Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:36:32
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no super...me veseli maja da si to povedala... tanja,maja.....uprasmo ce dajo kaksen količinski popust...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:37:33
|
|
|
|
KatMat
|
sam bi res lahko... a u porodni si sam???al majo tud sobe k jih je vec not?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:39:31
|
|
|
|
KatMat
|
uuu porocne obleke bodo cez 7 min
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
otroc majhni sploh niso dobrodošli v P. ker imajo lahko viruz in ga prinesejo s sabo, jz bom bla bl vesela da bojo moji pršli na obisk pol k men k bom doma že ene 14 dni prej pa ne maram nobenga, tako in tako pa je to tako da če so obiski olikan ne bojo začel hodit na obiske prej kot čez 14 dni ko boste doma, vsaj tisti ki spoštujejo novorojenčka in mamico
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam bi res lahko... a u porodni si sam???al majo tud sobe k jih je vec not? za PO. ne vem v LJ. si sam v porodni sobi, pa da bi mogla gledat še eno tm zraven kako se matra sej znorim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sem tudi razmišljala, da mož ne bi sina pripeljal na obisk - ne vem nekako mi bo hudo, njemu še bolj, pa jok itd...se mi zdi, da je tistih 3 bolj da me ne vidi in da ga ne begam....potem pa ko pridem domov, pa prinese dojenček eno veliko darilo in se pockrljamo....tam gori v P se mi pa zdi kar malo skeri vse skupaj....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:48:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Olivca se danes vrača iz Postojne.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:48:34
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pa ce je guzva??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:50:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* sem tudi razmišljala, da mož ne bi sina pripeljal na obisk - ne vem nekako mi bo hudo, njemu še bolj, pa jok itd...se mi zdi, da je tistih 3 bolj da me ne vidi in da ga ne begam....potem pa ko pridem domov, pa prinese dojenček eno veliko darilo in se pockrljamo....tam gori v P se mi pa zdi kar malo skeri vse skupaj.... men je pa boljs k v lj.... ctg- bolj zasebno vzdusje pa tud sestre mi cist drugac delujejo kt v lj...sprejemnica v lj mi je grozljiva,pa zelo nesramni so bili do mene
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:54:28
|
|
|
|
Dudica1
|
lina pri meni je bil starejši prvi dan pri meni potem pa ne več ker ga je vse drugo zanimalo kot jaz in ...kako se posteljo premakne,dvigne itd... Je pa takoj pogledal dojenčka mu dal dudico,mislim nič mu ni bilo hudo,ko je odhajal je rekel "gremo, mami čao"...in pomahal ...pa tko je sam sebi rekel "mami v bolnici" tale stavek me je malo šokiral sem dobila solze v oči,ker sem ga ful pogrešala in tud po telefonu nisem mogla z njim govorit...ampak kaj hočeš potrpiš tiste par dni... Glede obiskov je res najbolj fajn da prihaja samo on...vsi drugi so ti odveč ker se potem ne moreš z partnerjem nič konkretnega pogovarjat...pa lubčka gor pa dol pa tko no sej veste kaj misli...jaz sem svojga zelo pogrešala... V PO. imate eno porodno sobo v kateri rojevata dve...sem mela pa srečo da sem bla obakrat v 1 ki je kao najbolj intimna...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 11:56:33
|
|
|
|
KatMat
|
super da vsaj nekdo ve...hvala dudi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:01:57
|
|
|
|
KatMat
|
dons se pa nasa bolj malo premika...ene dva premika sem samo zasledila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:04:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat super da vsaj nekdo ve...hvala dudi ja ena je čist intimna,v eni je banja za eno in pol je še ena ki je za dve rojevat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:20:02
|
|
|
|
KatMat
|
sam me pa nebi motil ce bi ble dve
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons se pa nasa bolj malo premika...ene dva premika sem samo zasledila joj moj je pa cel dopoldne dejaven ko hudič, me že tm dol vse boli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:23:14
|
|
|
|
KatMat
|
zamenjam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:24:16
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sem bla prvič v tisti kjer sta dve. Vmes je taka premična stena ampak se vse sliši. Pa sploh ni blo tko hudo. Soseda se je sicer drla ko ampak te to takrat ko rojevaš sploh ne moti. Vsaj meni ni. Kot pravi dudi, pol je še ena kjer si čisto sam in ena kjer je banja noter. Čeprav tale z banjo je direkt na hodnik in te najbrž vsi slišijo Meni je popolnoma vseeno v katero grem, sam da čimprej mine. Glede obiskov: ko sem bla prvič je prišel samo moj, zdaj bosta oba z malo. Ona si želi, jaz pa tudi. Če ji ne bo OK, pa naslednjič ne bo prišla. Edino v soboto ju ne bo, ker moj ozvočuje, tamala bo pa mogla pri nekom bit. Pa še ne vem kje. Ostalih ne pustim. Tašča in tast se že mešata, da bosta prišla ampak sva rekla, da ne. Res se mi ju ne ljubi gledat. Že tako pride vsak dan vprašat, če je kaj narobe. Halloooooo, a bi moglo bit kej narobe, če grem vn iz hiše?? Madona, čez rok sem, valda bom prej al slej šla. Kako mi pritisk dvigne. In ker njiju ne pustim, potem tudi moji ne pridejo, ker bi bila zamera iz taščine strani dosmrtna. Tisto urco pa pol hočem imet samo mojadva zase.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:24:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam me pa nebi motil ce bi ble dve ne vem men sezdi da mene tud ne bi motlo če bi tko rodila kot zdej drugič...če bi pa prvič mogla bit zraven še ena pa glih ne vem če bi ško k je predolg trajal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj maš zmenjen? a greš rodit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:25:01
