|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
13.5.2009 15:04:46   
neboglasnica
kr neki

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:15:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:15:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.5.2009 15:17:36   
Netta
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

si morm dat mal duška...mala sitna za pi..................................user posted image user posted image

ne vem kaj ji je...a ni bla prejšnji teden luna...nč jasn res...se mi bo kr mal uiuiuiuiuiuiii

no zdaj pa berem da tudi pri nekaterih vaših ni glih bolje. pol mora bit nekaj v zraku

umpa - uau, v šoli bi lukcu rekli...sedi 5!user posted image

neboglasnica - kak si?

Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:21:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:23:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.5.2009 15:25:11   
Netta
mojcek - prav faca je tale tvoja šefica...user posted image

si me pa spomnila, da moram nekaj vprašat, če katera ve.
kolegici se čez dober mesec konča porodniška in mora v službo...drugo. iz stare ima še 20 dni nerabljenega dopusta. ali se ji prenese ali ne, glede na to, da je menjala službo. aja, pa zaposlena je v zdravstvu?

Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.5.2009 15:39:30   
rovar_ka
Seos babe!

24 ur sem bla brez interneta oziroma siolovih storitev in vam rečem - groza no! Mater smo odvisni od neta, ne morš verjetuser posted image Hočeš pogledat to..ni neta! Čez nekaj časa ono..Aja, ni neta!, jaoouser posted image user posted image

Drugač pa vse po starem, edino to grdo vreme mi ne diši preveč. Pa ajde, kot kaže bo čez 1 tedn spet lepo, do takrat pa tako nikakvo.

nekaj zastarelih stvari:

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Netki - dihaj, dihaj in reci gusfrabaaaaaaa (to je iz unga filma Bos pod kontolo)

poznam ta filmuser posted image in sem se mogla tvojemu naslovu prav nasmejatuser posted image LOL! Da nisi ti kaj spila slučajno včeraj?user posted image

rebeca - ti pa vrjamem da si rahlo nervozna, ko se bliža sobota, tudi me bomo najverjetneje, ko bo prišelk naš časuser posted image Pa lepo praznovanje vam želim - takšno kot si si ga zamislila

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3208
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:40:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.5.2009 15:40:52   
3jeMi
neboglasnica... a ti tvoj Romeo oz. Angel nagaja? user posted image ... user posted image
mojcek... user posted image user posted image user posted image
.... meni je pa moja šefla zadnjič rekla, da komot za 4 ure delam, samo naj že pridem delat... user posted image user posted image user posted image

mirjam... nimam pojma... predvidevam, da gre za lanski dopust... verjetno bo najbolje, da tvoja kolegica vpraša novega delodajalca, če je možno...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 13.5.2009 15:49:58 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:46:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 15:50:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.5.2009 15:51:06   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

nobena razen lidije ne komentira mojega izbora za dopustuser posted image

bom jaz.. lepo, a predrago za nasuser posted image Pa nasploh mi niso taki fensi šmensi hoteli všeč. Ne me narobe razumet, nič ni narobe z fensi šmensi ampak jaz imam raje kak bolj "topel" hotel.

Primer - v Poreču za 1. maj. Mi v nekem navadnem hotelu, moja sestra v prenovljenem. Ko si tam prišel do recepcije si videl gole bele stene, ono vse strogo, hladno... Naš pa kr v nekih barvah, rože, bla bla bla. Tam bognedaj da bi bla kaka rožauser posted image Pa sej so meli sobe v nulo, plazme not pa vse, samo meni to ne potegne. Kaj jaz vem no, ne počutim se tak domačeuser posted image Je pa čisto odvisno od posameznika kaj je komu všeč, itak, tak da če ti ugaja, valda, zakaj pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.5.2009 15:52:10   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Čer...

kuku.....katera baba žaba je tu?! user posted image

user posted image

OMG, zdaj pa sem skoraj s stola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOOOORRROOOO!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.5.2009 16:02:12   
metuljcek321
Dobeeeeer dan, čvekice!

Kako kaj?

Naš bolnik je OK, sva bili že urco in pol na sprehodu & je obema silno pasalo.

