tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 IZVIRNO SPOROČILO: tane mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat Nekako smo se dogovorile, da seznam ureja malaMravljica nekje ob petkih oz. koncih tedna, zato, da se vse ne pomeša in da nimamo celih strani seznamov. Rekle pa smo, da bi podatke za seznam malo odebelile ali pobarvale v postu, da se lepše vidijo. ninasiki, vem da ti kupuješ voziček Jane. Zdaj bo nekaj časa v Pikapolonici v akciji, za člane kluba Pikapolonica. Sicer pride še zmeraj dražje kot na o baba, samo je pa verjetno lažje, če so slučajno kakšne reklamacije. Jaz se še zmeraj nisem odločila kaj bom naredila. Se bom julija ukvarjala s tem. Naslednji pregled in MF imam pa 11.6. Lep dan! ups, se vidi, da me pred zdajšnjim navalom ni blo dooooolgo gor, nmag...pa MalaMravljica (nič nisi rekla) se opravičujem... lenika, drugače pa tudi jaz verjetno kupim Jane zaenkrat me še noben drug ni prepričal, pa hvala za to obvestilo, čeprav ga tudi midva namerava kupit šele enkrat julija, avgusta...na O-Baby pa je res ugoden. larilu, hvala za podatke, še posebej za MF, jaz grem prvič skozi to... MalaMravljica, jaz pa hodim v leonišče in imajo čist beden UZ zato malo razmišljam, da bi šla na MF samoplačniško, da bi bolje videli najino pikico...ne vem aja, še to sem se kar nasmejala ko si napisala, da te zdaj obrazek spominja na taščo no, čeprav to verjetno tebi ni smešno
< Sporočilo je popravil tane -- 13.5.2009 14:48:55 >
|