|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 23:40:44
|
|
|
|
lili3
|
Dober večer, nisem imela prej nič časa za RR, pa še ko je ta mali buden, sploh ne morem na net, ker takoj zraven računalnika stoji in mi vleče tipke ven. Drugače pa je bil danes ful siten, nič mu ne paše, ko ga dam na previjalno se dere kot da bi mu ne vem kaj delala, v glavnem smo imeli pester dan. Kaj zdaj, a je jutri srečanje v Celju, al ne? Aha, Netki je napisala da očitno ne. Ni dovolj kandidatk? Jaz lahko pridem. Almera, ja jaz še nisem dobila prve M. Glede Borovih pikic, pa bi jaz kr šla še enkrat do P, jih ima kr veliko. Men zgledajo podobno kot pri 6.bolezni. Metuljček, ja je Breezer kr pomagal pri likanju, sem imela kr več energije. Pa super da je Anja že zdrava. Aljaž zna: ploskat (odkar se je to naučil skoz ploska, tud v vozičku, je prav smešn), včasih da papa, danes je prvič dal z rokico lubčka, ampak pol popoldan ni hotel več, zna pokazat kje je lučka, ura, rožica, včasih tudi slika. Pa zna pokazat kužeka, ko ga vidi je itak čist nor, hoče kr iz vozička ven. Smo bili zadnjič pri fantovih starih starših, in sta bila tam dva psa (od tašče in od fantove tete) in jih je 1 uro skoz gledal, vriskal, pa še ful zašvical od vsega razburjenja. Bomo zgleda mogli nabavit psa. Rebeca, bogi Tariq. Želim ti čim bolj mirno noč. Drugače pa ga jaz tudi ne bi pokrila, oblekla pa bi ga v nekaj tankega. Malo glej, da mu mogoče ne bo premalo samo bodi s kratkimi rokavi, ker bo vročina proti jutru verjetno padla. Pa kakšen moker obkladek mu daj na čelo. Drugače pa sem jaz probala, ko je Aljaž imel 6. bolezen tudi s surovim krompirjem na podplatih in zokne čez. Baje se tako tudi zbija vročina. Netki, upam da je s Tilnom vse ok, pa jutri bo novi dan. Umpa, ti si me spet danes nasmejala s tisto klobaso v kozarcu. Mojcek, super šefica. Jaz tudi razmišljam, da če mi ne podaljšajo porodniške, da bi julij in avgust delala sam po 4 ure. Mogoče veš, če lahko kasneje tudi zaprosiš za skrajšan delovni čas, al je rok 1 mesec pred iztekom porodniške?
|
|
|