|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:21:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
13.5.2009 23:22:09   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Petek žur - DUBLE TRUBLE! Za varstvo že zmenjeno...

Ne bo šlo, v soboto može, ker gredo eni v petek na Coceta

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.5.2009 23:22:57   
Anonimen
A ste že poskušale dati malčke na kahlico in kako so se obnašali če ste poskusile?

BTW, približujejo se prvi rojstni dnevi, že veste kako jih boste proslavili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:23:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.5.2009 23:23:48   
TODI
Ti a prideš v soboto na:

16.00 Animacija za otroke: Fifi, Trobentica, Čmrlek in Željko (Cvetličniki) Mestni trg

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.5.2009 23:25:13   
TODI

Sobota: Vasovalci, Malibu, Frenk Nova. Mi gremo ziher v petek, za soboto že neznam.

Mi sploh ne potegnejo ampak glavno da pridem spet do kolekcije kozarcev user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:26:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:27:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:28:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3459
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:35:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.5.2009 23:36:14   
Anonimen
He he, jaz sem ga dala gor, je dobil kahlico za 10 mesecev. Malo je posedel, prav čudno gledal, potem pa hotel dol in se začel igrati z njo. Ker poje in se neki vse sveti, mu je seveda zanimiva kot igrača in se mu tud približno še ne sanja, kaj bi lahko drugega z njo počel.

Midva bova verjetno sorodnike povabila nekam ven, sva zračunala da se bolj splača kot delati vse doma.
Sprašujem pa zato, ker bi rada kakšno simpatično idejo za vabilca.

Imam ravno energijo, da se ukvarjam s takimi stvarmiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 23:38:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.5.2009 23:40:44   
lili3
Dober večer,

nisem imela prej nič časa za RR, pa še ko je ta mali buden, sploh ne morem na net, ker takoj zraven računalnika stoji in mi vleče tipke ven. Drugače pa je bil danes ful siten, nič mu ne paše, ko ga dam na previjalno se dere kot da bi mu ne vem kaj delala, v glavnem smo imeli pester dan.

Kaj zdaj, a je jutri srečanje v Celju, al ne? Aha, Netki je napisala da očitno ne. Ni dovolj kandidatk? Jaz lahko pridem.

Almera, ja jaz še nisem dobila prve M. Glede Borovih pikic, pa bi jaz kr šla še enkrat do P, jih ima kr veliko. Men zgledajo podobno kot pri 6.bolezni.

Metuljček, ja je Breezer kr pomagal pri likanju, sem imela kr več energije. Pa super da je Anja že zdrava.

Aljaž zna: ploskat (odkar se je to naučil skoz ploska, tud v vozičku, je prav smešn), včasih da papa, danes je prvič dal z rokico lubčka, ampak pol popoldan ni hotel več, zna pokazat kje je lučka, ura, rožica, včasih tudi slika. Pa zna pokazat kužeka, ko ga vidi je itak čist nor, hoče kr iz vozička ven. Smo bili zadnjič pri fantovih starih starših, in sta bila tam dva psa (od tašče in od fantove tete) in jih je 1 uro skoz gledal, vriskal, pa še ful zašvical od vsega razburjenja. Bomo zgleda mogli nabavit psa. user posted image

Rebeca, bogi Tariq. Želim ti čim bolj mirno noč. Drugače pa ga jaz tudi ne bi pokrila, oblekla pa bi ga v nekaj tankega. Malo glej, da mu mogoče ne bo premalo samo bodi s kratkimi rokavi, ker bo vročina proti jutru verjetno padla. Pa kakšen moker obkladek mu daj na čelo. Drugače pa sem jaz probala, ko je Aljaž imel 6. bolezen tudi s surovim krompirjem na podplatih in zokne čez. Baje se tako tudi zbija vročina.

