stuhica
|
Ojla, ja gorenka hvala za spodbudo, za na morje pa za idejo kako in kaj naj s eoblečem. Sicer sem ravno danes pregledovala svoje obleke in kiklce pa majčke tako da mi je še celo lepa S.Oliverjeva kiklca prav, mi jo je moj lani kupu pa jo sploh še nisem uspela gor dat, pa eno črno majčko 8 ma res mal dekoltejčka, pa reklc pa sem rešena, samo v primeru da se ne zredim preveč v enem tednu ker se mi ravno to lahko zgodi pol sem pa v rit po domače ane... Drgač šla ja sem šla mal galerije pogledat od prejšnjih podelitev , nič preveč fancy tako v mejah normale, pa tud to je res da slikajo bolj zognje dele telesa tako da... verjetno bo to to.. Oh t a moj cuker spet je bil visok ne vem več kaj naj nardim, kaj naj zjutraj sploh še jem ...tud ta izgovor da je to še od mojega prehlada verjetno ne gre v nedolgled kak dan že ampak ztdej bo pa že kriza.. Hormončki in morje... ja mislimd a ravno t aobisk na morju ne bo take sorte, bo spet cel kup žlahte tam okoli, p a negova mamca, tako da kaj veliko nimm za pričakovat.. al pa da se pustim presenetiti.. Mateja 8 ja tudi jaz sme v prejšnji nosečnosti dobila da moram počivati in tudi sem le redko sem šla ven, res če je bilo treba, zdaj imam pa to srečo v nesreči da imam na odločbi napisano , da so mi zaradi narave zdravljenja dovoljeni dnevni izhodi. To je zaradi mojega cukra, ker se pa morem gibat tako da... vsaj neki dobrga.. sem pa že imela v službi pritožbo, ja češ da sem na bolniški, pa so me videli zunaj se sprehajat, ko da mi ni nič... ker mam tako dobre sodelavce za popiz , firma je pa tud čist v ku , tako da sem posvoje kr vesela da ne grem vsaj do 01.07. delat, saj sem do takrat dobila odobreno bolniško.. Majakla potem meni verjetno zdaj še en bo delal morfologije ko bom v 18 tednu , verjetno kasneje,kaj misliš? Mala mravljica a si ti tud na turistiko hodila? Ja sej sem pa tud tako rada mal turista, če le finance dopuščajo... zdaj bolj ne kot ja ker moram še šolnino za mag poravnat, oziroma letos sem se tako odločla delat izpite kot občanka, ker sem v lanskem šol. letu prepozno diplomirala in se nism mogla vpisat naprej, tako da se grem neko občanko za izpite prve štiri sm izstrelila kot iz topa zdajle me pa čaka še 6 predmetov, od tega na 2 nisem bila na predavanjih in jih bom verjetno pustila, kar za drugo leto, tako da čakajo me še vsaj 4 če hočem nardit pogoj, da grem potem direkt v 2 letnik tako da... no ja jaz srčno upam da mi uspe... če ne bom drug let spet občanko špilala, počas izpit po izpit pa bo že nekak... .. Pa ni vrag da mi do 33 leta ne uspe.. Ups to je samo še dobri dve leti... no ja tak je bil moj cilj do 33 leta magistritrat... no ja če rata rata, če ne pa pač kasneje.. Ja pa knigico kar pridno beri in nam piši jaz se zdaj ubadam s s tategijo razvoja in z nekimi družbenimi dimenzijami za popi dolgcajt, a bomo mogl še to sfurat... V glavnem lčep dan vam želim grem po eno breskvico pol pa počash kosilce...