|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
17.5.2009 15:29:54   
Pat74
Ampak jest pa res nimam sreče s popki - je imel tamali že lepega, zdaj mu pa je začel krvavet - mislim, da bo krivo napenjanje ali ga je pa plenica užulila, matr že tako imam fobijo od Maše, ko smo zaradi tega pristale na Pediatrični. Zdaj mu dajem gazo gor in zalepim, pa upam, da bo kaj pomagalo.

Men se je pa ta user posted image čišča prav fajn danes ulila, ja to bo pa zato, ker preveč lavfam naokoli - kot da sploh ne bi šla rodit, zdaj pa mam.

Miška tale vaš krst pa ni bil ravno poceni, a ne? Sicer je pa res samo enkrat. Super torta in oblekica, škoda, ker za fantine pa nisem našla jest še nič takega, pa saj imam do 27. 6. še malo časa - kje si kupovala? Drugače te pa jest čist razumem glede slikanja, jest se tudi ne želim izpostavljati s slikicami, ampak proti pa tudi nimam nič, če se drugi, saj se vsak sam odloča, kaj želi objaviti in kaj ne.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
17.5.2009 17:06:36   
detelja
ja, ja pridne smo bile kljub nažiranju z krofiuser posted image user posted image user posted image user posted image se še spomnite teh časov???user posted image user posted image kje je že touser posted image

sonček, nenalena teh par kg bomo izgubile, ko bomo naše lubije začele redno matrat (user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je že redna suša, čeprav skoz neki dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rožica pa je kar na suhemuser posted image user posted image user posted image še malo..

miška  ful lepa torta, svečka, oblekca...user posted image user posted image user posted image user posted image a smem vpr. kolk stane taka torta?...meni je že vse slabo ko pomislim na krst...namreč midva sva različnih ver(lubi-katolik, jaz-evangeličanske vere) in seveda moja vse veda dr tašča in tast bosta pristala lj polje, če ne bomo krstil v katoliški cerkvi in če to ne bo tam do 4 meseca starosti...mi gre kar na bruhanje...sem že razmišljala, če se bosta stara dva vmešavala bom pa res udarila po mizi...zadnjič sem ji že rekla svoje, ampak mislim, da ta stara ne moreta iz svoje kožeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vpr. kaj naj naredim...ko je maja buda sam se dere, joče, kriči, cvili...čeprav je sita, previta...mir da šele ko pristane v mojem naročju in potem tudi takoj zaspi....ampak jaz je ne morem cel dan nosit, imet v rokah... naj jo pustim, da se dere?...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
17.5.2009 17:33:03   
Miška2006
Krst, mi na srečo nismo kaj dosti plačaliuser posted image user posted image . So se drugi bolj potrudili od nasuser posted image user posted image . Jst sem bolj racionalen tip in ne zapravljam vse vprek. No, tašča se je ponudla, da plača svečke pa prtiček in torto pa da nekaj slaščic speče. Mama se je oglasila, da plača kosilo. Oblekco mi je posodila kolegica (se je ne splača kupovat za eno urco "prestave". Moja poročna priča je snemala s kamero, njen mož pa igral na orgle. Moj sodelavec pa je naredil nekaj slik, ker se ukvarja s fotografijo. Torta ne vem koliko je stala. Kosilo za 12 ljudi pa je stalo 290€. Mi vabimo le ožje ožje sorodstvo. Ker se mi zdijo "ohceti" za krst prevečuser posted image

Fotografije, jst sem pač tega stališča, da mojih fotografij ne dajem gor, ker jih lahko drugi izrabljajo. S tem ne mislim vas mamic, ki ste na tej temi, ampak drugi nepridipravi. Nimam pa seveda nič proti, da jih druge date gor. Saj je res enkratno videt te cukrčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Detelja, zgleda, da boš mogla res udarit po mizi, ker tvoja tašča pa tast bosta skoz diktirala kaj in kako mora vaša družinica laufat.user posted image Enostavno ji povej, da si je lahko ona rihtala svojo družino, ko je bila mlada in da je njej čas minil in da boš sedaj ti rihtala tvojo družino kot bosta vidva s predragim vedela in znala. Če pa se ona ni znala, upret njeni tašči ali mami je bil pa to njen problem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.5.2009 19:34:27   
sonček85
štorkljica :hvala za odgovor
pomarančica:super za odstranitev dude user posted image tko dela naš včas in ja to so krči,neglede na to da podre kupček.Naš a vedno pa ga krčki dajejo.

