tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Je pa ful zanimivo, da je tokrat prišla po 30 dneh, ko je ponavad par dni več. Mogoče se bo pa počasi uredila. SIcer pa grem takoj ko bo konec s krvavitvijo na HSG. to sem jaz tudi mislila.....ja zdaj je pa že NI in NI...... ...upam, da bo pri tebi drugače... A se ti je uredila na normalen ciklus, zdaj jo pa že dlje časa nimaš al kako? IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Dobro jutro punce! Danes pa sem jaz očitno prva tukaj, kar nisem mogla spat Lahko vam z veseljem sporočim, da sem pred pol ure zagledala Joj, kako sem srečna, sploh ne dojamem in se še vedno tresem bom vam probala še naložit slikico, če mi bo uspelo Srečna sem, da bi skalala do stropa, ampak potem bi zbudila celo hišo Saj kar ne morem verjet. Ko sem zagledala drugo črtico, mi je srce začelo tako biti, da mi je res skoraj v hlače padlo pa še zdaj se tako počutim Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Bravoooooooooo! IZVIRNO SPOROČILO: dini Ne, ne, nč ne prikrivam, ko bi le ja , ma sploh nebi prikrivala takoj bi use zvedle. Pijem krvomočnico pa me zanima, če bi mi jo lahko še katera šenkala. Zakaj jo pa ne kupiš? IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Žal pa moram sporočiti, kolikor sem se aprila veselila, da sva zagledala plusek, sem zdaj žalostna, ker sva izgubila najino pikico Joj, zaljubljena23, to je še hujše, kot če ne zagledaš . Da jih zagledaš, se veseliš, potem ti pa to veselje vzamejo. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem skupaj! Sporočam, da je moja prišla, tako da bo junij sigurno moj mesec!!!! Tako ja, sam obupat se ne sme. Midve bova junija zagledali IZVIRNO SPOROČILO: dini Ti nazaj zs Kaj pa mate s temi ZSji. Saj se mende vidi, da ma nekdo ZS. Al mu morš na forumu posebej povedat? IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka Živijo babe žabe! Čestitke še z moje strani vsem , aqui in zaljubljeni pa en velik tolažilen . Pri meni je še vse po starem, razen da me dodatno ful bolijo bradavice, ki so ves čas ful napete. Bomo videli začetek tedna kaj bo!!! Upamm, da !!! Lep dan še naprej! Navijam
|