Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:17:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Najprej vsem hroščkom, bolnim in zdravim pošiljam neskončno . Dns sm se v šihtu mela ok, delala sm 6h ju3 pa spet nazaj na 4h, uf HB. Nč, grem kr spat kr sm utrujena. Lepo spančkajte vsi skupaj. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:17:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
TO SE PA SPLAČA PREBRATI : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Toliko da veš! >> *Moški je odkril barve in si izmislil slikarstvo. >> Ženska je odkrila slikarstvo in si izmislila make up. >> Moški je odkril besede in si izmislil pogovor. >> Ženska je odkrila pogovor in si izmislila brbljanje. >> Moški je odkril kmetijstvo in si izmislil prehranjevanje. >> Ženska je odkrila prehranjevanje in si izmislila dieto. >> >> Moški je odkril prijateljstvo in si izmislil ljubezen. >> Ženska je odkrila ljubezen in si izmislila poroko. >> Moški je odkril ženo in si izmislil seks. >> Ženska je odkrila seks in si izmislila migreno. >> Moški je odkril delo in si izmislil denar. >> Ženska je odkrila denar in od takrat dalje je vse >> .... šlo v k.u.r.a.c. >> Na kratko povedano... vsega so krivi moški!!! ;-) >> Toliko, da veš!
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.5.2009 22:18:38 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:18:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
APARAT Babica Štefka je dolga leta kuhala žganje in za to davčni upravi vsako leto plačevala tudi velike dajatve. Nenadoma pa davkov ni več plačevala in v davčnem uradu so sklenili, da pošljejo davčnega inšpektorja k njej na dom, da se pozanima, zakaj ne plačuje več davkov. "Jaz žganja ne kuham več!" je pojasnila babica. "Toda, kot vidim, imate aparate se vedno tam!" "No, potem pa jaz od vas zahtevam otroške dodatke!" "Otroške dodatke? Saj vendar nimate otrok!" "Aparat za delanje otrok imam pa se vedno!"
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.5.2009 22:20:36 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:19:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa da se še jaz malo javim doma imamo bolnišnico, danes je še Nejc dobil vročino in se mi bo zmeeeešalo..kašlja smrka, zdej še vročina, katastrofa.. sej niti ne morem vsega komentirat ker sem sproti pozabla Pa ne no
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:24:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aja, Videk je bil danes pri frizerju in ima novo frizuro, poslikala ga bom jutri, ker danes nisem več utegnila. O super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:25:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Takole punčike moje, jaz grem jest in Nio še moram dat spat, tako da se tipkamo ju3. Lepo spančkajte in mirno ter predvsem čimbolj naspano noč vam želim, nočko Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:30:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Da se še jaz malce javim po nekaj dneh..... sem kako stran sem in tja prebrala, več pa mi ni uspelo... tako da brez zamere ker ne vem, kaj se dogaja na RR. Špelin: hvala za lepo voščilo ob mojem RD, zlata si. Hvala tudi ostalim Estrella sem videla, da se je ulaufala v šiht, da jo je "potegnila" ena španjola, Alja je pridna v vrtcu.... Barbaw: je pridna okrog hiše... Jana: joj joj, a Nejko pa spet bolan.... Evo tole sem si zapomnila, več pa ne, tako da brez zamre Mi smo po cele dneve zunaj. Manca tako uživa da je groza, ko se plazi po trravi, potrga vse marjetice, ki ji pridejo pod roke (pa verjamite, da jih je veliko okrog hiše). Sedaj urejano vrt, sadimo paradižnik, papriko, .... V nedeljo pa smo šli peš na Blegoš. Manca je bila v nahrbtniku, ki pa smo ga danes nesli nazaj oziroma zamenjat, saj se mu ni dala "zataknit" una nogica, da nahrbtnik lahko postaviš na tla. Se pa morem pohvalit, da sem si danes v Daichmanu kupila čevlje za poroko. Sicer niso klasični salonarji, ampak so balerinke, ampak tako ali tako se ne bodo videli, ker bo imela obleko do tal. Pa važno mi je da jih bom lahko še potem nosila, da jih ne bom imela samo za okras
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:30:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hvala vsem za pkapoke, mislim da jih bom nocoj še kako potrebovala..Nejc je sedaj zaspal po hudih mukahm zgleda ga daje še nekaj druga kot samo vročina in prehlad, ker se je napenjal in ni mogel prdat..in potem jok.. Jst grem tud samo še pod tuš in spat nočko vsem Želim vam mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:38:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Špelin@ si dobila povratni sms? Pa lahko noč vsem skupaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:38:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi smo po cele dneve zunaj. Manca tako uživa da je groza, ko se plazi po trravi, potrga vse marjetice, ki ji pridejo pod roke (pa verjamite, da jih je veliko okrog hiše). Sedaj urejano vrt, sadimo paradižnik, papriko, .... Pridni ste A Manca pa dela šopke za mamico? V nedeljo pa smo šli peš na Blegoš. Manca je bila v nahrbtniku, ki pa smo ga danes nesli nazaj oziroma zamenjat, saj se mu ni dala "zataknit" una nogica, da nahrbtnik lahko postaviš na tla. Super za pohod Se pa morem pohvalit, da sem si danes v Daichmanu kupila čevlje za poroko. Sicer niso klasični salonarji, ampak so balerinke, ampak tako ali tako se ne bodo videli, ker bo imela obleko do tal. Pa važno mi je da jih bom lahko še potem nosila, da jih ne bom imela samo za okras za nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 22:39:50