PaT74 .joj ti pa res nimaš sreče s poopkiuser posted image upam,da bo sedaj vse ok in da se pozdravi,ti pa se lepo čuvaj in ne skači toliko okol in misli nase,da bo čišča čim prej mimo user posted image
detelja.m krofi si mi kr spomine obudila -njami user posted image user posted image user posted image
Ma ja teh 4 kg bomo pa že spravle dol ,ja to pa itak ko bomo naše za vse kar nismo sedaj mogle nasko-....user posted image user posted image user posted image user posted image
miška:A mi boš poslala kako slikco od krsta na mail user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.5.2009 19:56:24   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ampak jest pa res nimam sreče s popki - je imel tamali že lepega, zdaj mu pa je začel krvavet - mislim, da bo krivo napenjanje ali ga je pa plenica užulila, matr že tako imam fobijo od Maše, ko smo zaradi tega pristale na Pediatrični. Zdaj mu dajem gazo gor in zalepim, pa upam, da bo kaj pomagalo.

Men se je pa ta user posted image čišča prav fajn danes ulila, ja to bo pa zato, ker preveč lavfam naokoli - kot da sploh ne bi šla rodit, zdaj pa mam.

Joj men tale čišča tut živce žre. Njaprej se mi je po 10 dnevih nehala, sem že mislila joj kak hitro, hvalabogu. Potem je 3 dni nimam in pol en dan zvečer se je tak livalo z mene, da sem mislila, da krvavim, sem hotla že rešilca klicat. Potem spet 3 dni nič in včeraj spet, tak da sem Always vložke nočne cel dan menjavala. No in danes spet nič, me prav zanima keri dan se bo spet vlila. user posted image

Upam, da tale popek čimprej pošlihtate, sam nežna bodi pa ne ga preveč čistit, samo takrat ko je res treba, pa še to z fiziološko...pa srečnouser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.5.2009 20:00:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena.jupi za antibiotike in da učinkujejo user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela zate in da boste čim prej lahko šli ven user posted image user posted image
boki.ja tudi jaz sem se v bokih malo sširila in mi tudi nekaj hlač ne bo prav user posted image bomo pa malo potelovadili in bo user posted image user posted image ma meni je vseeno ,samo da imam ob sebi tko lepega otročka in da je samo moj in od dragega user posted image

Očitno so pri meni malo pa vseeno kosti, ker se mi hkrati s krčenjem maternice ožijo tud boki, tako da sem danes celo uspela zvleči nekaj hlač čez boke brez težav. Toda jih potem nisem mogla zapeti v pasu user posted image user posted image user posted image .

nohtki in seksy nena.user posted image v to ne dvomim da si že zdaj lepa ,samo enostavno nimaš časa da bi malo zase poskrbela tko kot jaz .Odkar sem doma sem si lase samo 1x polikala ,prej sem jih pa ves čas imela polikane.user posted image
si jih bom sedaj kr z likalnikom za perio polikala k grem likatuser posted image user posted image user posted image Pred kakšnim letom sem se čudila eni mladi mamici, ki se je pohvalila, da si je celo uspela umiti lase. Zdaj pa vem, kako je to. user posted image user posted image user posted image

čez dan :Aleks čez dan spi tko :al na kavču v dnevni ,včas v košku ,ali na zakonski postelji  in je priden,včas ga pustim da se malo zjoka in potem zaspi k top-seveda ne dlje kot 5 minut,no pa tko prej neha user posted image .No npr.včeraj je bil ves dan lepo priden in bil tiho v vozičku saj sem bila pri mamici in ima makedam pa ni glih fajn da ga vozim po makedamu in rukam k mi itak nebbi zaspal.No in je lepo spal v vozičkuuser posted image user posted image danes npr.pa ni govora da bi zaspal drgač k tak da je en zraven njega na zak.postelji ali pa na rokahuser posted image user posted image Vidim, da so naši Aprilski krof(e)ki in jagode iz iste moke, saj je pri nas podobna zgodba. user posted image user posted image user posted image

