|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
6.5.2009 9:29:30   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Pikica*, lepo da si se oglasila, lepo bi blo, če bi se lahk tudi kaj videle po dolgem času. Kaj pa Hana, se ti kaj oglasi?

S Hano sva pa skoraj dnevno v stiku. Sta najini punčici skupaj v vrtcuuser posted image . Če ji imaš kaj za sporočit, kar javi.

Bobika.....držim pesti za Mancouser posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.5.2009 9:31:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Rija, jaaaaa, kavica, jaaaaaa, četrtek. Povej kdaj user posted image !

okrog 11.00 nekje v centru?

čuj, koliko ma tamala cifro cotik?

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.5.2009 9:34:12   
lonja
Rija, ne ne nosi ničesar, OK? Center pa v LJ malo širša zadeva kot v Murski. Zato boš morala malo bolj definirat user posted image . Pa jst mam zelooo dolg avto in ga ne spravim kar kamorkoli user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.5.2009 9:42:16   
rija
daj, povej....me samo tak zanimauser posted image

kaj pa vem, jaz bom na vidovdanski...pa mam stanovanje od avtauser posted image  pa vedno parkiram tam na enem pločniku in močno upram, da se mojih gum nič ne oprimeuser posted image

saj se pa lahko zmenive tudi malo pozneje, pa kje na obrobju ali btc...ker to je ena redkih stvari, ko znam sama pritiuser posted image user posted image user posted image  hm....hala 21, zvezda mogoče?

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.5.2009 9:59:46   
lonja
uf, kak si vedela, da sem ravno včeraj, ko sem šetkala po btcju, ko sem čakala Ajdo, da konča s plavanjem, videla, da Zvezda obstaja tud v btcju. jaaaa, lahk v Zvezdi, ti kr povej, kdaj boš tm. se vidimo user posted image !

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.5.2009 10:01:26   
lonja
aja, pa pazi na gume user posted image , ljubljanski redarrji so noriiiii, še posebej na take Malo Smotane iz MS-ja user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.5.2009 10:02:40   
rija
ok, superuser posted image  te pokličem kakšni 2 uri prej, kot bom prosta.

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.5.2009 14:32:42   
bobika
Samo, da javim, da je Manca vredu prestala operacijo in je danes dopoldan že prišla domov. Je sicer še kar zmučena in sitna. Malo tožđi, da jo boli grlo, drugače pa je ok. Upam, da je tudi njen slab sluh boljši.
Bolnišnici MS pa res vsaka pohvala!!!!
Bravo prekmurci user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.5.2009 19:04:10   
tinkamiška
Bobika, sem mislila na vas...samo, da je za vami in držim pesti, da bo operacija zalegla user posted image

Zame pa še stiskajte pesti prosim...user posted image

Lonja in Rija, verjetno sta se fino nakofetkaliuser posted image

Lep pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.5.2009 20:58:57   
rija
Bobika, superuser posted image

Tinka: držim pesti in ne, nisva se nakofetkali....ker je bil slab tajming.....bova naslednji tedenuser posted image

No, smo se pa potepali....do LJ potem smo še malo v Graz skočili, našopingirali malo, pa se ustavili v MB in zdaj končno malo miru....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
8.5.2009 6:50:49   
lonja
Jutro,

Tinka, veliko mislim nate user posted image  in še vedno močno stiskam pestke. Do tvojega preklica, OKuser posted image ?

Rija, upam, da nama kmalu uspe uskladiti tajming user posted image .

Bobika, krasno, da je ta stvar za vami user posted image , in resnično upam, da boste zdej rešeni vseh nadležnih stvari okoli zdravja user posted image . Uživajte čez vikend, pa lupčka za Manco!

Moji dve bejbi še pančkata, ata je na službeni poti, tak da uživamo maximalno. Včeraj smo se popoldne potepale po živalskem vrtu, je full pasalo mal po senčki hodit in se hladit. Dans pa imamo v planu kakšno kolesarsko (Ajda)/vozičkarsko (Manca) turo/pohodniško (mami) turo popoldne user posted image .