Sicer sem bila pa spet malarka in sem sfiniširala vsa okna in balkonska vrata v našemu štukuuser posted image

Grem mal komentirat zdaj ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.5.2009 16:11:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aleksander se pri ploskanju sicer smeje, ampak ponoviti pa tudi on noče user posted image

mali že 2 uri spi ... jaz mu pripravljam kosilo - polnozrnate testenine, bučke, kolerabo in cvetačo z malo kisle smetane user posted image

kja ti malemu kuhaš po Montiju? user posted image user posted image

kje pa. a to je po Montiju al kaj? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 16:11:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.5.2009 16:14:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Me je pa pravkar klicala prijateljica, ki ima hčerko enako staro kot je Ana in je morala ostati v bolnici (tamala mislim), saj ima že tri mesece hude glavobole. Do sedaj so jo samo odpikali, da si tamala izmišljuje, sedaj je pa kar naenkrat nekam resno?? Držim pesti, pa dajte še ve kako pozitivno misel tja poslat, prosim. Hvala.

user posted image user posted image user posted image direkt v bolnico. Upam, da ni nič resnega.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.5.2009 16:16:17   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Prej sem napisala, da sem dobila nek sms z neko lepo mislijo. Sem zjutraj odpisala, da vs enapisano drži in da kdo mi je poslal tako lepo misel. Glej ga zlomka: odgovor se glasi: Romeo sem.... in se opravičuje, ker je prijateljici hotel tole poslati, ampak če želim, se vseeno lahko spoznava. Halo?????

user posted image user posted image user posted image pravi Romeouser posted image user posted image user posted image Me pa vsekakor zanima nadaljevanje te ljubezenske zgodbeuser posted image Si ga skenslala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.5.2009 16:25:20   
metuljcek321
Todi - tisti dve garaži sta non-stop v uporabi, odpreta se pa na ful - pol na pol, da gresta lepo oba avta notri. Tko da ni placa tam. Moram res še mal razmislit, kaj bom dala pred vhod.

zimska, barva češne za pohištvo je meni tako všeč - topla, prijetna - midva imava dnevno in jedilnico v barvi češnje & I like it a lot.

AAA - not to worry, mali bo užival 100 na uro - ko pa pride domov - ulala, žurka - tobogan, goli - odlična ideja, da ga pocrkljateuser posted image

Almera, kolešček je dobila od bratranca, sva ga z mojim spolirala, nalepila neko novo nalepkico, jaz sem ga en mal preštrihala - zdaj je kot formulauser posted image  Danes si bolje? Super!

hd, ma, škoda za vrtecuser posted image  Veš že kaj več? Je frendica potipala, kako stojijo reči?

Majuška, jaz sem bila čist resna o mladostnem videzu, vešuser posted image
mirjam, poročaj o čeveljčkih. Olala, mojček jih je že dobila - slikce, slikce male manekenkice (user posted image  za pregled pri P, pa dobro ujemite lulanko - upam, da rata čim prej!)

populis, user posted image  user posted image , ta je svetovna, da naj dam pritožbo na CSD, da je prekratka porodniška, ker mam tolk dela, da nimam cajta it v službouser posted image  user posted image  ... hm ... mogoče bi pa ratalo?! Hec, hec. Hvala za razlago jocike ... a Misverstaendniss, torej ... Piton link: OMG!

mojček - so letalčki delovali?
Aurora, user posted image  user posted image , 22. 6. bo definitivno srečen dan, a ne? Poln praznovanj & veselja - jupiuser posted image  Can't touch this ... me je totalno spomnilo na toleuser posted image : KLIKNI

lidija, happy b'day Klari! Kako praznujete? Fenanje Mojce - kako to izgleda? Pusti? Je pri miru?
user posted image  Stašu za vstajanje. Sladoled s frendico - kako je bilo?

McDonald's - fish ali chicken - yummy, yummy .. uf, pa nisem bla že ohohoj časa ...

netki, user posted image  user posted image
rebeca, user posted image  za uspešne priprave na žurkico za 1. rd!

Umpa, naša Anja tud desno nogico mal na ven obrača ... se bo uredilo - I hope, pri Lukatu pa tudi, don't worry!

Majuška - veš, da tudi jaz poznam fantka Leota, rojenega septembra, iz Lj -- morda je isti?? To bi bil štos - mami je Mojca ... povej, povej, me zanima ... bi bil res štos ...

levinja & zimska, kdaj bosta na ogled postavili novi frizurci?
levinja, user posted image  za montija, faca si, prav tako rebeca, ...
3jemi, kaj bo ju3 padlo v nakupovalno torbo??? user posted image  Lovrotu za nove vragolije!

zimska, what's up, baby? Si že kaj bolje? Kar spihaj se, potem je vse lažje.

hd, vau, luštne reči si nalepila gor za dopust - povej, sta zdaj že definirala, kaj in kako. Sami/s frendi, hotel/apartma/kemp, ... - jaz pravim: "Whatever floats your boat" oz. kar nekomu paše - saj veste - sto ljudi, sto čudi, pa še sreča, da je tako!

