|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
18.5.2009 8:43:58   
tinkamiška
Jutro,

nisem šla v LJ, ker je sem ponoči začela zlo krvavet, pa je bil seveda zjutraj test negativen. Pa sej sem kr vredu, pač sprejemam, da je tako moralo bit in važno, da imam še možnost. Mi je pa veliko lažje, ker imam pač srečo, da sem mamica moji Izi, brez nje bi blo vse skupaj veliko bolj tragično, tako, pa smo mi trije skupaj in fino bo, če se nam bo nekoč še kdo pridružil, če ne se bomo pa meli sami finouser posted image

Punce, bi vas samo prosila, če mi lahko napišete kaj sledi naprej. Naročim se na posvet k svoji G na telefionsko, ki sem jo dobila v navodilih. Kaj pa potem? Kdaj pokličem za naslednji IVF? Kako je z vsem skupaj?

Hvala in debele pesti za vse danapnje akterke! user posted image In seveda tudi za vse ostale!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.5.2009 8:50:06   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image zate, mi je kar hudo, pa hudiča da je glih ponoč na zadnji dan mogla priti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.5.2009 8:55:12   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek, 18.05. 

Naska -posvet- dobro se zmeni!
Škratek - UZ- da bi dr.D ugotovu, d je le vse ok!
Lana08 - ET- naj te pričaka tolk pikic kukr si jih želiš met!
citrončica - ET- tebi želim isto ku Lani, pa nej gre še kaka tut v skrinjo pr obeh!!
Sunia - UZ - naj bojo lepi, veliki in naj jih bo lih prow dosti!
BarbiG - punkcija- stisni zobe punca, nej te čim manj boli...sej veš kako zgleda!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem!!!

tudi jaz bom naVIJALA ZA DANAŠNJE AKTERKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.5.2009 9:01:12   
mismis
dobro jutro vsem skupaj

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image , to pa je smola, da ti pride ravno zadnji dan ponoči, pa še toliko časa se je pacala, ta grda user posted image .

a.jrad, ne skrbi za zanke, kot so punce napisale, en dan so, drugi dan pa ne. So tudi nekatere nosečke, ki niso imele nobenega znaka.

Netka, držim pestke, da si ulovila dr. D-ja in sta se dobro zmenila  user posted image

Kaj pa ostale borke so se kaj javile??

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.5.2009 9:03:31   
a.jrad
Mismis, miklarpm, sonček hvala za vzpodbudo;
tebi mismis pa želim, da zagledaš user posted image  na UZ; aja ti imaš kake znakce

tinkamiška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.5.2009 9:06:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Mismis, miklarpm, sonček hvala za vzpodbudo;
tebi mismis pa želim, da zagledaš user posted image  na UZ; aja ti imaš kake znakce

a.jrad, jaz nisem imela nobenih znakov, tudi ko se je vgnezdilo ne. Edini znak, ki ga imam sedaj je, da me vsak dan rahlo boli glava, ravno toliko, da mi ni potrebno vzeti tablete in bolečina v predelu maternice, še sploh če malo dlje hodim. To pa je tudi vse.

hvala za pestke, jih bom močno potrebovala user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.5.2009 9:06:42   
miklarom
o naša mismis se je zbudilauser posted image , danes si pa malo dlje spančkala. in si že nafojtrala otrokeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
18.5.2009 9:08:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

o naša mismis se je zbudilauser posted image , danes si pa malo dlje spančkala. in si že nafojtrala otrokeuser posted image

jap, včasih rada potegnem, sploh zdaj ko ima moj, mojega user posted image  na grbi. Prej sem pa jaz vstajala vsak dan ob šestih zjutraj, ne glede na to, kateri dan je bil. Zdaj pa notri prinašam.

Zdajle kofetkam, potem pa bomo zajtrkovali.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
18.5.2009 9:16:34   
miklarom
no vidiš kak je fajn ko lahko potegneš, tvoj se kar naj zdaj ukvarja s user posted image , saj ti si se prej, zdaj pa imaš ti svoje zadolžitve, božanje bušija, dolgo počivanje itd... pa pred kavico kaj pojej in potem kavico bo boljše za male bebike

