|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
13.5.2009 20:59:08   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb

samo z malo boljšo opremouser posted image

Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala user posted image

recimo?

ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih user posted image

družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven.
Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.5.2009 21:00:12   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kje maš pa bebija, ki se vrti v slikici?user posted image

tam kjer je bil prej user posted image

jaz ga ne vidim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.5.2009 21:00:47   
dolenjka

http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb

recimo?

družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven.

ne vem zakaj sem mislila da ste karavana menjali user posted image  no, sej tale alfica je vredna greha user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.5.2009 21:01:22   
dolenjka

plačaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
13.5.2009 21:02:19   
blaža

plačaj user posted image

prav prav prjatelca.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
13.5.2009 21:02:24   
jencili

recimo?

ne vem zakaj sem mislila da ste karavana menjali user posted image  no, sej tale alfica je vredna greha user posted image  user posted image

ne, karavan še vedno ostaja, menjali smo polotauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
13.5.2009 21:03:43   
dolenjka

recimo?

ne, karavan še vedno ostaja, menjali smo polotauser posted image

no, zdaj pa vse pomembno vem user posted image  kako pa Tajson user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
13.5.2009 21:04:10   
blaža
O, zdej se grem pa dat v pižamo in še malo speglat kavč. tako peglanje, mi pa gre.user posted image

nočko, pa ne preveč klepetat, ki pol bo cel roman jutri za brat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
13.5.2009 21:05:28   
Februarka08
Čer.

Vau, kakšno čvekanje user posted image user posted image
Jaz sem mela pa zdele predpriprave za it rodituser posted image glavo umit, se depilirat in potovalko pripravituser posted image no, tisto tahuje bomo delali čez ene 20 tednov, prej neuser posted image
Že cel dan me pomal stiska, upam da bo čimprej za mano. Saj bi blo vse kulči, če ne bi mela moje male žabice domauser posted image ajojuser posted image ampak, saj bo hitro minilo, pa bova spet skupaj.
Dolenjka, ali ti že potuješ v SLO ta vikenduser posted image no, če že, lepo potujteuser posted image

Če se več ne javim, vsem lep vikend, uživajte, upam da se beremo v ponedeljek.user posted image
Pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
13.5.2009 21:10:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Vau, kakšno čvekanje user posted image user posted image
Jaz sem mela pa zdele predpriprave za it rodituser posted image glavo umit, se depilirat in potovalko pripravituser posted image no, tisto tahuje bomo delali čez ene 20 tednov, prej neuser posted image
Že cel dan me pomal stiska, upam da bo čimprej za mano. Saj bi blo vse kulči, če ne bi mela moje male žabice domauser posted image ajojuser posted image ampak, saj bo hitro minilo, pa bova spet skupaj.
Dolenjka, ali ti že potuješ v SLO ta vikenduser posted image no, če že, lepo potujteuser posted image

Če se več ne javim, vsem lep vikend, uživajte, upam da se beremo v ponedeljek.user posted image
Pa-pa

No ti kar takoj nehaj travmirat in se nakuliraj...tja greš zato, da bo imela tvoja pikica oktobra najlepšo družbo in da se bo mamica dobro počutila, ok! Samo glej, da bop tam za svojo tit poskrbela, ker če ti ne boš, ne bo nihče! Sprašuj, teži......name se spomni user posted image

Te počakam da prideš domov kar tukaj, v B, pa se potem v četrtek odpravimo v SLO, ko boš ti že debelo doma user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
13.5.2009 21:43:08   
dolenjka
Aha, vidim da ste vse izdajalsko pobegnile in da tudi ne znate lahko noč voščit user posted image  user posted image  februarski

user posted image

No, jaz pa vam vseeno želim eno dolgo in mirno nočko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
14.5.2009 7:12:31   
buči

o Buči, ti pa počasi šefica postajaš user posted image  Pol bo pa lahko kak Kaval padel kmalu user posted image

