|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 8:11:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
15.5.2009 8:20:54   
neboglasnica
3jeMi: danes ponoči sem te sanjala, kaj točno pa sem že pozabila. Očitno se morava res srečati, da se spoznava, user posted image .

Nanka: poročaj kakšno je stanje doma. Pa ti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.5.2009 8:23:23   
tims
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims: zadnjič sva govorile in pravi,da ima komaj čas, da nas prebere, za komentarje pa ji zmanjkuje časa.

user posted image user posted image user posted image . Ma, če ni tole telepatija pa tud ne vem, nouser posted image user posted image .

Je bila zdele pri meni frizerka, da me je pobarvala, pol pa da me še postriže in ker je taka nespodobna zgodna ura, sem rekla, da se grem pa mal javit na RR.

Ja, punce, pridne ste s klofanjem tok, da vsakič ko odprem, me zabolijo očiuser posted image .

Med prazniki je bil moj doma in je ves čas delal na računalniku, tko da se res nisem mogla niti javituser posted image .
Mi smo ok. Zenkrat smo zdravi, sprehodi na polno laufajo,... spet smo ugotovili, da je noč za spanje.user posted image user posted image .

Sem bila prejšnji teden v službi, da sem se zmenila, kdaj pridem delat in so mi odobrili star dopust, pa potem še nekaj novega, tako da začnem delat 20.07. Pred tem pa še šibnemo na morje.

Evo, na kratko. Zdej pa počakam na sestro da barva prime, pol pa še striženje. Je moja frizerka ful bogica. Ima čez dest dni rok za rodit in jo na polno zdej vse kličeo, da predno gre, da se še polepšamo.user posted image . Ko da ne bi bilo nobenih drugih frizerjev.

Aja, pa končno smo se zmenil za krst. 7.6. bo "veliki" dogodek. Upam, ker župnik ima neke pomisleke glede našga izbranga botra. Smo se odločil za moževga brata, ampak je problem, ker ni poročen ima pa družinouser posted image . Kar pomeni, da živi v grehu. Se drug teden dobimo, pa bomo vidl, kaj se da narest.

Zdej pa res šibam. Bom bolj pridna in vam bom bolj pogosto težilauser posted image .

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.5.2009 8:45:39   
netki
jutro

mojcek....tako dudo sem jaz kupila še žigatu pa je ni maral...sam zdej pa ne vem kje je, mogoče že v smetehuser posted image

moj je dobil dohodnino .....pa ne bom povedala kolk k me bote zgrizle user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
15.5.2009 8:45:54   
glugluglu
Dobro jutro,

neboglasnica, tisto nočno mleko ni zaenkrat še nič pomagalo za boljše spanje

Mark je bolje, je včeraj samo 1x bruhal,

Zimska: kaj ga pa ti biksaš? Ma luštna si na vseh slikah, če si pa frizerki res rekla naj te samo špice postriže, pa ja to je malo več kot samo špice, ampak vseeno je lepo izpadlo. Samo jaz sovražim, da me frizerji postrižejo več kot rečem, takoj zamenjam.
Ja pa še to: meni tudi rečejo, da mi je še ostalo nekaj kg, no saj sem napisala včeraj, da so me v službi tako pohvalile ženske, so bile vprav vesele, da ni več prekle med njimiuser posted image .
No, ampak to mene nič ne moti, me pa bolj moti, da mi nekdo reče, da izgledam enako kot prej - da se mi v faco laže, tega pa ne maram.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
15.5.2009 8:47:49   
Majuska
'jutro drage moje,

imam kar burno noč za sabo ... Aleksander je pred spanjem pojedel le 100 ml mojega mleka in padel dol, zato pa se je od 3.00 zbujal na pol ure in sitnaril. Da ni kakšna luna? Kar meša se mi od vstajanja ... se vidi, kako me je razvadil s celonočnim spanjem, a ne?

Evo, da se pocartate
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.5.2009 8:49:54   
Majuska

Majuska: kot ponavadi - user posted image fotograf!!

ja, kar ne morem iz svoje kože ... user posted image

aja, včeraj sem 3jeMi obljubila link na galerijo prijatelja fotografa ... človek ima res feeling za prave trenutke

poglejte si na www.govekar.net

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3732
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 8:53:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.5.2009 8:55:33   
3jeMi
jutro, žabe!

bemti poštar in moj dec... ob 7h... dobro jutro, gospod paket iz Anglije imam za vas... bemti... prid ob 8h... Lovro pa ob zvoncu kot oko sokolovo... kaj kaj kaj se dogaja?

user posted image  za vse bolančke... zdaj pa lepo prosim šic šic bolezni, kar je preveč je pa preveč...

majuska... sem "šla" včeraj v šoping, saj veš kam - z miško po netu... user posted image

almera... jaz bom kmalu po Supernovi šarala, 24julij pa pridirka za nama... če bo še katera v bližini naj se oglasi user posted image

neboglasnica... o, že sanjaš o meni user posted image ... res bi te rada že spoznala... user posted image

p.s. danes sem se pa tudi jaz razveselila stanja na mojem računu... poleg porodniške, je bil še regres... Supernova here we come...

pridne bodite... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.5.2009 8:59:16   
3jeMi
mama točno ve kdaj mora pridt...
http://www.flixxy.com/nature-film-cougar-bear.htm

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.5.2009 9:39:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Dobro jutro,

Tims: zadnjič sva govorile in pravi,da ima komaj čas, da nas prebere, za komentarje pa ji zmanjkuje časa.

user posted image user posted image user posted image . Ma, če ni tole telepatija pa tud ne vem, nouser posted image user posted image .

