Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 9:57:17
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis lavita; čestitke za prve korake .. V petek je to uspelo tudi najini Lari. ooooooo, tole sm pa zgrešla. čestitke! Se bom kr tule pridružila, pa čestitala.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:01:57
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, evo malce sem imela zasukan vrsti red ... dete je po neskončnem vračanju dude zaspalo ... saj ob 10h še lahko postrežem zajtrk, a ne?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:02:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 tims, škoda za reunion, ja - moram povprašat, kaj je dogajalo ... Fotografiranje ---- kdaj se vidimo - zihr boš izpadla odlično na slikicah - te bosta v fotoobjektiv ujeli Majuška ali populis - mislim, da boš gledala svojo podobo odprtih ust (v pozitivnem smislu, seveda ). a ti nama s populis mal na dušo pihaš, a?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:03:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Očitno Majuskin Aleksander danes spi, tako da danes jaz serviram fruštek, dobr tek jap, je spal do 9.10 ... po nekaj dneh zgodnjega vstajanja je kar pasalo
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:10:20
|
|
|
|
lavita*
|
Hvala za čestitke za prve korake.! Saj res čas hiro mineva. Joj nša je spet tako bolana. Čist prehlajena, v prsih ji kar hropeče oz. piska. Celo je hotka imet malo vročine, p aš ekašlja ful zraven. In zdaj reva gre vsako uro malo zaspat. Ni čudno če ga je od dveh zjutraj svirala. Sem jo hotla k babici peljat, da bi se malo navadila kako obrihtat dva mala fakina. Pa bo eš mogl počakat kak dan. Verejtn bo treba it spet k zdravniku. Danes se bom tud jaz srečala z likalnikom in to ta trenutek ohajam. PA še neki morma naštudirat za kosilo. No lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:11:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:28:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:37:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:38:10
|
|
|
|
AAA
|
Dan, dan, malo slikic
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:39:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:39:55
|
|
|
|
AAA
|
pa še dve jah nič, poletje je tu
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 10:41:33
|
|
|
|
AAA
|
Men pa RR neki šteka. Zgoraj sem navedna kot prijavljena, spodaj pa, da sem odsotna. Kaj je zdaj to? Itak mi pa comp tud nekaj šteka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:41:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 10:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 11:03:12
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, uauuuu, kakšni zajtrki. . Hribovski... romantični... sej je vseen . Sam da se je. Nina je pa spala do destih, potem jo je pa bumbar k prodaja kromper zbudu . Se je usedu na zvonc, da je mene skor s stola zabrisal. Mater majo eni občutek. Rebeca, komot greš lahko ven, samo pazi da ne bo na sončku, pa da ga ne boš pregrela. No, če pa nima več vročine pa itak da ni panike. Pri nas sem jaz tud Majusko takoj obvestila, kaj se je zakuhalo pri naši Nini, tako da je vedla, kaj lahko pričakuje pri Aleksandru. Hb, da ni bilo nič Majuska, Populis, od zdej naprej se držim nasveta Metuljčice in se pri vama slikam Neboglasnica, to se tudi pri meni dogaja, da gre zaradi kakšnega fleka majica v pozabo. Pa je škoda. In če je res lepa, pa probaj dat v čistilnico. Bo tud Sara ful vesela. AAA in Rebeca, lepe fotke . Zdej pa bom verjetno odpujsala z otrokoma ven. Kosilo je včeraj zvečer možo skuhal . Čufte. Jaz samo pire krompir naredim za prilogo in to je to. Jeeeeee. Mislim, da bo dons tud Nina to jedla. Aja, a jagode že dajete ? Jaz sem rekla, da jih ji ne bom dala pred prvim roj. dnevom, pa sem ji vseeno dala, ker me je tako ubogo gledala. Pa ji ni bilo nič, tko da bomo verjetno kar nadaljevali z njimi. Lepo se imejte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 11:03:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 11:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 12:04:39
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ nanka, hvala. Povej kako dolgo je trajalo pri vas...tri, štiri dni, več? Sploh mi ni jasno kje smo to pobrali....v bistvu prav v stiku s kakšnim otrokom nismo bili zadnjih 14 dni Ko otrok dobi pikice, ni več kužen..menda? Ker za rd smo pa bili skupaj z še dvema majhnima, seveda sem ju naslednji dan poklicala in pač povedala, kaj lahko pričakujejo..na žalost. No pa saj, sta bli še nekam veseli, da se rešijo čim prej, če je že treba. Pikice so čisto izginile 4 dan, prej pa 4 dni vročina, tako da je bila čisto dobra v enem tednu. Se pa tudi meni ne sanja kje je to staknila, ker že več kot mesec ni bila nikjer, niti v stiku s kakšnim otrokom razen domačih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 12:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 12:12:13
|
|
|
|
nanka
|
Pri nas pa še ni tako vroče, samo sonce še ni na pravi strani, popoldne bo pa ubijalsko po 14, za zdaj je pa prav prijetno sploh v senci.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 12:13:33
|
|
|
|
nanka
|
Kakšne krasne fotke ste nalepile AAA, populis in Mojcek, bi se pa meni tudi prileglo kopanje v morju, samo je zame še veliko premrzlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 12:14:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 12:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!