ela nora
.čestitke za 1 mesecuser posted image user posted image Hvala od vseh treh! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.5.2009 20:02:06   
štorkljica
Detelja tale tvoja punčika pa mene spominja na mojo Ajdo, je bla čist ista....samo na rokicah po cele dneve, nič spat in nič drugega, sam ziza pa rokiceuser posted image  Sem bla po 4 mesecih že skor fertik in mi je še danes žal, da se nisem takrat odločila za sling al pa za trak, da bi jo lahka cel dan nosila, pa mi roke nebi nič trpele, ona pa tudi ne. Če bo Sofija slučajno postala ista bom definitivno TAKOJ nabavila nekaj takega za nosit. Sicer pa, tudi ni nič narobe če jo tu pa tam pustiš tulit (seveda ne v nedogled), ko bo videla, da se ne daš tudi ona nebo več tak zahtevna.

slikice jaz jih tudi ne objavljam ker se "bojim" zlorab in tudi ne z vaše strani drage aprilke ampak raznih preveč radovednih in škodoželjnih ljudi, ki se sprehajajo tukaj po RR. Verjemite pa, da je tega tukaj še preveč.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.5.2009 20:02:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Edino za te mehke torbice, ki bi naj ohranile toplo flaško, ne vem, če je kaj haska od njih, ali so bolj kot ne za okras. Jih katera uporablja? Hvala. 

Jaz jo mam že od prej, Aventovo in ti morem povedati, da ni slaba, vendar ne drži nevemkak dolgo. Mogoče uro do dve maksimalno, potem pa ni več toplo. Pa tudi preveč vroče ne smeš not dajat. Tak da nevem, se mi zdi bolj za kak čaj uporabna al pa kaj za pit, ne glih za mleko.

Hvala štorkljica user posted image . Bom morala še razmisliti, kako se bova z Elo organizirali, da bova lahko šli za več kot tri urce kam na sprehod, pa da bo vodica še vedno topla.

Neposredna povezava do sporočila: 1483
17.5.2009 20:02:46   
štorkljica
Lahko noč, pa uspešen začetek novega tedna vam želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
17.5.2009 20:06:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Nena tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje. Pa saj je verjetno vsak dan bolje in bolje. Tudi to bo minilo in potem se mogoče ščasoma sploh več vsega ne boš spomnila, sploh bolečine. Telo pa vsako po porodu zgleda malo "čudno, nenavadno ali mogoče komu celo nelepo". Ampak tudi to odide, sploh zdaj ko se ti je končno začel manjšati..pa HB za antibiotikeuser posted image user posted image
Hvala za vse lepe besede user posted image . Danes smo imeli obisk, pa šli na PST, jaz sem sedela na klopci, dragi pa je z Elo malo posedel z mano, malo vozičkal ... sem se počutila kot da sanjam. Se mi zdi, da sem v tem enem mesecu kar pozabila, kako je, ko te nič ne boli, ko se imaš fajn user posted image user posted image user posted image . In zdaj me čakajo samo še lepši dnevi, ko bo vsak dan boljše. Jupi! user posted image user posted image user posted image

KG, jaz jih mam še 6 dol za dat in 10 iz prve nosečnostiuser posted image user posted image Korak po korak, kg po kg ... počasi, pa ziher. user posted image

Mislim, da sem vam pozabila povedati, da je Sofija mela v petek god!user posted image  Poscana Zofka je godovala, pr nas pa ni blo nč dežjauser posted image Čestitke za god user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1485
17.5.2009 20:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Pozdravljene!

No morma sporočiti, da naš ne mara več dude user posted image ... Imava pa spet en problem. Lepo se nahraniva. Najprej na eni joški, potem podereva kupček in nato na drugi joški in spet kupček in potem gleda in gleda in kmalu spet začne iskat. Mleka imam dovolj, ker sem si izčrpala dovolj. Včeraj sploh ni hotel zaspati.. bil je že tako zaspan in zmatran pa sploh ni hotel zaspati. Ko pa zaspi in ga dava v posteljico pa začne v spanju ful jamrat in jokat in sploh ne odpre oči in išče... A so to krči? A je možno, da se to pojavijo že pri 14 dni starih?

lepo nedeljo

Čestitke za dudo! user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa tvoj zakladek hoče še tretjo rundo? user posted image Spoznala sem eno mamico, ki je rekla, da ima ona tri joškice, ker vedno je naprej na eni, potem na drugi, nato pa še enkrat na prvi.