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons se pa nasa bolj malo premika...ene dva premika sem samo zasledila Moj se tud bl malo. Samo prej sem enkrat začutla rahel pritisk ob steno. Pa zdele me fejst boli trebuh.Sam to zihr ni pravi popadek. Moram se mal uleč
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:26:52
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj maš zmenjen? a greš rodit komu ti to?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:30:32
|
|
|
|
rozcaa
|
Sem zlikala, napisala prehranska navodila za in pol pogruntam , da mi je sel cep. Juhej!! Mogoc bo pa zdej le akcija! Tud popadki so prisli nazaj, sam so cist neenakomerni. Na 5 min, pa na 7, pa na 10. Cudno dete.. nadstandardna soba..kok mors pa kej placat zanjo? a to je tista soba, ko mas not zogo pa prucko in te zadeve al ni to to? obiski..moj ne bi rad nobenga druzga kot najini druzini, mene pa kr mika, da bi se tabols kolegicam "dovolila", da naj pridejo.. Mam obcutek,da mi bo kr dolgcas te 3 dni. Sem si sposodla eno knjigo v kniznci, pa tud mp3 player mam prpravlen v torbi. tanja..oprosti..sem te nehote prekrstila v katjo, sporocilo pa je bilo namenjeno tebi. Punce..neki mi povejte..a mate ze vse 100% izbrana imena za vase soncke? Midva se vedno nisva cist usklajena.. Tok bolj zoprno je, ker jst vem za spol, moj pa noce vedet..aaaa..naslednjic ne bom vprasala. Upam,da se ne bova skregala v porodni. SEZNAM!!!!! RODILA BOM V LJ!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem bla prvič v tisti kjer sta dve. Vmes je taka premična stena ampak se vse sliši. Pa sploh ni blo tko hudo. Soseda se je sicer drla ko ampak te to takrat ko rojevaš sploh ne moti. Vsaj meni ni. Kot pravi dudi, pol je še ena kjer si čisto sam in ena kjer je banja noter. Čeprav tale z banjo je direkt na hodnik in te najbrž vsi slišijo Meni je popolnoma vseeno v katero grem, sam da čimprej mine. Glede obiskov: ko sem bla prvič je prišel samo moj, zdaj bosta oba z malo. Ona si želi, jaz pa tudi. Če ji ne bo OK, pa naslednjič ne bo prišla. Edino v soboto ju ne bo, ker moj ozvočuje, tamala bo pa mogla pri nekom bit. Pa še ne vem kje. Ostalih ne pustim. Tašča in tast se že mešata, da bosta prišla ampak sva rekla, da ne. Res se mi ju ne ljubi gledat. Že tako pride vsak dan vprašat, če je kaj narobe. Halloooooo, a bi moglo bit kej narobe, če grem vn iz hiše?? Madona, čez rok sem, valda bom prej al slej šla. Kako mi pritisk dvigne. In ker njiju ne pustim, potem tudi moji ne pridejo, ker bi bila zamera iz taščine strani dosmrtna. Tisto urco pa pol hočem imet samo mojadva zase. jz sem svojima kr rekla da jih prosim da ne hodijo v P. na obisk, naj raje pol pridejo in sta bla čist presrečna da sem to umenla, k noben ne mara hodit po bolnicah pridejo raje na dom na obisk kar se tiče pa tasta in taščo pa še ne vem umenla sem da raje vidim da jih ni kot pa da pridejo tako in tako bojo videl štručko ko pridem domov, ker živimo v isti hiši, tako da upam da jih ne bo pa še moj ni kaj preveč zainteresiran da bi jim kaj reku, k bo ful zamere, kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj maš zmenjen? a greš rodit komu ti to? katmat!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 12:33:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa Sem zlikala, napisala prehranska navodila za in pol pogruntam , da mi je sel cep. Juhej!! Mogoc bo pa zdej le akcija! Tud popadki so prisli nazaj, sam so cist neenakomerni. Na 5 min, pa na 7, pa na 10. Cudno dete.. nadstandardna soba..kok mors pa kej placat zanjo? a to je tista soba, ko mas not zogo pa prucko in te zadeve al ni to to? obiski..moj ne bi rad nobenga druzga kot najini druzini, mene pa kr mika, da bi se tabols kolegicam "dovolila", da naj pridejo.. Mam obcutek,da mi bo kr dolgcas te 3 dni. Sem si sposodla eno knjigo v kniznci, pa tud mp3 player mam prpravlen v torbi. tanja..oprosti..sem te nehote prekrstila v katjo, sporocilo pa je bilo namenjeno tebi. Ni panike. Punce..neki mi povejte..a mate ze vse 100% izbrana imena za vase soncke? Midva se vedno nisva cist usklajena.. Tok bolj zoprno je, ker jst vem za spol, moj pa noce vedet..aaaa..naslednjic ne bom vprasala. Upam,da se ne bova skregala v porodni. SEZNAM!!!!! RODILA BOM V LJ!!!!!! imena- midva veva kaj bo in imava 10000% izbrano ime. Tudi ko se s trebuhom pogovarjava, kličeva po imenu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?