|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
17.5.2009 14:45:18   
miklarom
sonček85 - no me veseli da je mali vredu, da pa mamici in atiju nagaja je pa to tudi pravuser posted image , kar naj tako vsaj vesta da ga imata in vesta kdo je zdaj glavni v hišiuser posted image user posted image user posted image
super komaj čakam da se vidimo in da polubčkam malega Aleksauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.5.2009 19:36:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kir test si to delala?

pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image
take imajo tudi pri nas v DM ,kjer sta dva v eni škatlici,meni se zdi da je first ...

junija user posted image

Kaj je to sonček?user posted image
ma eh narobe sem citirala ,misla sem tebe da bo junija plusek user posted image

miklarom.ja res je tko ,naj pove da je sedaj on glavni,mi tudi čakamo da se vidmo pa da te pobožam po trebuščku user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.5.2009 20:22:10   
sarar
živjo punce! sem vas morala pozdravit, preden grem likat... kako ste preživele prečudovito nedeljo? mi smo mel en ful fajn piknik, ker je moj nečak praznoval in smo se imeli prav super. pri meni so se krči malo pomirili, se mi je pa prebava zadnje dni malo pospešila. me že moj čudno gleda, zakaj grem trikrat na dan..... a je mela kera podobno? si  še kar dajem upanje da sem user posted image  in iščem vse možne znake, se pa zavedam da je ta mesec bolj malo možnosti. ampak, saj tudi če ne bom ne bom pokvarila statistike, ker vas je user posted image  že kar nekajuser posted image user posted image user posted image  pa naj se tako nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
novopečene nosečke, kako se kaj počutite? vas kaj dajejo nosečniške tegobe zdaj ko je vroče? upam da ne preveč...
lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.5.2009 21:19:46   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

pri meni so se krči malo pomirili, se mi je pa prebava zadnje dni malo pospešila. me že moj čudno gleda, zakaj grem trikrat na dan..... a je mela kera podobno? si  še kar dajem upanje da sem user posted image  in iščem vse možne znake, se pa zavedam da je ta mesec bolj malo možnosti. ampak, saj tudi če ne bom ne bom pokvarila statistike, ker vas je user posted image  že kar nekajuser posted image user posted image user posted image  pa naj se tako nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
novopečene nosečke, kako se kaj počutite? vas kaj dajejo nosečniške tegobe zdaj ko je vroče? upam da ne preveč...
lepo se imejte še naprej.

Meni se tudi zdi, da imam nekaj časa malo pospešeno prebavo, tako, da upam, da je tudi pri tebi to znak za user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa se jaz počutim kar ok, edino občasne rahle slabosti me dajejo, pa po stopnicah ne smem it preveč hitro, ker me potem prsi preveč bolijo user posted image
Res pa je, da pravijo za cel teden ful lepo vreme in ful toplo, tako, da upam, da ne bo kakih tegob zaradi tega user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.5.2009 22:53:30   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Meni se tudi zdi, da imam nekaj časa malo pospešeno prebavo, tako, da upam, da je tudi pri tebi to znak za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.5.2009 22:56:48   
sarar
iz tvojih ust v božja ušesa!!! hvalauser posted image
me veseli da se dobro počutiš. gotovo bo tako tudi ta cel teden, ker bo res lep in sončkastuser posted image  nočko vsem

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.5.2009 23:29:50   
LUNA83
Oj punce,kako ste pridne,ki toliko pišete,.. pridne,pridne,. Vsem srečkam nosečkam želim lep začetek tedna,..ostale ki čakamo na dan d pa da pride čimprej in da zagledamo user posted image . Jojjj kako se meseci vlečejo,.. Sej bo,..važno je da sem si v glavi poštimala in da se ne obremenjujem več tako kot na začetku,..

