|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.5.2009 11:11:31   
Anonimen
Joj kakšen dan je danes v službi..živčki, živčki, živčki,....user posted image

Tane kako lepo je ko že čutiš svojega user posted image . Jaz sem ugotovila, da tisto zadnjič niso bile brcike user posted image  ne vem upam, da bojo kmalu. Komaj čakam....

Tudi jaz sem slikala včeraj bušija popoldne in se res pozna razlika. Bom, ko bom doma, prilimala še današnjo jutranjo..rahlo zaspano fotkouser posted image

Knjižnica ...neverjetno tudi jaz sem se včlanila nazaj, ko sem izvedela, da sem noseča. Kot kaže vse isto mislimo. Pa tudi nasvet o dobri knjigi bo doborodošel.

A gugalnike boste vse kupile ???

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.5.2009 11:14:32   
mami prvič
jAZ SEM TAKO ZELO VESELA KER VEM DA SO TUDI DRUGE KI BOJO POSTALE MAMICE V OKTOBRU. ZAME JE TO PRVIČ PA ČE IMATE KAKŠEN NASVET , BI BILA ZELO VESELA. POZDRAV IN ČESTITKE VSEM...

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.5.2009 11:14:39   
Februarka08
No, bom še zvečer slikala, za primerjavouser posted image
Tane, jutri  grem v P, v petek imam pa cerklažouser posted image in user posted image user posted image za brcikeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.5.2009 11:26:28   
SONČEK LARA
Ojla vsem

vaši trebuščki...zdej se morm pa res še jaz slikati. Sam moj je res ogromen proti vašim. No ja sam nekatere smo tudi po 4 tedne razlike, pa saj ni važno a ne?

kako ste drugače? Jaz kr vredu, naspana, zdaj sem se še napokala orng velizga sendviča, danes bo pozno kosilo oz. večerja, ima hčerkica v vrtcu nek nastop, prvi nastop in to še ne pri dveh letih, me prav zanima kako bodo izvedli to.

nekak se mi ne da delat, že odkar sem prišla v službo bluzim, če bi me kdo videl bi dobila kak ukrep

Uživajte in božajte trebuške

Pozdravček

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.5.2009 11:35:53   
frrrr
ojla, vas le na hitro pozdravim
včeraj imela pregled, vse ok, sva na hitro pokukala v trebušček, morfologijo imam pa 12.6.
trebuščki vsi lepi, majhni, okrogli... vsi so lepi, ker imajo ZELO pomembno vsebino! user posted image
lepo se imejte...

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.5.2009 11:36:06   
Anonimen
Februarka08 držim pesti... upam, da se ti bo vse razšlo tako kot se mora. Ne upam vem, da se bo, ker vse okbobrke držimo pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.5.2009 11:56:28   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: tane

februarka, lep buši jaz ga vedno zvečer slikam, kje ful večji...kako kaj glavobol, je minil, a imaš mogoče nizek pritisk, jaz ga imam in moram obvezno kavo spit pa j epotem boljše...pa ena na dan ni frke, boljše to kot pa aspirin ali pa lekadol pravim jaz. kam pa greš?user posted image sem zgleda spregledala...

tane se strinjam z tabo in z 1 kavico na dan za aspirin pa nism prepričana ti ga glih ne priporočam al pa katerikoli drugi če ne bo v dosegu lekadol raj potrpte kokr pa aspirin uzet če ne pa na eno coffee to go na petrolu pa mislm da bi mogl pomagat vsaj mal user posted image  

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.5.2009 12:19:41   
Februarka08
Tane, sem prej pozabila odgovorit... včeraj me je še cel dan bolela glava, sem govorila s sestro pri moji G, je rekla da komot lahko vzamem Lekadol... no, pa sem bla trdna in ga nisemuser posted image čeprav je blo za znort. Še zvečer mi je kar zbijalo. Danes pa ne večuser posted image naj sedaj čim dlje tako ostane.user posted image

Punce, ali lahko med user posted image jemo med??? Ker je alergen in zdaj se sploh ne spomnim več, ali sem ga med 1.user posted image ali neuser posted image user posted image mene je grlo ful začelo bolet in sem ga dala v čaj z limono vred...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.5.2009 12:24:51   
stuhica
Oh februarka sv ana istem v meni tud celo noč glava razbijala, pa še grlo imam vneto, z nosa mi teče pa solze se mi kar same od sebe podajajo na obraz. Sem klicala diabetologinjo pa mi je rekla da boljš da nič ne vzamem če po 3 dneh ne bo dobr morm pa k zdravniku, tako da upam dame hitro mine ta bolezen, ker če ne mi bo šel cuker  od mesečnega povprečja zelo gor in bom kaj kmal inszulin dobila tega pa nočem user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa glava nenormalno boli pridem vas samo na brzino pogledat , ne morem vas prebrat vse za nazaj ker me res glava  boli pa sinusi in vse tolk sem rekla da se vsaj mal oglasim

Frrr se pa strinjam stabo da so vse slikice bušijev zelo lepe in da je itak najvežnejšpa vsebina le teh....

