|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
16.5.2009 17:48:02   
miklarom
oja, ene smo gor, malo lenarimo in se doma crkljamouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.5.2009 17:51:24   
sarar
user posted image tud to včasih paše, a ne? jz se bom pa zvečer ko dam tamaledva spat... matr, majo tamali ene energije, ne vem od koduser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.5.2009 17:54:26   
LUNA83
oJLA puncem kar nekaj dni me ni bilo tukaj gor,.. sem se kar malo odklopla ta mesec,..sem enostavno preveč razmišljala,... vsem ki vas je obiskala user posted image  pošiljam en velik objem,.. za srečke nosečke pa user posted image user posted image user posted image , lepo čuvajte svoje pikice in uživajte,....

Do mojega dneva D je še 10 dni tako da,..ni kaj bo treba počakat,..meseci se vlečejo kot,... Kaj je tema za JULIJ mogoče že odprta ? Ker če nama v maju ne uspe se moram selit kar v julij ker je ne bom dobila tam nekje  !!!! Joooj jooojj jooojjj. Ampak sej upam da je MAJA NE BO!!!!

Čakamo +

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
16.5.2009 18:06:33   
sarar
luna83, sem že tudi jaz gledala če je ta tema odprta pa je nisem zasledila... jaz pa jo čakam še 8 dni, ampak bo prej ker me že zdaj zvija po jajčnikih. upam da pa le zagledave user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.5.2009 18:11:18   
sarar
zdaj sem jo našla. pod upajmo skupaj je. upam da nama ne bo treba tja user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.5.2009 18:12:59   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Je pa ful zanimivo, da je tokrat prišla po 30 dneh, ko je ponavad par dni več. Mogoče se bo pa počasi uredila.

SIcer pa grem takoj ko bo konec s krvavitvijo na HSG.

to sem jaz tudi mislila.....ja zdaj je pa že NI in NI......user posted image ...upam, da bo pri tebi drugače...

A se ti je uredila na normalen ciklus, zdaj jo pa že dlje časa nimaš al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dobro jutro punce! Danes pa sem jaz očitno prva tukaj, kar nisem mogla spat  Lahko vam z veseljem sporočim, da sem pred pol ure zagledala    Joj, kako sem srečna, sploh ne dojamem in se še vedno tresem  bom vam probala še naložit slikico, če mi bo uspelo  Srečna sem, da bi skalala do stropa, ampak potem bi zbudila celo hišo    Saj kar ne morem verjet. Ko sem zagledala drugo črtico, mi je srce začelo tako biti, da mi je res skoraj v hlače padlo  pa še zdaj se tako počutim 

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Bravoooooooooo!

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ne, ne, nč ne prikrivam, ko bi le ja , ma sploh nebi prikrivala takoj bi use zvedle.  Pijem krvomočnico pa me zanima, če bi mi jo lahko še katera šenkala.

Zakaj jo pa ne kupiš?

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Žal pa moram sporočiti, kolikor sem se aprila veselila, da sva zagledala plusek, sem zdaj žalostna, ker sva izgubila najino pikico

Joj, zaljubljena23, to je še hujše, kot če ne zagledaš . Da jih zagledaš, se veseliš, potem ti pa to veselje vzamejo.

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček vsem skupaj!

Sporočam, da je moja  prišla, tako da bo junij sigurno moj mesec!!!!

Tako ja, sam obupat se ne sme. Midve bova junija zagledali

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ti nazaj zs

Kaj pa mate s temi ZSji. Saj se mende vidi, da ma nekdo ZS. Al mu morš na forumu posebej povedat?

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Živijo babe žabe!
Čestitke še z moje strani vsem , aqui in zaljubljeni pa en velik tolažilen .
Pri meni je še vse po starem, razen da me dodatno ful bolijo bradavice, ki so ves čas ful napete. Bomo videli začetek tedna kaj bo!!! Upamm, da !!!
Lep dan še naprej!

Navijam

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.5.2009 18:53:46   
Gwendolen
OK, no, naj vam bo ženske firbčne!user posted image

Jaz sem tista anonimna od včeraj. Črtica user posted image je čedalje bolj vidna, tako da verjetno dvoma ni več.

Sem srečna, zaradi določenih težav pa ostajam previdno optimistična.

Vsem souser posted image iskrene čestitke, vsem ostalim pa user posted image oz. user posted image .

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.5.2009 18:59:04   
pajcevina
Živijo!
Jst sem danes tut kot cujna. Matr, obupen pritisk je zunaj.user posted image Pa še tamala je tečna in samo sitnari, se cmera in spet ovo na novo. Sploh je ne morem spravit v dobro voljo, ker že nekaj najde, da se lahko začne kisat. In ko to poslušam nekaj ur, začne tut na mojo psiho vplivat. Uf!user posted image
Verjetno tut ona občuti to vreme, pa še luno (ponoči zato spet ni spala) in zato to prenaša na svoj način. Hvalabogu, da je vsakega dneva enkrat konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.5.2009 19:29:20   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Jaz sem tista anonimna od včeraj. Črtica user posted image je čedalje bolj vidna, tako da verjetno dvoma ni več.

