|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.5.2009 15:31:51   
malaMravljica
Meliitak, vau kaksen trebuscek. Cestitam! Mene neses na celi crti.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.5.2009 15:36:05   
Anonimen
hm zanimivo tudi meni ga noče več kazati...na začetku ja zdaj pa ne...

bom poiskusila še 1x

Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.5.2009 15:37:11   
Anonimen
No jaz ga zdaj spet vidim na prvi objavi slike...mogoče kaj RR forum heca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.5.2009 15:46:21   
malaMravljica
iiiiii, ... mislis da te ujamem do oktobra user posted image user posted image  Ups, moj dojencek je uzaljen na to mojo izjavo sedaj, je tako hudo brcnil, ko sem to napisala, spreminjam izjavo. Kmalu te ujamem user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.5.2009 15:56:17   
Meliitak
he, he bejbike moje...trebušček je produkt tudi moje malo prekomerne teže...zato verjetno v 18t ne čutim user posted image najinega srčka, kot ti Malamravljica

Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.5.2009 16:21:23   
Februarka08
Uf, čveke, saj vas ni za ujetuser posted image user posted image to bom mela dela, ko bom domov prišlauser posted image
Joj, super bušijiuser posted image kako bo fletno zdaj spremljat slikce, ko bodo bušiji vidno vzhajaliuser posted image
Jaz sem ležečki, sem mislila, da bomo danes kaj skupaj, pa so mojemu že delo našliuser posted image user posted image user posted image sva bla tako huda... pa itak nimaš kajuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.5.2009 16:22:21   
Februarka08
Melitak, midve imava pa skupaj PDP pa še obe bova v KR rodiliuser posted image user posted image user posted image no, upam da pridem do PDP-jauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.5.2009 16:26:28   
katrin***
Zdej ste me pa tolk razdražile z vašimi lepimi trebuščki, da morem še js dons svojga gor prlimat - nimam kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka08...že zdej držimo pesti zate, da bo itak vse o.k. K prideš nazaj boš pa tko al tko mela tolk za prebrat - boš vidlauser posted image  Drži se!user posted image user posted image user posted image

Še pol urce šihta pa gas domov - komi čakamuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.5.2009 16:28:20   
Februarka08
Hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo vse ok... upamuser posted image mogoče vas pa moj možek pozdravi v mojem imenuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.5.2009 16:54:21   
*chance*
Lep pozdravček vsem skupaj. Naj najprej zaželim dobrodošlico vsem na novo pridruženim oktoberkam. user posted image Vidim, da ste zelo, zelo pridne in limate gor svoje bušije, govorite o vozičkih, morfologiji,...
Jaz pa se zadnje čase ubadam z groznimi glavoboli in mi lekadolčiči user posted image ne pomagajo...user posted image tako da upam, da to kmalu mine in se začne tudi zame lepše obdobje nosečnosti user posted image ...
Glede vozička sem tudi že malo brskala... pa mi zaenkrat nobeden še ni padel v oči user posted image .
Naj pohvalim, da vaši bušiji zares lepo napredujejo...pri meni se je šele v tem tednu (16.) pod vsem špehkomuser posted image začel počasi bočit, tako da zaenkrat še lahko oblečem svoje stare hlače - tiste, ki so mi bile poprej bolj velike, user posted image aja, pa zredila se tudi še nisem nič, tako da upam, da se tudi v nadalje ne bom prevečuser posted image , tam do 10 kg bi bilo glih prav. user posted image
Morfologijo pa na podlagi izkušnje prijateljice res profesionalno izvajajo v ZD Dravlje, tako da bom tudi jaz najbrž šla, da dobim 3d posnetek, da bom imela vsaj nekaj digitalnega, ker CD-ja žal na NS pri dr. Strah nisem dobilauser posted image .
Pazite nase in uživajte...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.5.2009 18:50:46   
rozilu
Februarka držimo pesti zate in za tvojega dojenčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Čimprej se vrni, da boš lahko klepetala z nami ;)

Za mano je pa "burna noč" - prav nič nisem spala, kake 3h, pa še eno zjutraj, da sem v službo zamudila. Pa ne vem zakaj user posted image   Upam da bo to noč boljše, ne smem tako dolgo v noč čvekat po forumih :).

