|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 8:23:23
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Tims: zadnjič sva govorile in pravi,da ima komaj čas, da nas prebere, za komentarje pa ji zmanjkuje časa. . Ma, če ni tole telepatija pa tud ne vem, no . Je bila zdele pri meni frizerka, da me je pobarvala, pol pa da me še postriže in ker je taka nespodobna zgodna ura, sem rekla, da se grem pa mal javit na RR. Ja, punce, pridne ste s klofanjem tok, da vsakič ko odprem, me zabolijo oči . Med prazniki je bil moj doma in je ves čas delal na računalniku, tko da se res nisem mogla niti javit . Mi smo ok. Zenkrat smo zdravi, sprehodi na polno laufajo,... spet smo ugotovili, da je noč za spanje. . Sem bila prejšnji teden v službi, da sem se zmenila, kdaj pridem delat in so mi odobrili star dopust, pa potem še nekaj novega, tako da začnem delat 20.07. Pred tem pa še šibnemo na morje. Evo, na kratko. Zdej pa počakam na sestro da barva prime, pol pa še striženje. Je moja frizerka ful bogica. Ima čez dest dni rok za rodit in jo na polno zdej vse kličeo, da predno gre, da se še polepšamo. . Ko da ne bi bilo nobenih drugih frizerjev. Aja, pa končno smo se zmenil za krst. 7.6. bo "veliki" dogodek. Upam, ker župnik ima neke pomisleke glede našga izbranga botra. Smo se odločil za moževga brata, ampak je problem, ker ni poročen ima pa družino . Kar pomeni, da živi v grehu. Se drug teden dobimo, pa bomo vidl, kaj se da narest. Zdej pa res šibam. Bom bolj pridna in vam bom bolj pogosto težila . Lep dan vsem.
|
|
|