|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
13.5.2009 18:33:32   
ninka80
Čestitke vsem za NS. Jaz jo imam jutri, user posted image user posted image .

Pa verjetno bomo šli jutri še k P, ker ima naš mali po telesu pikice. Včeraj je imel visoko vročino, da nes je nima več, ma pa pikice, takšne grobe na dotik.
Mogoče kakšna ideja, kaj bi to bilo??

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.5.2009 19:09:39   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: monika985

Sem se mislila po dolgem času javit šele popoldan, ko pridem iz pregleda, pa bi vseeno rada podala še svoje mnenje glede solarija. 

Draga sanjačka! Če si solarij obiskovala redno, si ga lahko mirne vesti privoščiš. Na tvojem mestu ne bi pretiravala in ležala predolgo (odvisno od moči žarnic; če si bila običajno deset min. si vzami polovico). Po mnenju strokovnjakov, je solarij škodljiv zgolj zate, nikakor pa ne za plod oziroma otroka. Seveda je razlika, vendar ali je po tem takem tudi sonce prepovedano!?!

Čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image !

Žal tole ne drži. Ravno nekaj dni nazaj sem v reviji o nosečnosti (ki jo piše strokovnjakinja) prebrala, da se lahko pri solariju tvoje telo precej segreje, kar pa lahko škodi plodu. Zato solarij v nosečnosti odsvetuje.

Kar se pa mojega mnenja o solariju tiče: Zakaj bi povzročala prekomerno staranje kože z izpostavljanjem le-temu? Kar malo poglejte tiste ženske, ki redno hodijo v solarij, koliko več gubic imajo. Preverjeno!

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.5.2009 19:30:49   
monika985
Ravnokar sem prišla iz pregleda, pa ginekologa zaradi nujne operacije žal ni bilo, tako da imam pregled prestavljen na drugo sredo (20.5.; pa za tiste, ki ste tako pridne s seznamčkom: stara sem 26 let, to je moja prva nosečnost in prvi otrok, kaj bo pa kljub nuhalni še ne vem). Za ginekologa sem imela kup vprašanj; mogoče ve katera od vas. Zvečer pridem full napihnjena kot balon, občutek imam da me bo razneslo, pa tut v spodnjem delu trebuha me malo boli. Je to normalno?

Kar se solarija tiče; sto ljudi slo različnih mnenj. Nekatere od vas zelo hvalite dr. Pušenjak in menite da je res strokovnjek iz svojega področja. No, po njegovem mnenju solarij plodu ne škodi, se pa popolnoma strinjam da če obisk solarija ni nujen (tudi jaz poznam ogromno ljudi, ki jim pri marsikateri alergiji pomaga), da se mu raje izognite.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.5.2009 19:55:26   
mashy
Čestitke vsem za NS! Eno vprašanje: kdaj pa imate namen začeti opremljati sobico za vašo user posted image ? Jaz mislim, da bom začela čez kakšna 2 meseca, prej moram otroško sobo še spraznit, ker je zdaj polna neke robe... Jo pa že imam nagledano user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.5.2009 19:56:27   
mashy
monika985, jaz imam tudi vsak večer trebuh kot balon, sem čisto napihnjena...

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.5.2009 20:14:21   
mamka3
Živjo, že od začetka nosečnosti vas prebiram. Evo moji podatki za seznam:
starost: 37 let, 3. nosečnost, nuhalno sem imela 12.05.2009 , AC imam 11.6.2009 pri dr. Blejec, naslednji pregled pa 9.6.2009
Se že veselim čvekanja z vami
LP;