Vsem souser posted image iskrene čestitke, vsem ostalim pa user posted image oz. user posted image .

Lp

Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.5.2009 19:59:44   
misk2
moja user posted image je prisla predcasno..tako da me barvajte na modro...

Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.5.2009 20:11:00   
S*

Lp

user posted image   user posted image   user posted image Čestitke srečka user posted image , upam da bo vse uredu in da se boš čez 8 mesecev veselila svojega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.5.2009 20:14:04   
MiniMiska
misk2 in aqua77 - user posted image user posted image , ampak glavo gor, bo pa junij vajin mesec.
Gwendolen user posted image user posted image  lepo, da vemo, katera "anonimna" je tako vesela user posted image  In pazi nase in tvojega user posted image  

Zaljubljena user posted image , velik user posted image   Mi je hudo in res upam, da se bo naslednjič plusek obdžal. Drži se, punca!

Drugače pa ... sem posončana (sem bila ene 5 urc na soncu, ja in sem lepo rdeča v obrazuser posted image ) in imam napihnjen trebuh - ne vem, kaj bo - še vedno upam na user posted image  - če pa ne, pa tudi ne bom razočarana, ko bo, bo. Se pustim presenetit.

Držim pesti za vse, ki še čakate user posted image , in vam želim prijeten sobotni večer.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.5.2009 20:18:00   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka 
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 9 SREČK NOSEČK

Modrih : 19
Roza   :  9
                                                                                        Skupaj :28

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................32,14% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.5.2009 20:19:18   
ursa30
Gwendolen, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni stanje nespremenjeno. user posted image še ni, danes je 15. dan odkar sem imela O, pa še niče na kaže, da bi jo dobila. test je bil zjutraj negativen..se pravi me spet zafrkava tale user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.5.2009 20:49:09   
ziva1
Gwendolen user posted image user posted image user posted image

Ursa30 mogoče pa bo, dokler je še ni je upanje, kako se pa drugače počutiš??

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.5.2009 20:50:26   
Maisha
Gwendolen čestitke user posted image user posted image , misk2 tebi pa user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.5.2009 21:09:17   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla BEBIII ! kaj počneš? jaz malo lenarimuser posted image , a mate lepo vreme dol, je morje že toplo

Ej ciao nosečkauser posted image
Ja pri nas je toplo, nekateri se že kopajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj se začenja sezona, plaže,pikniki,piva,skratka dolgi dnevi in noči...user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.5.2009 21:22:46   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Lp

user posted image   user posted image   user posted image Čestitke srečka user posted image , upam da bo vse uredu in da se boš čez 8 mesecev veselila svojega user posted image

Se podpišem pod tole.
SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.5.2009 21:24:16   
sarar
majči, ne morem ti poslat zs, neki me zaj...user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.5.2009 22:09:08   
mojca345
tečnobica ko sva začela slončkat,se mi je začel nromalizirat cikel....

zdaj mi pa že zamuja kr nekaj dni že. v ponedeljek imam G....

sem več o tem govorila na temi "znaki"....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.5.2009 22:10:56   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dobro jutro punce! Danes pa sem jaz očitno prva tukaj, kar nisem mogla spat user posted image Lahko vam z veseljem sporočim, da sem pred pol ure zagledala user posted image  user posted image Joj, kako sem srečna, sploh ne dojamem in se še vedno tresem user posted image bom vam probala še naložit slikico, če mi bo uspelo user posted image Srečna sem, da bi skalala do stropa, ampak potem bi zbudila celo hišo user posted image   Saj kar ne morem verjet. Ko sem zagledala drugo črtico, mi je srce začelo tako biti, da mi je res skoraj v hlače padlo user posted image pa še zdaj se tako počutim user posted image

BRAVO BRAVO !!!!!  user posted image user posted image user posted image

Sem imela včeri kr občutek, da bo plusek in EVO GA user posted image ...

Kako je atek srečen ?

Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image atek pa še ni srečen, ker še nič ne ve, da nama je uspelo, ker dela v Nemčiji in mu nočem povedat po telefonu, ampakn bom počakala, da pride domov, da mu povem veselo novičko in da vidim, kakšen izraz bo imel na obrazu user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.5.2009 22:11:25   
mojca345

Lp

ČESTITKE !!! ŽELIM TI ZDRAVO NOSEČNOST !!! user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.5.2009 22:13:30   
majčyca
Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam kup user posted image user posted image user posted image in punce, ne obupat, za vse pride ta sreča!!!

Zaljubljena - žal mi je user posted image user posted image user posted image sploh si ne znam predstavljat te bolečine user posted image user posted image user posted image upam, da ti naslednjič uspe!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.5.2009 6:48:55   
sarar
jutro punce, kako ste? đmajči, sem ti kar mejl poslala ker me zs spet neki j..

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.5.2009 7:23:47   
S*
Dobro jutro!

user posted image
Želim vam lepo, sončno nedeljo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.