metuljcek321
|
hd, še je upanje za dohodnino Ja, so šlampasti - je ful primerov, ko spregledajo otročka kot vzdrževanega člana. Daj ugovor, vse bo OK. gr, upam, da ti uspe dobiti Hello Kitty. Kako otroci? Any better? Pa ostali bolančki? Kako se držijo? Evo, za njih: Joj, joj, vidim, da je včerajšnji Tivoli pustil sledove - rožnate & to na koži - ajs! Zdaj, ko je vroče, se moramo kar prej dobit, ker je sonce močno, da te nekam prime. flower, v časih, ko sem jaz diplomirala, sploh nismo imeli zagovora diplome - smo oddali, dobili oceno in je bilo to to. No, za zagovor magisterija sem imela elegantne črne hlače, nek svetleč temen top & telirano jaknico, zdaj, za zagovor doktorata, pa še razmišljam, kaj oblečt. Hm ... ne vem, ne vem. Plus - magisterij je bil konec septembra, tole bo proti koncu junija, ko bo vroče ... don't know yet. Oblekica mi je všeč, pazi le, da ne bi bila preveč razgaljena ali kratka. Imaš točno tako? I like it a lot! .... Preozka bluzica - ni blema - kupi si nek top za spodaj, pri bluzici pa zapni samo kakšen gumbek, pa bo šlo. lex - praviš, da si "naredila" zagovor ... marička, a to pomeni, da kdo tudi ne naredi in pade??? Almera, dobro lulajte! Za pikice pa mogoče kar danes vprašaj, ko boš next-door. AAA, škoda, ker moraš predčasno nazaj, ej - too bad. glux3, samo, da si uspešno opravila, ej. Za čvekanje se pa vidimo naslednjič, prav? Kako Mark? Aja, pa za komentarje o kilaži - a vidiš, kolk si sexy - kul, kul! mojček, flower ti je prav svetovala glede uveljavljanja olajšave. Mislim, da dajo avtomatsko otroka k tistemu, ki ima višje dohodke - če seveda ti že prej ne daš vloge, kjer napišeš, kdo ga bo uveljavljal. A je tko? rebeca, črne dudice z mrtvaškimi glavami - pa to dejansko kdo kupi? No, očitno ja, glede na to, da so v prodaji zimska, nič panike, če te je po čelu - predstavljaj si, da si otroček, ki ima na sprehodu dudico notri & se potem pozna belo okoli ust - od frendice punčka je takšna pisanka - da dol padeš, res ... tko da - could be worse. No, upam, da te ni prehudo zapalilo, tole sonce je ulala močno. O, levinja, tudi ti greš danes v službo - me too --- evo, čez pol urce letim ... sem že uštimana, čakam, da mine cajt, Anja se uspava, mami odšteva minutke Dobro zrihtaj! zimska, o čem ti to - debela? Mislim, halo?!?!? Wake up, punca, prav sexy luštna si. Takoj nehaj s takimi kozlarijami. Frizurca pa - mal je krajše, razigrano - meni je parv kul, tko nagajivo, pramenčki se pa prav svetijo. In dobr ti to hendlaš oba dečka Great pics! Vidim piknik dekico - kje si jo nabavla? Majuška, kako kaj koleno tvojega? Je kaj bolje? Upam, da je že mobilen. Slikice iz Tivolija - nice, nice, nice! Daj še kakšno sem gor prilepi Tinky, kakšnega novega lepotca bosta ubodla? Kakšne rože bom posadila v vazo? Hm ... don't get it ... razsvetli me, pliiiiz. Jutranje vstajanje - rana ura, zlata ura, pravijo - čeprav tista petka zgleda kar morilsko, moram rečt ... Takole, babe-žabe (me je kar mal strah to napisat zaradi Brankice ), Anja spi, mami se gre še mal pogledat v ogledalo, potem pa fijuuuuu v službo ... upam, da koga ne okiužim - mi nekaj z nosa teče?!