Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, ja pridne smo bile kljub nažiranju z krofi se še spomnite teh časov??? kje je že to Se mi res zdi, da je minilo že skoraj leto od tega, od kar sem bila noseča. Po drugi strani pa se mi včasih zdi, da sanjam in da se bom kmalu zbudila s trebuščkom . Pa mastna okrog ust od krofov . sonček, nenalena teh par kg bomo izgubile, ko bomo naše lubije začele redno matrat ( ) pri nas je že redna suša, čeprav skoz neki dežuje rožica pa je kar na suhem še malo.. Ni kaj, pri nas bo orng suša, že taka puščavska, tako da bo treba potem fajn zalivat, da bo kakšna oaza ratala . vpr. kaj naj naredim...ko je maja buda sam se dere, joče, kriči, cvili...čeprav je sita, previta...mir da šele ko pristane v mojem naročju in potem tudi takoj zaspi....ampak jaz je ne morem cel dan nosit, imet v rokah... naj jo pustim, da se dere?... Jaz je vsekakor ne bi pustila, da joka, očitno pač rabi več tvoje pozornosti in ljubezni. Ko zaspi, jo lahko prestaviš v posteljico ali na svojo posteljo? Spi naprej? Midva najino Elo tudi uspavava na rokah, ko pa začne zapirat očke oziroma se umiri, pa jo prestaviva v posteljo. Če je še nemirna, se jaz vležem zraven nje in počakam, da orng zaspi, vmes jo pa umirjam, če začne jokat. Ponavadi zajokca kakšnih 5-krat, na koncu pa je že tako utrujena, da niti jokat več ne more .
|