|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
15.5.2009 15:37:08   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image : kako greš šele septembra delat? Ni mi jasno. Jaz bom koristila tudi dva izredna dneva, pa moram kljub temu delat. Ministrstvo mi je zavrnilo vlogo za koriščenje dopusta. Prišel pa je en tip (BTW: imel je bordo rdeče spodnjice), ki mi je montiral še eno omarico v kuhinji. Sva v bližini štedilnika pustila prostor pod pultom, češ da bo tisti, ki bo jedel sam, tam jedel. Jok brate, odpade. Vedno si vsi odnesemo na mizo, tako da se je tam spodaj nabirala samo krama. Zdaj imam pa omarico, notri pa sokovnik, multipraktik, kruhomat, salamoreznico, spodaj pa pekače in krompir.

OMG, kolk mi teče iz oči, ej --- ludnica ... sem šla na vrt za 5 minut, pa sem že nazaj ... not good, not good at all!

Takole bo v šoli: problematični so bili 4 dnevi pouka, ker takrat naj ne bi mogel vzeti dopusta (19. 6., 22. 6., 23. 6. ter 24. 6.). KEr bodo rušili 1 del šole, so prestavili takorekoč vse dneve dejavnosti (kulturni, športni, naravoslovni, tehniški dnevi) na ta zadnji mesec & v teh štirih dnevih, ko naj bi prišla nazaj, ne bo nič kaj dogajalo - razen tega, seveda. Plus 24. 6. je le podelitev spričeval, razrednik nisem - bi torej prišla le malo posvetit tja.

Skratka: mi je dala dopust tudi te 4 dni (sicer bi prišla delat - sem ji tudi povedala, da mi ni problem priti, da bi pač Grega in mami vzela po 2 dneva dopusta - no problem at all!!!), za naprej pa tako ali tako koristim najprej stari dopust (se pravi 4 dni, potem še 15 dni - in pride to do 16. 7., s 17. 7. nastopim nov dopust & ga koristim do 18. 8. - tj. 23 dni, nato pridemo v šolo).
As simple as that. Upam, da se kaj znajdeš iz te klobaseuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 15:38:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.5.2009 15:39:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hojla,

kak ste kaj?

jaz sem pa danes vidla svojga najmlajšega/najmlajšo?? user posted image user posted image   hihi, izgleda kot en pupč...saj veste tisti od žabicuser posted image baje vse okuser posted image

pupek misliš? O, ti pikec maliuser posted image  user posted image  user posted image

Naj zobki pridejo ven asap!

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.5.2009 15:42:09   
Netta

hojla,

kak ste kaj?

jaz sem pa danes vidla svojga najmlajšega/najmlajšo?? user posted image user posted image hihi, izgleda kot en pupč...saj veste tisti od žabicuser posted image baje vse okuser posted image

pupek misliš? O, ti pikec maliuser posted image user posted image user posted image

Naj zobki pridejo ven asap!

ja to sem mislila, pr nas pač po domače rečemo pupčuser posted image

zdaj pa hitro čajčka pit

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.5.2009 15:51:55   
metuljcek321

Prišel pa je en tip (BTW: imel je bordo rdeče spodnjice), ki mi je montiral še eno omarico v kuhinji ...

Ej, a je bil mogoče tale?:
user posted image

Čakej, še v barvah ... je pravi? Mislim, da ima tule majčkeno drugačne boxariceuser posted image
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.5.2009 16:05:12   
metuljcek321
sončica, sam, da ste OKuser posted image ... grozljivka, pa taka visoka vročina - ubogi revček mali! Uživajte v sprehodih v Mozirskem gaju!!! Imaš kakšno fotkico?

zimska, thanks za ingo o dekici - sem jih videla v Hoferju, ja ... jo že nekaj let kupujem, a se nikakor ne morem odločit, da bi jo ubodla ... in potem sta še Majuška & 3jemi včeraj povedali, da jo sicer imata, a le redko uporabljata, zdaj se pa res sprašujem, a jo rabim al ne? I've been having second thoughts for so long ... ah, ja ... bom videla, kako me bo pičilouser posted image