(odgovor članu Pomarancica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
17.5.2009 20:24:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ampak jest pa res nimam sreče s popki - je imel tamali že lepega, zdaj mu pa je začel krvavet - mislim, da bo krivo napenjanje ali ga je pa plenica užulila, matr že tako imam fobijo od Maše, ko smo zaradi tega pristale na Pediatrični. Zdaj mu dajem gazo gor in zalepim, pa upam, da bo kaj pomagalo. Držim pesti, da bo popek čim prej ok! user posted image

Men se je pa ta user posted image čišča prav fajn danes ulila, ja to bo pa zato, ker preveč lavfam naokoli - kot da sploh ne bi šla rodit, zdaj pa mam. Pa pazi na sebe Pat74, ker ti iz lastnih izkušenj povem, da ni fajn, če bi rad polno skrbel za otročka, pa ne moreš, ker nisi zdrav. user posted image

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.5.2009 20:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, ja pridne smo bile kljub nažiranju z krofi se še spomnite teh časov??? kje je že to Se mi res zdi, da je minilo že skoraj leto od tega, od kar sem bila noseča. Po drugi strani pa se mi včasih zdi, da sanjam in da se bom kmalu zbudila s trebuščkom . Pa mastna okrog ust od krofov .

sonček, nenalena teh par kg bomo izgubile, ko bomo naše lubije začele redno matrat ( ) pri nas je že redna suša, čeprav skoz neki dežuje rožica pa je kar na suhem še malo.. Ni kaj, pri nas bo orng suša, že taka puščavska, tako da bo treba potem fajn zalivat, da bo kakšna oaza ratala .

vpr. kaj naj naredim...ko je maja buda sam se dere, joče, kriči, cvili...čeprav je sita, previta...mir da šele ko pristane v mojem naročju in potem tudi takoj zaspi....ampak jaz je ne morem cel dan nosit, imet v rokah... naj jo pustim, da se dere?... Jaz je vsekakor ne bi pustila, da joka, očitno pač rabi več tvoje pozornosti in ljubezni. Ko zaspi, jo lahko prestaviš v posteljico ali na svojo posteljo? Spi naprej? Midva najino Elo tudi uspavava na rokah, ko pa začne zapirat očke oziroma se umiri, pa jo prestaviva v posteljo. Če je še nemirna, se jaz vležem zraven nje in počakam, da orng zaspi, vmes jo pa umirjam, če začne jokat. Ponavadi zajokca kakšnih 5-krat, na koncu pa je že tako utrujena, da niti jokat več ne more .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.5.2009 20:34:52   
Anonimen
Lahko noč user posted image , pa naj vaši zakladki pridno spančkajo user posted image , da bodo mamice imele kaj od noči user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.5.2009 23:08:38   
angelito

user posted image   a se vašim otročkom tudi tko usteca zatresejo k jih nahranite,jaz sem to včeraj in danes opazila.Zdaj pa nevem a to naredi k je preveč sit al kr tko.user posted image

hvala

hojla

sem jaz isto vprasala pediatrinjo... baje je to ostanek nekontroliranih gibov oz. misic oz. nek refleks... ni panike... cisto normalna stvar...

