lonja
|
Ste pa nekam oživele, odkar me ni bilo . Lepo, lepo... Skratka, vreme je spet malo prikrojilo naš dopust, smo jo včeraj kr domov popihali, ker biti v prikolici z dvema pupama, medtem ko zunaj dežuje ni fino . Včeraj prišli domov in ugotovili, da se nam je pokvaril pralni stroj, skratka fina zadeva ob polnih potovalkah umazanega perila . Moj se je seveda spravil na internet in prečesal ponudbo, prelistal aktualne prospekte, cincal med enimi in drugimi modeli, na koncu pa odprl naš še vedno živeči pralni stroj, preguncal kontakte in stvar je začela spet delati . Tako da oprali smo, prav tako pa tudi kupili novega, ki ga bomo pač sedaj peljali direkt na hišo. Jutri bomo malo prečekirali vreme in jo mogoče popihali še za dva dni na morje. Konec naslednjega tedna pa bomo družinsko na Bledu, pravzaprav na letališču Lesce, kjer bo metal padalce, me pa se bomo zabavale po svoje , upam seveda na lepo vreme. AlenkaIST, ja te pa res že dolgo ni bilo sem gor. Zdej pa nam dolguješ še en raport, kako je kaj z vami, pa s Saro, itd... Popek, ja tudi tebe se seveda spomnimo, pa zate isto velja kot az Alenko IST . Eros, lepo, da ti je na usposabljanju všeč. Služba se bo pa že še našla, ne skrbi . Rija, mi je kr nerodno, ko sem te zadnjič tak gnjavila po telefonu, Upam, da ti nisem povzročila preveč sivih las . Sva se ravno včeraj pogovarjala o vas, ko je omenil,dda je v Varaždinu velik letalski miting, no, pa sva potem dobila SMS, da je vse skupaj odpovedano zaradi vremena . Ovnica78 , za punčko Ivo, zdej se pa kr lepo cartajte, boš videla, kako je lepo v četvero . Lupčka za malo pupiko in velikega bratca Tina . KO pa boš lahko se pa kaj oglasi. Alenkica, tudi Ajda gre septembra prvič v vrtec. Upam, da ne bo kakih problemov. Ss sicer močno veseli, in vsak dan govori, da bo dobila nove prijatelje . Bobika, kako je kaj z Manco? NIč se ne oglasiš, a že uživate na kakem dopustu ? Grem. Pripravit kašicoiz hruške in banane za mojo pupiko Manco. Imejte se lepo.
|