|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
18.5.2009 12:09:31   
Tretjinka
PUNCE,
vsem najlepša hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image
Upam, da vas pride čimveč, čimprej za mano! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.5.2009 12:14:34   
mausikaa
ja bravo Tretjinka! tko se dela...user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.5.2009 12:34:36   
Tejchy25
Bravo vsem nosečkam!!!

Js mam pa jutri dan D, minimiska, a nama bo uspel? Hehe, js nimam tokrat pa res nobenga znaka...nioč od nič. Še joškice me ne bolijo to kot ponavad pred tečko...

Bomo vidl...12. krog bi moral bit uspešen :)

Držim pesti za vse!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.5.2009 12:45:32   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Bravo vsem nosečkam!!!

Js mam pa jutri dan D, minimiska, a nama bo uspel? Hehe, js nimam tokrat pa res nobenga znaka...nioč od nič. Še joškice me ne bolijo to kot ponavad pred tečko...

Bomo vidl...12. krog bi moral bit uspešen :)

Držim pesti za vse!!!

Jest držim pesti, da nama uspe. Tud jest nobenih znakov user posted image Je pa res, da sem prej 2 meseca imela rjav izcedek pred user posted image , zdaj pa nič. Kdaj boš delala test, če ne pride user posted image ?
Pri meni je bila do zdaj vedno točna, bomo videli jutri, al bo al ne bo user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.5.2009 13:37:54   
ursa30
S*, ni druge, kot da odpreš temo, se nas je (na žalost) že kar nekaj nabralo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.5.2009 13:42:35   
Hana76
Ursa30 in S*, se strinjam s predlagano temo. Staž: skoraj dve leti in pol.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.5.2009 13:43:16   
aqua77
Po moje jaz tudi med veteranke pašem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.5.2009 14:09:24   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Po moje jaz tudi med veteranke pašem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U aquica, ma ke sexi slikca, po njej sodeč si še daleč od veterank user posted image   user posted image   user posted image

Po stažu pa nažalost pašeš med nas user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.5.2009 14:09:35   
Tejchy25
MiniMiska: Jah kaj pa vem...itak sm vsak mesec tkooo firbčna...ponavad sm že več dni pred (ne)pričakovano delala teste...ta mesec se pa kr dobr držim :)

Kdaj bova? Js ne vem...mogoče če je jutr ne bo pol v sredo? :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.5.2009 14:10:43   
Anonimen
uuu aqui nova oblekca,no kot vedno sexy,pa se ti vid veš da ti je mal vročeuser posted image
dans vas mal zapostavljam k rišemuser posted image no še cunje nisem obesila k me čakajo v stroju jp to je pa tko k se mi da risat da vse ostalo na pavzo damuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.5.2009 14:11:51   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Ursa30 in S*, se strinjam s predlagano temo. Staž: skoraj dve leti in pol.

Predlagajte še naslov teme VETERANKE al kako drugače????

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.5.2009 14:18:09   
Hana76
Sicer bi lahko bile želvice, ki počasi, a sigurno pridejo na cilj, imajo pa trdo kožo, ki jih varuje pred nevarnostmi in slabimi stvarmi v življenju...user posted image Samo za nove prišleke smo kot veteranke bolj prepoznavne.user posted image

Ne vem, meni je vseeno!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.5.2009 14:21:59   
Chi_Pita
Ciao pupe ... najprej čestitke novim user posted image   user posted image user posted image user posted image aja ... in user posted image tem, ki jih je obiskala user posted image ...
Kako smo kaj? Sem opazila, da se nekaj menite o odprtju teme za veteranke ... pa ne no ... kdo bo pol tukaj delil nasvete in nas spodbujal ... user posted image ne bo več tako zanimivo user posted image user posted image user posted image

Danes je tako lep sonček, da se mi res ne da več delat  user posted image ... kar bi šla - en giro ob morju. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.5.2009 14:25:55   
sarar
tretjinka, še jaz ti čestitam! vse naj naj v naslednjih8,5 mesecih pa zdravo štručko ti želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.5.2009 14:28:23   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

MiniMiska: Jah kaj pa vem...itak sm vsak mesec tkooo firbčna...ponavad sm že več dni pred (ne)pričakovano delala teste...ta mesec se pa kr dobr držim :)

Kdaj bova? Js ne vem...mogoče če je jutr ne bo pol v sredo? :)

Ja če jutri ne bo user posted image , bom v sredo delala test. Če bom zdržala do takrat (firbec babjiuser posted image user posted image ) Vsakič, ko grem na wc, ful previdno pogledam, a je še belina ... zaenkrat je še :)

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.5.2009 14:45:06   
Maisha
Navijam za vaju user posted image user posted image in za vse ostale sevedauser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.5.2009 14:46:24   
dini
Ojla, čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupajte!

Ja sonček pol bom jst junijauser posted image , te držim za besedouser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.5.2009 15:30:25   
miklarom
ja aqua77, že spet si spremenila slikico, še malo te več ne bom najdlauser posted image , sam smo pa fletni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.5.2009 15:31:39   
Anonimen
jaz vas za dans zapuščam,tko da si pišemo jutri če se ne bom vmes stopila k mi je vročeeeeeeeuser posted image
tko da lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.5.2009 16:04:02   
dini
Ni nobene več gor?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.5.2009 16:38:32   
Anonimen
še mal sm prišla pogledat k sm še na wc vmes skočila,zdej me pa že mali vzun čakauser posted image
dini a ti je dolgčas?no ti dam domačo nalogo do jutriuser posted image kaj hudiča naj narišem za na plaži pa ne se kej težkega spomnituser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.5.2009 16:47:42   
dini
Mmmmmmm- tipčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.5.2009 19:27:33   
S*
Kje ste punce, ste vse pobegnile na sonček? Jaz sem cel vikend garala in ko sem prišla iz službe danes sem se fliknila na kavč, katerega grejem še sedaj user posted image  user posted image  user posted image . Moram se spočit in nabrat malo energije. Jutri popoldan pa se grem malo razvajat na pedikuro in manikuro nohtov na nogah, ja poletje in japonke so tukaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.5.2009 19:39:02   
witto
In baby-boom se nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tooooooooooooooo bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  tretjinka,za tako lep testuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.5.2009 20:27:07   
dini
S* kar razvajaj se jauser posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.