AAA, kdaj pride popotnik? Boš poročala, kakšni so njegovi vtisi. Sigurno je užival 100 km/h.

jeans v službi - ja, v šoli je to še kako dobrodošlo. I looooooove kavbojke a looooooot & mi je to d best. Jih imam ulala parov in so mi toooolk fajn. Potem pa še kakšne druge hlače, majčke, kakšna bluzica, puloverček, jaknica, čeveljci, pa sem tipi-topi za v razred. Govorilne/roditeljski, pa tudi kar tako kakšen dan se pa rada mal opedenam, dam gor petke, kakšno sexy stvarco & je sploh fajn. (Ampak še bolj luštno je bit pa doma - spedenan ali ne --- porodniška je zakonuser posted image )

rebeca - you've got 1 more day to go ... kako priprave? Imejte se max in prijetno, nepozabno praznovanje vam želim.

mojček, mejte se v Podčetrtku - boste zavili tudi v čokoladnico?

lili, dobr opravita na gastro, fajn se postriži (berem, da so nove frizurce zadnje čase zelo "in" - sem se pod vplivom kar mal postrigla včeraj - no, sam špice, ampak meni se zdi fuuul drugač) & user posted image  za novosti v kuhinji.

populis, samo, da ste punce uživale na obali. Kam ste jo potem mahnile na kosilo? Kakšno je bilo vreme? Kje ste pohajkovale? Pa užiiiivaj, ko imaš mami doma!

mirjam, ja, imam en čajček tule pred sabo, ližem Granobil in se smilim sama sebi - viroza ali karkoli je že - je pa res ena bedna reč - tole smrkanje in kihanje je tko nadležno, da je joj. In glih zdaj, k je mami doma & se NE SME prehladit zaradi očesa (operacija sive mrene pred tremi dnevi), ker je ful nevarno, če kiha (pritisk, odstop leče, ...) - sem res žalostna, da smo fasali tole nadlogo ravno zdaj --- grrrrr ... naj gre že hitro mimo.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.5.2009 16:08:49   
lex
mirjam midva sva na eni svadbi dobila vsak svoj kozarec tak na pecelj, tiste najbolj poceni, gor je blo pa gravirano njujino ime in datum oz peskano. v bistvu smo skoz iz njih pili. potem pa si ga lahko odnesel.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 16:09:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.5.2009 16:31:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz mam pa čistilno akcijo...vse sem že spucala, sam kopalnica me še čaka...mala je zjutraj spala od 9.40 do 12h zdej pa tud drnjoha od 2.45...juhu, sam da še kopalnico uštimam pa se lahk zbudiuser posted image user posted image ...kolk je lepo bit v spucanem stanovanjuuser posted image user posted image

Ker ti je pa že dolgčas, pa pridi še k meni malo. user posted image user posted image

user posted image : ok, štekam. Pa pocajti se.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.5.2009 16:31:51   
neboglasnica
Nč, babe žabe, pri nas se temni, bo padalo....moram vse izklopit, drugače bo kar Staš. Se beremo kasneje/jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.5.2009 16:40:19   
Tinky

jaz mam pa čistilno akcijo...vse sem že spucala, sam kopalnica me še čaka...mala je zjutraj spala od 9.40 do 12h zdej pa tud drnjoha od 2.45...juhu, sam da še kopalnico uštimam pa se lahk zbudiuser posted image user posted image ...kolk je lepo bit v spucanem stanovanjuuser posted image user posted image

kako si pridnauser posted image user posted image user posted image

jaz pa razmišljam, da bi kakšno najela, da bi mi prišla pucat. Mi je grave, ko vidim kako je v sekundi po tistem, ko vse spucam spet ena štala.
Na parketu se pozna vsaka pikica. Teotu se cedi slina iz ust in, ko se plazi pohodi slino in drsa po tleh, tako da je vse flekasto.