< Sporočilo je popravil angelito -- 17.5.2009 23:13:53 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.5.2009 5:45:02   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.5.2009 5:47:32   
detelja
NenaLena maja ko zaspi in mislim, da trdno spi pa jo hočem dat v posteljo ali v ležalnik takoj odpre oči in se dere kot nora...čez dan bi spala skoz ji grejo učke skup sam ne bo spala, če ne bo na mojih rokah ali pa z glavico na mojem oprsju...drži pa me tako močno, da to ne moreš verjet...pa skoz ji kaj govorim, se igrave itd...amapk roke so zakon...jaz se bojim, da bo razvajenka in več ne bo hotela čist nič brez mojih rok...zjutraj ko vstane pa do večera dokler ne zaspi tuli, če je nimam v naročju...edino na previjalni je še ok...pa sva z lubijem mislila, da ji je prevroče pa sem jo slekla pa ni nič pomagalo...spi samo, če sem jaz poleg in da me drži in to ob določeni uri....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.5.2009 7:15:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

user posted image   a se vašim otročkom tudi tko usteca zatresejo k jih nahranite,jaz sem to včeraj in danes opazila.Zdaj pa nevem a to naredi k je preveč sit al kr tko.user posted image

hvala

hojla

sem jaz isto vprasala pediatrinjo... baje je to ostanek nekontroliranih gibov oz. misic oz. nek refleks... ni panike... cisto normalna stvar...
hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.5.2009 7:15:10   
sonček85
nena.ja tudi jaz lepo oblečem vse hlače od lani ,a kaj k jih potem ne morem zapret,no razen če trebuh tišim notri to pa ne morem ves čas k pol mi pa rešilni šlavfek vn gleda user posted image user posted image user posted image no nosim pa že odkar sem iz P svoje 2 hlače user posted image user posted image
lasje.evo sem si lepo včeraj umila lase k je lahko ati gledal na malega ,danes k je pa tko priden Aleks sem si jih pa še lahko polikala user posted image user posted image user posted image
štorkljica,miška.vaju razumem glede slikic.user posted image
detelja:poglej ne sekiraj se ,pa kaj če bo razvajena ,ja kdaj  jih bomo pa cartal če ne sedaj k so tko malio pa ko jih krčeki matrajo pa k se še kr spoznavamo.Najtežje je prvo leto ko so krči,potem uvajanje hrane,pa zobi.Potem k bo pa vlk pa tko ne boš cartala k se ne bo pstila
Saj tko je tudi pri nas k zaspi na rokah je ok ,potem ga pa prestavimo v košek se pa čez čas zbudi in jokca,samo jaz ga malo pustim potem se pa tko utrudi in zaspi tko kot je napisala Nena Lena

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.5.2009 7:23:19   
sonček85
KROFKI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image
Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec
Naslednji pregled:15.06
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:29.05
Prvi koraki

user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec
Naslednji pregled:05.05,15.6.
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec
Naslednji pregled:kontrola teže 5.6 ,posvetovalnica 13.7
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec
Naslednji pregled:11.06
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g-47 cm)
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec

Naslednji pregled:posv.13.7 ,kontr.teže-11.6
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )
1.mesec                                                               3760g-52 cm
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -4.6.
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posvetovalnica:12.5,ortopedija:12.07
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
1.mesec                      
2.mesec
Naslednji pregled:25.5
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)
1.mesec( 3 tedni)                                         4500g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled      20.5.2009   
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm ) 
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)
1.mesec                                                       4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posv.-20.5
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -18.05
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posv.-25.5
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:Ginekolog:24.6,posvetovalnica 3.6.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) 
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica- 2.6
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
ninca23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posv.-2.6
Prvi koraki

user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    
Pat74           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -5.6
Prvi koraki

user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(3100g)ANDRAŽ (2700g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
copka         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.5.2009 7:28:22   
sonček85

user posted image user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image user posted image   nmag - Karolina

user posted image
   Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

user posted image krfjolca - Sara

user posted image   kpmk -Ian

user posted image   blančica - Lan Tristan

user posted image   tia12 - Taj

user posted image NenaLena - Ela Nora

user posted image    NinaMM - Zarja

user posted image   cveta28- Laura

user posted image   detelja- Maja

user posted image   L&L - Orson

user posted image   rea27 - Eva Lana

user posted image    malapikica - Jernej

user posted image    Diti - Lovro

user posted image    Sonček85 - Aleks

user posted image *junona*- Zara Marie

user posted image L&L- Orson

user posted image zupancdam -Tia

user posted image ninica19 -Naja

user posted image štorkljica -Sofija

user posted image mišk -Vita

user posted image klavdyk-Gašper

user posted image Ntaša - Miha

user posted image mlavla-Blaž

user posted image matcar -Saš

user posted image anca -Veronika

user posted image ninica23- Ian

user posted image brigita23 -Nik

user posted image *nana*-Tian

user posted image    Blueeyes - Gaja

user posted image angelito -Vita

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.5.2009 7:28:30   
sonček85

user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja: user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.5.2009 7:28:37   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1
matcar:9.1.

