murkica
|
Uffffffffffff sem jezna, še takrat, ko se spravim napisat me vrže vn in je vse izgubljeno... Sm se mogla javiti, k me je Živa iskala :))) No pa dajmo še enkrat. Kar se tiče srečanja sem jaz takoj za, samo bom videla kdaj se boste dobile, ker imam zdele kar nekaj izpitov in se moram prilagajati temu. Če pa bom imela čas pa obljubim, da pridem tudi jaz na srečanje... Pa bo padla kakšna tortica ali pa sladoled :)))))) Njami, se mi že cedijo sline :)))) Ajsika videla sem slike Maksa to je pa tak lepotec, da na rit padeš :))) Tvojga pa daj kar za ušesa... Al pa res najemi kakšno pomočnico na njegove stroške :))) Larilu komaj čakam, da vidim slikice sobe, ker po mojem bo fenomenalna. Sem si jo kar zapredstavljala :))) Jazzzi- streptokok? Jaz ne vem kaj je to... Moja G mi ni nič takšnega omenila, tako da razlaga prosim Anjuša- držim pesti, da zagledaš +. Vem kako zoprno je to čakanje, smo bile vse borke v tvoji koži :) Živček- Teb pošiljam sam en objemček... Sva že danes poklepetale :))) Oktavija-ti kar zabušavaj, dokler lahko... Čeprav verjamem, da se človek tudi tega naveliča... Špelči- Kako si naša borka? Javi se nam kaj, da vidimo kako si? spps- Kakšna nova slikica bi lahko padla :) sonček33- enako velja tudi zate. Lovro je zagotovo že zrasel od zadnje slikice :) Erin in Beyba- vaju bo pa treba za ušesa... Javita se samo, ko je kakšna nova vesela novička. Dajta malo bolj aktivno čvekati z nami. Poročajta kako sta princ in princesa Pujsek - sej vem, da imaš veliko dela, ampak vseeno, me te pogrešamo... Aquica- Hallllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooo kje si? Sonček85- Kako je Aleks? Pridno pančka? Kaj pa kakšna slikica za tetke? Ma sej vem, da sem sigurno vas še milijon pozabila, ampak vseeno, nekaj pa sem obdelala, da ne boste rekle, da vas čisto zanemarjam... Jaz sem danes malo pospravljala po hiši zdele pa bom počasi začela pripravljati kosilo in potem počakam, da pride moj domov in po kosilu še na en sprehod... To je zdaj obvezni del dneva, čeprav mojemu ni vedno všeč :) Nič bodite pridne, pa se seveda še beremo