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.5.2009 9:28:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

no vidiš kak je fajn ko lahko potegneš, tvoj se kar naj zdaj ukvarja s user posted image , saj ti si se prej, zdaj pa imaš ti svoje zadolžitve, božanje bušija, dolgo počivanje itd... pa pred kavico kaj pojej in potem kavico bo boljše za male bebike

no, no saj spijem vsako jutro pred kavo pomarančni sok. Običajno tudi zajtrkujem, danes mi pa nekako ne paše. Ampak, saj bom zdaj jedla, ker moram potem itak v LJ.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.5.2009 9:34:08   
mismis
se mi je zdelo, da sem pozabila še nakaj Tinkimiški napisati. user posted image user posted image
Evo nosečniški znak, pozabljivost in to pri meni, ki sem si ponavadi zapomnila vse

Tinkamiška, ti pokliči na številko: 01 522 61 12, delajo pa od 9. do 12. ure

ali pa jim pošlji melj

narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

poveš, da bi se naročila za posvet in da potrebuješ napotnico za nov postopek IVF

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.5.2009 10:08:10   
Anonimen
aljonka, močno, močno držim pesti, da ostane belina!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
tinka miška, žal mi je, da te je obiskala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.5.2009 11:07:34   
BarbiG
Punce se javljam na raport. Sem imela zelo bolečo punkcijo - dr. Zorn je bil danes izredno grob. Nobena prejšnja punkcija ni bila boleča, ta pa zeloooooo.user posted image  Pa še kar nekaj se mi je dogajalo. Ko sem odležala, sem šla k sestri Andreji, ki mi je rekla, da imam transfer v sredo, že drugi dan. Pa sem jo vprašal, kako to, glede na to, da sem imela do zdaj vsakič transfer na peti dan. In sem dobila odgovor, da zadnji dve leti prakticirajo v primeru zamrznjenega semena transfer drugi dan po punkciji. Sem si rekla OK, potem pa sreda. ampak se je šla sestra Andreja pogovorit z vodjo laborantk dr Irmo Virant Kljun in kaj se zgodi? Šla sem na pogovor k njej, ki pa je bil v končni fazi monolog. Mi je lepo razložila glede raziskav v takih primerih, vendar mi je na koncu rekla, da glede na to, da sem vedno imela blastociste in prva dva postopka uspešna, da naj bo ET 5 dan in da bo to sporočila laborantkam. user posted image  Na koncu sem bila samo zmedena. user posted image Imam pa 5 celic. user posted image user posted image user posted image

No, kokrkoli že, ET imam v soboto 23.05.2009.

Reby in Mismis, če sta za, se lahko v sredo ali četrtek zmenimo za en kofi, da ne bom tuki gor brala, da se katere izogibam. Pa da vidimo, kdo se koga izogiba. user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 18.5.2009 11:10:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.5.2009 11:09:17   
BarbiG
Aja, pa še to. Sem vprašal, kdo v soboto dela ET-je, pa so mi sestre rekle, da lahko da bo dr. Drobnič, ker je ta teden on na UZ-jih. Zdaj pa bom samo upala, da se tole uresniči. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.5.2009 11:10:19   
BarbiG
Sploh ne vem kaj mi je. Me daje pozabljivost tko kot mismis. user posted image  Punce vsem hvala za današnje navijanje in vzpodbujanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.5.2009 11:22:55   
Anonimen
barbi, super za 5 celic!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ravno razmišljam - a je mogoče Zorn vedno bolj grob? Ker meni je v nedeljo delal Zorn (obupno boleče), v soboto pa Tomaževič (malo neprijetno). user posted image    Drugače majo pa res čudne s telim transferjem. Ampak glavno, da ste se zmenili. Sedaj pa pridno ležat in pozabi na tiste kavice, k si jih omenjala. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
18.5.2009 11:23:03   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

se mi je zdelo, da sem pozabila še nakaj Tinkimiški napisati. user posted image user posted image
Evo nosečniški znak, pozabljivost in to pri meni, ki sem si ponavadi zapomnila vse

Tinkamiška, ti pokliči na številko: 01 522 61 12, delajo pa od 9. do 12. ure

ali pa jim pošlji melj

narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

poveš, da bi se naročila za posvet in da potrebuješ napotnico za nov postopek IVF

mismis hvala za info, ampak a ni tale telefonska od sestre Mire? A se ne rabim naročit za razgovor pri moji G na GK? Pa napotnico spet rabim? Sem mela v glavi, da velja 1 leto... bom poklicala pa vidla kaj mi bojo tam rekli... Hvala user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.5.2009 11:51:44   
miklarom
o ti k'r lepo papcaj vitaminčke pa močno hrano da bodouser posted image user posted image močne in lepo rasle, ena mala kavica na dan pa tako ne more škoditi. jaz tudi zjutraj spijem eno malo kavica, potem pa čez dan nič več

