|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
17.5.2009 19:59:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek, 18.05. 
Naska -posvet- dobro se zmeni!
Škratek - UZ- da bi dr.D ugotovu, d je le vse ok!
Lana08 - ET- naj te pričaka tolk pikic kukr si jih želiš met!
citrončica - ET- tebi želim isto ku Lani, pa nej gre še kaka tut v skrinjo pr obeh!!
Sunia - UZ - naj bojo lepi, veliki in naj jih bo lih prow dosti!
BarbiG - punkcija- stisni zobe punca, nej te čim manj boli...sej veš kako zgleda!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem!!!

se podpišem pod tole navijanje user posted image user posted image user posted image
Netka, kaj to pomeni, da si ti že z eno nogo v postopku???
evo še jaz..Je tak dobro napisano!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
17.5.2009 20:06:52   
miklarom
Aljonka  - naj ti belina ostane še naprejuser posted image user posted image

tinkamiška - navijam in držim pestke za jutrišnji čimvišji beta HCGuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
17.5.2009 20:40:48   
tinkamiška
Hej...

hvala za pesti! Ampak moj izcedek se je popoldan spremenil v kri, sicer še ne lije, ampak ni več rjav in že priteče ven...upam, da se je vsaj eden obdržal, ker drugače si res ne znam predstavljat, kako to, da se je tako dolgo obdržalo, zdej 13 in 14 dan pa se je začelo pacatuser posted image Zjutraj bom naredila test, če bo + grem na odvzem krvi v LJ, če ne bom samo poklicala in se naročila za nov IVF.

Hvala vsem in pesti za vse vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
17.5.2009 21:08:48   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ponedeljek, 18.05. 
citrončica - ET- tebi želim isto ku Lani, pa nej gre še kaka tut v skrinjo pr obeh!!
BarbiG - punkcija- stisni zobe punca, nej te čim manj boli...sej veš kako zgleda!

Pozdravček vsem!!!

se podpišem pod tole navijanje user posted image user posted image user posted image
Netka, kaj to pomeni, da si ti že z eno nogo v postopku???
evo še jaz..Je tak dobro napisano!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz. še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ne boste rekle da sem pozabila na vasuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
17.5.2009 21:10:00   
veliki ŠKRAT
Tinkamiška, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nej bo user posted image

Mišmiš, jutri povem.....user posted image  user posted image

Zarjica, pusico!!

Lahko noč babnce, js grem mal mižat, kr morm ju3 bit zgodnja, ker moram mojga dr. D-ja   č a k a t  v avli.

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
17.5.2009 21:10:19   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Hej...

hvala za pesti! Ampak moj izcedek se je popoldan spremenil v kri, sicer še ne lije, ampak ni več rjav in že priteče ven...upam, da se je vsaj eden obdržal, ker drugače si res ne znam predstavljat, kako to, da se je tako dolgo obdržalo, zdej 13 in 14 dan pa se je začelo pacatuser posted image Zjutraj bom naredila test, če bo + grem na odvzem krvi v LJ, če ne bom samo poklicala in se naročila za nov IVF.

Hvala vsem in pesti za vse vas!

Tinka

Tinka držim pesti, da se je vsaj en prijel.......misli pozitivno!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 4356
17.5.2009 21:12:34   
spelka12
tinkamiška držim pesti za močan + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
17.5.2009 21:14:26   
tinkamiška
Hvala punce!!!

Javim jutri kako in kaj...

Dobro opravite jutri vse, ki imate kej za porihtat user posted image

Lahko noč.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
17.5.2009 22:18:31   
sonček33
tinkamiška - držim pesti

špelka - kako si mi draga?

gloria - ta občutek mi  je znan

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4359
17.5.2009 22:19:36   
sonček33
Škratek - zmenek z D - jem?Sem kaj zgrešila*

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
17.5.2009 22:21:20   
sonček33
aljonka - držim pesti

vsem akterkam  - SREČNO

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
17.5.2009 22:26:29   
sonček33
Veliki škrat - zgleda da mava medve ene bedne sosede...mi mamo zdej v sosednji bajti eno babnco, ki jo pazi to - motita moja dv aptiča, ker čivkata! Me bo prijavila in tožila, ker ju imam na balkonu in jo moti to enakomerno čivkanje.
Me je zdej ene dvakrat tolk razkurla, da se mi je kadilo iz ušes. Res no. najprej so jo motile sosedine kure in jih je dala stran, pol ji je šel na živce sosedov 3-letnik, ker se vozi z uni traktorčkom na akomulator, pol je jamrala čez enga psa, ki ponoči laja, otroci, ki živijo na drugi strani njene hiše, so preglasni, ko se gunacjo in bi morali šepetati, ker jo sicer motijo.

