Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:37:35
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T Hehe, počak še mal....L je tud kakšne 14. dni bila povsem ravnodušna. No, kakšno razmerje imata danes, pa že veš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:38:09
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, eno vozičkarsko vprašanje. Kako rešujete problem senčke? Mi smo imeli marelco, ki je seveda non stop nihala, tako da ni bilo kaj prida sence, predvčerajšnjim mi jo je pa še veter polomil in skoraj v R zagnal, tako da je nečem več videt. Brez pa ne morem bit, ker potem ga lahko rikverc vozim. Na morju imamo Buzza, pa ma tako fajn strehico, doma pa Speedija in je strehica bolj estetskega pomena kot funkcionalnega. Kaka ideja? V Babycentru se kupi eno tako črno pokrivalo, ki se da zelo fleksibilno prilagajat poziciji sonca. Zgleda sicer mrda res malo smešno (dokler se ne navadiš), ampak uporabnice so ful zadovoljne. Edino kar je meni pri tem čudno je, da je črn in si predstavljam, da kar toplo odspodaj postane ja, ja to je ta Pepeny
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:38:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. nemogoče jo je pokrit. kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče? Olivija, pri nas je popolnoma enako!!!! Enkrat ko jih sama sicer še tudi nisem iskala, sem ene luštne v H&M vidla. Let me know, ko jih najdeš...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:39:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T a pametnega kužka, ki govori slovensko? naši A je ful všeč Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:40:12
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T a pametnega kužka, ki govori slovensko? naši A je ful všeč Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim.... sva že dve
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:41:39
|
|
|
|
AinB
|
HB je včeraj dobil en ful lušn avionček. Pa sedaj tisto šopa 100/h.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:43:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T a pametnega kužka, ki govori slovensko? naši A je ful všeč Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim.... sva že dve To ni še nič AinB. Čak še par mesecev, ko ti bo šel ta pes tako na živce, da boš razmišljala o vseh možnih načinih likvidacije...pol pa pogledam L kako ga ljubeče gleda in se z njim igra, in potem tale 'assassin' v meni spet do nadaljnega izgine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:46:06
|
|
|
|
AinB
|
Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:46:58
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T a pametnega kužka, ki govori slovensko? naši A je ful všeč Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim.... sva že dve To ni še nič AinB. Čak še par mesecev, ko ti bo šel ta pes tako na živce, da boš razmišljala o vseh možnih načinih likvidacije...pol pa pogledam L kako ga ljubeče gleda in se z njim igra, in potem tale 'assassin' v meni spet do nadaljnega izgine. Mal ga počohaj po hrbtu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:53:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? Ma mi imamo zaenkrat zelo preprosto in dokaj nedoterano, ker čakamo da ji bomo večjo posteljico kupili oz. da L dobi bratca/sestrico, da bomo takrat po meri naredili. Tako da ima notri eno omaro, posteljico, eno komodo, pa še mojo (bivšo) pisalno mizo. Aja, pa eno veliko rožo - luč na steni, da vsaj malo bolj otroško zgleda . Edino kar je že fiksno je barva stene - lavanda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:56:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? Naša se je začela delat. Nekje julija bo gotova.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:58:01
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? Naša se je začela delat. Nekje julija bo gotova. Kakšna pa bo?
< Sporočilo je popravil AinB -- 13.5.2009 11:10:47 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 11:33:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla.... pri nas je še tud tako...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 11:35:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat moon cup mogoče? a je katera že sprobala? nisem, pa me niti ne mika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 11:36:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! Bravo Sara .............bravo se podpišem jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 11:49:42
|
|
|
|
gold fish
|
...dober dan...da vas pozdravim...... ......pa povem, da je naš pikec s 1.9. sprejet v vrtec
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.5.2009 11:58:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 11:52:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ ...sicer pa če bi kdaj kaj opazile in peljale na pregled naj povem, da nič ne grizejo in da se mi zdi da bi vsakega otročka mogl takole spremljati pri gibalnem razvoju... mogoče imate vi to vključeno tudi pri P ampak pri nas se ne poglabljajo kaj veliko v gibanje... je samo pozitivna stran te razvojne! se strinjam.... lepo si napisala to....jaz tud raje peljem pokazat in je vse ok, kot pa da si kasneje kaj očitam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:05:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? tkole nekak zgleda soba od ln....
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2009 12:13:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:05:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dober dan...da vas pozdravim...... ......pa povem, da je naš pikec s 1.9. sprejet v vrtec ful dobr!! pa dober dan tudi tebi......
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2009 12:12:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:32:31
|
|
|
|
Alenka_
|
Me to you: WAAAAAW krasna sobica!!!! vse pohvale!!!! pa še firbec me matra kje si kupila oblogo pri vzglavju? (tukaj znano kot "vetrček") Gold fish: SUPEEEEER za vrtec!!!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 13.5.2009 12:39:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:37:06
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? Naša se je začela delat. Nekje julija bo gotova. naša tudi... možek že stalno priganja naj gre Sara v svojo sobico... jaz bi pa rada prej mal otroško okolje ustvarla. ma sicer že opremo not ampak jo bova še prepleskala in okrasila stene. na tak način kot je odlično naredila Me to you
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:37:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dober dan...da vas pozdravim...... ......pa povem, da je naš pikec s 1.9. sprejet v vrtec O, čestitamo. Končno so le nekoga sprejeli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 12:39:59
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? tkole nekak zgleda soba od ln.... Lušno! Meni je tudi ta medek zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 13:07:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Me to you: WAAAAAW krasna sobica!!!! vse pohvale!!!! pa še firbec me matra kje si kupila oblogo pri vzglavju? (tukaj znano kot "vetrček") Gold fish: SUPEEEEER za vrtec!!! http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165773
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 14:22:24
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči , ma ne hecam se. Kako pa imate vi kaj urejene sobice? Naša se je začela delat. Nekje julija bo gotova. Kakšna pa bo? Javor, pa malce jabolčno zelene. Z možnostjo nadgradnje dodatnega ležišča. Stene so rumene, lučka pa dve čebelici.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?