darila OMG?!? Čeprav, mojček, moram priznat, da na fotkicah vse izlgeda prav kjut srčkanouser posted image  Res!
nanka, user posted image  za plavanje - kolk časa zdaj že hodiš? Pa do kdaj? Za na dopust boš že prava plavalna maherca s kondicijo do lune in nazajuser posted image

tašča/tast & moja dva - ma, meni so vsi kul, naša dva sta pa sploh d best, najboljša na celem svetu. Ko bi le tudi jaz uspela biti tako dobra mami, ej ... I'm working on it, I'm working on ituser posted image

lili, Breezer pri likanju - how was it? Je bilo pogonsko gorivo pravo? Sam malo si mogla pazit, da ne bi po nesreči v likalnik zlila, a ne?user posted image  Dobro si ti to skombinirala - business AND pleasure z roko v roki - tko se delauser posted image

Fitoval res pomaga pri izpadanju las ... no, pomaga tako, da NE izpadajo večuser posted image

Aspirin - vau, fina zadevščina, tole. Upam pa (tako kot tudi ve), da ne bo treba prakticirati.
neboglasnica, user posted image za malo prijateljico! Pa user posted image  user posted image  za štos, k je ata pozabil ženkino imeuser posted image  user posted image  Se zgodi ... mogoče bi Bilobil pomagal ... samo problem je najbrž v tem, da bi tudi to pozabil vzet - se vedno vprašam, kako se pa sklerozni ljudje spomnijo vzeti tableto, ki naj bi jim pomagala?!?
pakiranje v vrečke po dnevih - o, tole bo pa res prav prišlo pri naših tamaučkih čez nekaj letuser posted image

user posted image  za Lanovo selitev!

rovarka, WB!

flower, user posted image  za muffine ... če jih kaj ostane - ju3 smo v Tivoliju & vse bomo imele dan sladkarijuser posted image  See yauser posted image

vse morske rezervacijeuser posted image

Majuška, bogi Bushek, čigumi od čigumija, ni kajuser posted image , pa vau za link o plesačih ... saj res, Susan Boyle, kaj dogaja z dotično madam?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.5.2009 16:27:23   
metuljcek321
PS: Romeo/Angel --- jutri te pričakujemo v Tivoliju - meeting place: Čolnarna, od 11.00 naprej ... bo precej vroče, zato si komot v kopalkah (če ti pristajajo tangice, jih komot oblečeš, nimamo nič proti) ...

... se vidjamo ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.5.2009 16:30:17   
metuljcek321
Ouje, jupi, fijuu, hip, hip, hura, res obvladam hollywudarsko sceno - prepoznala sem vseh 10 lastnikov teh prelepih oči: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.5.2009 16:31:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

zdej me je prav presenetil. sem mu rekla, luka daj mamici žogo. na tleh je 1000 igračk. se je zalaufal in prišel do žoge ter mi jo dal.

no ja, vsaj edn pametn, mamici rešuje povprečje user posted image

mene je zadnjič Aleksander ful presenetil. Pod puzzle se mu je skrila ena igrača, do katere je hotel in rečem "No čr umakneš peno, boš lahko pobral igračko!" in lej ga mulčka, uspel je dvigniti peno in navdušeno pograbil igračo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.5.2009 16:33:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

mojcek - prav faca je tale tvoja šefica...user posted image

si me pa spomnila, da moram nekaj vprašat, če katera ve.
kolegici se čez dober mesec konča porodniška in mora v službo...drugo. iz stare ima še 20 dni nerabljenega dopusta. ali se ji prenese ali ne, glede na to, da je menjala službo. aja, pa zaposlena je v zdravstvu?

Načeloma se mora dopust prenesti - stvar na katero mora biti pozorna je, da ne sme imeti prekinjenega delovnega razmerja. Npr. če je tu v službi do 31.05., mora biti v naslednji prijavljena od 01.06. Čim bo vmes 1 dan prekinitve, ji ta pravica ne pripada. Vprašanje pa je tudi, ali ji bo prihodnji delodajalec ta dopust  priznal - načeloma ne bi smelo biti težav.

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.5.2009 16:38:08   
Majuska

Majuška - veš, da tudi jaz poznam fantka Leota, rojenega septembra, iz Lj -- morda je isti?? To bi bil štos - mami je Mojca ... povej, povej, me zanima ... bi bil res štos ...

ne ne, mamica je Katja ... doma iz Trnovega user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?