Groza ej.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.5.2009 6:18:24   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.5.2009 6:21:40   
Reby

Ponedeljek, 18.05. 

Pozdravček vsem!!!

Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 18.5.2009 6:22:01 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.5.2009 7:31:57   
andreja 07
Dobro jutro
Nisem pozabila na vas ampak se pa dogaja skoz nekaj in komaj dohajam za vikend smo pa komp kar ugasnili,ker praktično nismo bili nič notri.

Današnje akterkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo držim pesti.

No primeni še vedno belina sem dobila tudi pošto da imamo enga zmrznjenčka in sem zlo vesela kajti tko daleč sploh nismo nikoli prišli.

Aja kdaj b lahk delala testek sem tko neučakana da je kar noro se moram skoz kotrolirat  in se zamotit da ne mislim nato.je pa danes že(šele)10 dan od ET in komaj čakam da minevajo dnevi,kerse ful vlečejo.

Lep dan vsem se še na večer kaj oglasim.

Reby hvala za kapučin

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.5.2009 8:19:43   
a.jrad
Dobro jutro!

Kimsy; miklarom  a vidve imate kaj znakov nosečnosti? Meni se zdi, da so mi vsi znakci odšli in sem ful panična user posted image ; ker imam šele prvi UZ naslednj torek 26.5.
Do tja je pa še cela večnost.
Sem danes zjutraj naredila CB in je ful močna črtica; res upam, da je vse ok.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.5.2009 8:22:57   
sonček33
a,jrad - brez panike...z zanki je vedno križ-so, jih ni, pa spet so...pa psiha nam še mal pomaga, da je potem še huje. Bodi pozitivna! Črtica je črtica.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.5.2009 8:25:32   
a.jrad
Sonček33 hvala za vzpodbudo; grem danes ob 12 še na samoplačniški pregled bete, da bom pomirjena;
sem imela že dve leti nazaj odmrtje ploda v 10 tednu in me je res zelo strah;

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.5.2009 8:26:26   
miklarom
a.jrad - ne bodi panična, če je čtrica močna potem se nimaš kaj bati. le mirno. ja meni je občasno slabo, prsi pa imam zelo povečani in boleči, pa na WC skos laufam.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.5.2009 8:29:03   
sonček33
a.jrad - zdaj pa razumem tvoj strah...oprosti, ker sem kar na hitro sklepala. le pojdi na beto, boš pomirjena, pa čimprej še nam sporoči. Želim ti, da bo tokrta šlo vse po sreči do konca in naprej.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.5.2009 8:30:16   
a.jrad
Vidiš miklarom, pri meni več ni večerne slabosti, pa tudi joški se mi zdita manjši in neboleči na dotik.......user posted image user posted image user posted image ; upam, da se bo vsaj ena pikica obdržala...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.5.2009 8:34:06   
miklarom
a,jrad - seveda se ti bo obdržala, samo pozitivno misli. logično pa je da te je strah, kako te ne bi bilo, če si že imela probleme, saj je tudi mene verjemi, ker sem enkrat imela v 7.tednu ss, potem sem drugič rodila mrtvega pri 21.tednih, in verjemi da me je tudi strah, samo upam misliti na najboljše in si govorim, da zdaj bo vse vredu, in mora biti. tudi ti misli pozitivno

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.5.2009 8:35:11   
sonček33
Miklarom - objem zate. Koliko hudega si že morala prestati. iskreno ti želim, da bo tokrat vse ok.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.5.2009 8:37:44   
a.jrad
Miklarom hvala; saj tudi moj partner pravi, da je vse vredu; da pač  en dan so znaki, drugič jih ni......res upam, da bo vse ok. Držte pesti punce; aja beto pa moram preverjat vsak drug dan, ali?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.5.2009 8:42:15   
miklarom
seveda bo vse vredu, samo pozitivno misli in se prepusti lepi nosečnosti.

sonček33 - hvala za objemček. ja res smo veliko prestali, a kaj moram, življenje gre dalje in sedaj ko nam je zopet uspelo in si pri svojih 37.letih že res želim da dočakama malo user posted image , mislim s polno paro na vse pozitivno, kajti verjeti moram v to in bo vse vredu, a ni takouser posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?