|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.5.2009 10:28:53   
Bety11
Hej Tane, pozdravljena!!!! Vesela sem, da je s tabo vse OK in tako naprej....

Upam, da je tudi Giotti v redu...

Ali ti nisem, Tane, rekla, da bomo skupaj?!?!?....

Mimogrede, jaz sem Tiho upanje....Nick sem spremenila zaradi boljše karme..user posted image user posted image ...

Pa jaz imam PDP 2.10. samo sem med septemberkami, ker bom ziher rodila prej....

Zdaj veš, kako sem vesela zate in da sem tudi ena šlogarica,kaj ne?!?!user posted image user posted image

Srečno do konca!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.5.2009 10:31:48   
tane
Bety11, pa ne morem verjeti...a veš, da sem te ravno brala pri septembrkah in si rekla, da ti moram kaj napisat tja, ali pa še rajši na ZS...sledi ZS sploh zdaj ko si mi razkrila kdo si...sem ful vesela zate, moja soborka!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.5.2009 10:31:56   
stuhica
Februarka  no da te potolažm da niis edina ( zgleda da so naši desci gorenci nekam zakrknili z nežnostmi) tud moj se je kar mal odmaknu, pa si zlo želim mal več pozornosti a jo ni, če se začnem preveč obremenjevat s tem in razmišljat o tem mi gre cuker gor, tako da probam dat vse tud jaz na ignor, že zaradi svojega ljubega miru, je pa tako da itak večino časa dela in ga ni doma. Tako da sej bo bolje... boš vidla..

Mene je sinoči tudi zelo glava bolela, pa še spat sploh ne morem sem se zbudila ob 03 zjutraj in nisem zatisnila očesa vse do pol šestih in se mi zdaj kar malo rola že k bi šla radaa spat pa ne morem ker mi spet vse to vpliva na višino cukra... user posted image sem prav jezna na to sladkorno, da mi gre včasih  kar na jok user posted image user posted image user posted image

Sladoled jaz sem ga sicer mal že testirala, mi g aje naš prnesu iz njihove restavracije k ga sami delajo in je ful dobr tako da danes bodo pa pravi delela prav diabetični sladoled in ga bom spet mal lahko probala... sam kaj ko me je dbva dni neakj zabasalo v grlu se mi je vnelo, glava me boli pa še mal kašljam tako da se počutm ko ožeta cunja.... 

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.5.2009 10:34:47   
mng
Imam vprašanje: katera ureja seznam in ali ga lahko same urejamo?user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.5.2009 10:36:46   
tane
mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.5.2009 10:38:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat

koga sem jaz našla??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si srce??? počutje??? slikice, uz??? kaj se oglasi, ker te pogrešammmmmmm!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.5.2009 10:53:58   
Anonimen
Jooooj punce, kok ste pridne.... take prave klepetuljice...
Jst sm se že fočkala tukaj, v seznamčku sm tud... sam pol pa ni blo več časa. Mam porokico za seboj..., sm žena... ,user posted image mam medene tedne za seboj..., je blo sanjsko... zdej sm pa spet tuki.. in naenkrat z ogromnim bušijem... in se hočm še fočkat pri vas. user posted image  Primerjate bušije, pogovarjate o vsem... jst sm pa dobesedno nevedna. Vem pa, da vas bom rabila.user posted image
Dons sm stopla v 19t, buši je ogromn.... me sprašujejo če sta dva..., jst pa vem sam za enga lulčka. user posted image  Skratka.... toliko.
Je katera Celjanka? Jst sm uvožena.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.5.2009 11:12:18   
majakla
Lep pozdrav moje souser posted image !

MalaMravljica in Tane: iiiiiiiiii kaki lepi bušiji. user posted image
Tane tvoj je res veliki user posted image , mMravljica tvoj pa taki - manekenski. user posted image
Tudi jaz danes slikico pripopam, da vidite kako buši izgleda pri bajsiki. user posted image
Sem isto kot naša suhica v 19t in 4dni.

Rižkoo tebe pa sem res že pogrešala.
Kje sta oz. ste bili in kak je bilo???

Bety zakaj si nam pobegnila? tudi midve z mMravljico imava PDP 2.10.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.5.2009 11:24:33   
muca*maca
Lepi bušiji!

Jaz sem tam nekje vmes po velikosti!

Komaj pa čakam, da začutim prve brce!!! Sem vam kar fovš vsem, ko pišete, da že čutite otročka. Jaz bi tuuuud! Sam sem šele v 17t in 2d in prvič je, tako da pričakujem prve pospeške šele čez kakšne tri tedne...

