|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
15.5.2009 13:40:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

rebeca za posteljnino reci dragemu naj se ustavi v dravogradu v hoferju in pogleda. tam ponavadi najdeš tisto kar povosod razgrabijo (je izven poti, na krožnem ravne slovenj gradec)

še zame, še zame,...hello Kitty

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.5.2009 13:42:54   
lex
če bi šla sama bi šla gledat, tak sem mela pa dedca pa spečo Vito poleg pa ni šanse me je že tak V prevaljah grdo gledl ko sem kar letala po tgovinah.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 13:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
15.5.2009 14:00:50   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 14:08:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.5.2009 14:13:25   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image no daj še kaj povej, ker jaz blond ne vem kam to pašeuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.5.2009 14:20:06   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

mama točno ve kdaj mora pridt...
http://www.flixxy.com/nature-film-cougar-bear.htm

oooooo, kok lep konc. So mi šle pa kr kocine pokonc k sem gledala.

Tko, jaz sem sfrizirana, Nina je eno rundo odspala, pojedla kosilo, zdaj se igra, jaz sem pogledala fotke iz srečanja (BTW luškani ste vsi:user posted image  in mamice), zdaj pa spet kuhat kosilo za dragegauser posted image . Jap, še vedno ne maram kuhatuser posted image . Mam pa vse polikano.

Almeeeeeeeraaaaaaaaaa, seeeeeeeej seeeeeeeeem tuuuuuukaaaaaaaj!!!!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 15.5.2009 14:23:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.5.2009 14:22:48   
tims
Flower, po moje tud ne more bit kaj groznega. Sigurno bo pokakal in to bo to.

Midva sva pa tud dobila že dohodnino. Je tudi moj oba otroka prijavil in je tudi naneslo malo manj kot 600€ da dobiva nazajuser posted image . Bo glih za na morje.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.5.2009 14:24:14   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: lex

rebeca za posteljnino reci dragemu naj se ustavi v dravogradu v hoferju in pogleda. tam ponavadi najdeš tisto kar povosod razgrabijo (je izven poti, na krožnem ravne slovenj gradec)

še zame, še zame,...hello Kitty

Sen bila danes v Šiški pa nimajo nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3784
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 14:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 14:32:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3786
15.5.2009 14:45:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tims in netki..moj mora plačat še veliko veliko več kot pa vidve obedve skupaj dobita nazaj....tako da veta od koga dobitauser posted image user posted image user posted image

HD, zdej pa glej, da bo tvoj dragi čimprej plačal, da bojo nama mel od kje nakazat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
15.5.2009 14:51:30   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tims in netki..moj mora plačat še veliko veliko več kot pa vidve obedve skupaj dobita nazaj....tako da veta od koga dobitauser posted image user posted image user posted image

HD, zdej pa glej, da bo tvoj dragi čimprej plačal, da bojo nama mel od kje nakazat.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
15.5.2009 14:55:34   
metuljcek321
Mami metuljčkova gre nazaj v šolo šele avgusta ... jupiuser posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Sva jo potem mahnili z malečko v Tivoli - aha - že spet --- kmalu bom v Čolnarni začela dobivati popusteuser posted image  Je bla pa ornk gneča - maturantska četvorka around the corneruser posted image

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 14:57:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
15.5.2009 15:02:48   
metuljcek321

user posted image  za vse napredke, lepe novičke, izboljšanja, dobre šopinge, super počitniške slikice (netki, tista s sokcem je d bestična!!!) ....

user posted image  za bolnike.

user posted image  za dohodninske plačnike.

3jemi, iiiii, kje si to dobila????

Majuška - vau, res ima dobro oko in mirno roko tale frend-fotografuser posted image  Škoda, da ni kaj updatano. Kako Aleksander? Je čez dan potem še kaj spal? Ga je kaj zdelala noč?

flower, spremljaj kakec in poročaj, kdaj bo prišla folija na plano - upam, da čim prej.

zimska & Todi, uživajta v BK.

user posted image  rebeca za pošlihtano mizo - zdaj boš še lažje čvekala z namiuser posted image  Boš šla vseeno kaj ven? Pri nas se je glih prej ulilo & je zdaj prevej bolj znosno vreme. Tamaučica spi po kosilu, ko se zbudi, šibneva na en giro. Upam, da ne bom preveč out - namreč nam je mala prenesla karkoli je že imela - virozo, I guess - ona en majčkeno pokašljuje, smrkeljček je že zelen in gre proti koncu, no, zdaj pa mene boli grlo, kiham, teče mi iz nosa, moj oči je že čist revček, mami tud en mal smrka, ati ima pa cmok v grlu. Hja, takele pokveke smo tule pri nas, ja.

zimska, seznam pri nas štima v nulo - bravo, bravissimo! Porodniška pa bi mogla bit, ja. Je??

