Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:15:05
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No dons, ko vaši pikci spančkajo, je pa moj en tečkica mu kr nč ni prov. No sej trenutno je na igralni ampak za kok časa pa ne vem Jaz bi pa sam eno kavico v miru rada spila . Saj mogoče bo šlo k sm tavelicga spat dala . Verjem naša je bla prejle tolk tečna da sm jo preoblekla in sva vn letele - že cel dan neki cmevka in jokca - moji bogi živci danes. Komaj čakam da moj pride!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:17:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Joj Tamala spet noče vlečt ! Že ene 2 dni tarokira in sploh noče vlečt jest mam pa zmerej manj mlekca . jest upam da se bo kej popravl, ker drugač bo šou mlek papa Probi si ga napumpat, da ti ga ne bo zmanjkal.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:18:47
|
|
|
|
Pikica_82
|
Senčnik - 7 evrov v Turbo limaču. Si hecna, da dam 40 za originalnega Jane-a, ni šans.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:21:29
|
|
|
|
Onasiss
|
No evo, mi smo danes s slikanja in je prav fletna čeprav je nismo dali v ležeč položaj, sem se pa tud jst slikala ker rabim za indeks.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:25:33
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr a veš, da jaz tud dons komi čakam, da moj pride . Tacga dneva pa še ne. Spet ga mam v naročju, ga hočm v zibko dat se sam jokat začne No sej kavo sem si clo uspela skuhat ampak želja, da bi jo v miru popila je pa splavala po vodi mlea super za slikice nam boš pokazala lepotičko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:45:57
|
|
|
|
črticaa
|
dobro jutro vsem, naš se je zbudu ob 7 k se je čist odkril poj sm ga dala pa k nama (z dudo) in mi smo spal do 9.30,... ppoj sva mal pohištvo prenesla iz starga stanovanja u novga,.... poj je šel pa ati delat, midva z malčkom pa na amzs avto oddjavt (jupi 55 eurov bom dubla nazaj ),.. zj se je pa mali prevrnu na (sam na pol)trebuh in se gleda v ogledalo,... jz pa pišem dokler nav čs za papico:))) pupka,... vauuu super hiša,.. pa fajn za taščo jz mam tud tako, še dobr boma,... upam da se ti bo sinko hit pozdravu maychi,... čestitam za sj veš kaj,.. ti zavidam, pr ns je to pozabljeno aja jz sm se zarad vseh teh zaščit k nama ne odgovarjajo kr za mireno odločla pa mam zj 5 let mir hude fotke urša,... te simply dry so z losijonom ( ) no če so,... so res super, sam kaj ko je nš kuj flekast mihailo,... kaj pa mate na nefrološki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 12:46:47
|
|
|
|
Pikica_82
|
A bi mela katera ki pride na srečanje Hipp-ovo AM? Mam še 1 celo škatlo (800g) iz Spara, pa pol škatle-1 vrečko iz Mullerja. Hipp 1 bio to. Naš ne prenaša najboljše tega mleka, se mi pa brezveze po shrambi valja. Tak da podarim.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:07:31
|
|
|
|
simonakr
|
No naša je po dolgem pregovarjanju le pojedla eno joško (midve ponavad obe ker sva se tko navadle), druge ni hotla, sm ji priprvala dodatek ga ni marala, zdej pa spi ko klada v postelci tko da WTF . Sm pa iz ta druge izbrizgala je blo pa samo 10. Jest sm zmedena in ne vem več kaj ji je in kaj hoče tko da grem in .
