Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:14:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja dudi...sej vas ma pa ze tri tedne!!! kdaj bo krst??a boste krstil?? ja 3 tedne je danes star Krst bo ja mislim da zdaj v juniju ali pa takoj v začetku julija... mi mamo pa 31.5 tko da se ne bom udelezila...pa tud ce bom se 2v1 zakaj pa ne??? tok cez rok mislim pa sam pred p kampirat...se nocm po enih rovtah vozit z avtom...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:15:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja dudi...sej vas ma pa ze tri tedne!!! kdaj bo krst??a boste krstil?? ja 3 tedne je danes star Krst bo ja mislim da zdaj v juniju ali pa takoj v začetku julija... mi mamo pa 31.5 tko da se ne bom udelezila...pa tud ce bom se 2v1 zakaj pa ne??? tok cez rok mislim pa sam pred p kampirat...se nocm po enih rovtah vozit z avtom... aja to misliš...to pa ja ja...kje pa mate krst? aja pa kaj maš ti proti rovtam (hec_)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat: jz mam preglede zdejle zadnji teden kr vsak teden ker sem mela teste za CR, drugače pa moja G. dela preglede na 14 dni zadnji mesec! a v petek imaš pregled, kje pa?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:20:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja dudi...sej vas ma pa ze tri tedne!!! kdaj bo krst??a boste krstil?? ja 3 tedne je danes star Krst bo ja mislim da zdaj v juniju ali pa takoj v začetku julija... mi mamo pa 31.5 tko da se ne bom udelezila...pa tud ce bom se 2v1 zakaj pa ne??? tok cez rok mislim pa sam pred p kampirat...se nocm po enih rovtah vozit z avtom... aja to misliš...to pa ja ja...kje pa mate krst? aja pa kaj maš ti proti rovtam (hec_) jah ne vem...nekje v enih hribih...dalec...pa makedam je...drugac proti Rovtam nimam nic....sem mela fanta iz tam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:21:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 katmat: jz mam preglede zdejle zadnji teden kr vsak teden ker sem mela teste za CR, drugače pa moja G. dela preglede na 14 dni zadnji mesec! a v petek imaš pregled, kje pa? ja enkrat na teden mam zdej ctg pa kontr. plodovnice...tele zadnje tri tedne... v lj pr svoji g
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:21:26
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat hitr povej kerga fanta iz tuki si mela...jaz sem namreč iz rovt veš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:26:33
|
|
|
|
krempelček
|
DOBRO jutro, dober dan jaz sem že rožice zalila in zajtrk naredila....mali kristjan mi še pančka (5let). Jaz pa sem se odločila, da pogledam na rr kaj dogaja, danes imam rok poroda in dogaja nič, ŽIVČNA sem, kot sto , ko bi me vsaj kej pikalo in to, da bi vedla, da bo kmalu. Danes ob enajstih imam pregled v nm in me bojo na ctg priklopil in na ultrazvoku baje, da me bo pogledal ginekolog, ki menja mojo ginekologinjo. Šit, vedno ko sem pred koncem nosečnosti, bi nekdo drug po meni šlatal...noro, glih mi je treba tega.... a sem že povedala, da sem živčna? po stanovanju in sem in tja, gor pa dol po štengah in me noče zagrabit, malinov čaj!???to nič ne deluje. Vsaj kar se mene tiče. kat mat-a te nič več ne špika? ja zdej so začele že junijke rojevat, majčice bomo pa ostale....lp
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:28:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat hitr povej kerga fanta iz tuki si mela...jaz sem namreč iz rovt veš... peter mu je ime...pa motorist je...vec se pa ne spomnim pa kmetijo majo doma...pa sestro ma zdej more imet ene 25 let kremplcek....seveda me spika,trga,boli, napenja ko sto ,prdim ko stara mama ampak nic tok groznga da bi sla...vse se kar znosno
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.5.2009 8:31:06 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:29:36
|
|
|
|
KatMat
|
uuu mi smo tud slonckal ucer kok je blo fajn....pa je tud ni vn zbezlal!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:30:17
|
|
|
|
KatMat
|