Almera joj, joj, kaj je to z Borovim kakanjem & žuriranjem sredi noči? In to kar naenkrat, a ne? Si kaj pri P povprašala? Kaj pa za pikice? Aha, berem, da bo v pon. akcija lulanja v vrečko ... hd, user posted image  Kali za taisti opravek. Kako kaj biznis, btw?

user posted image  Staš za postavljanje na nogice - jupi! Kakšen mojster to? Maser maybe? Adam? Hec, hec ... kaj pridejo delat?

lex, ful sem se nasmejala - kupili kolo s košarico za medvedka - res ljubko!!! Dobri nakupi, ni kaj.

tims, hello, hello, WB!

3jemi, 24julij - Supernova .... me too, me too ... too bad, da sem šele zdaj opazila, drugače bi z malo pičili tja direkt iz Tivolija ... Some other time then ... Upam, da se imate fino!!!

Sonček kliče ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 15:05:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 15:13:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3793
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 15:14:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3794
15.5.2009 15:16:28   
tims
Metuljček, bravouser posted image . Jest bi šla tud z veseljem šele avgusta v službo. No, ja, ne smem kej preveč jamrat, že tko bom en mesec dlje doma.

Almera, uživajte v Bovcu.

Pa seveda tudi vse ostale, ki se odpravljate samo za vikend kam, ali pa že na "glavni" dopust.

Sem malo gledala cene apartmajev, pa se mi zdi vse toooook dragouser posted image . Bi moj mogu dobit tok dohodnine nazaj, kokr bo od HD dragi plačal, da bi mi zneslouser posted image . Sem prej zagledala en lep apartma v Rabcu za 32€ na dan (bližina plaže, mesta, trgovin...) Sem si mislila:" Tole pa kar takoj akcija in rezervirat". In potem dam izračun za tok dni kokr bomo na morju, pa štiri osebe... pa znese okol 1300€user posted image user posted image user posted image . Pa grem še enkrat čekerat cene.... Ja, 32€ je cena v februarjuuser posted image , ta termin k gremo mi, pa 93€.

Neposredna povezava do sporočila: 3795
15.5.2009 15:23:24   
neboglasnica
user posted image : kako greš šele septembra delat? Ni mi jasno. Jaz bom koristila tudi dva izredna dneva, pa moram kljub temu delat. Ministrstvo mi je zavrnilo vlogo za koriščenje dopusta. Prišel pa je en tip (BTW: imel je bordo rdeče spodnjice), ki mi je montiral še eno omarico v kuhinji. Sva v bližini štedilnika pustila prostor pod pultom, češ da bo tisti, ki bo jedel sam, tam jedel. Jok brate, odpade. Vedno si vsi odnesemo na mizo, tako da se je tam spodaj nabirala samo krama. Zdaj imam pa omarico, notri pa sokovnik, multipraktik, kruhomat, salamoreznico, spodaj pa pekače in krompir.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
15.5.2009 15:27:59   
tims

(BTW: imel je bordo rdeče spodnjice),

user posted image user posted image user posted image . Boxerce al navadne gate?user posted image user posted image user posted image . Mater, kam si pa ti to njega gledala, hmmmmm?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3797
15.5.2009 15:30:05   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: tims

(BTW: imel je bordo rdeče spodnjice),

user posted image user posted image user posted image . Boxerce al navadne gate?user posted image user posted image user posted image . Mater, kam si pa ti to njega gledala, hmmmmm?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
15.5.2009 15:31:28   
Netta
hojla,

kak ste kaj?

jaz sem pa danes vidla svojga najmlajšega/najmlajšo?? user posted image user posted image   hihi, izgleda kot en pupč...saj veste tisti od žabicuser posted image baje vse okuser posted image

imam pa zato z ano trikrat več težav...mislim da ji zobki poganjajo, ker vse ostale teorije so že odpadle...sitna je že ves teden tako, da se mi kar rola...pa kaka tudi nenormalno veliko. sam kaj ko pri njej traja tud dva tedna preden kaj ven prideuser posted image

sicer pa spet rabim vašo pomoč: brat se mi poroči...to že veste...no in sedaj iščemo ideje za "konfete" - pa ni nujno da so to prav bonbončki...karkoli pač za spomin za svate...ima katera kakšno pametno idejo?

dohodnina - jaz dobila nazaj, mož pa precccccej doplačal

srečanje družin
- aja za vse tiste, ki ne veste kam bi se dale ta vikend...v Postojni je v nedeljo srečanje družin!...bom probala najdit kak program

Neposredna povezava do sporočila: 3799
15.5.2009 15:35:14   
Netta
takole najdla link:

http://www.festival-druzin.si/

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

otrok
danuska

Če bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?

da (25%)

ne (14%)

ne njega ne otroka (61%)

Število vseh glasov: 440

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!