Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 20:06:52
|
|
|
|
miklarom
|
Aljonka - naj ti belina ostane še naprej tinkamiška - navijam in držim pestke za jutrišnji čimvišji beta HCG
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 20:40:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej... hvala za pesti! Ampak moj izcedek se je popoldan spremenil v kri, sicer še ne lije, ampak ni več rjav in že priteče ven...upam, da se je vsaj eden obdržal, ker drugače si res ne znam predstavljat, kako to, da se je tako dolgo obdržalo, zdej 13 in 14 dan pa se je začelo pacat Zjutraj bom naredila test, če bo + grem na odvzem krvi v LJ, če ne bom samo poklicala in se naročila za nov IVF. Hvala vsem in pesti za vse vas! Tinka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 21:10:00
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Tinkamiška, , nej bo Mišmiš, jutri povem..... Zarjica, pusico!! Lahko noč babnce, js grem mal mižat, kr morm ju3 bit zgodnja, ker moram mojga dr. D-ja č a k a t v avli.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 21:10:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Hej... hvala za pesti! Ampak moj izcedek se je popoldan spremenil v kri, sicer še ne lije, ampak ni več rjav in že priteče ven...upam, da se je vsaj eden obdržal, ker drugače si res ne znam predstavljat, kako to, da se je tako dolgo obdržalo, zdej 13 in 14 dan pa se je začelo pacat Zjutraj bom naredila test, če bo + grem na odvzem krvi v LJ, če ne bom samo poklicala in se naročila za nov IVF. Hvala vsem in pesti za vse vas! Tinka Tinka držim pesti, da se je vsaj en prijel.......misli pozitivno!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 21:12:34
|
|
|
|
spelka12
|
tinkamiška držim pesti za močan +
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 21:14:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala punce!!! Javim jutri kako in kaj... Dobro opravite jutri vse, ki imate kej za porihtat Lahko noč. Tinka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 22:18:31
|
|
|
|
sonček33
|
tinkamiška - držim pesti špelka - kako si mi draga? gloria - ta občutek mi je znan
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 22:19:36
|
|
|
|
sonček33
|
Škratek - zmenek z D - jem?Sem kaj zgrešila*
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 22:21:20
|
|
|
|
sonček33
|
aljonka - držim pesti vsem akterkam - SREČNO
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.5.2009 22:26:29
|
|
|
|
sonček33
|
Veliki škrat - zgleda da mava medve ene bedne sosede...mi mamo zdej v sosednji bajti eno babnco, ki jo pazi to - motita moja dv aptiča, ker čivkata! Me bo prijavila in tožila, ker ju imam na balkonu in jo moti to enakomerno čivkanje. Me je zdej ene dvakrat tolk razkurla, da se mi je kadilo iz ušes. Res no. najprej so jo motile sosedine kure in jih je dala stran, pol ji je šel na živce sosedov 3-letnik, ker se vozi z uni traktorčkom na akomulator, pol je jamrala čez enga psa, ki ponoči laja, otroci, ki živijo na drugi strani njene hiše, so preglasni, ko se gunacjo in bi morali šepetati, ker jo sicer motijo. Groza ej.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 6:18:24
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 6:21:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Ponedeljek, 18.05. Naska -posvet- dobro se zmeni! Škratek - UZ- da bi dr.D ugotovu, d je le vse ok! Lana08 - ET- naj te pričaka tolk pikic kukr si jih želiš met! citrončica - ET- tebi želim isto ku Lani, pa nej gre še kaka tut v skrinjo pr obeh!! Sunia - UZ - naj bojo lepi, veliki in naj jih bo lih prow dosti! BarbiG - punkcija- stisni zobe punca, nej te čim manj boli...sej veš kako zgleda! Pozdravček vsem!!! Tut jaz navijam