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.5.2009 20:14:56   
mamka3
Aja, pozabila sem napisati najpomembnejše.
Termin poroda je 15.11.2009.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.5.2009 20:55:56   
sanjacka
Hvala za vaša mnenja glede solarija. Sicer pa moram povedati, da sama delam v salonu že 8 let, kjer bi se lahko sončila po mili volji koliko bi pač želela. Dobro vem kakšne so lahko posledice prekomernega sončenja, zato  nisem v teh letih nikoli, nikoli pretiravala, da bi hodila okoli pozimi in poleti kot mulatka zagorela od umetnih žarkov. Vedno sem tudi korektna do strank in jih rada podučim, koliko minut so lahko v solariju, kako pogosto itd. Solarij ni škodljiv, če se ne pretirava, če te na zasvoji. Je enako kot deci dobrega vinčka na dan, al pa liter.user posted image    V solarij sem vedno šla pred poletjem malce več, saj nisem imela nobenih težav sredi vroče poletne sezone na morju ali na bazenu. Alergij, opeklin ne poznam več, saj sama sem kr svetle polti, tako kot večina nas v Sloveniji.user posted image
Zdaj pa pričakujem user posted image  in razmišljam kako bo čez poletje? Nisem odvisna od zagorele polti. Žal pa poznam veliko žensk, ki hodijo in so hodile celih 9 mesecev v solarij. Če bi pa se,oz, če se bom odločila samo zaradi nog v solarij, ne bi nikoli, nikoli pretiravala v minutah in v pogostih obiskih. Se mi pa zdi, ker ne kadim, ne pijem kave in ne alkohola, 3-4 obiske solarija pred morjem ne bo katastrofa. Nisem se še čisto odločila, zato  me ne sesut z kritikami, prav! Mogoče pa bom nogice nastavila kar na balkonu do 10. ure zjutraj in po 16. uri popoldan.  

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.5.2009 21:07:46   
mashy
sanjačka, kar lepo na sonček, jutri ga bo obilo! Pa naravno sonce je tako priporočljivo zaradi vseh provitaminov... Verjetno ti nekaj krajših obiskov res ne more škoditi, lahko ti tako škodi, kot škodi marsikatera druga stvar. Pretiravati pa le ne!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.5.2009 21:53:04   
Lupinca
Hej hej souser posted image

kako smo kaj? Pridno božamo bušije?

Aja nekaj ste o solarijih govorile....js sicer nisem še bila nikoli, pa tudi nikoli nebom šla, ker se tudi sončim ne...pač sem ena tistih "retardirank" ki jim je zapečena koža grdauser posted image pa brez zamere!! Ampak ko vidim kako blond punco, ki je tako rjava oz. oranžna kot nevem kaj, mi kar po zažganem zasmrdiuser posted image No malo heca...ampak ja, sej mi je kul, da dobim malo barvice, da nisem bela ko mleka, ampak to je že zaradi vitamina Duser posted image Torej hotla sem povedat, da sem brala v neki nosečniški reviji, da solarij v času nosečnosti v mejah normale ni škodljiv. Ampak jaz na vašem mestu vseen nebi šla...kaj pa vem...otročka še dodatno izpostavljati nenaravnim stvarem...kaj pa vem. Sicer pa vsaka po svoje aneuser posted image

Ja, še se moj update na seznamu bi prosila...pa je bilo že ok, zdej je pa škratek vmes prišel. PDP imam 6.11., naslednji pregled 26.5. in pa baje imamo punčko.user posted image hvala

monika985 mislim da ne rabiš skrbeti...tudi sama imam občutek tkole zvečer da mi bo buši počil. tako da zgleda nisem edinauser posted image

mashy...midva bova za sobice začela gledat bolj poleti. No ja, sej bo to u bistvu čez 2 mescauser posted image ojoj sej gre kar hitro čas. Bo pa pri nas prevladovala bela barva z svetlo zeleno. Ne glede na spoluser posted image Kakšno imaš pa ti sobico ogledano?

