Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:37:42
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval. Babica je merkala-od nje mami tiolk sem se sedaj nasmejala a goga nisi vedal da je bi babi servis ti so itak for free
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:40:40
|
|
|
|
gogabojan
|
Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,...............
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:42:12
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,............... ja itak v četrtek....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:43:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval. Babica je merkala-od nje mami tiolk sem se sedaj nasmejala a goga nisi vedal da je bi babi servis ti so itak for free Ne res ne. Obstajajo neke vrste babi ali baby servis, ki ti pomirkajo otroka. Sem enkrat brala na netu, pa sem si mislila, uffffffffff za kakih par ur že, več pa ne, ker bi obubožala. Zato sprašujem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:43:48
|
|
|
|
gogabojan
|
.......................... 198s, 197s, 196s,...................................
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:44:01
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,............... ja itak v četrtek.... Ate zmenjene za četrtek pri gogabojan?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:44:32
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,............... Itak da pridem. A zdele???? Hecam, da se ne boš ustrašila. Naslednji teden imam sredo in petek frej, ostale dni sem pa že zasedena. Sem postala very wanted!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:45:57
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval. Babica je merkala-od nje mami tiolk sem se sedaj nasmejala a goga nisi vedal da je bi babi servis ti so itak for free Ne res ne. Obstajajo neke vrste babi ali baby servis, ki ti pomirkajo otroka. Sem enkrat brala na netu, pa sem si mislila, uffffffffff za kakih par ur že, več pa ne, ker bi obubožala. Zato sprašujem. ma po moje si jolly lih ne upa kliucat tega servisa da kaka varuška ne bi zbežala...mal HECA.-- ...ma po moje pride to full drago..misliš da ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:47:19
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval. Babica je merkala-od nje mami tiolk sem se sedaj nasmejala a goga nisi vedal da je bi babi servis ti so itak for free Ne res ne. Obstajajo neke vrste babi ali baby servis, ki ti pomirkajo otroka. Sem enkrat brala na netu, pa sem si mislila, uffffffffff za kakih par ur že, več pa ne, ker bi obubožala. Zato sprašujem. Jaz sem pa enkrat po TVju gledala, da mislim da na Madžarskem obstajajo babi servisi za družine, ki nimajo babic. In je baje zelo dobro, ker so te babice v servisu starejše ženske brez družin in tako one čuvajo otroke, ki jih niso nikoli imele in niso osamljene, družine brez varstva pa dobijo brezplačno varstvo. jaz bi tudi nekaj takega.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:49:10
|
|
|
|
irma78
|
a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:51:14
|
|
|
|
iraira
|
irma to sem tudi jaz gledala...in te ženske to počnejo brezplačno.Čuvajo otroke pa še skuhajo pa pospravijo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:51:46
|
|
|
|
gogabojan
|
.............3s, 2s, 1s, 0s TUKI SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:54:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,............... Itak da pridem. A zdele???? Hecam, da se ne boš ustrašila. Naslednji teden imam sredo in petek frej, ostale dni sem pa že zasedena. Sem postala very wanted! Odpovej četrtkov sestanek, pa se dobimo pri meni spet. Roky prav pogreša družbo že. Itak pa se v torek (če bom ok, pridem) zmenle na pikniku. Sam na piknik me bo moral nekdo prpelat, ker jaz ne smem voziti avta, ker jemljem neke tablete, antibiotične pa za kemo... nevem kaj, pa protibolečinske. Tak da bom bila čisti zadetek. Saj sem že zdaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:54:33
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi??? da se pohvalim jaz pa sem vse zlikala potem pa sem prišla k vam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:57:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi??? da se pohvalim jaz pa sem vse zlikala potem pa sem prišla k vam Ti že veš, kako je treba, če želiš kaj storiti. Če pa je RR prej, pa je vpašanje, kdaj se bo končalo. Glede na to, da je GOGA IN THE HOUSE , ne bo danes nič od dela . Kvečjemu mal kasneje, ko bom jaz šla ajčkat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:57:24