|
|
|
|
Anitka
|
Grem še jaz, lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:08:01
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:10:28
|
|
|
|
suzy85
|
spali sva ok, le da sm jst šla pozno spat in sem . eva je ok. nima vročine, iz noska trenutno ne teče, tako da razmišljam, da bi jo peljala v varstvo, jst bi šla pa delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:25:31
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Danes smo še kar vredu spali.Danes gre Nejc spet v vrtec,potem greva pa s Tilnom k meni na šiht se zmenit za popoldnsko delo.Držite pestke!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:31:30
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Mi smo spaaaaaaaliiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! Sicer je mali zvečer grozno težko zaspal, ampak potem je spal do 7h s samo sedmimi zbujanji za sok in dudko. Niti k nama v posteljo ga ni bilo treba prestaviti, je vsakič lepo nazaj zaspal A verjamete, da se mi kar samo smeji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:46:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spaaaaaaaliiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! Sicer je mali zvečer grozno težko zaspal, ampak potem je spal do 7h s samo sedmimi zbujanji za sok in dudko. Niti k nama v posteljo ga ni bilo treba prestaviti, je vsakič lepo nazaj zaspal A verjamete, da se mi kar samo smeji ooo, kak lepo, da ste se spet dobro naspali!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:46:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spaaaaaaaliiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! Sicer je mali zvečer grozno težko zaspal, ampak potem je spal do 7h s samo sedmimi zbujanji za sok in dudko. Niti k nama v posteljo ga ni bilo treba prestaviti, je vsakič lepo nazaj zaspal A verjamete, da se mi kar samo smeji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:56:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi smo po cele dneve zunaj. Manca tako uživa da je groza, ko se plazi po trravi, potrga vse marjetice, ki ji pridejo pod roke (pa verjamite, da jih je veliko okrog hiše). Sedaj urejano vrt, sadimo paradižnik, papriko, .... V nedeljo pa smo šli peš na Blegoš. Manca je bila v nahrbtniku, ki pa smo ga danes nesli nazaj oziroma zamenjat, saj se mu ni dala "zataknit" una nogica, da nahrbtnik lahko postaviš na tla. Se pa morem pohvalit, da sem si danes v Daichmanu kupila čevlje za poroko. Sicer niso klasični salonarji, ampak so balerinke, ampak tako ali tako se ne bodo videli, ker bo imela obleko do tal. Pa važno mi je da jih bom lahko še potem nosila, da jih ne bom imela samo za okras SMS sem dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:56:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali sva ok, le da sm jst šla pozno spat in sem . eva je ok. nima vročine, iz noska trenutno ne teče, tako da razmišljam, da bi jo peljala v varstvo, jst bi šla pa delat. A je bila že včeraj ok? Kako si se odločila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 7:57:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes smo še kar vredu spali.Danes gre Nejc spet v vrtec,potem greva pa s Tilnom k meni na šiht se zmenit za popoldnsko delo.Držite pestke!!! Pa pestke za dogovor v službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 8:06:42
|
|
|
|
špelin@
|
Včeraj sem bil kar malo potrta: stričeva partnerka je v zadnjih 10 minutah pred iztekom službe padla in si zlomila komolec Pa že tako ji ni lahko, ker je stric po kapi ves nebogljen, poleg tega je bil operiran na kolenu in težko hodi Sta pa trmasta in ne sprejmeta pomoči!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 8:47:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
DOBRO JUTRO! Pr nas je bla ta noč fajn, sam kokr se je vsake tolk neki zbujal ( jokal) sam ni blo hudga je tkoj zaspal nazaj. Verjetn je kej sanjal, kaj se mu je čez dan dogajalo. Drgač pa se mi zdi da bl fajn spi zdej k je več zunaj. Moje počutje, jutranje - manjka kava, jo bom šla skuhat. Vreme pa upam da bo lepo. Aja, pa kofi za vse vas čvekice . za vse bubančke. za tiste k ste slabo spali,..... za tiste k ste kaj "dosegli".
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?