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.5.2009 12:27:20   
emaa
PO moje ga lahko, samo otroci do enega leta ga ne smejo zaradi botulizma, če me spomin ne vara. jaz sem ga tudi v čaju, pa mi ni nič. 

Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.5.2009 12:46:20   
muca*maca
Helou!

Mami prvič!
Lepo pozdravljena med nami in čestitke! user posted image Tud jaz bom oktobra prvič mamica in če napišeš še kakšen podatek, te vpišemo v naš seznamček. Najdeš ga nekaj postov nazaj.

Kar se tiče lekadola:
moja g. je rekla, da ga brez problema vzamem (samo ne za vsako figo), ker neki se matrat za brezveze je...brezveze. Če te boli glava za znoretuser posted image , da nč ne moreš, pač vzameš tisti lekadol in se ne matraš in tako posledično ne matraš niti otročka. Seveda pa po pameti, kot sem rekla, ne za vsako figo.

Sem pa včeraj (in se vleče še danes) doživela svoj prvi krč v meča user posted image ... bednoooo! In sem se odločila, da kljub slabi izkušnji z Donatom (dva dni driska) probam še en deci. No, rezultat je, da imam krč še vedno in da sem bla eno uro na stranišču in sem mislila že, da bom kr rodila, tok me je vse tiščal in bolel. user posted image user posted image user posted image
Sklep: Donata nikol več, razen če bom tri dni skup zaprta. Uffff... user posted image user posted image user posted image  
Takoj po službi grem po šimeče magnezijeve tablete. user posted image user posted image user posted image

Bušija sem hotel danes poslikat, pa se mi ni posrečilo, bom popoldne prosila dragega.

Lep pozdrav vsem!
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.5.2009 12:59:04   
boob
Punce kaj boste ve naredile z solo za starše,kdaj nameravate it? Gglede na to da je v juliju in avgustu ni,razen v stari porodnišnici (Lj)  . . ampak meni prav nič ne diši it tja ker je baje ful gužva pa vroče in brez zraku. . . v septembru je pa že pozno, . . kar sem jaz govorila z puncami so vse rekle naj grem raje prej. . .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.5.2009 13:09:07   
katrin***
boob...poglej na ZS! ;-)

Madonca je bla dobra malica - solata z radičem, pečenim piščancem in svežim kruhkom - mljask, odlično. Sm nadoknadila še za  včerajuser posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.5.2009 13:33:26   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, bom še zvečer slikala, za primerjavouser posted image
Tane, jutri  grem v P, v petek imam pa cerklažouser posted image in user posted image user posted image za brcikeuser posted image

Aha, potem je to že fiksno...sem mislila, da imaš najprej še pregled...vse bo ok boš videla...
ja kakšen lekadol ni frke, sploh zdaj po 12.tednu tud moja G je tako rekla.

med...hmmm, jaz sem nekje pri 8.tednih jedla eno kao bio energy bar al nekaj takega skratka samo med in sezam in sem potem dobila eno čudno alergijo, fleke po določenih delih telesa, me je ful srbel in potem izginilo v roku ene ure...tko, da na nekaj sem bila alergična, ampak če si med že vzela in ni blo nič potem mislim, da ni frke, če ne daj pa samo limonado...jaz jo itak skoraj vsak dan spijem za žejo in zaradi vitaminov z rjavim sladkorjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.5.2009 13:35:59   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Ali gre katera na samoplačniško MF ali 3D? Jaz še razmišljam, moj predragi je čist proti, ker sva bila v prvo kar orng prestrašena in bila napotena naprej na preiskave, tak da pravi da noće niti slišat več o 3D pregledu. jaz bi pa šla...tako da ni vrag da naju bom naročila...na koncu mu pa vseeno ne bo dalo miru in bo šel z manouser posted image

prav prijeten dan želim vsem, sedaj pa šibam delat

čao

sončel lara, a MF je tudi samoplačniška, v čem je pa razlika, a to, da imajo 3D?
A kaj veš koliko stane in kako pa kam se naročiš, pa kako vse to poteka?

Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.5.2009 13:41:13   
Anonimen
ojla punce sori da uletavam sam tole:
lekadol lahko tudi dva vzamete ker ne škoduje detetu ampak če je res nujno
glede medu tud lahko ga jeste vendar proti koncu nosečnosti naj bi se ga odsvetoval k je dete večje in je bolj dovzeten za alergijo drugače pa med pomaga da dete bolj rasteuser posted image
morfologijo pa plača zavarovalnica kjer je možek lahko zraven in G. pogleda vse organe in kosti in pove za spol če želiš vedeti,opravlja se pa med 20-24 tednom.
ok zdej pa bežim iz vaše teme da me ne bo ktera v rit sunilauser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.5.2009 13:43:21   
lenika83
Oj!

Presneto, ste pa načvekaleuser posted image  Komaj sem se prebila skozi vse poste.
Jaz sem pa bila danes na pregledu, izgleda, da je vse ok. Uz mi je naredil na hitro, samo toliko, da pogleda, če srček bije. Sem pa en mesec na bolniški (stres in podobno), da si malo odpočijemuser posted image  Upam, da mi bo trebuh manj otrdeval, če bom lahko več počivala. Moram še danes skočit v trgovino, da si kupim magnezijeve tablete. Aha, zredila sem se pa okrog 1,5kg.
Trebuščke imate vse luškane, so pa zelo različnih velikosti.

mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat

Nekako smo se dogovorile, da seznam ureja malaMravljica nekje ob petkih oz. koncih tedna, zato, da se vse ne pomeša in da nimamo celih strani seznamov. Rekle pa smo, da bi podatke za seznam malo odebelile ali pobarvale v postu, da se lepše vidijo.

ninasiki, vem da ti kupuješ voziček Jane. Zdaj bo nekaj časa v Pikapolonici v akciji, za člane kluba Pikapolonica. Sicer pride še zmeraj dražje kot na o baba, samo je pa verjetno lažje, če so slučajno kakšne reklamacije. Jaz se še zmeraj nisem odločila kaj bom naredila. Se bom julija ukvarjala s tem.
Naslednji pregled in MF imam pa 11.6.
Lep dan!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.5.2009 14:21:23   
Meliitak

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

Veselo še nevemkolkič sporočam, da je še ena oktoberka med vami...čim več bolj veselo ane. Sporočam da spremljam dogajanje, ker pa sama nisem vsakodnevna uporabnica portala pa le počasi tacam za vami, ker imate veliko za napisat. Normalno, da je to fajn, kar veselo še naprej...upam, da vas dohitim hi, hi. hi. Aja še podatki:

PDP: 15.10.
Ime: Meliitak
Kraj: Kranj
št.nos.: 1.
spol: ??
št.otrok: 0
Pregledi: 1.= 14.4., naslednji = 26.5.
NS: 30.3. in 9.4.
MF: še ne vem

Se beremo in tipkamo...medtem pa se mejte rade, uživajte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.5.2009 14:21:55   
malaMravljica
jaz sem pa zadnjic spregledala tisto vprasanje o 3D in 4D UZ. Jaz nimam povsod srece, samo z g. pa ja in mi to dela ze od zacetka na vsakem pregledu. Sem recimo ze na pregledu pred 6 tedni tako lepo videla obrazek, noro, sedaj pa spet. No, sem pa ugotovila ze zadnjic, da obrazek ni pa moji strani. Upam, da bo vsaj cist spominjal na ocija, ker trenutno me tako na tasco spomne ta obrazek. Ja, tudi take probleme naredi 3D user posted image user posted image  Ne vem kaksno ceno imajo drugace za 3D, malo denarja vam bodo vsekakor pobrali, ce ima g pravi aprat ga namrec to ne stane cisto nic vec kot navaden uz. Meni naredi ta uz ker pac ima tak aparat in pol vedno se tako pogleda, ce je vse kot mora biti, pa verjetno tudi malo mamici v veselje, ker je to res tako lepo gledat.

