metuljcek321
|
Umpa, OMG, tisti kakec - to pa je moglo bit smeha - si kar predstavljam, gospo klobaso v kozarcu za vlaganje, pa poglede vseh ostalih tudi kahlica - joj, dobr, da ste me spomnile - kupljena je, a še ni a testirana - bomo to kmalu popravili! mirjam, si se šla malo detektivko? Aha, pa Todi tudi, vidim. AAA, superca - vidiš, da malčki palčki uživajo max. nanka, kako se držite pri vaši hiši? Kakšno je stanje? Boru za dolg spanec - to mi deli! Kakanje - morda zobek? A podnevi pa normalno kaka? Kako Tariq? Pa ostali naši mali bolniki? Naj vam in mamicam - neprespanim, utrujenim, vremenskim, menstrualno bogim, tečkastim, ... (dodaj po želji) - sonček prinese zdravja in energije: Džizs, zimska, ti sosedi morda delajo džamijo/nov shopping center al kaj k tolk razturavajo? A, vinska vigred - vidim, da bo veselo Lepe slikice. In vau, kako vozilo ima Lan - opa, opa, zdaj bo pa lahko kontriral sosedovim zvokom - no, skor. ilatic, zimska - ja, škoda, no, lahko bi prileteli do Tivolija & bi skupaj počvekale. praznovalčki - happy mini b'day: Mojci za zobek nr. 3. Umpa, pri meni je iskalnik normalno - zgoraj desno ... a ti kaj poiščem - nove julijske nosečke maybe? Al kaj si hotla iskat? Vau, zdaj jih je pa že kar nekaj - zimska, za tvoj seznam: - mirjam - angelina - coraly - Branka - robika (can't seem to remember her ... hmmm ...) - nika (don't remember her either ... hm ... ementaler luknje v glavi al kaj???) A sem še kakšno srečko-nosečko izpustila mogoče? Heeeeelp ... lex, kenslaj mehčalec & poročaj potem, kako bo. Naj se izboljša! flower, tu pri nas je pa sonce - se je pri vas že kaj izboljšalo? aurora, za vrnjeno dohodnino! mojček, upam, da ne bo noric. In jupi, hura, yes za prespano noč & malo ribojedko! , res dogaja, je bil tvoj post lepo dolg - pohvale! Halooo, 3jemi, kakšen link?!? WTF - upam, da ne mislijo resno, no! In to na Švedksem, kjer se sociala ohohoj urejena O, Almera - prima, vidim, da sta imela z malim uspešen dan - kul za službo, pa dobro ste praznovali, ni kaj - šampanjček, tortica - super, super. In za bodije - H & M al kje si nabavljala? Pa, pa, Anja je awake, greva mal na gugalnico ... (s)mejte se ...