Sva šla prej gledat za avto. Grave grave grave.
Nam tako slabo ocenijo Astro, da te srce zaboli. Bova probala sama prodat in pol bomo vidli.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 15.5.2009 16:41:56 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 16:47:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 16:47:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.5.2009 16:50:41   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

jaz pa razmišljam, da bi kakšno najela, da bi mi prišla pucat. Mi je grave, ko vidim kako je v sekundi po tistem, ko vse spucam spet ena štala.
Na parketu se pozna vsaka pikica. Teotu se cedi slina iz ust in, ko se plazi pohodi slino in drsa po tleh, tako da je vse flekasto.

Sva šla prej gledat za avto. Grave grave grave.
Nam tako slabo ocenijo Astro, da te srce zaboli. Bova probala sama prodat in pol bomo vidli.

jazsem to misel ravno zarad tega opustila..pol lahk mam vsak dan žensko tukaj...sem pač ostale dni v tednu/mesecu žalostna in razpičkana ker živim v svinjaku, ko pa pospravim pa srečna ko da sem se na novo vselilauser posted image user posted image ...bo treba počakat da mal zrastejo...moj ati bi reki..si želela bičikleto zdej pa pedaliraj

jaz zdej delam "mojo generalko" 1 x na teden po par ur. Magar koga plačam in grem ta cajt na sprehod. Itak pa vsak večer, ko dam Teota spat pa pobrišem po tleh, to pa obvezno.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.5.2009 16:53:55   
Tinky
hd, ma ne vem, sla šla gledat Picassota, pa Astro karavan. Pol nam je pa zmanjkalo časa, ker je mož mogu nazaj v službo.
Zdej se full splača kupit avto, ker so cene kar padle.
Mene mikajo enoprostorci, mož bi imel karavana al pa večjo limuzino.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 15.5.2009 16:54:58 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 16:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.5.2009 17:02:39   
Tinky

citroena odsvetujem zaradi njihove servisne službe..matr se ne premaknejo nikamor...

moškim je ko da jim vzames eno jajco ko dobijo enoprostorca...vsi bi rajs karavana...sam da ni tipično družinski avtouser posted image

ja ma res. Ko sem mu omenila Picassota je začel že zavijat z očmi.
Itak, če bi blo po njegovo bi imel spet avto s 3. vrati, ker je kao lepši za videt...ma halo, a ti rabiš avto za ga gledat al, da je praktičen in, da služi svojemu namenu user posted image
Teo v tem avtu niti skozi okno ne vidi, ker je tko nizek in z minjaturno šipo zadaj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.5.2009 17:34:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image : kako greš šele septembra delat? Ni mi jasno. Jaz bom koristila tudi dva izredna dneva, pa moram kljub temu delat. Ministrstvo mi je zavrnilo vlogo za koriščenje dopusta. Prišel pa je en tip (BTW: imel je bordo rdeče spodnjice), ki mi je montiral še eno omarico v kuhinji. Sva v bližini štedilnika pustila prostor pod pultom, češ da bo tisti, ki bo jedel sam, tam jedel. Jok brate, odpade. Vedno si vsi odnesemo na mizo, tako da se je tam spodaj nabirala samo krama. Zdaj imam pa omarico, notri pa sokovnik, multipraktik, kruhomat, salamoreznico, spodaj pa pekače in krompir.

OMG, kolk mi teče iz oči, ej --- ludnica ... sem šla na vrt za 5 minut, pa sem že nazaj ... not good, not good at all!

Takole bo v šoli: problematični so bili 4 dnevi pouka, ker takrat naj ne bi mogel vzeti dopusta (19. 6., 22. 6., 23. 6. ter 24. 6.). KEr bodo rušili 1 del šole, so prestavili takorekoč vse dneve dejavnosti (kulturni, športni, naravoslovni, tehniški dnevi) na ta zadnji mesec & v teh štirih dnevih, ko naj bi prišla nazaj, ne bo nič kaj dogajalo - razen tega, seveda. Plus 24. 6. je le podelitev spričeval, razrednik nisem - bi torej prišla le malo posvetit tja.