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
m..tina: 15.5.
jernejav :19.5.

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.5.2009 7:31:53   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKEuser posted image INuser posted image ,KI  SO MALO POHITELI user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

povprečje user posted image / user posted image v marcu  =7/11

user posted image

APRILSKEuser posted image INuser posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm ) user posted image       
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)user posted image
Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)user posted image
pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)user posted image
tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g -47 cm) user posted image
duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )user posted image
blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )user posted image
aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
user posted image
Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)user posted image
NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)user posted image
lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)user posted image
kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)user posted image
detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)user posted image  
srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm )user posted image
*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)user posted image
ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)user posted image
katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)user posted image
NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)user posted image
katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
user posted image
uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)user posted image
diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)user posted image
Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm ) user posted image
matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )user posted image
rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)user posted image
zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm) user posted image
mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)user posted image
Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)user posted image
Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)user posted image
veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) user posted image
anca          28.04     25.04.2009
     VERONIKA (3200g-49 cm )user posted image
mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
user posted image
ninca23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)user posted image
brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )user posted image
Pat74        04.05.    25.04.2009      ANDREJ (4050g-54cm)user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(2765g49cm)ANDRAŽ (3160g,51cm)user posted image
pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )user posted image
pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)user posted image
copka         01.05    13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)user posted image

povprečje
user posted image /user posted image v aprilu = 30/30
ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.5.2009 8:02:43   
kpmk
Dobro jutro!

Tako lep vikend, pa žal ga je konec in je ati spet v službi user posted image . Tko je fajn vozičkat, ampak mi je pa čudn da naš princ sploh v vozičku ne spi. Imam občutek da full malo spi. Celo noč ga je biksal potem smo bili pa cel dan zunaj in sploh ni zaspel, hb je vsaj to noč malo bolj spal.
Sedaj mu dajem te kapljice AD3 in upam, da ne vplivajo kaj na njega, ker odkar mu jih dajem, več joka, nič ne spi, ampak nimam pa ravno občutka da ga krčeki matrajo user posted image  hm....
Kg - joj jst jih moram od pridelanih 25 spravit še 8 dol user posted image  no pa sej je tole materinstvo idealno za hujšati ker ni več časa uživat v porciji sladoleda user posted image  
oblačila - jst tud lahko oblečem par starih hlač, ampak kaj ko imam tud jst pol te šlavfke in težave z zadrgouser posted image
sonček - likanje las - joj jst sem si jih prej tudi full likala in nohtke urejala pa to,... sedaj pa komaj čakam da dragi pride domov, da lahko skočim pod tuš in še to na hitro, da sem ja čimprej ob našmu user posted image
tresenje z ustnicami - naš tudi to dela in sem res opazila, da pri koncu ko že vse poje
spanje - mi imamo široko povijanje in so mi rekli da naj sedaj spi na hrbtu (5tednov smo stari), čeprav full bruha, ampak bi naj bilo ok ker sam glavico obrne na stran, je pa res da ko smo menjali mleko, bruha manj user posted image  tako da mi sedaj/ležimo spimo, čez dan na hrbtu, po noči pa še vedno raje na boku.

user posted image  pred parimi dnevi sem šla mal laufat (samo par minut, ker sem tko skor umrla,ker sem brez kondicije) in sem se pol res odlično počutila, ampak naslednji dan sem pa spet opazila kri in me zanima če katera mogoče ve ali je to od teka ali pa morda ker sem nosila Iana v jajčki? Težko se je tkole pazit user posted image

Lep sončen dan vam želim in izkoristite ga za vozičkanje user posted image

Aha naj še sporočim, da smo se v enem mesecu zredili za 1,01 kg in da smo večji za 3 cmuser posted image  in naslednji pregled imamo 12/7 ortoped in 16/6 pediater.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?