Vikend bo tudi lep, izkoristite ga!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.5.2009 8:41:53   
pikica*
lonja, a bi lahko povedala kaj več o tem plavanju v Atlantisu? Glede na to, da imamo otroke, usekane na vodo, bi vsaka taka informacija prišla prav. Malo sem gledala po njihovi strani, ampak sem našla samo tečaj plavanja za malčke. A je to to?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.5.2009 9:12:29   
lonja
Pikica*, ja, Ajda hodi v tečaj plavanja za malčke in sicer v nadstandardni tečaj, kar pomeni, da so v skupini le 3 malčki in en učitelj. Ajda je tud čist usekana na vodo in marca, ko je bla dilema, al jo vpisat v tečaj rolanja ali plavanja, smo se odločili za slednje. In ni mi žal. Ajda vsak teden komaj čaka torek, zdej imamo do konca še 5 torkov, nadaljujemo pa spet septembra user posted image . Normalen tečaj za malčke je pa tak, da je v skupini 8-10 malčkov. Po mojem je ta primeren takrat, ko je otrok že malo bolj prilagojen na vodo user posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.5.2009 9:32:47   
pikica*
aha, potem sem gledala pravo zadevo. Po tem kar si napisala sklepam, da vpis v tej sezoni ni več možen? Bomo počakali pa na septemberuser posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.5.2009 22:25:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Samo, da javim, da je Manca vredu prestala operacijo in je danes dopoldan že prišla domov. Je sicer še kar zmučena in sitna. Malo tožđi, da jo boli grlo, drugače pa je ok. Upam, da je tudi njen slab sluh boljši.
Bolnišnici MS pa res vsaka pohvala!!!!
Bravo prekmurci user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

user posted image user posted image user posted image korenjakinja Manca!!! Stiskam pestke za boljši sluh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.5.2009 16:14:31   
A & T
Sem vesela, da je Manca vredu in držim pesti, da je operacija tudi kaj pomagala. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.5.2009 13:21:44   
Ovnica78
Pozdravljene!

Moj trebuh kar veselo raste in me vsak dan bolj ovira. Vse je čist drgač kot v prvi nosečnosti. Jutri imam pregled (35. teden) in bomo videli kaj mi bo gospod doktor povedal lepega!

Bobika me veseli, da je Manca vredu user posted image .

Tinka držim pesti user posted image !!!

Tina imam v vrtcu, grem čez eno urco po njega. Mi kar paše, da je dopoldan tam, drugače tako ne bi doma nič naredila, kaj šele si spočila. Glede dojenčka ima še zelo deljena mnenja a se ga veseli al ne. Po mojem sploh še ne ve kaj naj pričakuje.
Je pa taglavno pri njem zdaj, da lahko lovi razno razne žuže. Vsakega pajka, ki ga najdemo moramo dat v lonček, da ga on potem s povečevalnim steklom lahko pogleda. Ko greva na sprehod se vsakih par metrov ustavlja, ker vidi na tleh kakšno mravljo, hrošča, pajka...

Lep dan želim vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 12.5.2009 13:23:45 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
13.5.2009 14:37:21   
bobika
Najlepša vam hvala punce, da ste mislile na Manco in ji želeli srečo.
Pri nas je bil ta teden zelo razburljiv. Ko je prišla iz bolnice je že pokašljevala, drugi dan pa še bolj. Celo noč nismo spali takšne napade kašlja je imela in ob vsakem kašlju je zajokala temu pa je sledil napad kašlja. Grozno je blo. Skoraj bi jo že pobasala in peljala na urgenco. Nič ni pomagalo, ne inhalacije, ne čaji, ne pumpice, nič. Proti jutro se je umirila. Podnevi je bla ok. Sedaj vsak dan majn kašlja, tako, da gre na bolje.
Zelo problem je Manco obdržati v mirovanju, kar bi te dni nujno potrebno bilo. Kak je malo zalaufala je že dobila napad. V včeraj in predvčerajšnjem je bila že nemogoča. Se vidi, da ima polno energije, ki je ne more ven spravit. Zelo pogreša vrtec. Tako, da upam, da bo ta teden dobro, da lahko v ponedeljek ponovno začne obiskovat vrtec.