Netki, upam da je s Tilnom vse ok, pa jutri bo novi dan. user posted image

Umpa, ti si me spet danes nasmejala s tisto klobaso v kozarcu.user posted image

Mojcek, super šefica. Jaz tudi razmišljam, da če mi ne podaljšajo porodniške, da bi julij in avgust delala sam po 4 ure. Mogoče veš, če lahko kasneje tudi zaprosiš za skrajšan delovni čas, al je rok 1 mesec pred iztekom porodniške?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.5.2009 23:44:21   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Umpa pri nas je isto, nekaj časa mu iz nosa lije prozorno, potem pa je par ur ok, ponoči tudi.. Ni mi jasno..user posted image

no tako. če mu ne bi teklo, bi rekel da je popolnoma zdrav, ko pa mu teče pa zgleda ful bolan, zatečene oči, teče iz nosa.
sem že na alergijo pomislila, samo to dvomim, da bi blo.user posted image

populis, ja sej bo treba tak jemat. sam ok, zdej mam vsaj mejo. prej sem visela do enih gor, zdej se spokam, ko sem zaspana, nekje okol 23 me neseuser posted image

sončika ja pri nas je isto, s tem ne, hahaha user posted image

moja Vita ima zelenkast smrkelj, gnoj iz očk in kašlja in ker se je to zgodilo 3jič v mesecu in pol mi je dala fenistil kapljice in je malo bojše. menda jo cvetni prah jezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo sem vas prebrala, več se mi ne da - ker sem adijo, Alina ima dermatitis in to po celem telesu user posted image user posted image user posted image  na rokah okoli zapestij ima ful suho kožo, drugod ima pike, kot bi jo komarji nasekali. Dobili sva kremico seda pa umapo na najboljše, da izgine do drugega tedna.

rebeca naj te potoležaim, da otroci skoraj vedno ko je kak važen dogodek zakuhajo, se poškodujejo,......... najmanj kar lahko naredijo je, da zaspijo ko ni treba, vsaj moji so taki, da je 1 ziher s kako boleznijo ko je najmanj treba.

netki, meni je včeraj iz gugalnice padla. se zgodi.user posted image user posted image user posted image

nič grem jaz pod tuš, ker drugač bom tule za compom zacumala. moj mi je nastavil neko debato in šel spat, meni se pa moje lene riti ne da dvignit in najt daljinca. grem raje kar spatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.5.2009 23:44:37   
Anonimen

Kdaj pa imaš PDP?

15.09.

Sicer po UZ kaže, da je 23T, se pravi teden več kot naj bi bil po ZM.
Sem ga vprašala, če lahko pričakujem porod prej, pa je rekel da ne, da bo pa verjetno otrok težji kot prvi. Čeprav jaz mislim, da bo tudi porod prej. Pri prvem se nisem motila in je bil prej, pri obeh sem trdila da sta fantka in sta res, tako da kar zaupam intuicijiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.5.2009 23:48:28   
Anonimen
Lex, poskusi tudi ti s karitejevim maslom (zdaj bo zgledal kot da sem plačana od reklameuser posted image )...no nisem, sam jaz ga res full uporabljam. Ali pa morda Arganovo olje, tudi fajn zadeva. Jaz imam raje naravne stvari, kot pa kemijio, če se le da!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.5.2009 23:53:45   
lex
Angelina najprej čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uporabljala naj bi vlažilno kremo in ne mstno. je to maslo mastno al bolj vlažilno? namreč razišljala sem o Eucerin kremi. grem jutri nekaj kupit. Ko je pozimi imela suho kožo po obrazu ji je najbolj pasala navadna solea krema

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.5.2009 0:05:01   
Anonimen
Lex, hvala za čestitke!
Karitejevo drevo (Butyrospermum parkii) je sestavni del podeželske kulture prebivalcev centralne Afrike. Meso zelenih sadežev uporabijo v prehrambene namene, iz približno 4 cm velikih oreščkov oz. semen pridobivajo naravno rastlinsko maščobo – karitejevo maslo, katerega Afričanke že skozi stoletja uporabljajo za nego dojenčkove zadnjice, po pikih insektov, ob srbečici, sončnih opeklinah … Izjemno vlažilno, hranljivo in kremasto ter z vitamini A, E in F (antioksidanti) obogateno maslo je primerno za občutljivo, podhranjeno in suho ter k ekcemom nagnjeno kožo –  kožo obraza, celotnega telesa in dojenčkove občutljive zadnjice.
Piše tudi, da ima lastnosti naravnega UV filtra manjših vrednosti.
Jaz ga uporabljam že od samega začetka na malemu, za ritko in po vsakem kopanju ga namažem, razen če je utrujen, potem mu v vodo zlijem navadno olivno olje, obrišem in oblečem, ker takrat mu masaža ne paše.
Tudi ko je še babica hodila na tiste redne obiske, je bila full navdušena nad tem maslom.
hi hi, zdaj bi mi pa res lahko kdo plačal za reklamo, lol!

