Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:54:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo ta kompletek sem se kupla v kiku iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cortek mali...mami zapravljivka
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:14:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo punce TUKAJ je link do zanimive spletne, ko bomo začele z uvajanjem hrane.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:19:14
|
|
|
|
Deja
|
Živjo dekleta... da se malo pohvalim.... smo šli malo na sprehod, smo tolk uživali ker ni bilo prevroče pa moram kar eno slikico gor prilimat... nič... zdaj pa šibam Žigca nahranit... papa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:31:04
|
|
|
|
Čebel@
|
joj kok ste načvekale hvala za pohvale za slikice claud...jih bom dala v album(verjetno jutri) no s hano sva se slikali.....smo full fotk naredili(jih bom dobila na cd-ju in vam jih bom pokazala).......potem smo pa 3 lepe izbrali,jih naredili črnobele in dali v tak velik okvir s tremi okni(vam bom jutri slikala da si boste znale predstavljat).......no pa v cvetličarni so mi dali kale čez okvir in zraven sem dala tablico iz gline ki piše :moj najboljši očka vzadi na okvir sem mu posvetilo napisala in je bil full vesel bom poslikala zdej pa šibam.....moram na hitro pospravit in narezek naštimat,ker dobimo obiske pa pa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:43:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo claud če prideš z BMW ti ga jst takoj zaplenim , men ga moj noče kupt ...sej veš gorenc pa sam študera kok bencina pokur kolumbo- ajd pol me pa ne bo!!!!!!!!!!! al pa vsaj upam da avtomatika ne znaš pelat piskot-ma kr h nam prid....mamo mreže,sprejčke,vtikače... svaka čast tistmu komarju k mu rata do tamale pridt
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:44:46
|
|
|
|
claud
|
majchy kje sta se slikale? jst sm tud rekla da bomo šli enkrat, ampak direkt h majheniču k je res najbolši
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:55:11
|
|
|
|
črticaa
|
ajvy za kolke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 15:58:39
|
|
|
|
rebeka84
|
dajte mi povedat kdaj czsd nakazuje porodniško?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 16:01:46
|
|
|
|
claud
|
rebeka--če se ne motim naj bi 14. lohk pa pogledaš na strani od csd šiška
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:16:42
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. joj danes sem pa tolk crknjena, da se mi nič ne da. Še kuhinje zdej nisem pospravila od zajtrka. Sem danes imela izpit v Mariboruu, tk da smo vsi skupaj šli v Maribor. No moram se pohvaliti, da sem izpit naredila in sem se tudi za magistrsko nalogo že dogovorila, tk da naslov imam in zdej lahko počasi začnem pisati.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:17:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja uuu že dobri dve uri nobenega posta... a je vse vredu?!?!?! tud jst se to sprašujem....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:17:33
|
|
|
|
brkn83
|
deja - vidim, da ste danes ful uživali na sprehodu. Dej mi povej ka za en voz imaš to? aja pa še nekaj, a greš ti na srečanje v petek?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:19:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čao punce. joj danes sem pa tolk crknjena, da se mi nič ne da. Še kuhinje zdej nisem pospravila od zajtrka. Sem danes imela izpit v Mariboruu, tk da smo vsi skupaj šli v Maribor. No moram se pohvaliti, da sem izpit naredila in sem se tudi za magistrsko nalogo že dogovorila, tk da naslov imam in zdej lahko počasi začnem pisati. o bejbi si pa res extra pridna čestitke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:32:53
|
|
|
|
črticaa
|
oh jz sm tud čist fertik,.. nism tud ene stvari dons preselila se tamau skos hoče nost od učer k je dobu pikico se sam seb smil in če kdo ne sočutuje z njemu se kuj joka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 18:49:27
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 deja - vidim, da ste danes ful uživali na sprehodu. Dej mi povej ka za en voz imaš to? aja pa še nekaj, a greš ti na srečanje v petek? brkn - čestitke za izpit!!! Daj mi povej kako ti uspe da se učiš? Jaz imam še en izpit pa se k njemu nikakor ne morem spravit... Vozek za katerega me sprašuješ je 3Y Combo, Baby Boom. Bil je cenovno najugodnejši in zato sva se odločila zanj. Dobila sva ga za 250€ s poštnino vred. Dostavljenega domov... Na srečanje pa me žal ne bo...mi je malo predaleč, pa še v nedeljo imamo krst in imamo v petek sestanek z župnikom.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 19:15:29
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz pa grem jutri s kolegico na Zbilje na kavico, upam, da si bom zapomnila pot do tja...čeprav še do zdaj nisva šla nikamor sama...se kr malo bojim kak bo to zgledalo...in kaj pol ga naj dam na sprednji sedež al kako? ve ste že šle same kam z dojenčki? kaj pa če jokajo, joj jaz sem panik!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 19:27:56
|
|
|
|
brkn83
|
deja - sej sploh ni tk težko se zraven spavit, ker je Nik ful priden. Nekaj sem se učila čez dan ko je spal, nekaj pa zvečer ko sem ga dala spat. Ti kr poskusi pa boš videla, da bo šlo. Punce prosim za en nasvet. Dejte mi povedat kje na netu bi lahko našla kakšne naloge iz angleščine za 6. razred devetletke. Ne mi rečit naj grem v knjižnico, ker nimam časa. Zagotovo se kajnajde na netuu, ampak trenutne še nisem nič pametnega našla. Pa sej veste več glav več ve. Namreč inštuiram enga, pa pojma nimam kje bi še lahk našla naloge.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 19:52:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz pa grem jutri s kolegico na Zbilje na kavico, upam, da si bom zapomnila pot do tja...čeprav še do zdaj nisva šla nikamor sama...se kr malo bojim kak bo to zgledalo...in kaj pol ga naj dam na sprednji sedež al kako? ve ste že šle same kam z dojenčki? kaj pa če jokajo, joj jaz sem panik! nč se ne jokajo, drgač je pa duda pa mal poješ , a se ne voz rd brkn jz ti dam lah ene linmke k sm za 3 razred iskala pa je zih tud za 6
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 19:54:08
|
|
|
|
Onasiss
|
brkn83- bravo za izpit. Ampak si pa res pridna svaka ti čast. Jaz hodm sem pa ke na faks, ampak roki za izpite gredo pa kr mimo. Groza.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 19:59:22
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aja pa cestitike za opravljen izpit brkn!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:03:51
|
|
|
|
Vesnozaver
|
rebeka jaz ga vozim na sprednjem sedezu, se mi se ni jokal, ko se vozimo je ponavadi miren. ce bi se pa jokal bi se pa ustavila kjer bi bilo mozno, ga potolazila, pa potem naprej. Verjamem pa da bi bilo stresno, ce bi se zacel jokati, poskusit je treba 'odmislit' v smislu nic mu ne manjka, ne bo mu hudega, da pocaka na primerno mesto, da ustavis avto. Joj sem nalozla....:)) Sploh pa se ne bo jokal in ne bos rabla tolazit in ustavljat!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:04:06
|
|
|
|
Šaki
|
ojla vsem.. mi smo spet neki prehlajeni.joooj.kdaj bo konec.. djte mi nekj povedat...ali imate ve svoje zakladke že tko višje v vozku.k sm neki na slikcah ujela. pa me zanima ali jih nimate več v košarah ali jim že kaj dvignete vzglavje??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 20:08:29
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver brkn mogoce bos tu nasla kaj uporabnega: http://www.mojucitelj.net/resene-naloge/resene-naloge-iz-anglescine/27/ hvala. sem neki nalog pa le našla. No pa še na eni drugi strani neki, tk da bom imela pripravljeno.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?