|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 17:34:14
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica : kako greš šele septembra delat? Ni mi jasno. Jaz bom koristila tudi dva izredna dneva, pa moram kljub temu delat. Ministrstvo mi je zavrnilo vlogo za koriščenje dopusta. Prišel pa je en tip (BTW: imel je bordo rdeče spodnjice), ki mi je montiral še eno omarico v kuhinji. Sva v bližini štedilnika pustila prostor pod pultom, češ da bo tisti, ki bo jedel sam, tam jedel. Jok brate, odpade. Vedno si vsi odnesemo na mizo, tako da se je tam spodaj nabirala samo krama. Zdaj imam pa omarico, notri pa sokovnik, multipraktik, kruhomat, salamoreznico, spodaj pa pekače in krompir. OMG, kolk mi teče iz oči, ej --- ludnica ... sem šla na vrt za 5 minut, pa sem že nazaj ... not good, not good at all! Takole bo v šoli: problematični so bili 4 dnevi pouka, ker takrat naj ne bi mogel vzeti dopusta (19. 6., 22. 6., 23. 6. ter 24. 6.). KEr bodo rušili 1 del šole, so prestavili takorekoč vse dneve dejavnosti (kulturni, športni, naravoslovni, tehniški dnevi) na ta zadnji mesec & v teh štirih dnevih, ko naj bi prišla nazaj, ne bo nič kaj dogajalo - razen tega, seveda. Plus 24. 6. je le podelitev spričeval, razrednik nisem - bi torej prišla le malo posvetit tja. Skratka: mi je dala dopust tudi te 4 dni (sicer bi prišla delat - sem ji tudi povedala, da mi ni problem priti, da bi pač Grega in mami vzela po 2 dneva dopusta - no problem at all!!!), za naprej pa tako ali tako koristim najprej stari dopust (se pravi 4 dni, potem še 15 dni - in pride to do 16. 7., s 17. 7. nastopim nov dopust & ga koristim do 18. 8. - tj. 23 dni, nato pridemo v šolo). As simple as that. Upam, da se kaj znajdeš iz te klobase ok, zdaj pa jaz tu ne štekam, a tebi dovolijo v šoli koristiti star dopust po 30.06., kar ni v skladu z ničemer, tudi po nobenem zakonu, neboglasnica pa pošlje prošnjo na ministrstvo in ostane brez? Halo????? Ma take stvari me prav ujezijo. Ok, da privatniki čez prste pogledajo, itd, ampak, da so razlike v šolstvu, da imajo ravnatelji tako proste roke . Saj , da ne boš narobe razumela, saj sem vesela zate, za dopust, saj to veš, ampak sistem je pa čisto mimo.
|
|
|