Sam da bodo, a ne!!!

pa-pa
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.5.2009 11:57:01   
mng
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: tane

koga sem jaz našla??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si srce??? počutje??? slikice, uz??? kaj se oglasi, ker te pogrešammmmmmm!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj to je blo meni namenjeno al tani, ker jaz tu gori nisem kaj dosti, samo tu pa tam, ker ni cajta.........user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.5.2009 12:18:45   
Nea_teja_
Pozdravljene punce evo kar se tiče vozička ,zibelke in posteljico imam še vse spravljeno od prejšne hčere ,samo torbo za voziček  bo potrebno kupit pa seveda oblekce za našga korenjaka.
Me je pa danes zjutraj presenetla tamala ,ko je rekla (še oči ni dobro odprla) mami a veš kaj morš kupt  jest jo pa ledam le kaj bo spet pogruntala ona pa ja dudo za dojenčka pa sm prvo misnla da misl za svojga  ona pa ne za unga k ga maš u bušiju da nau joku sej če neveš kje jih majo ti bom pokazala.Sem se  mogla smejat na ves glas.user posted image user posted image

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.5.2009 12:45:01   
Februarka08
Halo, čvekice mal se ustavteuser posted image
Rižko, čestitke za porokouser posted image zdaj boste pa res popoldna družinicauser posted image
Majakla, moja postava tud ni za hvalit, bušiji so pa itak vsi lepi, tako da... daj, da vidimouser posted image

Jaz počivam, prej me je mami presnetila, me je prišla pogledatuser posted image je blo prav luštno.user posted image
Uživajte

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.5.2009 12:51:12   
Anonimen
ful pametna pupika koliko let imauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.5.2009 13:15:49   
Nea_teja_
5 let

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.5.2009 13:35:09   
Anonimen
UUU oktobrke pa danes čisto v elementu.

Nea_teja tale tvoja je pa res ena ljubeča pupika. Superca ej...user posted image

Razmišljam, da bo res najbolje da danes damo vse bušije gor..ker že toliko govorimo o njih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.5.2009 13:42:10   
mng

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image       25.5 MF

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             4.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image               18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (24)                                         (1user posted image , 0 user posted image )             MF 28.5  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

tršica   (30)   CE                                  (2user posted image , 0 user posted image        14.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

Meliitak   (32)  KR                          (?user posted image , ? user posted image             26.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )            ??

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image       9.6 MF
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 88

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.5.2009 14:53:45   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Upam, da je tudi Giotti v redu...

More than OK user posted image I cant believe you are that girl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še zasebno sem ti poslala, kaj se je dogajalo s Tane... Smotka, si se spretno skrivala ves ta čas user posted image , jaz pa redno po iskalniku čekirala, če je pri tebi kaj novega user posted image user posted image Zdaj si mi pa dala dela, da te preberem vse za nazaj. Kdaj bom to storila??? Kaj ne veš, da hodim zelo resno v službo in po njej samo padem še v komo oziroma, če imam še kaj energije, grem še na kak daljši sprehod ... Kakorkoli, zelo, zelo, zelo sem happy zate in tvojega dojenčka user posted image Kar tako naprej user posted image

PS OKTOBERKE, OPROSTITE TEMU VMEŠAVANJU NA VAŠI TEMI, AMPAK VSEGA JE KRIVA BETY user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.5.2009 15:00:39   
majakla
Evo, kot obljubljeno - moj trebu(šček)h user posted image

user posted image

Slikano danes: 19t 4d

Moj nosečniški trebušček je potisnil moj "prejšnji trebuh" navzgor user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.5.2009 15:08:49   
Anonimen
user posted image

19t 4d

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.5.2009 15:28:00   
Anonimen
Oooo punce... pa mojmu bušiju se je zmešal...
Poglejte ga.. user posted image

Februarka08, HVALA ti. Res bomo... prava mala popolna družinica. Veš, da komaj čakam.

majakla.. si me pogreeešššalaaa..ti pridna, ti. user posted image  Lupčka ti.
Bla sva na Mauritiusu pa mal v DUbaju.... tko eksotično... sanjskooooo....user posted image  Še bi šla, še bi ponovila. Takoj...
Kako si mi kaj?
Jaz mam pa PDP na roj. dan naše male Mravljice... Ona je tak cukr..pa bo moje detece tud user posted image  12. 10. Komi čakam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.5.2009 15:33:11   
majakla
Evo nas, pa se nam že vsem vidi, ne.
(Še več slikic! user posted image )

Rižkoo: kak pa si ti fajn rjava . . .