Lepo se mejte, jaz šibam rižev narastek pečtuser posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
14.5.2009 8:16:28   
toba

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image , user posted image )      15.05                   user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,user posted image )        21.5.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03                  user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )    15.5.                   user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )                            user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )    15.5.                   user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )   14.5.                  user posted image
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )     16.03.                 user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      13.5.                  user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1., ?.user posted image )              ?                      user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4. ,?. )                  ?

user posted image  sanjacka (34)              (2. ,?user posted image )            21.5                   user posted image            
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (?.user posted image ,?.user posted image )       13.5.                   user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )        ?          ?             user posted image
04.11.  
user posted image Bojana82 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )       
?                         user posted image
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )        20.5.                  user posted image
05.11.  
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )       02.04.                 user posted image
06.11. 

user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     26.5                      user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )         2.6.                     user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )           7.5.                      user posted image   
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
  ?                          user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )           15.4.                    user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )         02.04.                 user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )           7.5.                      user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )              ?                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           16.6                     user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )         
?                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )       12.5.                    user posted image
12.11.    
user posted image *i.am.happy* (?)            (?.user posted image  ,?user posted image )        30.3                     user posted image
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image       29.5.                    user posted image       
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image         5.6.     AC 29.5. user posted image

user posted image valerija77 (31)              (2.user posted image ,?.user posted image )        12.5.                    user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )        07.05.                  user posted image   
15.11. 
user posted image  Mashy (27)                     (1.user posted image ,1.user posted image )        2.6.                       user posted image       
user posted image sasika (31)                     (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.                    user posted image
user posted image ninka80 (28)                  (2. user posted image ,2. user posted image )     6.5.          14.5.      user posted image

user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )        9.6.       AC11.6.   user posted image
16.11.

user posted image  iribiri (?)                         (?.user posted image ,?.user posted image           ?                          user posted image
17.11.
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image        21.5                       user posted image            
18.11. 
19.11.
user posted image stelaJ (?)                         (1. user posted image ,?.user posted image )           ?                         user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           ?                         user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )        14.5.       14.5.     user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        
2.6.                       user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )         10.6.                     user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         1.6.                        user posted image     
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )         23.4.                      user posted image       
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         
17.6.                       user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )         21.4                       user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       1.6.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         20.4.                      user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         22.5.    15.5.           user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )             ?                           user posted image
25.11.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )            
21.5.      18.5.         user posted image
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.        19.5.        user posted image
28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         2.6          18.5.        user posted image       
user posted image pi82ka (26)                   (1.user posted image ,1.user posted image )         4.6.                          user posted image      
29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.        
18.5.         user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )         4.5.         19.5.         user posted image
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )          ?                                user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )         
?                               user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.                     user posted image
user posted image monika985 (26)            (1.user posted image ,?.user posted image )        20.5.                         user posted image        

Skupaj: 
 user posted image :    2

user posted image :    3

user posted image  :     57

user posted image + user posted image + user posted image  = 62

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

(odgovor članu toba)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1961
    14.5.2009 8:20:57   
    toba
    Dobro jutro punce!

Evo naš seznamček sem malo dopolnila, upam, da nisem kaj spregledala.
    Bi pa imela predlog,da se podatki za v seznam, ki jih ponavadi podajamo med ostala pisanja, obarvajo z drugo barvo, odebelijo skratka naredijo bolj vidne,da bo tista, ki bo seznamček urejla našla poporavke.
    Drugače pa imam danes popoldne pregled in me že kar malo skrbi zaradi tiste ciste, ki mi jo je na NS našla G. Bomo videli kaj bo user posted image . Sporočim.
    lepo se imejte.

(odgovor članu toba)
    Neposredna povezava do sporočila: 1962
    14.5.2009 8:35:19   
    monika985
    Jutro user posted image ! Mal ste me pomirile...mogoče me res skrbi brez razloga user posted image

mashy; nosečnosti nisem planirala, zato šele zdaj iščem stanovanje, tako da bo sobica še malo počakala. Upam, da se bo najkasneje do septembra kaj našlo. Če se do takrat ne bo, bom začasno urejala najverjetneje doma. Živim pa v manšem kraju, kjer se več ali manj vsi poznamo, tako da svoje nosečnosti niti nisem objavlala, je bilo že bovolj da me je ena ali dve osebi videle pri ginekologu. Seveda je sledilo sto klicev, tako da tudi če bi hotla nebi mogla dolgo skrivat. To govorim zato, ker mi urejanje ne bo vzelo veliko časa, vsaj kar zajema iskanja po trgovinah. Vsak moj prejeti klic je zgledal približno takole; govori se da si noseča. Veš če boš potrebovala.....ne kupuj ker imam jaz user posted image . Mislim, da ima že res čisto vse user posted image .