Še en teden, pa koristim ob ponedeljkih prenesem dopust porodniške, tako da sem vam ob ponedeljkih na voljo, cel dan če je treba. 7. julija pa začnem dopust ... 6 tednov ... potem najbrž še kaj, ker imam še čez 30 dni porodniške ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
14.5.2009 7:17:47   
buči
Jutro, sicer, sem vas na hitro preletela. Moj mlekarnar je zgleda zbolel, peljem Aljaža v vrtec, Tilna k tašči, nabavit v dm in k sosedu, potem pa na šiht. Danes imamo še kosilo z enim razredom, nas pogostijo za konec. No, to je pa prednost take šole. Spet bom noro dobro jedla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.5.2009 7:40:18   
blaža
Jutro!user posted image

Spali kar ok. mam je spala kot topin si malčič vrat poležalauser posted image .

No še malo pa ju peljem v vrtec in to z mirno vestjo, ker vsak dan, ko ju grem iskat, nočeta domov.user posted image

ta starejši hoče, da grejo na igrišče in mi vsak dan teži, da zakaj sem že prišla. Na igrišče se gre pa po treji, jaz pa kot en osel že ob enih in pol direkt iz službe letim ponj.user posted image user posted image

Blaž pa se naspi in mi pol še pol ure kaže neke igračke in mi nosi vse sorte, tako, da tudi ne zgleda, da se mu mudi domov.user posted image

No sej boljše tako, kot, pa da jočeta za it v vrtec.user posted image

včeraj, ko sem šla po Matijo je cmihal, ki je moral ob dveh domov in je pol še ena punčka cmihala, ki jo je tatko prišel iskat in je reku uni tatko, da greva raje domov na kavč do štire in ju pol prideva iskat.user posted image user posted image

Ben tako je to pri nas. No danes ga peljem cepit( še vedno ne ve) mu bom povedala, ko ga pridem v vrtec iskat, da ne bo v strahu celo dopoldne brez potrebe, da bo samo pet minut straha.user posted image

In še prej bova šla malo naokoli po sežani.user posted image Blaža bo šel pa moj danes iskat.

Nič se grem preoblečt, ker kavico sem spila in to je to.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.5.2009 9:12:16   
itata
jutro,
ne boste verjele, ampak mi je uspel vseen tole jadranje skoz spravit!! greva nasl teden z mojim in še 2 sodelavca za 3 dni jadrat. mal bom mulčka pogrešala, ampak mislim, da mu ne bo hudega z mojimi te 3 dni. sicer še nikoli v svojem življenju ni spal brez mene, ampak mislim, da bo babi tudi ok, ker podnevi pa z njo spiuser posted image  mogoče bo pa bolj na izi pol s spanjem... kaj pa vem.
skratka najin mini dopustek se bomo zgleda uspel izvest! itak peljem pa potem Jakoba že junija za 5 dni v prikolo k eni kolegici in pol bomo bolj ali manj vsak drugi vikend na morju pri sorodnikih pa še 10 dni Lošinj, tako da bo izkoristil tudi on v nulo poletjeuser posted image  sem res srečna, da imam na morju sorodnike z v eliko hišo, da gremo lahko tja za vikend al pa tud čez poletje za kak teden, če ostane čas... sicer sem tale moment precej v minusu, ampak bom mal z regresom "poglihala"...user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.5.2009 9:24:05   
pina-1
Dobro jutro.

mi smo pa za spremembo slabo spali. Ana se je ob 2 zbudila in do 3:30 ni zaspala. POl je pa pri nas spala, samo jaz nisem mogla spat. Pa malček mi je bla topla, pa srkava... ampak je brez vročine in je šla v vrtec. ČE bo kej me pokličejo.