--------------------------------------------
Joj, koliko je že ura, grem domov.
(Adijo služba.)

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.5.2009 16:48:46   
tane
Rižkoo, čestitke ker si zdaj ga. Rižkouser posted image , pa lep buši pa tako lepo rjav, jaz se hecam, da imam balkonsko barvo, ker se tam sončim...user posted image
majakla, čist luštkan trebušček imašuser posted image
pravoda, no končno ena k ima takega velkega kot jazuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.5.2009 17:22:01   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

Kaj ve mislite o pralnih plenicah? Jih katera že uporablja ali jih boste začele? Kakšno mnenje imate o tem?

ja, kaj mislite...jaz sem bila danes prvič v Baby Centru, sem šla malo za vozičke in kengerujčke vprašat pa sem vprašala še za te pralne plenice.
zdaj imajo tudi ene, ki so iz babmusove preje/vlaken in še bolj dihajo in so mehke, jaz kar malo razmišljam, da bi uporabljala pralne, ok če se gre pa na dopust in obiske pa seveda tiste za enkratno uporabo ala Pampers.

za kengurjčke mi je pa prodajalka svetovala, če katero zanima BabyBjorn, www.babybjorn.com  razmišljam tudi o tem sploh če bo taka zima kot letos, se pravi kar veliko snega, da bi se sprehajala rajši s tem kot pa da porivam voziček, imamo namreč še psa in hrib oz. sprehajalne poti pred stanovanjem.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.5.2009 17:48:28   
malaMravljica
Tane, kaj ti je prodajalka kaj rekla glede te firme ( Babybjörn) Jaz mislim njihov lezalnik vzet, pa me zanima. In danes sem sla tudi jaz v en otrski center, pa njihovega lezalnika niso imeli user posted image   Niti vozicka Bugaboo user posted image   sem pa videla eno super sobico, mi je bila previjalna in omara tako vsec, sem vse poslikala, pol je pa moj reku, da ce bi sobico dala delat. Ok, ce tako misli, saj narejena bo itak bolj kvalitetna. In ker iz otroskega centra nisem smela it praznih rok sem vzela zacetni paket od Aventa in sedaj videla, da je na netu to znizano za 10 eur user posted image   Sam jaz pojma nimam zakaj se rabijo tiste flaske, verejtno vse za mleko, samo zakaj jih je toliko in toliko cucljev zraven. V Ikei sem pa vzela sam eno dekco, je precej velika in cisti bombaz. Kar sem hotla kupit so imeli, pa bi bilo zame pretezko za dajat v vozek, peljat vozek in pol se v avto dat, nisem bila zihr ce bo kdo tam pri mojem avtu na parkiriscu user posted image  Ena zadeva je bila pa napacne barve, bi bil pol nas balkon prevec mavricast user posted image   Samo moj dan kljub vsemu temu ni bil slab, prav lepo sem se imela user posted image user posted image user posted image  in sklenila sem, da morem pod nujno se v ta velik otroski center user posted image   Ampak tej centri so cist grozni, vse je tolk lepo, da mores najprej parkrat globoko vdihnit, pol gres pa gledat kar te zanima.

Kolk lepi nosecniski trebuscki user posted image

In izgubljena Rizkoo je spet tukaj user posted image user posted image  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.5.2009 17:57:37   
tane
malaMravljica, prodajalka mi je to firmo ful hvalila, da je švedska in ful kvalitetno vse kar imajo, mene je bolj kengurujček zanimal in je rekla, da je dražji kot ostali ampak vsekakor kvaliteten, ker baje švedi velik dajo na varnost bla, bla...ne vem sem ji rekla, da še nimam otrok in da sem čisti laik, pa je bila ful prijazna in mi vse razložila...tudi  to, da obstaja še en kul bolj terenski voziček High trek, če je katera že slišala, tko, da se moram malo pozanimat in ga iti pogledat tu ga ravno niso imeli.

A to si bila v Ikei v Celovcu ali Gradcu in si v tem centru kaj gledala za vozičke, pa kakšne so kaj cene, mojuser posted image je rekel, da bi šla itak še v Italijo ali Avstrijo pogledat če je ceneje.

Avent...user posted image ja meni je prodajalka dala katalog domov in se tud samo čudim kaj vse imajo...pa sploh ne vem zakaj naj bi se uporabljalo.

http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/store-locator/Post.aspx

http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/store-locator/Post.aspx

evo kje imajo še babybjorn

< Sporočilo je popravil tane -- 12.5.2009 18:00:23 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?