|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 15:02:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
za vse napredke, lepe novičke, izboljšanja, dobre šopinge, super počitniške slikice (netki, tista s sokcem je d bestična!!!) .... za bolnike. za dohodninske plačnike. 3jemi, iiiii, kje si to dobila???? Majuška - vau, res ima dobro oko in mirno roko tale frend-fotograf Škoda, da ni kaj updatano. Kako Aleksander? Je čez dan potem še kaj spal? Ga je kaj zdelala noč? flower, spremljaj kakec in poročaj, kdaj bo prišla folija na plano - upam, da čim prej. zimska & Todi, uživajta v BK. rebeca za pošlihtano mizo - zdaj boš še lažje čvekala z nami Boš šla vseeno kaj ven? Pri nas se je glih prej ulilo & je zdaj prevej bolj znosno vreme. Tamaučica spi po kosilu, ko se zbudi, šibneva na en giro. Upam, da ne bom preveč out - namreč nam je mala prenesla karkoli je že imela - virozo, I guess - ona en majčkeno pokašljuje, smrkeljček je že zelen in gre proti koncu, no, zdaj pa mene boli grlo, kiham, teče mi iz nosa, moj oči je že čist revček, mami tud en mal smrka, ati ima pa cmok v grlu. Hja, takele pokveke smo tule pri nas, ja. zimska, seznam pri nas štima v nulo - bravo, bravissimo! Porodniška pa bi mogla bit, ja. Je?? Almera joj, joj, kaj je to z Borovim kakanjem & žuriranjem sredi noči? In to kar naenkrat, a ne? Si kaj pri P povprašala? Kaj pa za pikice? Aha, berem, da bo v pon. akcija lulanja v vrečko ... hd, Kali za taisti opravek. Kako kaj biznis, btw? Staš za postavljanje na nogice - jupi! Kakšen mojster to? Maser maybe? Adam? Hec, hec ... kaj pridejo delat? lex, ful sem se nasmejala - kupili kolo s košarico za medvedka - res ljubko!!! Dobri nakupi, ni kaj. tims, hello, hello, WB! 3jemi, 24julij - Supernova .... me too, me too ... too bad, da sem šele zdaj opazila, drugače bi z malo pičili tja direkt iz Tivolija ... Some other time then ... Upam, da se imate fino!!! Sonček kliče ....
|