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, a prideš kaj kmalu na vrhniko???? Iraira se mormo zmenit, če boš tudi ti kdaj pršla na vrhniko. Janja četrtek se bliža. Torek pa še bližje. Ampak četrtek tudi. Madona sem jaz faca ej. Ni večje face od mene. Zdaj pa grem mal ustati, ker me ritka fullllllllllllllllll buba, čeprav ležim na trebuščku. I''ll BE BACK in 226 sekund, 225sekund, 224sekund, 223sekund,............... Itak da pridem. A zdele???? Hecam, da se ne boš ustrašila. Naslednji teden imam sredo in petek frej, ostale dni sem pa že zasedena. Sem postala very wanted! Odpovej četrtkov sestanek, pa se dobimo pri meni spet. Roky prav pogreša družbo že. Itak pa se v torek (če bom ok, pridem) zmenle na pikniku. Sam na piknik me bo moral nekdo prpelat, ker jaz ne smem voziti avta, ker jemljem neke tablete, antibiotične pa za kemo... nevem kaj, pa protibolečinske. Tak da bom bila čisti zadetek. Saj sem že zdaj. Na žalost ne morem odpovedat. Sem že prevečkrat. Za v torek pa lahko jaz pridem pote. Samo to pomeni, da bomo prišli v Tivoli ob 12-ih in ne ob 10-ih. se bom pa potrudila in bom poskusila čimprej priti do tebe. Saj npr. danes je bil Nik že pokonci od devetih. Mogoče pa v torek ponovi vajo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:59:02
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi??? da se pohvalim jaz pa sem vse zlikala potem pa sem prišla k vam Imam dobro idejo (vsaj zame). Janja pridi sedajle k meni likat, jaz pa bom za obe tipkala na RR. Kaj praviš? S tem ubijeva dve muhi na en mah.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:00:02
|
|
|
|
janja 27
|
goga lohlk te jaz poberem stapotjo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:01:18
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi??? da se pohvalim jaz pa sem vse zlikala potem pa sem prišla k vam Imam dobro idejo (vsaj zame). Janja pridi sedajle k meni likat, jaz pa bom za obe tipkala na RR. Kaj praviš? S tem ubijeva dve muhi na en mah. ok ni panike sej meni likat ni problema men je PROBLEM potem vse tisto sprafvt v omere takrat pa se mi rola sedja mam vse po stolih tko da če kdo pride nima kam se vsest..pa še miza je polna teh cunj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:01:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Na žalost ne morem odpovedat. Sem že prevečkrat. Za v torek pa lahko jaz pridem pote. Samo to pomeni, da bomo prišli v Tivoli ob 12-ih in ne ob 10-ih. se bom pa potrudila in bom poskusila čimprej priti do tebe. Saj npr. danes je bil Nik že pokonci od devetih. Mogoče pa v torek ponovi vajo. Saj bomo videle kako in kaj. Morda, pa bom supstila en odmerek tablet. Al pa ...... Bomo itak v pon se lahko zmenile. Če ne, te bi pa res uporabila, saj dam za benz, ker nebi se rada igrala z življenji na cesti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:03:03
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 a veste, da sem jaz imela danes namen še likat. Sedaj ste me pa tako zakurile s tem čvekanjem, da vprašanje kdaj bo prišel dan, ko bom likala. Se katera javi??? da se pohvalim jaz pa sem vse zlikala potem pa sem prišla k vam Imam dobro idejo (vsaj zame). Janja pridi sedajle k meni likat, jaz pa bom za obe tipkala na RR. Kaj praviš? S tem ubijeva dve muhi na en mah. ok ni panike sej meni likat ni problema men je PROBLEM potem vse tisto sprafvt v omere takrat pa se mi rola sedja mam vse po stolih tko da če kdo pride nima kam se vsest..pa še miza je polna teh cunj tuki ti pa jaz lahko pridem pomagat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:04:10
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Na žalost ne morem odpovedat. Sem že prevečkrat. Za v torek pa lahko jaz pridem pote. Samo to pomeni, da bomo prišli v Tivoli ob 12-ih in ne ob 10-ih. se bom pa potrudila in bom poskusila čimprej priti do tebe. Saj npr. danes je bil Nik že pokonci od devetih. Mogoče pa v torek ponovi vajo. Saj bomo videle kako in kaj. Morda, pa bom supstila en odmerek tablet. Al pa ...... Bomo itak v pon se lahko zmenile. Če ne, te bi pa res uporabila, saj dam za benz, ker nebi se rada igrala z življenji na cesti. ah nehaj s kešom. Boš dala raje za kremšnite!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:04:45
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga lohlk te jaz poberem stapotjo a veš, da sem mislila tudi nate, pa me je bilo sram te vpašati, če bi rabila, da bi te pač ponucala. Bove pa morale paziti, kaj bi delala Rok in Metka na zadnjih sedežih. Saj veš, v mladosti se ljubezen začne v avtu OK ta je mal prekruta. Saj mi ni za zameriti kajne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 16.5.2009 0:05:04
|
|
|
|
irma78
|
ZALA in MIA
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?