Aja, lepi bušiji. Ja moj je zdaj začel rast in je čisto odvisno od trenutka oz. poze in napihnjenosti - včasih se ga vidi, včasih pa ne. Sicer pa nisem še tako daaleč kot katera druga, jutri bo "šele" 17t. Jooooj, še malo pa bo POLOVICA MIMO.... mi je že zdaj žal ;)

Se beremo jutri! papa

Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.5.2009 19:13:16   
Meliitak
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Melitak, midve imava pa skupaj PDP pa še obe bova v KR rodiliuser posted image user posted image user posted image no, upam da pridem do PDP-jauser posted image

Juhuuu Februarka08, samo pozitivo v glavo, če se boš pa še z mano družila pol boš pa sploh vsa v pozitivi user posted image user posted image user posted image ...pa še to, če bova res obe V KR rodili pol bi bil pa čas da se še kje srečava in si vlivava pozitive in lepe misli...

BDW...dons sm probala tole napravco AngelSounds...jaaa user posted image user posted image user posted image sliši se utrip in kako se dete premika, ker utrip ni vedno na istem mestu in ga je treba kr lovit...tko da če želi katera z veseljem posodim za kako seanso...sem ob tem kr mal zameditirala in se sprostila...jasno sj sm slišala svoje dete

Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.5.2009 19:29:39   
Crystall
Pozdravček!

Samo, da pozdravim nove nosečke user posted image  in da vam povem, kako čudovite bušije imate user posted image user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.5.2009 19:57:38   
katrin***
No, da še jaz dodam svojga bušija na seznam. Danes pa smo 18t1d.

Uživajte user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.5.2009 20:43:22   
pinky girll
POZDRAVLJENEuser posted image !

Še jaz na ogled postavljam svoj trebušček. Smo pa danes točno 17 tednov noseči. Na trenutke se mi celo dozdeva, da čutim brce.
user posted image
user posted image

Februarka-le pogumno, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo.user posted image user posted image
Sotrpinike, ki moreta prav tako počivati, upam, da vam ni preveč dolg čas. Je kar malo mučno, a ne? Posebej zame, ki sem skoz navajena letati okrog. Ah pa saj bo.

Dobrodošle vse nove in pa seveda čestitke za brce.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.5.2009 21:14:25   
Februarka08
Juhu, sami lepi bušiji od naših oktoberkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vas samo še lepo pozdravljam, sem mela prejle predpriprave za it rodituser posted image umivanje glave, depiliranje, pripravljanje torbeuser posted image no, ampak dihali bomo šele čez 20 tednov, prej neuser posted image
Vsem želim že zdaj lep vikend, upam da se v ponedeljek beremo.

Uživajte, naj vas razvajajo.user posted image
Pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.5.2009 22:35:26   
metka_zone
Živjo!
Vse imate tako božanske trebuščke,meni pa se zdi moj kot balon...če bi vam znala sliko prilimat,bi me rodit poslale user posted image ...zredila se pa nisem veliko,saj mi gredo stare hlače 26.št lepo gor,ampak se ustavi,ko je treba zadrgo in gumbe zapret user posted image ...
Vprašanje za mamice,ki že imajo enega otroka!Imam sinka starega dve leti in sem materinsko šolo obiskovala konec leta 2006.Zanima me,ali moram z dragim znova jo obiskovat,saj sem nekje zasledila,da naj bi stara še veljala.Veste ve morda?
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.5.2009 7:16:21   
emaa
Metka ne ni mu potrebno it še enkrat, sem jaz spraševala, ker jaz itak nimam namena it, že prvič nisem šla, da bi šel pa on še enkrat pa je tudi brezveze. Mi je G, ki dela v porodnišnici Lj rekel, da komplicirajo samo pri prvem porodu, da ni potrebe it še enkrat.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.5.2009 7:28:25   
fusia
Se javljam še jaz na ta čvek, če dovolite, saj ste tukaj že same stare znanke.

Tudi mi oktobra pričakujemo drugega sončka, z nosečnostjo imam nekaj težav (krvavitve...) tako da samo upam, da bo vse v redu. Sem videla slikice vaših trebuščkov user posted image user posted image  Moj je že tak, kot da grem jutri rodit, ampak na žalost je to bolj špehek, ki ga je trebušček porinil ven user posted image  Aja, pa dete že veselo brca kar nekaj časa, potem sem pa živčna če se dolgo nič ne oglasi.

