Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix Pozdravljene čvekice, jaz čakam, da se otroka zbudita, potlej pojemo in šibamo na sončka. Seznam majskih mamic se kar daljša in vsem seveda ČESTITKE!! Jaz komaj čakam!!!! Bomo našo dojenčico začeli v sredo bezati ven, ko se mož vrne iz Londona. Še ne vem kako, ampak bom pa počela vse, kar je za nosečnice prepovedano . Tanja_, meni se je v prvi nosečnosti tudi čep odluščil in so mi v porodnišnici rekli, da traja lahko max kakšen teden, da se porod začne. Tako, da ti si že v nizkem štartu. Drugače imam že vse pripravljeno, zdaj sicer urejamo vrt, kamor bom postavila trampolin, pa tobogan, peskovnik in gugalnice, da se bosta otroka malo zamotila, ko pridemo domov z dojenčkom. Je bilo pri kom kaj ljubosumja - za tiste, ki imate starejše otročičke? Obelix s tem stavkom si me pa tok osrečla Kr kušnla bi te zdele !!!!Kok časa je pa pri tebi trajalo od čepa do poroda? Jst si sam ne želim, da bi blo jutri, ker gre moj še zadnjič pred porodom v Zagreb, pol je pa lahko. Oz. če že bo jutri, naj mi ne odteče voda, da ima mož še čas prit domov, pa da greva lahko v Postojno. pokica ko končaš faks si dr.med. in potem moraš naredit specializacijo.To pa še čakam, da jo dobim. Drugače pa sm jst čist odločena za rodit v Postojni, sam mal me zdej skrbi, če mi voda odteče, če bo čas prit do tam. Midva sva že bila na kosilu- moja mami tok dobr kuha...Je bla goveja juha, kokr krompirjevi, samo da so v testu še lešniki, pa notri suha sliva, pa žrebičkovi kotleti, pa panacotta.Mmmm, vse je blo ful dobro. Zdej grem pa mal počivat, sem čist hin.Pol k pa vročina popusti pa na kak daljši sprehod.
|