rozcaa!!!!kak0??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro še iz našega konca, pri nas je tudi vse mirno, tiho, čez dan štejem brcike to je pa tudi vse....fino spimo, jemo, hodimo, kot da bi bila tam nekje v 7 mesecu nosečnosti....pa po NS bi mogla že 14 dni nazaj rodit....še dobro, da sem jih takrat prepričala, da naj mi ne spreminjajo PDP zaradi velikosti otroka .....pregled imam ta teden, ga pa tudi imam na 14 dni... in tudi nimam pojma koliko odprta hodim po svetu ...mah sej je vseeno, ker ne bo kar ven padlo ane ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:32:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro še iz našega konca, pri nas je tudi vse mirno, tiho, čez dan štejem brcike to je pa tudi vse....fino spimo, jemo, hodimo, kot da bi bila tam nekje v 7 mesecu nosečnosti....pa po NS bi mogla že 14 dni nazaj rodit....še dobro, da sem jih takrat prepričala, da naj mi ne spreminjajo PDP zaradi velikosti otroka .....pregled imam ta teden, ga pa tudi imam na 14 dni... in tudi nimam pojma koliko odprta hodim po svetu ...mah sej je vseeno, ker ne bo kar ven padlo ane ? hehehehehe...pomoje da ne bo...sam fajn bi blo pa vedt ane??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:32:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat hitr povej kerga fanta iz tuki si mela...jaz sem namreč iz rovt veš... peter mu je ime...pa motorist je...vec se pa ne spomnim pa kmetijo majo doma...pa sestro ma uf bi mogla pa kej več povedat,a pa misleva iste rovte?tuki pr logatcu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:32:11
|
|
|
|
rozcaa
|
Jutro pupe! Jst sem se zmer tuki.. Sem mela ponoc popadkovno seanso, pol sem se sla pa nazaj ulect, da bi bla bolj pr moceh za morebitno akcijo. Pol sem pa 3 popadke se dala cez in zaspala. Zdej je pa zatisje.. Pismo ne razumem enih ljudi..Kk se lahk pred 8 zjutri spravijo kosit zelenico??!!! Kot da je logicno, da smo ze vsi budni??!! Al pa vrtat v steno ipd.. KatMat..ti si v prednosti..men cep sploh se ni sel. Vprasanje ja, kok casa se bo tole zafrkavanje vleklo? Drugac se pa jst kr javim, da sem tvoje spremstvo za današnji odhod. Dudi..sej naj bi jo tud v lj meli..sam..Kaj ce jo ma ze kera druga? Sej ji jo ne morjo vzet, ce bi jo jst hotla. Pa uno prucko bi tud mela, sam je pomoje tud sam ena. Kremplcek..nic bit zivcna..bo ze..drzim pesti za pregled! Spikanje na 10 min..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:33:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa Jutro pupe! Jst sem se zmer tuki.. Sem mela ponoc popadkovno seanso, pol sem se sla pa nazaj ulect, da bi bla bolj pr moceh za morebitno akcijo. Pol sem pa 3 popadke se dala cez in zaspala. Zdej je pa zatisje.. Pismo ne razumem enih ljudi..Kk se lahk pred 8 zjutri spravijo kosit zelenico??!!! Kot da je logicno, da smo ze vsi budni??!! Al pa vrtat v steno ipd.. KatMat..ti si v prednosti..men cep sploh se ni sel. Vprasanje ja, kok casa se bo tole zafrkavanje vleklo? Drugac se pa jst kr javim, da sem tvoje spremstvo za današnji odhod. Dudi..sej naj bi jo tud v lj meli..sam..Kaj ce jo ma ze kera druga? Sej ji jo ne morjo vzet, ce bi jo jst hotla. Pa uno prucko bi tud mela, sam je pomoje tud sam ena. Kremplcek..nic bit zivcna..bo ze..drzim pesti za pregled! Spikanje na 10 min..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:34:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf bi mogla pa kej več povedat,a pa misleva iste rovte?tuki pr logatcu? jaja taprave...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a katmat, jz mam pa v petek CR v LJ. , sam moram bit že ob sedmih na rapotu, sam če me kaj prehiti pol grem pa prej nč grem počas na vas, uživajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:38:39
|
|
|
|
KatMat
|
blagor cveki!!!!se slismo kasneje pol!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:39:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf bi mogla pa kej več povedat,a pa misleva iste rovte?tuki pr logatcu? jaja taprave... no dej se kej več spomn... ...priimek vsaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:40:15
|
|
|
|
KatMat
|
joj kaj so rr spremenil....ni nic ne pase!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:41:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no dej se kej več spomn... ...priimek vsaj ne vem...nekaj kratkega...more imet ene 25 let zdej...al pa tam nekje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:42:25
|
|
|
|
KatMat
|
danes morjo pa masi novi z-majcki kej dam pridt a ne?? flaska pa olivica...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:47:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no dej se kej več spomn... ...priimek vsaj ma ne vem...sej sm firbčna a ne ne vem...nekaj kratkega...more imet ene 25 let zdej...al pa tam nekje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:49:03
|
|
|
|
KatMat
|
ni panike...sam se res ne spomnim...je blo ze uhuhuh nazaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 18.5.2009 8:50:43
|
|
|
|
Dudica1
|
mam obisk...se slišmo kasnej
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?