Uživajte

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.5.2009 7:34:27   
pinky girll
metka_zone če sem te prav razumela ne znaš prilimat slikce. Mini navodila kako in kajuser posted image Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 
Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisni gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
Sicer je je pa tudi vse lepo opisano na tej spletni strani kako in kaj.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.5.2009 7:34:55   
Anonimen
Dobro jutro...teden se bliža koncu in upam, da bomo tale 2 dni hitro končale v službi user posted image

Doborodšla nova oktoberka !!

Bušiji so pa tako lepi, vsi lepo vzhajajo user posted image

Jaz se danes že boljše počutim končno nisem več zaprta in se počutim kot da bi imela 100 kg manj. Sadje in voda zakon !!! Sem malo manj kruha, pa piškotov ( ja sem se pregrešila v zadnjih 2 tednih user posted image  ), pa sladoleda,....pa bolj zdravo hrano in je super.

Vsem že tako lepo brcajouser posted image  Kdaj bo meni jutri oz. v soboto bo 19 t. Saj prej nisem imela veliko trebuha, malo tako za vzorec tako, da ne vem...ali sem pa še vedno bila preveč močne postave. Čeprav ne verjamem 156 / 53 kg. Ma upam, da bo kmalu, ker ga z dragim močno pričakujeva, da se nama malo javi iz '' votlinice''.

Lep dan vsem in nja vam služba hitro mine , tiste, ki pa morate počitvati pa lepo pazite na svoje srčke.

Držimo pesti za Februarko08!!

(odgovor članu fusia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.5.2009 8:04:28   
gorenka
Jutro punce!

Upam da ste kaj boljše spale kot jst. Ne vem kaj je to zadnje par dni se zbujam okoli 1h, čist brihtna da bi lahko vstala in začela kaj delat...user posted image Tako da sem komaj dočakala jutra da sem šla hitro na forum pogledat...kako ste pridne čvekiceuser posted image  Je takoj jutro lepše če vidiš tele bušije z user posted image  notri!

Kar se pa brcanja tiče je se je pa meni user posted image  javil prvič v petek - krasen občutek, kot bi me nekdo s prstom štokal od znotraj na venuser posted image , pa pol še enkrat v ponedeljek...zdej pa nekam miruje...Tko da zgleda se predobro počuti in kar lepo sanja med oblaki user posted image .

Sem pa včeraj naredila mal generalne po moji garderobi...grem v petek ven s kolegicam in sem bla čist šokirana ker sem eliminirala še par hlač...isto k metka - gor jih dobim, zapnem pa neuser posted image . Tko da na koncu sploh nisem mela kej izbirat...jao bo res treba po kakšne hlače...k zdej mi pa tut tiste k so mi ble prej bolj na kamot niso več prav... Sam k se mi tut pod razno ne ljubi po trgovinah hodituser posted image . Nekje sem zasledila da ste šle v H&M...še kakšen predlog za najboljšo/najširšo izbiro? K ne bi rada celo dopoldne po trgovinah hodila...aja...lokacija LJ ali Kranj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.5.2009 8:27:02   
katrin***
Jutro punce,

mi smo tako fajn spali, kot v user posted image user posted image . zadnje čase res spim zelo dobro, no, vsi trije.
Februarka držimo pesti, da se nam čimprej oglasiš.

Jaz pa upam, da mi bo tale dan hitro minil, ker sem jutri namreč doma in bom uživala - ja no, uživala v pisanju za faks če verjamete user posted image

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.5.2009 9:08:55   
tane
Meliitak in Februarka, mogoče se vama pridružim v porodnišnici v Kranju, ker tam imajo baje ves čas možnost epiduralne za katero sem se jaz že odločila...se moram pa še malo pozanimat...

gorenka, ideja, jaz si kupujem hlače kar v 'normalnih' trgovinah, npr. Witboy, New Yorker kjer imajo elastične in z nizkim pasom kavbojke pa še poceni so...v H&M na nosečniškem oddelku imajo najmanjšo številko namreč 36 in so mi čist prevelike

jaz sem se tudi dons zbudila ponoči in se matrala, da sem zaspala nazaj, po mojem je vreme krivo...pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.5.2009 9:41:58   
Meliitak
user posted image user posted image user posted image Kok mamo vse lepe bušije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?