Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 8:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOOOOO Hvala Larilu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 8:29:40
|
|
|
|
pikica36
|
tudi jaz- vse naj, naj.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 8:40:47
|
|
|
|
Serendipity
|
živa - vse naj naj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:01:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa vse naj, naj...pa saj veš, tebi in otročku veliko zdravja.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:02:05
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro..tudi od mene . Piki..kako si, te že kaj slabosti dajejo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmmm kake dobrote mi privoščite HVALA BABE ŽABE!!! ZAKON STE!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:15:01
|
|
|
|
pikica36
|
jazzi hvala , sem ok kakih slabosti še ni , razen takrat kadar sem lačna, mam tak butast občutek ali pa če se orng najem tud drgače pa nič kakih posebnih znakov. razen zizike mam pa take ko pamela , pa občutljive in boleče za pop***
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:27:37
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jazzi hvala , sem ok kakih slabosti še ni , razen takrat kadar sem lačna, mam tak butast občutek ali pa če se orng najem tud drgače pa nič kakih posebnih znakov. razen zizike mam pa take ko pamela , pa občutljive in boleče za pop*** jp...vse je v najlepšem redu . A veš da jaz tud nisem smela preve in ne premalo. Nikol ni blo prav. Predvsem daj tisto kar ti paše! Glede melonc pa....auč. Pa ko se začnejo še bradavice lupit...mmmmmmmmm..nimaš lepšega. Že celo nosečnost se sprašujem kako si nekatere ženske želijo imeti velike bobise?!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:28:05
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mmmmmmmm kake dobrote mi privoščite HVALA BABE ŽABE!!! ZAKON STE!!!!! Živček zate pa res vse k si fajn punca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 9:45:41
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce, da vam še tu povem...v BC imajo akcijo jogijev Alergo....meni se zdijo čist ok...tako da se bom odločila zanj. To je blo tako čist za info....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 10:37:27
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 murkica.evo slikca za tetke ,slikano včeraj Alekas je pravi cukerček ,tu pa tam je tečka a to pretrpimo in smo tko srečni. Kako smo lepi Živček trebi pa še tukaj vseeeeeeeeeeeeee najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 10:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca zjutri je bil tok lep sonček zdele pa eno tako sranje od vremena da se mi čist nič ne da,mogla bi ita skico narisat pa ne najdem radirke k jo je mali nekam pospravil čist lena sm,prov nč se mi ne da
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 10:58:19
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu madonca zjutri je bil tok lep sonček zdele pa eno tako sranje od vremena da se mi čist nič ne da,mogla bi ita skico narisat pa ne najdem radirke k jo je mali nekam pospravil čist lena sm,prov nč se mi ne da ti si res umetnik larilu....le glej da bo padla kaka slikica....si včeraj vse preštrihala.... Kako pa kaj naša Ajsi?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 11:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
uff pa tak umetnik da se mi ne da niti svinčnik iskat in pa radirko tko da sm kr z vijola barvico si skicirala vsaj približno kaj bo gor tko da vsaj nekakšen osnutek mam za drugo mam pa dost cajta včeri sm ja skor vse poštrihala razen tist k nisem več mogla k mi je bauhi v napoto madona sm zaspana postala k se je pooblačilo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 11:52:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu uff pa tak umetnik da se mi ne da niti svinčnik iskat in pa radirko tko da sm kr z vijola barvico si skicirala vsaj približno kaj bo gor tko da vsaj nekakšen osnutek mam za drugo mam pa dost cajta včeri sm ja skor vse poštrihala razen tist k nisem več mogla k mi je bauhi v napoto madona sm zaspana postala k se je pooblačilo larilu..ne mi govort v lenobi, ker jaz si pa zaslužim te dni zlato medaljo!!!! Se samo vlečem sem ter tja.... A to boš risala po stenah?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 11:57:16
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Živa vse najboljše za teee.... vse najboljše za teee.... vse najboljše draga Živa.... vse najboljše za teeeee.... Kdo je rekel žur???? Evo mene.... Vidim, da ste OK No zdaj pa moram šibat...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 12:00:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, da vam še tu povem...v BC imajo akcijo jogijev Alergo....meni se zdijo čist ok...tako da se bom odločila zanj. To je blo tako čist za info.... jaz ga imam za Aleksa in je super IZVIRNO SPOROČILO: larilu aja jutro! sonči tale tvoj fantič je cukrček od cukrčka hvala saj si misla mojega ali si misla Lovra IZVIRNO SPOROČILO: Nončika sonček, novi avatar. ja res je ,je lepi a ne ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 12:00:09
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:hvala za pohvale živa .vse naj naj in še malo pa boš dobila naj lepše darilo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 12:07:46
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček..hvala...jaz že kar resno ciljam najn... sem slišala da kao dormeo ni tako dober...zdaj pa res ne vem. Mah ne bom komplicirala... A ti imaš tudi Alergo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči sam tebe kličem sonči tko da sm mislna Aleksa drugače je pa od sonček pa Lovro tud fant od fare,tko da bodo pravi osvajalci na pohodu in seveda še Maks od Ajsi,no pa sej bi lahk še naštevala jazzi ja na steno sam prej skiciram k potem ma še moj kakšno pripombo kaj pa kje bi more kaj bit in potem mava kak kompromis kaj bo not in to je to sej bi pr tamavčiju mogla še tla narisat do konca na sten sam ne smem čepet tko da bo neki cajta tist še počakal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:48:23
|
|
|
|
sonček85
|
larilu.o hvala ,kako lepo zveni sonči Ja samo res kaj so naši princi lepi,Kaj bojo punce skakale okol njih ,polno hišo jih bomo mele Kako pa kaj tvoja pikica v trebuščku ,uboga mamico,metuljčki so že kaj bolj konkretni al še bolj blagi?
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.5.2009 13:49:16 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:54:38
|
|
|
|
spps
|
Oj! vidim,da praznujete :) Vse naajboljšeeeeeeeeee! Živa,eto sem se spomnila nalimat slikce :) Zdaj smo že stari 2meseca,59cm dolgi in 6120g težki
< Sporočilo je popravil spps -- 15.5.2009 13:55:46 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči že od 16 tedna so brcike konkretne tko da brca k pri norcih,najbolj pa takrat k grem na wc še na wc-ju nimam miru je pa Luki dal včeri rokico gor in k je začutil brco se je tko začel smejat,pol pa prpleza name in da glavico na bušija in zapanča čisti cukr spps madonca je že velik,to pa hitr raste
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?