blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Blaža, kdaj junija boste pa vi na Pagu pa kolk časa en teden. od sobote do sobote. Sej lahko bi še kak dan, ma verjetno,da bo tako ok. pol pa če kej ostane od regresa, pa še jeseni kam. Mi damo za Pag 40e na dan za vse štirir za apartma in nam pride samo 280e za cel teden, pa še kar porabimo tako, pa za vencin, ma ne pride več kot 500e. Ker ven na večerje ne hodimo, ker ge Blaž dokaj zgodaj spat, pol pa pri sestri od te bake raje naročimo ribe in kalamare in tam pred hišo kej roštiljamo. Letos grejo eni kolegi z nai, ki majo punčko 20 min starejšo od matij, sva skupaj rodile in ble v sobi s to kolegico, tako, da bo super družba. neki si spustila ja se opravičujem, sem bla v mislih že tam. Mi gremo mislim, da 20, al 21.6.v glavnem je sobota. 20. je sobota Sprašujem pa zato, ker bomo mi v Zadru, pa bi se mogoče lahko kaj videli Če bo kako slabo vreme al pa kaj podobnega Kje na Pagu boste locirani Mater sem firbčna danes Kustiči. ko prideš dol s trajekta, greš , če se ne motim na levo in skrozzz, na levo je ta vas Kustiči. pa v Novaljo bomo kej zašli, malo pohajat. Ma lepo te prosim, kako slabo vrmem. Ne sme bittt !!!! OK, pol pa ne bo, pa se ne bomo vidl Pa drugič Ma dej raje se vidimo v Slo, kot pa na dopustu, da mam dež!