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:09:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Crtica-ob rosjtvu je Mihailo imel infekcijo..in zdej more it se na pregled... Kolumbo jaz se nimam sencnika,ga pa morm kupit..a se to da na vse vozicke namestit al more bit kaj posebej?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:11:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
smo bli na sprehodu in sm zdj sam kosaro dol z vozicka dala na balkon in se vedno spi...misli da je se vedno zunaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:14:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
Simona jaz ga dojim...mal je protestiral sem vztrajala in zdaj je ok...tut midva jeva iz obeh ...sam se pa tut vcasih nardi da poje sam iz ene...kr josko daj nic dodatka,sej bo jedla bos vidla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:19:58
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO smo bli na sprehodu in sm zdj sam kosaro dol z vozicka dala na balkon in se vedno spi...misli da je se vedno zunaj nš pa hinavsko gleda, in kuj k se ne premikamo on že gleda isto če smo v avtu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:25:09
|
|
|
|
Pupka
|
Pr nas se že nekak kosilo kuha, jaz sem dala spat- je mal neki protestiral, sam ga niti vn nisem vzela... sem mu kar dudko popravila, pa ga v tri različćne položaje nastavila, sam se je na koncu poravnal sam. Sem mu dala pleničko zravn in zaenkrat je tih... jaz se grem pa vozit... z peglo gor in dol po cunjah
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:27:24
|
|
|
|
Urša08
|
Pupka ko si pridna Zgleda da je Žiga tud zaspančkal, tako da grem mal na kavč k dons sm pa čist .
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:34:44
|
|
|
|
črticaa
|
mi smo se napapal,... je pridno popil celo flaško, kupčka spet ni podru,... zdj je pa že na pol u sanjah zdj pa sam še počakam da me tašča pokliče, da jo grem iskt na šiht, poj pa kosilo,... mmm sm že lačna (da navte misnla kašna sm, dela u šoli kot kuharca pa domov prnese )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 13:42:07
|
|
|
|
črticaa
|
zj smose pa pobruhal in lah sam pojstlo pa preoblečem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:20:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo ta kompletek sem se kupla v kiku
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:31:25
|
|
|
|
claud
|
no tko mi smo bli mal v shoppingu... sm kupla tisto mrežo proti mrčesu za okna pa proti komarjem, sprejček od chicco-ta proti komarjem, k gremo v sobota na piknik ob ribniku in jih bo verjetn kr velik......pa še tista zadeva za v vtičnco proti komarjem-tud od chicco-ta.....v glavnem, če pa to ne bo pomagal pol pa tud ne vem no.... pa en trakec od baby fehn-a....joj od tega bi lohk pa zapravla milione še dobr da je bil oči zravn da me je mal bremzu..... aja pa še ene balerinke sm ji kupla...ah ja.... jutr mogoče dobimo avteka.....in pol bova pršle na zbilje že z njim.. ..upam...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:39:59
|
|
|
|
piskot
|
aaaah, kok sem zaspana. otroc pa nc :(
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:43:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:47:40
|
|
|
|
Ajvy
|
smo s pregleda...pljučka so ok....kašljala bo še kak teden... KOlki so 1A , 1A...tak da sem zelo vesela Pri Tarji so imeli danes slikanje....popoldne imam pa roditeljski....hi hi...kolk je men to smešn,da jst Ajvy hodm na roditeljske
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:49:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:51:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:54:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy jst k sm zanč šla na govorilne za Majkla sm mela tako tremo, ker je bil mucal cel vikend k en sm bla prepričana d mi jih bo še vzgojiteljica "napela"...kok mam nevzgojenga sina in da ma "ukor pred izklučitvijo ....ona pa men: Je tak cortec, pravi angelček....vse nardi, vse poje...z nobenim se ne kraga...pravi dobrovoljček.... ko sem jst zadnjič vprašala,če se kaj trma---pa mi je rekla, da se še niti enkrat ni...in da je res pridkana WTF men se sam v enem dnevu ene parkrat po tleh vrže od tegote
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 13.5.2009 14:54:29
|
|
|
|
piskot
|
claud hvala da si me spomnila, mi se moramo tudi oborozit z mrezami proti komarjem. kolumbo jaz ne bom deznika kupila ampak tisto cudno streho. deznik se prehitro polomi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?