Jana28
|
hejla še od mene! včerajšnji date je bil super, in hvala anmp, da nas je vse nabrala na kup:) jaz sem sicer skor stanovanje zažgala, ker sem mislila najprej samo po knjigo dol skočit, pol smo se pa na hitro odločile it na pijačo in sem doma pozabila krompir na štedilniku in se je kuhal in kuhal, vsa voda se je pokuhala, potem se je zažgal krompir in seveda tudi lonec, kadilo se je kot sto hudičev, ampak na srečo večje škode razen lonca in krompirja, ki sem ju zagnala v smeti ter čisto zadimljenega smrdečega stanovanja ni bilo. ja, tečaj je sicer tudi 12.5., samo midve z anmp sva očitno obe padli v skupino za 21.5., kar je super, da greva lahko skupaj!:) otika, me pa veseli, da je bil tečaj koristen! danes moram tudi jaz oddat vlogo za vrtec, da slučajno ne pozabim, ker nas potem ni. anmp-na žalost dobiš točke samo, če bi bila zares izbrana v unih 136 mest, pa samo in zgolj zaradi starosti zavrnjena. ti sicer želim, da boste tam notri, ampak isto kot za sebe močno dvomim....na žalost:( tale privat vrtec v trzinu pa...najbrž da je fajn, samo glede na ceno je verjetno boljš dat v kakšno privat varstvo za kakšno leto in počakat da dobimo vrtec. no, mi bomo že tko naredili... midve že šibava na obisk, pa v trgovino, kuhat, pa vozičkat, pa...kako hudiča vse spravim v 24h!?:) aja, pa še tale link si poglejte vse, ki svojim malčkom pojete pesmice (ali se vsaj tako kot jaz trudite čim manj fušat:) : http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2451912 so gor luštna besedila s slikicami, itd. želim vam lep vikend!
< Sporočilo je popravil Jana28 -- 8.5.2009 9:53:26 >
|