< Sporočilo je popravil Reby -- 18.5.2009 6:22:01 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 7:31:57
|
|
|
|
andreja 07
|
Dobro jutro Nisem pozabila na vas ampak se pa dogaja skoz nekaj in komaj dohajam za vikend smo pa komp kar ugasnili,ker praktično nismo bili nič notri. Današnje akterke dajmo držim pesti. No primeni še vedno belina sem dobila tudi pošto da imamo enga zmrznjenčka in sem zlo vesela kajti tko daleč sploh nismo nikoli prišli. Aja kdaj b lahk delala testek sem tko neučakana da je kar noro se moram skoz kotrolirat in se zamotit da ne mislim nato.je pa danes že(šele)10 dan od ET in komaj čakam da minevajo dnevi,kerse ful vlečejo. Lep dan vsem se še na večer kaj oglasim. Reby hvala za kapučin
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:19:43
|
|
|
|
a.jrad
|
Dobro jutro! Kimsy; miklarom a vidve imate kaj znakov nosečnosti? Meni se zdi, da so mi vsi znakci odšli in sem ful panična ; ker imam šele prvi UZ naslednj torek 26.5. Do tja je pa še cela večnost. Sem danes zjutraj naredila CB in je ful močna črtica; res upam, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:22:57
|
|
|
|
sonček33
|
a,jrad - brez panike...z zanki je vedno križ-so, jih ni, pa spet so...pa psiha nam še mal pomaga, da je potem še huje. Bodi pozitivna! Črtica je črtica.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:25:32
|
|
|
|
a.jrad
|
Sonček33 hvala za vzpodbudo; grem danes ob 12 še na samoplačniški pregled bete, da bom pomirjena; sem imela že dve leti nazaj odmrtje ploda v 10 tednu in me je res zelo strah;
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:26:26
|
|
|
|
miklarom
|
a.jrad - ne bodi panična, če je čtrica močna potem se nimaš kaj bati. le mirno. ja meni je občasno slabo, prsi pa imam zelo povečani in boleči, pa na WC skos laufam.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:29:03
|
|
|
|
sonček33
|
a.jrad - zdaj pa razumem tvoj strah...oprosti, ker sem kar na hitro sklepala. le pojdi na beto, boš pomirjena, pa čimprej še nam sporoči. Želim ti, da bo tokrta šlo vse po sreči do konca in naprej.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:30:16
|
|
|
|
a.jrad
|
Vidiš miklarom, pri meni več ni večerne slabosti, pa tudi joški se mi zdita manjši in neboleči na dotik....... ; upam, da se bo vsaj ena pikica obdržala...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:34:06
|
|
|
|
miklarom
|
a,jrad - seveda se ti bo obdržala, samo pozitivno misli. logično pa je da te je strah, kako te ne bi bilo, če si že imela probleme, saj je tudi mene verjemi, ker sem enkrat imela v 7.tednu ss, potem sem drugič rodila mrtvega pri 21.tednih, in verjemi da me je tudi strah, samo upam misliti na najboljše in si govorim, da zdaj bo vse vredu, in mora biti. tudi ti misli pozitivno
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:35:11
|
|
|
|
sonček33
|
Miklarom - objem zate. Koliko hudega si že morala prestati. iskreno ti želim, da bo tokrat vse ok.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:37:44
|
|
|
|
a.jrad
|
Miklarom hvala; saj tudi moj partner pravi, da je vse vredu; da pač en dan so znaki, drugič jih ni......res upam, da bo vse ok. Držte pesti punce; aja beto pa moram preverjat vsak drug dan, ali?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.5.2009 8:42:15
|
|
|
|
miklarom
|
seveda bo vse vredu, samo pozitivno misli in se prepusti lepi nosečnosti. sonček33 - hvala za objemček. ja res smo veliko prestali, a kaj moram, življenje gre dalje in sedaj ko nam je zopet uspelo in si pri svojih 37.letih že res želim da dočakama malo , mislim s polno paro na vse pozitivno, kajti verjeti moram v to in bo vse vredu, a ni tako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?