Februarka, tebi pa srecno jutri in potem v petek. Ma ves da ti bomo drzale pesti, pa pogresale te bomo tudi. Sam ti kar naredi to za bejbija, pol bo pa jeseni tako veselje doma.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.5.2009 14:47:34   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

mng, ni nobenega pravila katera ga ureja...tista, ki ima čas in ki zna tako, da ti kar...ker se dostikrat pozabi pa je potem treba za nazaj ful iskat

Nekako smo se dogovorile, da seznam ureja malaMravljica nekje ob petkih oz. koncih tedna, zato, da se vse ne pomeša in da nimamo celih strani seznamov. Rekle pa smo, da bi podatke za seznam malo odebelile ali pobarvale v postu, da se lepše vidijo.

ninasiki, vem da ti kupuješ voziček Jane. Zdaj bo nekaj časa v Pikapolonici v akciji, za člane kluba Pikapolonica. Sicer pride še zmeraj dražje kot na o baba, samo je pa verjetno lažje, če so slučajno kakšne reklamacije. Jaz se še zmeraj nisem odločila kaj bom naredila. Se bom julija ukvarjala s tem.
Naslednji pregled in MF imam pa 11.6.
Lep dan!

ups, se vidi, da me pred zdajšnjim navalom ni blo dooooolgo gor, nmag...pa MalaMravljica (nič nisi rekla) se opravičujem...

lenika, drugače pa tudi jaz verjetno kupim Jane zaenkrat me še noben drug ni prepričal, pa hvala za to obvestilo, čeprav ga tudi midva namerava kupit šele enkrat julija, avgusta...na O-Baby pa je res ugoden.

larilu, hvala za podatke, še posebej za MF, jaz grem prvič skozi to...

MalaMravljica, jaz pa hodim v leonišče in imajo čist beden UZ zato malo razmišljam, da bi šla na MF samoplačniško, da bi bolje videli najino pikico...ne vemuser posted image
aja, še to sem se kar nasmejala ko si napisala, da te zdaj obrazek spominja na taščouser posted image no, čeprav to verjetno tebi ni smešno

< Sporočilo je popravil tane -- 13.5.2009 14:48:55 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.5.2009 14:48:13   
Meliitak

no pa je še men ratal slikat mojga bušija...sam da vidm a bo slikca prjela

< Sporočilo je popravil Meliitak -- 13.5.2009 14:50:40 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.5.2009 15:03:56   
SONČEK LARA
Tane....razlika med 3D in MF je ni, razlika je tolikšna da če ima tvoj G samo 2D UZ, boš na MF videla praktiično nič, mislim videla boš otročka ampak ne v 3d obliki, ne bo obrazčka, lepo je na 3d. MF je tudi samoplačniška, to je enak pregled kot 3D sam da se dela pač kr nekaj tednov prej. Samoplačniško pa izvajajo v ZD Dravlje, meni je delal NS Pušenjak. cena MF je 100€, cena 3D pregleda pa 80€. Jaz se bom po vsej verjetnosti kar naročila na 3D, delajo pa ta pregled med 25-27tednom. Ti pregledi so mastno dragi, je pa res da niso primerljivi z pregledi pri osebnem G. Saj ima vaš G celo četo pregledov, sama sem videla ko je iskala luknjo zame, in stiskala nas je na 15 minut v seznamu, na dan. Na teh samoplačniških pregledih pa si notr tudi eno uro. Se še odločam tudi sama

pozdravček

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.5.2009 15:14:52   
Anonimen
user posted image

Evo jutranji buši v 18 t 4/5d ( da ne bom spet kakšen teden prehitela user posted image ).

Super doborošla nova oktoberka. Več nas je boljše se mamo, več nasvetov, več smeha, ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.5.2009 15:24:40   
malaMravljica
MalaMravljica, jaz pa hodim v leonišče in imajo čist beden UZ zato malo razmišljam, da bi šla na MF samoplačniško, da bi bolje videli najino pikico...ne vemuser posted image
aja, še to sem se kar nasmejala ko si napisala, da te zdaj obrazek spominja na taščouser posted image no, čeprav to verjetno tebi ni smešno

Tana, men pa res ni smesno. Tasca je edina oseba, ki mi ni cestitala za nosecnost. Zakaj? Zato, ker nisva porocena. Ne bom nadaljevala te teme, ker bi se sedaj lahko hudo razpisala user posted image  

Pa se ena moja pripomba za ZD Dravlje, ce boste tam delala kaksne 3D 4D in placevale filmcke. Mene so zadnbjic na NS tam enostavno lazno spravili ob denar, prodali so mi filmcke v dolzini 3 sekund!!!! Dejte se prej vse zmenit, ce vam bodo kaj snemal, da ne bo se katera tako razocarana pol.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.5.2009 15:29:21   
malaMravljica
Meliiiiiiiiiiitak, saj smo te ze pozdravile med nami, pa na seznamcku si tudi ze. Cist zihr, ker sem te jaz gor dajala in sem iskala tvojo objavo, ker nisem vedela koliko i-jev imas v nicku user posted image   Vidis, cist uradna oktobrka si, pa se pdp imas par dni za mojim roj.dnem user posted image  

grrrr.. men pa noce pokazat slikce od Pravode user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?