Čakamo +

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.5.2009 8:16:43   
ursa30
jutro. samo javljam, da me lahko obarvate v modro. user posted image  se je danes začela prikazovati..pričakovano..user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.5.2009 8:25:31   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jutro. samo javljam, da me lahko obarvate v modro. user posted image  se je danes začela prikazovati..pričakovano..user posted image

ah, pa ne že spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za naslednji kroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.5.2009 8:30:25   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ursa  - pa ne no, pa kaj si tauser posted image misli da je, jo bom k'r nagnala preč, šcc,šcc baba pokvarjenauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.5.2009 8:39:31   
ursa30
tiki, hvala. sem že kar malo obupana. v bistvu komaj čakam sredo in tomaževiča, da se premaknem malo naprej.

miklarom, ja res je packa tale user posted image , se me že skoraj tri leta drži kot klopa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.5.2009 8:45:16   
miklarom
ursa30 - ja hudo je če dolgo časa čakaš in upaš vsak mesec da bi zagledal user posted image , pa nič, tako je meni bilo vsa ta dolga leta, in sedaj ko nam je zopet ratalo po IVF ,  upam da tokrat pridemo do konca, saj mi emšo že u rit skačeuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.5.2009 8:45:32   
Anonimen
Jutro!
uršauser posted image ma ne smeš obupat no,vsakič k ne uspe naj te naredi sam še bolj močnejšo in ne se ji pustituser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.5.2009 8:48:26   
S*
Jutro!

Urša user posted image user posted image user posted image  , midve bova počasi med veteranke.

Miklarom user posted image  kako kaj življenje dva v enem user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.5.2009 8:56:52   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka 
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 50, OD TEGA 9 SREČK NOSEČK

Modrih : 20
Roza   : 9
  Skupaj :29

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................31,03% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.5.2009 8:59:33   
miklarom
dva v enem fenomenalno, nikoli boljšeuser posted image .

praviš da bota z urso30 veteranke,o ne še to sem bla jaz 17.letuser posted image , ne vem če je kera podrla moj rekorduser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.5.2009 9:00:11   
Buska
ojla, tudi mene lahko obarvate modro, saj je danes zjutraj prisla user posted image  user posted image . se bom vpisala se pri junijkah

lep soncen dan vam zelim user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.5.2009 9:02:04   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dva v enem fenomenalno, nikoli boljšeuser posted image .

praviš da bota z urso30 veteranke,o ne še to sem bla jaz 17.letuser posted image , ne vem če je kera podrla moj rekorduser posted image

Ti spadaž že bolj v rubriko saj ni res, pa je user posted image   user posted image   user posted image .
Ampak mislim da je bil trud poplačan, pod tvojim srčkom sedaj rase user posted image , ki vaju bo januarja razveselila in poplačala vse borbe za nazaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.5.2009 9:04:23   
miklarom
kaj ta rujbrika saj ni res pa je tudi obstajauser posted image , hudiča to pa nisem vedlauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.5.2009 9:05:07   
ursa30
miklarom, ti si itak fenomen user posted image  res, svaka čast za vztrajnost, jaz že po treh letih obupujem user posted image

S*, odpreva svoj klub?  sigurno se bo še kakšna veteranka našla user posted image  članarine ne bo user posted image user posted image  

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.5.2009 9:09:33   
Tretjinka
jutro...
danes je moj 38 dan brez user posted image . znakcev čist nobenih...ne za user posted image , ne za user posted image ....zbrala sem pogum in se odločila, da naredim test...zdaj samo še čakam, da me prime lulat user posted image ....jao, kako sem živčna user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje, za tiste bolj izkušene.....če ženska npr en mesec nima ovulacije, a potem tudi user posted image  nima???

user posted image  za vse ki se podajate v nove boje!

pozdravček!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.5.2009 9:10:03   
MiniMiska
Buska, ursa30 - ah, škoda. AMpak, glavo gor, bo pa junij bolj cvetoč, tudi za vajini user posted image  ;)
Po seznamu še SakuL čaka user posted image , pol pa sem že jest na vrsti, da ugledam plusek... me prav zanima, kaj bo jutri :):) ker ni nobenih znakov ne za user posted image  niti za user posted image  - ali pa jih jest ne vidim user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.5.2009 9:11:19   
miklarom
eh, nič ne obupuj, saj bo , še vsaki je uspelo pa tudi vama bo. bom jaz pomagala, da čimprej zagledatauser posted image , bom malo pocoprala pa bo takojuser posted image

no če bota pa odprli svoj klub, bom pa jaz prišla k vama za maskoto čakalne dobe.user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.5.2009 9:12:46   
miklarom
ja hudiča da hitro spij liter vode pa brž lulat na palčkouser posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.5.2009 9:13:46   
miklarom
ti tudi hiter na palčko, ne vem kaj tako dolgo čakašuser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.