Sem kar malo presenečena, da mate tako slabo prehrano nekateri v vrtcih. Pri nas jim pri zajtku prinesejo sadje, ki ga jejo  za malico. Ampak ga prinesejo polno skledo, pa kruha jim dajo tolko, da ga ostane še za čas do kosila. Pri kosilu isto..  Za popoldansko malico pa vedno dobijo ali jogurt, ali skuto, ali frutek, banano... Pa obvezno majo piškotke v omari, tako da moji punci nikoli nista prišli lačni domov.

februarka, tebi želim čim hitrejši povratek domov. Ta čas ko te pa ne bo doma, se pa naužij mira, tišine in se naspi...

blaža, a bomo danes kej čvekalil ali boš spet pucala po bajti?Sej danes si fraj ne?user posted image

šefla, ti pa že počasi sitno brojiš a ????

jencili, to je pa res lep avto. Midva sva tudi mela alfo in jo je gušt vozit, ko te tako lepo zalima na stol, pa po ovinkih fajn cesto drži.. Dober nakupuser posted image

a sem še kej pozabla? verjetno. ME leta dajejouser posted image

Aja, doma sem še vedno brez PC-ja tako da sem malo out iz debate, dopodlne se pa itak malo čveka...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.5.2009 9:28:09   
MetiLu
Dan!

Naša noč dones je bla tud kr neki user posted image  bomo preživel user posted image  

Vreme je čist u k*****, sem točn vedla, da k grem jaz na depilacijo, da bom lahko kej krajšega oblekla, je pol 10°C zunaj user posted image  

Popoldan gremo zapravljat, rabi Janez sandalce, pa eno darilo gremo kupit, pa neopren obleko za mojga za na čoln, če se bo kdaj lotil smučat na vodi user posted image  user posted image

Nč, grem mal delat user posted image

Lep dan

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.5.2009 19:59:08   
dolenjka
O čer user posted image

A vam je vsem RR crknil al ste brez štroma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.5.2009 20:10:24   
buči
Čer, samo Tilna zrihtam, pridem nazaj, ne nikamor it! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.5.2009 20:11:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, samo Tilna zrihtam, pridem nazaj, ne nikamor it! user posted image

Če ti tko praviš potem te je za ubogat user posted image  Vse za kafetek in čvek v Kavalu kak ponedeljek user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.5.2009 20:24:16   
buči
Ej, dolenjka, komaj čakam! Ti na toplem sendviču in sokecu, jaz na bandidosu in cigareteku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
14.5.2009 20:26:44   
buči
Ja, da še povem, da sem se na pogostitvi v šoli fajn najedla in napojila ... Glejte ŠKL, sicer ne vem, kdaj je na sporedu, ker so snemali. Sem pa pila zmagovalni koktail s tekmovanja barmanov na Bledu, kjer so dijaki naši šole zasedli 1. mesto med sr. šolami. Obupno sladko, ampak dobro. Brusnični sok, limeta, vodka, rožna voda, kandiran cvet vrtnice, meta ... ali nekaj takega.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
14.5.2009 20:28:10   
dolenjka

Ej, dolenjka, komaj čakam! Ti na toplem sendviču in sokecu, jaz na bandidosu in cigareteku! user posted image user posted image user posted image

A jaz ne smem piva al kako user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
14.5.2009 20:30:50   
bamby
Čer!

Včeraj ste pa dobro čvekale user posted image . Kje so tisti časi, ko smo do polnoči čvekale in so se prišle januarčice k nam zabavat user posted image user posted image user posted image . Zdaj se pa vidi, da je treba delat.

No, mi smo popoldan oddali Anajo moji sestri, da jo je peljala na en giro po Idriji, s Timom sva pa šla pred vrtec, kjer smo se zbrali otroci s starši iz vrtca, da so naredili kroglice za ogrlici za njihovi vzgojiteljici, ki jih jima bodo podarili ob zaključku leta. Smo pa dobili tudi majice, ki jih bodo na tisti dan nosili in na dan, ko gremo na izlet. Skratka, imeli smo lepo urico skupnega druženja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
14.5.2009 20:31:58   
buči

A jaz ne smem piva al kako user posted image  user posted image  user posted image

Lahko, sploh če moraš oddat vzorec za doping - to so me poučili moji, da je v nemški bundesligi pitje piva po tekmi zakonsko predpisano.

škl je pa na sporedu 11.30 v nedeljo na pop tv

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?