(odgovor članu Lupinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 1963
    14.5.2009 8:41:00   
    monika985
    toba user posted image  za seznamček. Včeraj sem pozabila napisat, da sem na seznamčku dvakrat in sicer 03.11. (PDP) in pod XX (je pa to moj prvi otrok). user posted image  za pregled!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1964
    14.5.2009 8:44:25   
    iribiri
    Ojla!
    Držim pesti da bo na pregledu sve v najlepšem redu!!! Pa hvala lepa za seznemček,lepo si se potrudila.user posted image user posted image user posted image  Javi kako je bilo!!
    Drži se !!user posted image user posted image

Cau

(odgovor članu toba)
    Neposredna povezava do sporočila: 1965
    14.5.2009 8:47:21   
    barbchen
    Dobro jutro,

punce, najlepša hvala za lep sprejem medse.

Toba za seznam, to bo najin prvi user posted image , saj sem imela lanskega februarja izvenmaternično nosečnost. Drugače pa držim pesti za današnji pregled, da se bo vse izteklo po tvojih željah - le pozitivno razmišljaj!!!

Vroča tema - solarij - sama sem ga obiskala le v času pred poroko, ko sem malo zamenjala odtenek mlečne barveuser posted image , drugače pa tako kot večina nisem pristaš umetnega pridobivanja barve, mislim pa, da če je stvar v zmernih količinah, verjetno ne škodi. Ena izmed vas je omenila, da hodi v solarij predvsem zaradi alergije na sonce, tudi jaz jo imam, oz. sem bila prepričana, da jo imam, pa sem nekaj dni nazaj brala ugotovitve znanstvenikov, da alergija na sonce ne obstaja - sonce samo sproži nekatere vrste alergij, ki jih imamo - npr. alergijo na kremo za sončenje, mogoče kakšno hrano,...sem bila tudi sama presenečena nad to ugotovitvijouser posted image

Tudi jaz sem zvečer napihnjena kot balon in me moj mož heca, da kakšna šele bom user posted image user posted image user posted image user posted image  in sem mu rekla, da bolj ploh vsaj še nekaj časa sigurno ne user posted image user posted image user posted image

Zanima me, ali katero boli križ. Pri nas v službi imamo neke nove stole, ki imajo zelo upognjeno naslonjalo in me po 8 urah sedenja križ, trtica in celo rituser posted image boli za znoret - hvala bogu grem vsak dan vsaj na 1 urni sprehod in mi je takoj bolje.

Lep dan vam privoščim - komaj čakam, da skozi oblake pokuka sonček in nas poboža s svojimi žarki.

Carpe Diem!

(odgovor članu toba)
    Neposredna povezava do sporočila: 1966
    14.5.2009 8:49:32   
    mashy
    Toba še en popravek pri meni; pri meni gre za 3. nosečnost (nažalost), rok pa imam zdaj 16. 11. 2009.
    Drugače pa super tole...

Jaz pa v službi, slabosti še vedno trajajo, čeprav sem mislila, da jih je že konec. Ampak mislim, da sem malo sama kriva, ker ne jem dovolj zjutraj (kak jogurt ali 2), potem pa čakam malico. Mislim, da bi morala jesti zjutraj kak kruh, da mi napolni želodec. Potem je boljše?!

Monika985 tole je pa super; da že imaš vse user posted image  oziroma, da imaš takšne fajn sokrajane... Jaz imam vse prijateljice okoli sebe noseče, pa jih moram prosit, če mi kaj posodijo user posted image  No, se pa najdejo kakšna svetla izjema, ki se same ponudijo user posted image

Fajn dobite, jaz pa grem nazaj delat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
    14.5.2009 8:52:43   
    mashy
    Toba, držimo pesti za danes!! Vse bo OK!

(odgovor članu mashy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1968
    14.5.2009 9:07:31   
    toba
    Punce hvala.
    Za seznamček bom pa še malo počakala na podatke drugih punc pol ga pa poravim (ali pa kašna druga, ne se samo name zanašat, prosim).

