anmp2601
|
Oj, otika...ni panike. Upam da je kej boljše s kolenom. Jana28... sory, ampak zdej me je frizerka klicala, da ma sam jutri frej ob 8:30, tako da bom jst direkt pršla na vadbo. No, upam da mi bo ratal. Jutri te pokličem, da ti razložim kje to je. Drgač pa na kratko. Greš na avtocesto, izvoz Sostro-Bizovik, potem pri semaforju zaviješ desno proti Kodeljevem. Peleš skos naravnost. Ko boš šla pod most (v bližini gostilne pri Jovotu), zaviješ pri 2.semaforju levo. 1.semafor je že pod mostom, tko da pr naslednjem zaviješ levo. Prideš do Mercatorja in Hoferja, pa novi bloki so. Najbolš da parkiraš pri Hoferju. Ta vadba pa poteka na Mesarski 4d. S parkinga se boš vračala proti semaforju in ko boš vidla rampo, zaviješ not na dvorišče in greš do konca, na desni strani so stopnice in greš gor, otpreš bela vrata na desni strani in si že tam. Uff, upam da sem jasno napisala. Aja, ko boš hodila s tamalo proti stavbi, najboš da maš lupinco v rokah, lahk maš pa sam tvojo pupiko v naročju, ker boš morala voziček pri stopnicah pustiti. Načeloma, nihče tam ne krade, ampak kar je ziher je ziher. Rabiš pa ene pol ure, da prideš tja, pa da v miru pupiko zrihtaš (slačenje, hranjenje-če bo lačna,...). Začne se ob 11h. Za vsak slučaj si še prepiši cifro od Andreje na netu. Aja, drgač se vadba imenuje Dinamična vadba. No to je to. Pa pa