Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja NenaLena maja ko zaspi in mislim, da trdno spi pa jo hočem dat v posteljo ali v ležalnik takoj odpre oči in se dere kot nora...čez dan bi spala skoz ji grejo učke skup sam ne bo spala, če ne bo na mojih rokah ali pa z glavico na mojem oprsju...drži pa me tako močno, da to ne moreš verjet...pa skoz ji kaj govorim, se igrave itd...amapk roke so zakon...jaz se bojim, da bo razvajenka in več ne bo hotela čist nič brez mojih rok...zjutraj ko vstane pa do večera dokler ne zaspi tuli, če je nimam v naročju...edino na previjalni je še ok...pa sva z lubijem mislila, da ji je prevroče pa sem jo slekla pa ni nič pomagalo...spi samo, če sem jaz poleg in da me drži in to ob določeni uri.... Poskusi morda še s to foro: naštimaj ji pleničko za podlago na vajini postelji, ki diši po tebi in jo takrat, ko bo imela očke zaprte vsaj 5 minut, da vidiš, da zares trdno spančka, položi na vajino posteljo, jo fajn pokrij (če je vroče pač s pleničko, čeprav jaz Elo še kar pokrivam s tanko odejico), da se počuti varno, se vleži čisto poleg nje, daj roko čez njo in se z ustnicami dotikaj njene glavice, da te čuti, voha in sliši. Ker to pa je skoraj isto kot če je v tvojem naročju, toda olajša ti pa možnost, da ko zares trdno zaspi, da lahko odideš, brez da bi jo prestavljala in budila. Če to ne bo delovalo, verjamem, da boš slej ko prej iznašla varianto, da jo boš nekako "prefrigala" . Je pa očitno tudi Maja (tako kot naša Ela) zelo občutljiva deklica, ki rabi veliko bližine in ljubezni. Pri Eli jaz opažam, da jo že samo en moj napačen gib spravi v kričeč jok, kot bi ji rezala noge . Ravno zdaj sva se kakšnih dobre pol ure uspavale. Pa najprej v naročju, pa ji to ni pasalo, pa sem jo potem dala malo ležat na trebuščka, pa je mičkeno bruhala, pa spet jok, pa nazaj v naročje ... na koncu pa vedno pristaneva na postelji, ona na boku pokrita, jaz zraven nje, jo držim, umirjam, dotikam, dam kakšen poljubček ... toda vse mora biti točno ob pravem času. Če jo božam ob nepravem času, jo samo še bolj razbudim, če jo poljubim ob nepravem času, jo spet zbudim ... sploh ne vem, od kod mi ta modrost, da točno vem, kaj ji kdaj paše in kaj jo bo uspavalo, ne pa zbudilo . Zdaj končno spi, jaz jem pa mrzel gris, ker se je prej zbudila ravno, ko sem jedla .
|