Počasi se že pripravljamo na praznovanje 1. rojstnega dne. Jojojojoj, je že 1 leto od tega, ko smo se matrali in borili user posted image . Se mi zdi, da je to bilo pred dvema mesecema.

Za konec pa si lahko pogledate še filmček današnje delovne akcije user posted image

user posted image

Lep pozdravček!

< Sporočilo je popravil bobika -- 13.5.2009 14:39:07 >

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
13.5.2009 20:08:52   
tinkamiška
Hojla,

Bobika, hudo je tole z Manco. Resnično upam, da je operacija pomagala!user posted image user posted image user posted image

Jst bi vas prosila za pesti še do 18.5. Takrat imam test ob 8ih zjutraj, okoli 12 ure pa dobim rezultat.

Hvala! In lep pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
13.5.2009 20:43:00   
lonja
Tinka, jst pestke zate še vedno pridno stiskam. Naj bo 18.5. en prelep pomladni dan za vašo družinico user posted image .

Bobika, sm Ajdi pokazala filmček s sesalko Manco, upam, da se jo bo kaj prijelo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1920
13.5.2009 20:48:31   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Hojla,

Bobika, hudo je tole z Manco. Resnično upam, da je operacija pomagala!user posted image user posted image user posted image

Jst bi vas prosila za pesti še do 18.5. Takrat imam test ob 8ih zjutraj, okoli 12 ure pa dobim rezultat.

Hvala! In lep pozdravček vsem!

Tinka

Tinka, če je zdržalo do danes, sem ziher, da boš juckala osemnajstega....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 1921
14.5.2009 12:22:27   
Ovnica78
Tinka držim pesti user posted image !!!

Bobika kak je pa tvoja punca pridna. Mami pa ja nič več ne ostane user posted image !!!

Lep pozdravček vsem!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
14.5.2009 13:27:42   
A & T
Tinka - želje naj tvoje se v sad spremenijo,
           le zvezde sreče z neba naj žarijo. Vso srečo ti želim user posted image

bobika - res si lahko ponosna na svojo punco, pravi zaklad je.

Ostalim pa lep pozdrav.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.5.2009 15:50:43   
rija
samo še kratko javljanje pred dopustkomuser posted image

evo, že pakiramo in blisnemo jutri proti morju user posted image  komaj čakam....da se malo nadihamo....user posted image

lepo se mejteuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
17.5.2009 15:15:50   
alenkica
Tinka: ZEEELOOO močno držim pesti za vas!!! Upam da nas že jutri zelo razveseliš!

Rija
: uživajte na morju! Pa še zame malo! user posted image

Bobika: ti pa imaš že pravo pomagačico. Zelo je pridna, mali pa ji nagaja. Pa vidim da že hodi. Priden se mu je pa kar mudilo shodit. user posted image user posted image

Mi smo vredu. Malo smo se prehladili,  ma ni bilo nič hujšega. Jure zdaj uživa ko ne vem kaj. Vsak dan smo okoli 4 ure zunaj. On kolesari,Miha pa lepo v vozičku. Kolo je zdaj glavna igrača od jureta, najaraje bi ga peljal še v sprejemnico. Kaka še vedno samo v pleničko, ampak bo že. Ponoči pa je vglavnem suh, ampak za preventivo mu dam hlačne plenice.
Miha pa je tudi cel korenjak. Sem ga dal v stajico in za raliko od Jureta ful uživa v njej. Imamo pa že 4 zobke.

Lepo se imejte!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......