Skratka: mi je dala dopust tudi te 4 dni (sicer bi prišla delat - sem ji tudi povedala, da mi ni problem priti, da bi pač Grega in mami vzela po 2 dneva dopusta - no problem at all!!!), za naprej pa tako ali tako koristim najprej stari dopust (se pravi 4 dni, potem še 15 dni - in pride to do 16. 7., s 17. 7. nastopim nov dopust & ga koristim do 18. 8. - tj. 23 dni, nato pridemo v šolo).
As simple as that. Upam, da se kaj znajdeš iz te klobaseuser posted image

ok, zdaj pa jaz tu ne štekam, a tebi dovolijo v šoli koristiti star dopust po 30.06., kar ni v skladu z ničemer, tudi po nobenem zakonu, neboglasnica pa pošlje prošnjo na ministrstvo in ostane brez? Halo????? Ma take stvari me prav ujezijo. Ok, da privatniki čez prste pogledajo, itd, ampak, da so razlike v šolstvu, da imajo ravnatelji tako proste rokeuser posted image .
Saj , da ne boš narobe razumela, saj sem vesela zate, za dopust, saj to veš,user posted image ampak sistem je pa čisto mimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.5.2009 18:06:49   
glugluglu
aja, mirjam80, moja mami gre z Markom in Nino v nedeljo v tiste jame na festivalu družin, se je prijavila za ob 13.00, zdaj pa ne vem, ali jih bom jaz peljala in šla s Tianom v Postojno, ali pa jih pelje Mitja, vsi ne moremo, ker nimamo prevozauser posted image , nas bo 6, avto pa za 5user posted image , če boš tam javi

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
15.5.2009 18:53:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Prosim preglejte seznam in javite morebitne napake,, za katere se vam že v naprej opravičujem.

jaz se moram opravičiti tebi, ker sem pozabila sporočiti mere za 8 mesecev: imeli smo cca 7990 g in 71 cm user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.5.2009 18:54:01   
Majuska

Mami metuljčkova gre nazaj v šolo šele avgusta ... jupiuser posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Sva jo potem mahnili z malečko v Tivoli - aha - že spet --- kmalu bom v Čolnarni začela dobivati popusteuser posted image  Je bla pa ornk gneča - maturantska četvorka around the corneruser posted image

ujej, dobra si, da si si upala v to gužvo ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.5.2009 18:56:02   
Majuska

Majuška - vau, res ima dobro oko in mirno roko tale frend-fotografuser posted image  Škoda, da ni kaj updatano. Kako Aleksander? Je čez dan potem še kaj spal? Ga je kaj zdelala noč?

Aleksander je danes zgodaj rogovilil ... pa tudi čez dan je malo spal. Med kofetkanjem se mu je čist preveč dogajalo, je imel preveč punčk naokoli user posted image   sem šla v Emporium v upanju, da ga zmanjka - isti štos. Šele v avtu je zaspal.

Sem se šla pa končno ostrič - skrajni cajt je bil user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.5.2009 18:56:43   
Majuska

srečanje družin
- aja za vse tiste, ki ne veste kam bi se dale ta vikend...v Postojni je v nedeljo srečanje družin!...bom probala najdit kak program

sem že imela idejo, da bi šli, pa imamo v nedeljo družinsko srečanje ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.5.2009 19:06:29   
glugluglu
o Majuska, monologi?user posted image

danes ste pa res zgovorne

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.5.2009 19:15:14   
lex
neboglasnica tole sem dobila jaz iz sviza:

Pozdravljeni!

Niste navedli koliko dopusta iz leta 2008 ste v letu 2008 izkoristili, niti niste navedli koliko imate skupno dopusta za leto 2008. (30 dni, koristila 12 dni)

Vi ste v letu 2008 delali manj kakor 6 mesecev, za to bi morali 10 dni dopusta iz leta 2008 izkoristiti v letu 2008. Preostanek nad 10 dni pa boste lahko izkoristili do 31. 8. 2009. V kolikor niste porabili vseh 10 dni v letu 2008, vam je neporabljeni del do 10 dni propadel. (sem 12 dni)

Lep pozdrav!

Tone Seliškar, univ. dipl. pravnik
strokovni sodelavec za pravne zadeve
SVIZ Slovenije

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

dojencek
v3sn4

z dojenckom na letalo?

da (64%)

ne (36%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!