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.5.2009 11:58:17   
miklarom
super za 5.celicuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa te le naj v soboto vse pričakajo lepo oplojene.

ja kolikor jaz poznam dr. Zorna, ker sem včasih hodila k njemu, preden sem se prestavila v MB , je bil vedno bolj grob, pri njem sem imela vedno slab občutek, imam pa pri njem že izkušnje ko sem pred leti bila na laporo operaciji in mi je že tik pred operacijsko vprašal, ja kaj pa boma sploh midva danes delala?user posted image DDDDDD....,če ne bi jaz vedela, da laporo operacijo, bog vedi kaj bi mi delaluser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.5.2009 12:02:15   
kimsy
tinkamiška - user posted image user posted image user posted image . Po moje je najbolje, da se naročiš po mailu, ker če kličeš moreš bit zelooo vztrajen, da se ti kdo oglasi.
mismis - a ti maš pa jutri uz? Jst toook držim pesti za srčke!
a.jard - jst nimam nobenih nosečniških znakov. Mal me joške boljijo, pa spet ne, mal me okol jajčnikov in maternice špika, pa pol spet ne... Razen to, da grem vsako noč vsaj 2x na wc.
barbiG. - bravo za 5 celic!! user posted image  
Zdaj vas morem pa še jst nekaj vprašat. Sem se naročila na uz in mi sestra reče, naj se čuvam. Jst sm kar v službi, delam v pisarni, nč težkega, ker če sm doma pa res sam na znake študiram. Včeraj sm bla na morju, danes v Kopru na pogrebu... A mislite da bi se res mogla bolj čuvat? Me je čist prestrašla.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.5.2009 12:08:29   
miklarom
kimsy- je, je boljše če se čuvaš, saj veš nikoli ne veš kaj lahko pride. A ti niso predpisali bolniške?M eni so jo v MB in sem sedaj na bolniški, pa so mi tudi rekli naj se vseeno čuvam in naj ne delam kakšnih fizičnih del, ali ukvarjanje s športom, pa tudi kakšnih oken naj ne čistim. Hvala bogu mi mojuser posted image nič ne pusti, naredi vse sam, samo da bi bilo vse vredu. zato ti priporočam da se le čuvaj in upoštevaj njihova navodila. Saj razumem da ko si na bolniški je manj denarja, samo je pa pomembno da je z user posted image vse vredu, vse ostalo že potrpiš 

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.5.2009 12:16:06   
kimsy
miklarom - sej ne delam čisto nič fizičnega, tud telovadim ne! Nisem nikol rada. user posted image  Bolniško so mi predpisali, sam nočem bit doma, k pol skoz same neumnosti študiram, ni pa to zarad bolniške - manj denarja, ker delam v družinskem podjetju in to res ne igra vloge. Sam rada si mal zaposlim misli. Se pa ne pretegnem, vrjemi! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
18.5.2009 12:16:07   
Aljonka
Tinkamiška user posted image  sem zelo žalostna, ker ti ni ratalo, ampak če ni zdej po pa naslednjič. Se pa je men tud prvič ulil na 15 dan ampak s to razliko, da sem mela izcedke že od 8 dne naprej. No ja kaj čmo glavo gor pa gremo skupaj naprej!

Barbi bravo za 5 celic naj te v soboto lepo pričakajouser posted image user posted image

Punce povejte če veste kaj je to: Pojavlo se mi je nekaj rjavega čisto majhnega tko mal sluzasto???????? Me pa tud dol dons mal boli. Če katera ve prosim za čim prejšnji odgovor, ker sem full nervozna.  Hvala vam!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
18.5.2009 12:32:38   
Anonimen
miklarom, tole glede Zorna, ti pa čisto verjamem, ker je tud mene vprašal kater jajčnik je danes na vrsti.user posted image  (v soboto so mi punktirali levega, v nedeljo Zorn pa desnega). In ko sem rekla, da ne vem katerega so mi že, me je prav čudno pogledal.

aljonka, na žalost ti ne znam pomagat. Držim pa pesti!! user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
18.5.2009 12:36:08   
Anonimen
Samo še to: danes sem klicala in imam posvet pri dr. D - 3.7. Tako, da potem upam, da nekje sredi avgusta spet štartamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?