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 14.5.2009 0:07:05 >

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.5.2009 0:09:01   
Majuska
Ja, karite maslo ali orig. shea butter je krasna stvar ... najraje imam kreme, ki ga vsebujejo, ker naredi krasno kožo.

Angelina, čestitke še od mene, naj bo nosečnost lepa in dete zdravo! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.5.2009 6:17:30   
Majuska
'morning ladies,

mi smo danes zgodnji ... bom moža peljala v službo, da bom lahko imela avto. Evo, današnji zajtrk

user posted image

... se vidimo kasneje! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.5.2009 6:56:02   
Tinky
Jutro

ta moj otrok ne zna več spat. Kje so tisti časi, ko je spal po 12 ur? Zdej, če jih spi že 10 je Amerika. Pa čez dan tudi nič ne spi. 2x po 45 min do 1 uro. Absolutno premalo...

Sem si glih eno forte črno kavo nardila, da me spravi gor, ker sem koma. Včeraj sem šla spat nekaj pred polnočjo. (mimogrede, film je bil fantastičen), tko da imam v dobrem manj kot 6 ur spanja user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.5.2009 8:00:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Gr, a je bilo tist krneki prej meni namenjen?

Bejbi, bejbi.... Ne praskaj se tam, kjer te ne srbi. user posted image

3jeMi: žal mi je tza mami in za šoping. Boš pa drugič dvojno šopingirala na ta račun, user posted image .

AAA: še dvakrat spat in pride nazaj.

Nanka: user posted image user posted image

Netki: vse mine, pravijo... Tudi Staš je včeraj zgrmel s sedežne, medtem ko je oči TV gledal. Sem bila full besna.

Populis: uživajte na obali in kako kepico gelatija pojej še namesto mene.

Flower: bravo za nakup!
_rebeca_: kako Tariq? Je vročina spustila? Do sobote je še daleč, bo sigurno bolje. user posted image

Angelina: user posted image user posted image user posted image

Zimska: TAKOJ nehaj!!!!

Lex: Vita še ne more imeti takih znakov alergije na cvetni prah, je meni trdila P. Čeprav se jaz z njo ne strinjam, ker si Staš po vsakem sprehodu drgne očke. P je rekla, da bi se znaki pokazali na koži.

user posted image sto let že pišem tale post....

Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 8:00:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.5.2009 8:07:50   
Netta
sem se pa spomnila,... ne vem če sem že povedala. mi je bratranec pravil, da so meli v osnovni šoli sistematskega inso mogli prinest vzorček blata. večina je šla kupt tiste lončke z žličko, nekaj jih je dala v kak majhen lonček, eden je pa prinesel CELO klobaso v kozarcu za vlaganje.

OMG - LOLuser posted image user posted image user posted image user posted image

tinky - mi je mami zadnjič pravla, da je ena fajn gostilna med izolo in koprom...poceni in dobr baje...veš morda kak se reče?

house md - gledala zadnji del 5. sezne....ueeeeeeeeeee...pa tak sem navijala za rmanc house in cuddyuser posted image user posted image

populis - Fiesa je  ful fajn za otroke...imaš jezero, pa račke gledate, pa gugalnice in druga igrala, velik ravnega prostora za tekanje sem in tja, in še lepa pot do Pirana...priporočam

sladkarije - do sedaj sem ji dala edino sladoled in je bil njamiiiii

almera - kaj pa če so to norice?

angelina - kukuc...bravo za user posted image   jaz sem tud rekla da bm tokrat vprašala kaj bo...aja pričakujem decembrauser posted image

ano dajeva na kahlico že od 7. m, ker je vednoo kakala po obroku in sva  oziroma še, tako uloviva kakec...ima zdaj ful lepšo ritko, prej pa stalno vneto, lula pa že prav zavestno nanjo, takoj ko jo posadim gor. sicer pa ful uživa gor

zimska - take si pihala včeraj, da me je trebuh boleluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!