Saj veš, me gospe v zrelih letih (user posted image user posted image user posted image ) se med seboj sporazumevamo še na star način, občutki pa te reči, kot včasih, ko še ni bilo gsm-ov. Hecam se malo na temo leta, če si slučajno zamudila, ko me je Zimska spomnila, da bom čez nekaj let gospa v zrelih letih. Pa ti tudi. S tem se tolažim, user posted image user posted image .

Iiiii, 07.06. boste imeli krst, no datuma ne bom pozabila, saj ima na ta dan Ana RD. user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.5.2009 9:46:15   
nanka
Dan,

ponoči je bruhala še Natka ( mater , a morete verjeti, da so vsi bruhali ponoči ob točno 2.50), zdajle je videti dobro, samo malo bolj tečna je. Zoja ne bruha več, ima pa še malo vročine 37,3 in je piškotke, torej ji gre na bolje, očka pa je bogi, ga boli glava, da se mu meša. Tako, da ostajava še dve brez znakov, čakam, čakam, ali bom res padla zadnja.

Porodniško dobila, plačala položnice, v ponedeljek trgajo še Eurocard in sem brez. Regresa še nisem dobila, menda bo junija.

Zdaj pa letim k mojim bolančkom.

Aja, še o torticah ste govorile, jaz jih bom sama spekla, ena bo jagodna s smetano, druga bo nutelina in pita z gozdnimi sadeži.

< Sporočilo je popravil nanka -- 15.5.2009 9:47:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3737
15.5.2009 9:49:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... sem "šla" včeraj v šoping, saj veš kam - z miško po netu... user posted image

... in? user posted image

jest počasi šibam, danes namreč tudi kofetkam ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 9:50:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.5.2009 9:52:12   
glugluglu
za vse, ki ste na ZD VIč v Lj., in tudi ostale, to pač moram povedat:

moja prijateljica ima punčko staro 3 leta, bila je pri dr. Tratar in ta pediatrinja ni opazila, da je punčka hipotona, da ima tudi probleme s pozornostjo, prebolela je kar nekaj bronhitisov in pljučnic, pa nič preiskav, samo antibiotiki brez pregleda krvi, ni dajala napotnic, punčka je stara 3 leta in HB imajo sedaj drugega pediatra, da bodo z zakasnelo fizioterapijo (prej ni bila nikoli v RA), pogovori s psihoterapevti, itd, rešili še, da bo punčka ok za svojo starost.
Kljub težkemu porodu, ki se je končal z vakumom ter alergiji in astmi v družini in opažanjem staršev, da punčka ni v razvoju čisto ok, niso v prvem letu dobili nobene napotnice, nič, dr. je skoz govorila, da ima mala še čas, da se razvije in, da okrepi imunski sistem.user posted image

No saj bo sedaj z ustrezno nego punčka dohitela svoje vrstnike, ampak vseeno, no, eni zdravniki dajejo za vsak drek pregled krvi in napotnice drugi so pa kot bi živeli v oblakih, ali kaj.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 10:01:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 10:05:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.5.2009 10:28:45   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

mojcek....tako dudo sem jaz kupila še žigatu pa je ni maral...sam zdej pa ne vem kje je, mogoče že v smetehuser posted image

moj je dobil dohodnino .....pa ne bom povedala kolk k me bote zgrizle user posted image user posted image

hej hej - če jo najdeš,mi jo daj, bom prekuhala.

ma sej ne nimam, sem šla gledat user posted image sej prej nisem vedla o čem govoriš, pol sem pa sliko vidla mi je blo pa prec jasno....sam tega je že ene tri leta kar sem jo kupila

Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.5.2009 10:30:12   
glugluglu
netki kar povej koliko je eurčkov, če se upašuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.5.2009 10:50:13   
lili3
Jutro, kako ste kaj?

Mi smo ok, čakam da se Aljaž zbudi, poje malico, pa greva malo ven, ob pol enih pa ima pregled v gastro ambulanti. Jaz pa grem ob pol treh k frizerju. Upam, da mi bo zlaufalo vse skupaj in ne bova predolgo čakala na pregled.

Čestitke vsem novim nosečkam, vas je že kar nekaj. user posted image

Flower, pri nas je pa kr lepo vreme, celo sonček se pokaže.

Mojcek, uživajte v Podčetrtku. A veš da sem jaz še v Poreču gledala za te tvoje dude.user posted image  Upam, da jih boš še našla kje.

Zdaj pa moram it, so nam pripeljali novo pečico in kuhalno ploščo.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3745
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 10:53:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3746
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 11:02:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3747
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 11:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3748
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 11:06:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.5.2009 11:10:21   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

netki kar povej koliko je eurčkov, če se upašuser posted image

ma ne upamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!