|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
13.5.2009 12:15:05   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No dons, ko vaši pikci spančkajo, je pa moj en tečkicauser posted image user posted image user posted image mu kr nč ni prov. No sej trenutno je na igralni ampak za kok časa pa ne vem user posted image Jaz bi pa sam eno kavico v miru rada spilauser posted image . Saj mogoče bo šlo k sm tavelicga spat dalauser posted image

Verjem naša je bla prejle tolk tečna da sm jo preoblekla in sva vn letele - že cel dan neki cmevka in jokca - moji bogi živci danes. Komaj čakam da moj pride!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.5.2009 12:17:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Joj Tamala spet noče vlečt user posted image ! Že ene 2 dni tarokira in sploh noče vlečt jest mam pa zmerej manj mlekca user posted image user posted image . jest upam da se bo kej popravl, ker drugač bo šou mlek papa user posted image

Probi si ga napumpat, da ti ga ne bo zmanjkal.

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.5.2009 12:18:47   
Pikica_82
Senčnik - 7 evrov v Turbo limaču. Si hecna, da dam 40 za originalnega Jane-a, ni šans.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.5.2009 12:21:29   
Onasiss
No evo, mi smo danes s slikanja in je prav fletna čeprav je nismo dali v ležeč položaj, sem se pa tud jst slikala ker rabim za indeks.

So what....

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.5.2009 12:25:33   
Urša08
Simonakr a veš, da jaz tud dons komi čakam, da moj prideuser posted image . Tacga dneva pa še ne. Spet ga mam v naročju, ga hočm v zibko dat se sam jokat začneuser posted image No sej kavo sem si clo uspela skuhat ampak želja, da bi jo v miru popila je pa splavala po vodiuser posted image

mlea super za slikiceuser posted image nam boš pokazala lepotičkouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.5.2009 12:45:57   
črticaa
dobro jutro vsem, naš user posted image  se je zbudu ob 7 k se je čist odkril poj sm ga dala pa k nama (z dudo) in mi smo spal do 9.30,... ppoj sva mal pohištvo prenesla iz starga stanovanja u novga,.... poj je šel pa ati delat, midva z malčkom pa na amzs avto oddjavt (jupi 55 eurov bom dubla nazajuser posted image ),.. zj se je pa mali prevrnu na (sam na pol)trebuh in se gleda v ogledalo,... jz pa pišem dokler nav čs za papico:)))

pupka,... vauuu super hiša,.. pa fajn za taščo jz mam tud tako, še dobr

boma,... upam da se ti bo sinko hit pozdravu

maychi,... čestitam za sj veš kaj,.. ti zavidam, pr ns je to pozabljenouser posted image  aja jz sm se zarad vseh teh zaščit k nama ne odgovarjajo kr za mireno odločla pa mam zj 5 let miruser posted image
hude fotke

urša,... te simply dry so z losijonom (user posted image ) no če so,... so res super, sam kaj ko je nš kuj flekast

mihailo,... kaj pa mate na nefrološki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.5.2009 12:46:47   
Pikica_82
A bi mela katera ki pride na srečanje Hipp-ovo AM?

Mam še 1 celo škatlo (800g) iz Spara, pa pol škatle-1 vrečko iz Mullerja. Hipp 1 bio to. Naš ne prenaša najboljše tega mleka, se mi pa brezveze po shrambi valja. Tak da podarim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.5.2009 13:07:31   
simonakr
No naša je po dolgem pregovarjanju le pojedla eno joško (midve ponavad obe ker sva se tko navadle), druge ni hotla, sm ji priprvala dodatek ga ni marala, zdej pa spi ko klada v postelci tko da WTFuser posted image user posted image user posted image . Sm pa iz ta druge izbrizgala je blo pa samo 10.
Jest sm zmedena in ne vem več kaj ji je in kaj hoče tko da grem user posted image in user posted image .

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.5.2009 13:09:48   
MIHAILO
Crtica-ob rosjtvu je Mihailo imel infekcijo..in zdej more it se na pregled...
Kolumbo jaz se nimam sencnika,ga pa morm kupit..a se to da na vse vozicke namestit al more bit kaj posebej?

Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.5.2009 13:11:00   
MIHAILO
smo bli na sprehodu in sm zdj sam kosaro dol z vozicka dala na balkon in se vedno spi...misli da je se vedno zunajuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.5.2009 13:14:12   
MIHAILO
Simona jaz ga dojim...mal je protestiral sem vztrajala in zdaj je ok...tut midva jeva iz obeh ...sam se pa tut vcasih nardi da poje sam iz ene...kr josko daj nic dodatka,sej bo jedla bos vidla

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.5.2009 13:19:58   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

smo bli na sprehodu in sm zdj sam kosaro dol z vozicka dala na balkon in se vedno spi...misli da je se vedno zunajuser posted image

nš pa hinavsko gleda, in kuj k se ne premikamo on že gleda user posted image  isto če smo v avtu

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.5.2009 13:25:09   
Pupka
Pr nas se že nekak kosilo kuha, jaz sem user posted image dala spat- je mal neki protestiral, sam ga niti vn nisem vzela... sem mu kar dudko popravila, pa ga v tri različćne položaje nastavila, sam se je na koncu poravnal sam. Sem mu dala pleničko zravn in zaenkrat je tih...

jaz se grem pa vozit... z peglo gor in dol po cunjah user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.5.2009 13:27:24   
Urša08
Pupka ko si pridna user posted image

Zgleda da je Žiga tud zaspančkal, tako da grem mal na kavč k dons sm pa čist user posted image .

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
13.5.2009 13:34:44   
črticaa
mi smo se napapal,... je pridno popil celo flaško, kupčka spet ni podru,... zdj je pa že na pol u sanjahuser posted image
zdj pa sam še počakam da me tašča pokliče, da jo grem iskt na šiht, poj pa kosilo,... mmm sm že lačna (da navte misnla kašna sm, dela u šoli kot kuharca pa domov prneseuser posted image )

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
13.5.2009 13:42:07   
črticaa
zj smose pa pobruhal in lah sam pojstlo pa user posted image  preoblečemuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
13.5.2009 14:20:10   
MIHAILO
evo ta kompletek sem se kupla v kiku
user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
13.5.2009 14:31:25   
claud
no tko mi smo bli mal v shoppingu...
sm kupla tisto mrežo proti mrčesu za okna pa proti komarjem, sprejček od chicco-ta proti  komarjem, k gremo v sobota na piknik ob ribniku in jih bo verjetn kr velik......pa še tista zadeva za v vtičnco proti komarjem-tud od chicco-ta.....v glavnem, če pa to ne bo pomagal pol pa tud ne vem no....user posted image user posted image user posted image

pa en trakec od baby fehn-a....joj od tega bi lohk pa zapravla milioneuser posted image
še dobr da je bil oči zravn da me je mal bremzu.....
aja pa še ene balerinke sm ji kupla...ah ja....user posted image user posted image user posted image

jutr mogoče dobimo avteka.....in pol bova pršle na zbilje že z njim..user posted image user posted image ..upam...user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.5.2009 14:39:59   
piskot
aaaah, kok sem zaspana. otroc pa nc :(

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 14:43:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
13.5.2009 14:47:40   
Ajvy
smo s pregleda...pljučka so ok....kašljala bo še kak teden...
KOlki so 1A , 1A...tak da sem zelo vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri Tarji so imeli danes slikanje....popoldne imam pa roditeljski....hi hi...kolk je men to smešn,da jst Ajvy hodm na roditeljskeuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 14:49:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 14:51:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1973
13.5.2009 14:54:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy jst k sm zanč šla na govorilne za Majkla sm mela tako tremo, ker je bil mucal cel vikend k en user posted image  sm bla prepričana d mi jih bo še vzgojiteljica "napela"...kok mam nevzgojenga sina in da ma "ukor pred izklučitvijouser posted image ....ona pa men: Je tak cortec, pravi angelček....vse nardi, vse poje...z nobenim se ne kraga...pravi dobrovoljček....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko sem jst zadnjič vprašala,če se kaj trma---pa mi je rekla, da se še niti enkrat ni...in da je res pridkana WTFuser posted image men se sam v enem dnevu ene parkrat po tleh vrže od tegote user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1974
13.5.2009 14:54:29   
piskot
claud hvala da si me spomnila, mi se moramo tudi oborozit z mrezami proti komarjem.

kolumbo jaz ne bom deznika kupila ampak tisto cudno streho. deznik se prehitro polomi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?