|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 16:25:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
Todi - tisti dve garaži sta non-stop v uporabi, odpreta se pa na ful - pol na pol, da gresta lepo oba avta notri. Tko da ni placa tam. Moram res še mal razmislit, kaj bom dala pred vhod. zimska, barva češne za pohištvo je meni tako všeč - topla, prijetna - midva imava dnevno in jedilnico v barvi češnje & I like it a lot. AAA - not to worry, mali bo užival 100 na uro - ko pa pride domov - ulala, žurka - tobogan, goli - odlična ideja, da ga pocrkljate Almera, kolešček je dobila od bratranca, sva ga z mojim spolirala, nalepila neko novo nalepkico, jaz sem ga en mal preštrihala - zdaj je kot formula Danes si bolje? Super! hd, ma, škoda za vrtec Veš že kaj več? Je frendica potipala, kako stojijo reči? Majuška, jaz sem bila čist resna o mladostnem videzu, veš mirjam, poročaj o čeveljčkih. Olala, mojček jih je že dobila - slikce, slikce male manekenkice ( za pregled pri P, pa dobro ujemite lulanko - upam, da rata čim prej!) populis, , ta je svetovna, da naj dam pritožbo na CSD, da je prekratka porodniška, ker mam tolk dela, da nimam cajta it v službo ... hm ... mogoče bi pa ratalo?! Hec, hec. Hvala za razlago jocike ... a Misverstaendniss, torej ... Piton link: OMG! mojček - so letalčki delovali? Aurora, , 22. 6. bo definitivno srečen dan, a ne? Poln praznovanj & veselja - jupi Can't touch this ... me je totalno spomnilo na tole : KLIKNI lidija, happy b'day Klari! Kako praznujete? Fenanje Mojce - kako to izgleda? Pusti? Je pri miru? Stašu za vstajanje. Sladoled s frendico - kako je bilo? McDonald's - fish ali chicken - yummy, yummy .. uf, pa nisem bla že ohohoj časa ... netki, rebeca, za uspešne priprave na žurkico za 1. rd! Umpa, naša Anja tud desno nogico mal na ven obrača ... se bo uredilo - I hope, pri Lukatu pa tudi, don't worry! Majuška - veš, da tudi jaz poznam fantka Leota, rojenega septembra, iz Lj -- morda je isti?? To bi bil štos - mami je Mojca ... povej, povej, me zanima ... bi bil res štos ... levinja & zimska, kdaj bosta na ogled postavili novi frizurci? levinja, za montija, faca si, prav tako rebeca, ... 3jemi, kaj bo ju3 padlo v nakupovalno torbo??? Lovrotu za nove vragolije! zimska, what's up, baby? Si že kaj bolje? Kar spihaj se, potem je vse lažje. hd, vau, luštne reči si nalepila gor za dopust - povej, sta zdaj že definirala, kaj in kako. Sami/s frendi, hotel/apartma/kemp, ... - jaz pravim: "Whatever floats your boat" oz. kar nekomu paše - saj veste - sto ljudi, sto čudi, pa še sreča, da je tako! darila OMG?!? Čeprav, mojček, moram priznat, da na fotkicah vse izlgeda prav kjut srčkano Res! nanka, za plavanje - kolk časa zdaj že hodiš? Pa do kdaj? Za na dopust boš že prava plavalna maherca s kondicijo do lune in nazaj tašča/tast & moja dva - ma, meni so vsi kul, naša dva sta pa sploh d best, najboljša na celem svetu. Ko bi le tudi jaz uspela biti tako dobra mami, ej ... I'm working on it, I'm working on it lili, Breezer pri likanju - how was it? Je bilo pogonsko gorivo pravo? Sam malo si mogla pazit, da ne bi po nesreči v likalnik zlila, a ne? Dobro si ti to skombinirala - business AND pleasure z roko v roki - tko se dela Fitoval res pomaga pri izpadanju las ... no, pomaga tako, da NE izpadajo več Aspirin - vau, fina zadevščina, tole. Upam pa (tako kot tudi ve), da ne bo treba prakticirati. neboglasnica, za malo prijateljico! Pa za štos, k je ata pozabil ženkino ime Se zgodi ... mogoče bi Bilobil pomagal ... samo problem je najbrž v tem, da bi tudi to pozabil vzet - se vedno vprašam, kako se pa sklerozni ljudje spomnijo vzeti tableto, ki naj bi jim pomagala?!? pakiranje v vrečke po dnevih - o, tole bo pa res prav prišlo pri naših tamaučkih čez nekaj let za Lanovo selitev! rovarka, WB! flower, za muffine ... če jih kaj ostane - ju3 smo v Tivoliju & vse bomo imele dan sladkarij See ya vse morske rezervacije Majuška, bogi Bushek, čigumi od čigumija, ni kaj , pa vau za link o plesačih ... saj res, Susan Boyle, kaj dogaja z dotično madam?
|