Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 12:28:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Hehe... a ste že videle najpopularnejši screensaver v ZDA ... Če se zatakne ga samo z miško povleci drugam http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 12:46:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 12:54:51
|
|
|
|
3jeMi
|
... punce, naš Lovro zadnje čase najraje prebira Belo masajko... zvleče jo s police, potem jo pa lista tako, da listi full hitro šibajo... ... pa vse je začel ponavljat... pride oči domov, mi da lupčka, potem pa še Lovro odpre ustka in jih moli k očitu, kot češ, meni tudi lupčka... v bistvu bi se karnaprej lupčkal... ... edina stvar, ki je noče ponovit, je ploskanje... to pa gleda ko teliček...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 12:56:00
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Hehe... a ste že videle najpopularnejši screensaver v ZDA ... Če se zatakne ga samo z miško povleci drugam http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm buhve kdaj je bil georgie nazadnje takle čigumi, kot je klele...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:04:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:25:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:41:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 13:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 13:51:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... punce, naš Lovro zadnje čase najraje prebira Belo masajko... zvleče jo s police, potem jo pa lista tako, da listi full hitro šibajo... ... pa vse je začel ponavljat... pride oči domov, mi da lupčka, potem pa še Lovro odpre ustka in jih moli k očitu, kot češ, meni tudi lupčka... v bistvu bi se karnaprej lupčkal... ... edina stvar, ki je noče ponovit, je ploskanje... to pa gleda ko teliček... Aleksander se pri ploskanju sicer smeje, ampak ponoviti pa tudi on noče mali že 2 uri spi ... jaz mu pripravljam kosilo - polnozrnate testenine, bučke, kolerabo in cvetačo z malo kisle smetane
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:16:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:30:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:32:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 14:36:01
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ moja dva sta tud sitneka dans, iraya še posebej grrrrrrrrrrrr, zdaj je zaspala končno. mali pa tura po postelji. naporen dan, pa še ven ne moremo, ker dežuje neki je v zraku....pri nas je pa vroče in sonce ampak full dol tišči nekaj je ja...še moj je nasajen ... pri nas je kriza že cel teden...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 14:47:28
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rebeca,..moja ve kje je ura in je je lučka...žoga, daljinc...nima pojma..ko da ji ukrajinsko govorim...pokaže ne ne..sam tolk miga z glavo da ji jo bo s tečaja vrglo...ploska, dela z rokico po ustih br br br, oponaša indijančka...zdej se učima kje je nosek aja najrajš je pa naredla če si ji reku: kk kali pljune....ojojooojjjj..sej vem smo budale da smo jo sploh naučili ampak si neumen kaj češ-..pa jezička pokaže ... joj, mami... kdo bo učil naše julijčke pljuvat... kali... naš ima vse lučke in ure naštudirane... najraj ima pa očitovo na nočni omarici... če kar naenkrat izgine iz dnevne sobe in je čista tišina, je zagotovo pri tej uri... točno ve kje najde daljinca... pod povštrom, če ni pod enim, je pa zihr pod drugim... ... joj, pa eno čudno navado ima... čim z usti pride do gole kože (danes je celo svojo roko najdel) se pri sesa na kožo in piha, da brrrrr dela in se mu full dobr zdi... mi smo pa vsi slinasti je pa začel zadnje čase zlagat lončke, enega v drugega... ugotovil je, da se da dati pokrovček na stekleničko... včeraj je pa tuhtal kako bi čevelj na nogo dal... je zgleda malo logično začel razmišljat... ... glede kazanja delov telesa, je pa trenutno samo na tem, da pokaže kje ima trebušček in nogice, ostalo ga še ne zanima... lulčka itak ne vidi, ker ima malo večji trebušček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 14:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 15:03:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?