. Prideš? Ne vem... mislim, da v četrtek ne bom dosegljiva....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:01:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci.... Ja, mene tudi. Pri Zmajskih jamah, a ne? ne spomnim se kak se reče, samo vem, da smo skozi skalo do nje prišli....iz desne strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:04:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meta, lepa slikca! se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:27:26
|
|
|
|
arabela*
|
olivija,pusti mi naslov na zs,da ti pošljem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:28:50
|
|
|
|
arabela*
|
da vas samo pozdravim....nimam časa....danes sem si privoščila nove nohte.....sem bila že ob osmih v salonu....zdaj pa v šolo šibam....se tipkamo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:40:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče.... Ja, ja ... za šoping je vsak izgovor dober. mhm, ... se moram še jaz kaj spomnit (mogoče kakšne vlažilne robčke ). točno tako!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 13:48:37
|
|
|
|
meta21
|
Alenka, jaz vode ne prekuhavam več od kakšnega 7. meseca, čeprav P priporoča do 1 let. Malo mi je smešno, da pije za žejo navadno vodo (neprekuhano), vtakne v usta vsako reč ki mu pride pred oči, poliže tla, če samo za 3 sekunde stran pogledam...jaz mu naj pa vodo prekuhavam. Zakaj že? Da bo namesto 10000 bakterij na dan zaužil 3 manj? Surovo sadje mu pa jaz tudi dajem že od 6, 5 meseca. Edino suho sadje malo namočim in zavrem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 14:22:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Ojojoj! Le kaj? Ziher sem spolno zafrustrirana, ker preučujem drekce al to, al pa si stara manj kot tri leta Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem stara ma to je bila mišljena mentalnastarost, ne fizična šala...da ne boš užaljena... Ne morem z gotovostjo trdit, predvsem ne za ves čas, ampak mislim, da tudi to nisem . Se boš mogla pa malo bolj potrudit, da ti bom zamerla .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 14:25:29
|
|
|
|
meta21
|
Sem se pa zdele ob tejle "zameri" spomnla naše nekdanje sočvekačice Jakolulane, če se je katera spomni. Enkrat me je tako napizdila tukaj na rr, da se vsaj ene 2 meseca nisem oglasila in sem imela nekaj časa precej trdno namero, da se sploh nikoli več ne bom. Tko, da Olivija, čist razumem tvojo previdnost. Sem jaz en čas pol tko pazila, kaj pišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 14:28:36
|
|
|
|
Čarli08
|
Meta, kaj se je pa zgodilo?? Drugače pa: glede na to, kako se babe kregajo po drugih forumih, je še dobro, da je bila samo ena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 14:29:51
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš pa že dva dni štrajka pri kosilu. Poje skoraj pol manj. Jaz mislim, da mu je vroče ...??...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 15:12:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče.... Kupili sva od sparkya brezrokave bodije za 7.99 € in so ful lepi in fino mehki. So trije v kompletu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 15:14:36
|
|
|
|
pf
|
imam pa vprašanja: do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji na kolesu? lep dan vseeeem! [/quote] Vodo prekuhavam, sadje pa je že skoraj od začetka surovo. Ne vem če sem tri tedne kuhala jabolka in hruške, prej dva. A ti še Sari kuhaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 15:19:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meta, kaj se je pa zgodilo?? Drugače pa: glede na to, kako se babe kregajo po drugih forumih, je še dobro, da je bila samo ena. Tudi Lana že dva dni poje ful manj in tudi mislim, da je krivec vročina.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 15:56:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya olivija,pusti mi naslov na zs,da ti pošljem.... že imaš na zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 16:03:53
|
|
|
|
Olivija*
|
alenka, tudi jaz ne prekuhavam več vode...navadno... še vedno pa po stari navadi zjutraj zavrem en lonček vode za mleko in potem ji tudi čez dan dajem tisto prekuhano. če smo pa kje zunaj, pa ustekleničeno. včasih, če se mudi, tudi kar s pipe... saj bi lahko kar vse vodo s pipe dajala, ampak se me še drži tista navada iz prvih mesecev . Počasi popušča... moja patronažna pravi, da je treba vodo prekuhavat samo do 6. meseca, potem je pa otroka treba navajat na "normalno" življenje, da ni ob vstopu v vrtec prehud šok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 16:04:34
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, še to: kupila sem kahlico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 16:06:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja, še to: kupila sem kahlico Jst ji jo bom pa kupla za 1. rojstni dan.. prej se ne mislim s tem ubadat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 16:07:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Se boš mogla pa malo bolj potrudit, da ti bom zamerla . saj se mi je zdelo, da ti razumeš šale. ampak za vsak slučaj sem še napisala... ker tipkano besedo si lahko razlagaš tako ali pa tako... navadno se ne čutijo čustva zraven...razen, če napišeš celo kolekcijo smajlijev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 16:09:25
|
|
|
|
Olivija*
|
Ela , Tarik vse naj naj! hočemo kako slikco!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 19:46:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meta, kaj se je pa zgodilo?? Drugače pa: glede na to, kako se babe kregajo po drugih forumih, je še dobro, da je bila samo ena. Tudi Lana že dva dni poje ful manj in tudi mislim, da je krivec vročina. Tole je pa čisto mimo. Mislim pa, da je Čarli pisala o neješčem .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 19:47:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja, še to: kupila sem kahlico No super. Poročaj kako ji bo všeč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?