glugluglu
|
oj, otroci zaspali, končno, mi je žal, ker nisem prišla v Tivoli, najprej ja, potem ne, sem bila takoj zjutraj na kavi pri sestrični, potem v službi, potem pa ravno kličem , da pridem v Tivoli in Tian zaspi, jaz en krog po BTC-ju, ker sem imela tam avto, potem je on še spal, meni pa ni bilo več do tega, da bi šla v gužvo v center potem pa spet nazaj v BTC. No tako je to. V službi sem se vse zmenila, vse po planu, direktorica nič komplicirala, Tian je pa sodelavke omrežil do konca in bil zeeeeelo priden. Pa povedali so mi, da imam nekaj kg preveč, da se vidi, ampak, da sem glih prav, ker sem bila prej presuha (ne bi rekla, ampak ok, naj jim bo). Še direktorica je rekla, da je prav vesela, da sem se malo poredila . Almera za pikice je lahko alergija na vročino, ne na sonce, ampak prav na vroče (pride od kombinacije vročine+ potenje) in, če je to res, pomaga samo hladen zrak ali pa umivanje večkrat na dan. Aja, naš Mark se je pa očitno nalezel od Nankinih domačih, je bruhal, slabo se počuti, upam, da bomo ostali ok, neboglasnica, v takem primeru je nam pomagal samo trpotčev sirup in čaj. Mogoče tudi slezov sirup, drugo pa nič. (poleg tistih par, inhalacij, ....) Posteljnina v Hoferju: to so prodajalke pobrale zase in za svoje bližnje, naj jim bo. Ampak ste pa face, da ste bile ene tam že ob 8.00, 8.10. Danes sem kupila Tianu hipp3 mleko za lahko noč, upam, da bo to kaj zaleglo, ker imam že poln kufer, da se ponoči zbuja in tečnari toliko časa dokler ne dobi mleka. Potem pa mir 3 urce in jovo na novo. Ko novorojenček. pa gledam,. da čez dan veliko poje, ampak ne zaleže. Če se ne bo zrihtalo do službe bom hodila v službo ko zombi . Ok, a je nika branka , ali ne? Pa nika čestitam!!!! lulanje: no jaz sem imela še težjo nalogo: ujeti samo srednji curek, tista vrečka iz Lekarne , ki sem jo imela tega ni naredila, tistih vrečk, ki ujamejo samo srednji curek, pa takrat nisem dobila. No in tako sem 1 uro s prekuhanim kozarčkom čakala, da se polula v kopalnici, malo je moralo iti mimo, potem not, potem pa spet mimo. Potem pa takoj kozarček v vrečko, zraven led, da zdrži zadeva (tako so mi rekli) in gasa peš z vozičkom do laboratorija.
|