mojčca
|
Jutro punce Danes sem pa ful dobre volje, pa zunaj sije sonček, jeeeeeeeeeeee. No, vikend je minil in to čisto prehitro. Sem bila v soboto sama z otročkoma, tako da sem jih peljala k mojim staršem, jaz pa sem doma pospravljala klet. Je bilo ful za pospravit, pa pometala sem na veliko. Smo imeli čez vikend najeti kontejnar za smeti in to tavelik. Smo notri zmetali ful robe, gradbenega materiala, stare klopce in podobne zadeve. Ja, se je med gradnjo kar nabralo ene robe in danes vse skupaj odpeljejo. Včeraj dopoldan sva tudi pospravljala, popoldan pa sem šla z Maticem na Zbilje (Manca ni hotela zraven ), kjer smo se dobile s puncami in sicer z aprilčicami, s kateri čvekamo tukaj gor na RR. Je bilo ful luštno, ampak je bila gužva, zato smo odšle v kavarno, kjer so imeli trampolin v obliki napihljiveega gradu. Je Matic užival 100/uro in je prišle domov ful utrujen. Domov sva prišla ob 18.30, šla sva po dolge rokave in naprej k prijateljem, ki so imeli krst. Tam je Matic spet užival 100/uro, ker so imeli trampolin. Je bil na koncu revček tako utrujen, da je komaj hodil. No, itak je moral pregledati tam teren, če je še kaj pametnega in ko je tekel, je ful padel. Se je udaril na čelo, pa iz ust mu je ful tekla kri - si je prebil ustnico in nad ustnico je še čisto popraskan. Je bil tako bogi, ko sva prišla domov je pojedel jogurt, na hitro pod tuš in ko sem ga dala spati, se tudi oglasil ni več. Je gospodič spal celo noč brez, da bi se zbudil. No, da vam povem, da po novem Manca ful rada hodi v cerkev k Šmarnicam. In potem izjavi moji sestri: jaz ful rada hodim k Šmarnicam zaradi župnika, ker je tako lep. In to je razlagala potem še včeraj pri prijateljih, kako je župnik ful lep (potem pa so se spraševali, od kje njej take izjave in na koncu prišli do zaključka, da je sigurno slišala mene, kako hvalim našega župnika). Špacka, meni tvoje slikica na FB nič ne pomagajo, ker jih ne najdem, pa tudi bolj bolj tako se znajdem na FB. Daj jih prilepi še sem, plisssssssss. A greste letos tudi poleti na Pag???? Sedaj je pa res že skrajni čas, da se končo dobimo in skupaj spijemo kakšno pijačko, otročki pa se bodo igrali in zabavali po svoje. Ugi, moj brat je tudi kupil trampolin in sta našedva čisto navdušena. Matic je non stop notri in je ponavadi popoldan tako utrujen, ko gre spati, da se tudi ne oglasi in samo zaspi. Je pa res, da smo zaradi trampolina skoraj vsak dan pri naših na obisku, ker trampolin je pa zakon. Imam stranke, se javim kasneje, če ne bo ful gužve.