|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 14.5.2009 9:02:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, morning! Lepo, lepo bo danes - o kakšnem dežju se menite? sončika, Angelina - hello, hello! Almera, kako pikice? Upam, da so le vročinski izpuščaji. populis, enjoy! bolančki naši mali - pozdravite se Kakšne so bile noči? Upam, da OK! moya - he, he, a se ti zdi, da bi mogla jaz med rumeno časopisje, kaj? Hja, to bi bil pa res lahko moj popoldanski business za julijske otročke - marička sveta, kolk eni že znajo - mi smo bolj tko kot je Almera napisala ... ma, se mamo pa fuuuul radi zimska, kaj bo ta vikend? Mi bomo zažurirali Anjinih 10 mesecev - misliš to? Odgovor na slikice: BK. Imam prav? Majuška, si si odpočila, da bosta danes z Aleksandrom fit? mojček, d best šefica. Mene je moja tud presenetila - sem jutri zmenjena z njo, da vidim, kaj načrtuje z mano za junij In mi je v mejlu napisala, da se veseli srečanja z mano ... ful lepo, ampak en mal me je pa stisnilo - upam namreč, da to ne pomeni, da se je spomnila ohohoj zadolžitev za tistih nekaj dni ---- he, he ... we'll see. neboglasnica - in o čem ste čvekale s puncami na večerji? Kje pa ste bile? Si naročila kaj dobrega? 3jemi, za mami - ja, uboga revca, ej. Speaking of mommies - naša je tudi na bolniški - včeraj je imela operacijo sive mrene še na drugem očesu ... 3 tedne na easy ... jo crkjamo 100 km/h lex, Eucerin je fajn linija za problematično kožo, ki rabo vlago in ne masti - tako kot praviš. Aja, pa glih danes (ko sem šla po napotnico za tale moj fibrom) mi je dr. rekla, da je za mojo kožo (dermatitis po obrazu - rdeče lise/fleki itd. po spisku) baje fajn L'Occitanovo karitejevo maslo - ji je povedala ena pacientka, da ji je ful pomagalo. Moram nabavit in probat. Pozna katera? Uporablja? Ne me hecat ----- točno o tem ste se potem pogovarjale ... ne morem verjet, ej!!!! Toliko za zdaj, see you in Tivoli!
|