(odgovor članu mashy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1969
    14.5.2009 9:17:18   
    iribiri
    Toba še nekaj!
    Stara sem 27 let,in to bo moj prvi otrok!user posted image

lep pozdračekuser posted image

(odgovor članu toba)
    Neposredna povezava do sporočila: 1970
    14.5.2009 9:55:39   
    pi82ka
    žIVJO PUNCE,
    Nuhalna je za mano in je vse o.k. velikost tt je 5cm, je pa tok nogice tiščal skupi, da ni videla kaj bo,...no ja lumpek je tale drobižek. Dala sem še kri, ker so delaali neek raziskave in je rekla, če želim in mi ni težko da bi dala kri, pa valda sem dala še kri, nekje se morjo tud učit a ne. Je pa pa tok z rokicami mahal, prov hecno sem se tud jaz začela smejat. Dala mi je sicer cd ampak so tolk kratki filmčki gor da se težko kaj vid-no ja saj se da sliko ustavit. Naredila mi je tud vaginalni Uz ker se ni in ni hotu prav obrnt, pa smo ga drzale pa žgčkale, pa nič...že zdaj nagaja.

Barbachen ti si imela IMN ali te še kaj špika na tisti strani, ker mene vsaketolko še mal špika. Naprimer če kašljam dolgo časa, sedaj ko sem imela virozo me je kar dobro špikalo in prav zaradi kašlja vsakič ko sem zakašljala ali pa smrkala me je špikalo. A si po operaciji šla še na kere preglede, jaz sem samo k svoji G šla ene 2x no pa 5 dni po operaciji sem šla šive pokazat pa kri dat zaradi Bhcg pol pa nič konkretnih pregledov. Ravno, ko sem se prijavila na leonišče za prgled sem zanosilauser posted image .  Potem sem se odjavila, da bo kera druga prišla na vrsto. Sem pa rekla da po porodu, ko se zadeve umirijo hočem, da mi pregledajo ta levi jajcevo, ali je prhoden ali ne. Ker če ne, bom imela  naslednjič spet probleme pri zanositvi in se spet lahko ponovi.
    Radad bi le, če bi zaupala svojo izkušnjo, ker nobene ne poznam, ki bi imela kaj takega, pa vem, da je kar nekaj takih primerov.

Super za seznamček, in čestitke vsem za videne otročičke.
    lep dan

(odgovor članu iribiri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1971
    14.5.2009 9:59:38   
    tassika
    Ojla punce, evo jaz sem odnesla papirje za komisijo, v torek gredo naprej, potem pa upam na najboljše. Meni je tudi še vedno slabo pomoje tudi zto, ker manjšam dozo hormonskih tablet, pa se mi spet vse meša v telesu. Sem pa zdajle kupila tole - odejico št.9 je tako lepa, dvojna in ful kvalitetnauser posted image

http://www.odejice-dojencki.com/galerija_odejic.html

Evo jutri pa moja NS, zakaj sem tako živčna, kar neki slab občutek imam, pa vem da ni fer do mojga dojenčka, ampak kar ne morem, tako me je strah. Upam, da bo kmalu minilo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu iribiri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1972
    14.5.2009 10:14:19   
    mashy
    tassika, nič bit živčna za jutri! Sicer je mene tudi nekaj grabilo in celo noč nisem mogla spat od nervoze, ampak je bilo bolj od navdušenja! Kar mirno! Pa držimo pesti!

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1973
    14.5.2009 10:21:04   
    Lupinca
    toba držim pestke da bo vse ok! Pa itak da bo nouser posted image
    tassika ti pa tudi preženi črne misli stran, verjamem da je težko verjet da bo pa tokrat vse ok, tudi sama sem se zelo tresla pred NS in imela podobne misli, pa je bilo potem vse super! ti sam povej ob keri uri imaš pregled pa bomo vse močno stiskale pestke!user posted image

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1974
    14.5.2009 10:30:35   
    tassika
    ob 11.40 vsaj ura je zgodnja

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 1975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?